oyyy ne güzel tanıttın eşimi canım ağzına sağlıkmalesef öyle erkek başakların kadın başaklarla alakası yok malesef hiç de titiz olmuyolar,gördüklerim en azından bırak titiz liği hepsi dağınık ve cok cimriler
günaydın anneler :) süslerimizi yaptım haftasonu bitirdim foruma giremedim herkesler iyidir inşallah. çok az işim kaldı artık alışverişimiz de nerdeyse tamam bi ev temizliğim kaldı iki hafta sonra onu yaptırdım mı tamamdır kızımı bekleyebilirim rahat rahat... koyu pembe terliği hastane için yaptım diğerini evde kullancam iyice heyecanlı oldu beklemek
bbncede amn Allah korusun çikmasın ztn o kdr kilolu olmsn yaay yok 5 kilo çıkmaz ordan bence :)
Selam hanımlar, sancılarım tam gaz devam ediyor sanki başı çıktı çıkacak, bu halde ev süpürüp silmeye çalışıyorum oyyy o nasıl bir toz kir benim evim böyle mi olacaktıdinlene dinlene yapıcam artık
Doktor mevzusuna açıklık getireyim biliyorum çoğunuz bu erkek dr mevzusuna anlam veremiyorsunuz, bana görede çok saçma kızlar ama insanın elinden bir şey gelmemesi çaresizlik çok kötü bir şey
Ben eşimle 8 senedir mücadele ediyorum her konuda, çalışmadım sırf o istemedi diye daha doğrusu babası, okulu bıraktım vs. çoookk pişmanım hem de çokmücadele etmedim mi ettim çalışıcam dedim okuycam dedim ama yok, peki ne yapayım siz söyleyin,eşime muhtaç olmak benim çok zoruma gidiyor ideallerim vardı benim ama onu tanıyınca her şeyi unuttum ben aşık olunca...Gönlünce alışveriş yapamamak, gönlünce tek çıkıp gezememek,sormadan bir şey yapamamak bunu yaşayan bilir, yaşamayanlara hayatı rahat olanlara nasıl yani öyle şey mi olur dedirttirebilir ama maalesef hayatın bu yüzü de var...
Kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki, mücadele etmedim mi çoook ama ben baştan kabul ettim bu hayatı aşkın büyüsüyle, son pişmanlık fayda etmiyor
Eşimin kötü yönüde var iyi yönüde var ama aşk azaldıkça sorunlar arttıkça iyi yanlar görülmez oluyor artık hep kötü özellikleri gözünüze batıyor
Eşime artık sırf melek gibi kv veor görümcelerim için katlanıyorum desem yeridir, o kadar kırdı beni, bende onu çok kırdım...
Bunları niye yazdım bilmiyorum öyle içimi dökmek istedim, dökemedim ifade edemedim o ayrı:)
sağol canım aynen üzüldüğümle kalıyorum hep, doğum olsun hayırlısıyla profesyonel destek alıcam inşaallah sakinleşmek rahatlamak içinBiz seni anlıyoruz efalim , su akıyor yolunu buluyor sen de sadece kendini üzdüğünle kalıyorsun...üzme o güzel canını her şey olacağına varıyor
sağol canım bebeğin yapısıyla alakalı demek sağlıkla doğsun kuzun:)
Canım Rabbim şifa versin babana
sende bitirmişsin canım büyük temizliği maşaallah
sıla giremiyor yoğun, misdelley de işten giremiyor yoğun
canım benim eşimde başak ne titiz ne bir şey sinir oluyorumben teraziyim yükselenim başak, sizin kadar değil ama temizliğe bende çok önem veririm eşimle hiç anlaşamayız:)
canım sayfayı yeni gördüm, tablo yapsana keşke, doğduğu tarih doğum kilosu boyu posu vs şeklinde:) yani ilk mesaja
bende var sanırım:) içimden sürekli sayarım çifter çifter, halıda ki çiçeklerin yapraklarını, dışarda binaların camlarını sayarım birde illa çift sayıya tamamlamak için uğraşıyorum yıllardır böyşeyim çok yoruluyorum bu durumdan, bir bakıyorum başlamışım içimden saymaya 2-4-6 .... diye gider
canım ben siyah erik kayısı incir kaynatıcam hem kabız olmamak için hem süt için
ya hu benim eşim hangi başak acaba sizle alakası yokbenim yükselen başak burcum terazi ama başağa daha yatkınım
canım benim kp falan gelsede çıkmam yanına pijamamla eşofmanımla oturucam rahat rahat uğraşamam açıkcası ameliyatlı halimle başını ört kıyafet giy
canım mutlaka göster doktora
ayyy çok güldüm ya
ben l aldım
ohh mis olmuş güle güle kirletin
başın sağolsun ne güzel Rabbim lütfedip vermiş bir bebek sağlıkla doğsun, sıkıntıların içinde çok geçmiş olsun vaktinde doğar inşaallah yavrun
kötü içerik belirtme canım
canım benim sen saçmalamıyorsun söylediklerine ben katılıyorum, özür dilemene gerek yok canım benim üzülme sakın:)
sen onları yaşamışsın bende yaşayabilirdim mecbur kalınca emin ol benimde eşim karşı çıkmazdı ki ilk evlendiğimizde asla erkek doktor olmaz diyen adam kist kontrolüm için kendi her ay götürdü radyoloğa, yani mecbur kalınca o da razı, bizim sıkıntımız kp ve onu anlatmakla tarif edemem türünün tek örneği canım çok cins acayip, yaptıklarını yazsam senin kv eşin ve kardeşleri nasıl katlanıyor ona dersin neyse..
sen ailenden eşinde ve eşinin tarafından böyle şeyler görmediğin için bunu yaşayanlar sana tuhaf gelebilir canım ama yaşamadan anlayamıyorsun bunun nasıl bir cendere olduğu, sabit fikirli cahil insanlara laf anlatmak çok zor yaşamayan bilemez, ben burda ayzılan çoğu şeye o kadar özeniyorum ki çoğu zaman halime o kadar üzülüyorum ki...
neyse saçmalayan benim:)
nice yıllara canım huzur sağlık dolu, yeni cicileriniz hayırlı olsun
yok canım eltim normal doğurdu muayeneye bil erkeğe gidemedi kaynım aynı babası eşim yine beni muayeneye götürüyor, sağol ilgin desteğin için, özel olacak yüzde soksan canım nasip diyorum artık sakince beklemeye başladım:)
canım geçmiş olsun ihmal etme
canım uzun mevzu:) oğlumun kilo artışı az olmuştu ben çok panikledim ilkte ki gibi olacak diye, epey aşağı inmiş yerleşmiş başı, birde doktorum kesinleşmedi daha tam özel sıkıntımız halloldu eşimde bana hak verdi derken özel deki bayanın sezaryan dikişinin kötü olduğunu duydum, erkek doktoruda eşim istemiyor daha doğrusu babasından dolayı istemiyor, merak ettiğin için sağol
çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlık bayıldım
amann bu hafta mı dur dr daha var deseydin:) maşaallah canım yavruna
bitmiyor canım gerçekten bitmiyor
çok güzel bizimkide asaf eymen olacak:)
sancın çoksa doktoruna sormalısın
zor canım çatı ağrısı bende her gün var düşün ve dinlenemiyorum oğlum olduğu için, süt pompası almanı tavsiye ederim
canım tatlıyı çok ye nst öncesi
yok canım doğum sancısı değildir, bizde yel girmiş derler ceryanda esintide kalmış olabilirsin geçmiş olsun
benimde öyle bir hayalim vardı hep malesf özel sağlık sigortası yaptıramadığım için hayal oldu acıbademde doğum yapmak,bir arkadaşım halkalıda acıbadem açılmış sadece orda ssk geçiyor dedi,tel açtım normla doğum 4000 sezeryan 6000 ama siz ocak annesi olcaksınız ocakta yuzde 20 zam gelcek dedilermi,zam gelmemiş hali bile bütçezimi zorluyor,biz yine mahallemzin özel hastane yolları dr umuza devam etmek kalıyor :) süt sağmka makinası içinde seninle aynı fikirdeyim,belki sorunsuz sütümüz gelecek o makinaya neden 300 lira vereyimki,evimle avmlerin arası 5 dk,heryerde avent satılıyor artık,öyle bir durumda para olsun yeterki almak en kolay iş,sezeryanla doğum yapan ablamın 38.haftada hemen sütü geldi her zmnda yetti,2 yaşına kdr emzirdi dahada emecekti dr kesin artık deyınce göğüslerini göz kalmeıyle boyadık korkudan daha içmediIyi haftalar annisler.. hafta sonunuz guzel gecmistir umarim. Ben bu ctesi ilk defa cati ağrısı denilen olayi yasadim ve baya korktum. Okdr ki esimle aksam yemege cikiyorduk yoldan dondum aglayarak. Sen kim normal dogum kim dedim kendi kendime bide buna bile agliosam.. dr arandi hemen ilik dus sicak kompres minoset yatak istirahati dedi. Gecmezse hastane dedi sukur gecti. Doktorum ozel Istanbul Florans Nightingale hastanesinde normalde. Ama ben hep ozel muayenehanesine gittim. Dogumu da acibadem fulya da dusunuyordum ama bu hafta kendi hastanesine cagirdi doktorum. Hem gez odalari hem de kontrolu burda yapalim dedi.. bakmaya karar verdim. Bu acibadem takintimi yenerim belki :) onun disinda bebek icin bi eksigim kalmadi heralde. Sut sagma makinem yok bi.. onu da sutum ve bebegin emme durumuna gore alim diyorum ne dersiniz?
canım ya bebeğin gelişimi ileridir ki bu benim doktorumun dediğine göre doğum tarihini etkilemezmiş sat önemliymiş ya da doktorun sezeryancı normali düşünmüyo genelde 38 de alıyolar çünkü sezeryandaKizlar bu arada ben bir sey soracagim. Simdi normalde benim sata gore dogum 21 ocak 40 haftam doluyor. İlk cocugum ve Allah izin verirse normal dogumu cok istiyorum. Ama doktorum bana tahmini gunu verirken ocak basina gitti. 8-9-10 ocak beklenen dogum. Bunun bir hafta oncesi de olabilir sonrasi da. Ocak ayinin basinda hazir ol dedi. Simdi 21 ocak neden olmadi? 37-39 hafta arasi ozellikle 38. Haftayi tahmini dogum diye soyluyor sizce? Her sey de normal kontrollerde.
Sağol canım suyu her şeyi normal kilosuda normal doktora göre zaten 200 gr almış iki haftada ama bana az geldi ben panikledim yine aynısı olacak diye, dr hiç sorun yok dedi her hafta gel rahatla sakinleş çok gerginsin dedi:)Hay Allah.. Kg su iyi mi bebeğin şimdi, sıkıntı yoktur umarım. Biliyorsun cihazlar tam olarak ölçemiyorlar onunla alakalı bir sıkıntıdır. K. p için denecek birşey yok . Bu saatten sonra değişmez , hayatından da çıkartamayacağına göre yapacak bir şey yok. Yakınlarda başka bir hastane yok mu özel? Devlet çok mu kötüydü ilkinde? O zaman normal diye gitmiştin tatsızlık olmuştu hatırladım. Şimdi direk sezeryan diye gideceksin canım aynısı olmaz belki de...
Selam hanımlar, sancılarım tam gaz devam ediyor sanki başı çıktı çıkacak, bu halde ev süpürüp silmeye çalışıyorum oyyy o nasıl bir toz kir benim evim böyle mi olacaktıdinlene dinlene yapıcam artık
Doktor mevzusuna açıklık getireyim biliyorum çoğunuz bu erkek dr mevzusuna anlam veremiyorsunuz, bana görede çok saçma kızlar ama insanın elinden bir şey gelmemesi çaresizlik çok kötü bir şey
Ben eşimle 8 senedir mücadele ediyorum her konuda, çalışmadım sırf o istemedi diye daha doğrusu babası, okulu bıraktım vs. çoookk pişmanım hem de çokmücadele etmedim mi ettim çalışıcam dedim okuycam dedim ama yok, peki ne yapayım siz söyleyin,eşime muhtaç olmak benim çok zoruma gidiyor ideallerim vardı benim ama onu tanıyınca her şeyi unuttum ben aşık olunca...Gönlünce alışveriş yapamamak, gönlünce tek çıkıp gezememek,sormadan bir şey yapamamak bunu yaşayan bilir, yaşamayanlara hayatı rahat olanlara nasıl yani öyle şey mi olur dedirttirebilir ama maalesef hayatın bu yüzü de var...
Kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki, mücadele etmedim mi çoook ama ben baştan kabul ettim bu hayatı aşkın büyüsüyle, son pişmanlık fayda etmiyor
Eşimin kötü yönüde var iyi yönüde var ama aşk azaldıkça sorunlar arttıkça iyi yanlar görülmez oluyor artık hep kötü özellikleri gözünüze batıyor
Eşime artık sırf melek gibi kv ve görümcelerim için katlanıyorum desem yeridir, o kadar kırdı beni, bende onu çok kırdım...
Bunları niye yazdım bilmiyorum öyle içimi dökmek istedim, dökemedim ifade edemedim o ayrı:)
Ben adana da cok dr arastirdim ama hic Gökmen beyi duymadım hastane olarak da medline hast.cok ovduler yani ebesi cok bilgili ve deneyimli öyle dediler tabi normal dogum olur mu bilmiyorum da medline da dogum yapacagım ben..evet Adana'yı görünce dikkatimi çekti hemen :) ben Selçuk Gürbüz'e gidiyorum.
Gökmen Bey'in ismini ben de duymuştum ama hastaneler hakkında hiçbir fikrim yok maalesef. Ben Adanalı değilim, daha bir yıldır buradayım. Benim doktorum da Ortadoğu'daydı ama ayrıldı oradan, şimdilik sadece özel muayenehanesinde durup doğumları Medline'da yapıyor. Başka şikayetler için bu hastaneye çok gittim ama doğumhanesi vs. konusunda pek bilgim yok. Artık gidip görmek lazım aslında.
Bu arada Güney Adana'nın teçhizat konusunda diğer hastanelerden daha önde olduğunu ben de duymuştum.
Ne çokmuşuz biz burda Adana'dan :)Dafiduck de bizden
hahahhh peynirin son kullanma tarihibende de var aynı şey, bir filmin vizyon tarihini görüyorum, bir şarkıcının konser tarihini görüyorum, Allahım diyorum ne kadar yakın tarih aslında. Heyecan basıyor hemen
Anladım canım. 6 kişi baya fazlaymış. Ama yine de tek düşüncen bebeğinin ve senin sağlıklı bir şekilde bu işten çıkması olsun. Bir iki gün tahamül edersin olmadı. Sonra evde rahat rahat dinlenirsin. Ben devlette ne zaman gittiysem hiç pişman olmadım inan ki. Hemşire olduğumu da asla söylemem , bilmezler. Sadece odanın kalabalık olma durumu biraz can sıkıcı , o da mecbur kalırsan düşünürsün. Zevkli bile olabilir seninle aynı durumda ki insanlarlar bir arada olmak..Sağol canım suyu her şeyi normal kilosuda normal doktora göre zaten 200 gr almış iki haftada ama bana az geldi ben panikledim yine aynısı olacak diye, dr hiç sorun yok dedi her hafta gel rahatla sakinleş çok gerginsin dedi:)
canım ilkte devlette oldu ama başka şehirdeydik eşim orda personeldi özel hastane gibi olmuştu ilgi alaka o yönden çok rahattım doktorunda muayenehanesine gidiyordum o zaman, şimdi memleketteyiz ve özel hastane bir tane, devlet kötü değil tam tersi çoğu kişi orayı tercih ediyor, özel oda sıkıntısı var şansına denk gelirse oluyor yoksa 6 kişilik odalar var
Canım ya üzülme.. Kendini değersiz hissetmek ne demek .. Bence bu sözü bir daha hiç kullanma . Çocukların var. Onlara sinik anne imajını sakın hissettirme. Çalışmak yada çalışmamak inan hiç önemli değil. Artıları da var eksileri de. Kara kara düşünüyorum 6. aydan sonra çocuğuma kim bakacak diye . 2. çocuğu nasıl yapacağım çalışırken çok zor olacak diye. Çalışıyoruz diye eşimizden izinsiz para harcama, ya da kendi kafamıza göre çıkıp gezme diye bir şey yok. Senin eşinin tarzı bu , sen çalışıyor olsan da yine despot bir adam olacaktı. Bence sen ona ve daha çok kendine kızgın olduğun için ona karşı soğumuş hissediyorsun. Ama şu an ki dönemimiz çok hassas. Bu değerlendirmeleri lohusalığı iyice atlatınca tekrar yaparsın. Yorgunluk , kaygılar üst üste gelince insan daha da tahamülsüz oluyor. Kaygıların yüzünden bu kadar bunalmış hissediyorsun. Canını sıkma herkesin bir tarzı var. İnsan belli bir yaştan sonra değişmiyor. Olduğu gibi kabul etmeye çalış . Bence bu daha kolay...
Benim kv esimi tam 6.5 kilo dogurmus hemde normal dogum cıkınca cıkıyoda sonuclarıda sancılı oluyoray yok 5 kilo çıkmaz ordan bence :)
Canım ilkte sıkıntı çok olunca o kadar kişiyle aynı oda da olma fikir ürkütüyor beni, eşimde bu konuda bana hak veriyor artık evet rahat edemezsin haklısın diyor şükür:) bugün devlette ki özel oda işini soracak eğer ayarlayabilirse bende artık devlet istiyorum ki özel diye ne kadar diretmiştim biliyorsunuz:) iki kişilik odalar olsa neyse 6 kişi nedir ya hangi devirdeyiz! Birde düşünsene doğum yapanda bebeğini kaybedendeAnladım canım. 6 kişi baya fazlaymış. Ama yine de tek düşüncen bebeğinin ve senin sağlıklı bir şekilde bu işten çıkması olsun. Bir iki gün tahamül edersin olmadı. Sonra evde rahat rahat dinlenirsin. Ben devlette ne zaman gittiysem hiç pişman olmadım inan ki. Hemşire olduğumu da asla söylemem , bilmezler. Sadece odanın kalabalık olma durumu biraz can sıkıcı , o da mecbur kalırsan düşünürsün. Zevkli bile olabilir seninle aynı durumda ki insanlarlar bir arada olmak..
Benim kv esimi tam 6.5 kilo dogurmus hemde normal dogum cıkınca cıkıyoda sonuclarıda sancılı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?