2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

çok cicilerr güzel günlerde kullanın inşallah,şahane gözüküyor hepsi

Neyse duygusallığı kenara bırakayım, muhtemelen özeldeki dr olacak kızlar Rabbim hayırlısını versin inşaallah bana artık sabırla sakinlikle beklemek düşüyor:)

Kızlar bebeğin hareketli olması iyidir korkmayın, benimki bu aralar çok fena üstelik her hareketi ciddi anlamda canımı yakıyor, hele kasığımda olursa çıkacak gibi ağrıyor, vajinama iğneler batıyor açılıyor diyorum, kasılmalar, çatı kemiklerimin ve kalça kemiklerimin ağrısını hiç söylemiyim, hamileliğin bütün zorluklarını bu gebeliğimde yaşadım ben inşaallah doğumum ve sonram rahat olur:)

Biz seni anlıyoruz efalim , su akıyor yolunu buluyor sen de sadece kendini üzdüğünle kalıyorsun...üzme o güzel canını her şey olacağına varıyor

Biz seni anlıyoruz efalim , su akıyor yolunu buluyor sen de sadece kendini üzdüğünle kalıyorsun...üzme o güzel canını her şey olacağına varıyor
sağol canım aynen üzüldüğümle kalıyorum hep, doğum olsun hayırlısıyla profesyonel destek alıcam inşaallah sakinleşmek rahatlamak için

Hay Allah.. Kg su iyi mi bebeğin şimdi, sıkıntı yoktur umarım. Biliyorsun cihazlar tam olarak ölçemiyorlar onunla alakalı bir sıkıntıdır. K. p için denecek birşey yok . Bu saatten sonra değişmez , hayatından da çıkartamayacağına göre yapacak bir şey yok. Yakınlarda başka bir hastane yok mu özel? Devlet çok mu kötüydü ilkinde? O zaman normal diye gitmiştin tatsızlık olmuştu hatırladım. Şimdi direk sezeryan diye gideceksin canım aynısı olmaz belki de...

benimde öyle bir hayalim vardı hep malesf özel sağlık sigortası yaptıramadığım için hayal oldu acıbademde doğum yapmak,bir arkadaşım halkalıda acıbadem açılmış sadece orda ssk geçiyor dedi,tel açtım normla doğum 4000 sezeryan 6000 ama siz ocak annesi olcaksınız ocakta yuzde 20 zam gelcek dedilermi,zam gelmemiş hali bile bütçezimi zorluyor,biz yine mahallemzin özel hastane yolları dr umuza devam etmek kalıyor :) süt sağmka makinası içinde seninle aynı fikirdeyim,belki sorunsuz sütümüz gelecek o makinaya neden 300 lira vereyimki,evimle avmlerin arası 5 dk,heryerde avent satılıyor artık,öyle bir durumda para olsun yeterki almak en kolay iş,sezeryanla doğum yapan ablamın 38.haftada hemen sütü geldi her zmnda yetti,2 yaşına kdr emzirdi dahada emecekti dr kesin artık deyınce göğüslerini göz kalmeıyle boyadık korkudan daha içmedi

canım ya bebeğin gelişimi ileridir ki bu benim doktorumun dediğine göre doğum tarihini etkilemezmiş sat önemliymiş ya da doktorun sezeryancı normali düşünmüyo genelde 38 de alıyolar çünkü sezeryanda

Sağol canım suyu her şeyi normal kilosuda normal doktora göre zaten 200 gr almış iki haftada ama bana az geldi ben panikledim yine aynısı olacak diye, dr hiç sorun yok dedi her hafta gel rahatla sakinleş çok gerginsin dedi:)

canım ilkte devlette oldu ama başka şehirdeydik eşim orda personeldi özel hastane gibi olmuştu ilgi alaka o yönden çok rahattım doktorunda muayenehanesine gidiyordum o zaman, şimdi memleketteyiz ve özel hastane bir tane, devlet kötü değil tam tersi çoğu kişi orayı tercih ediyor, özel oda sıkıntısı var şansına denk gelirse oluyor yoksa 6 kişilik odalar var

Canım ya üzülme.. Kendini değersiz hissetmek ne demek .. Bence bu sözü bir daha hiç kullanma . Çocukların var. Onlara sinik anne imajını sakın hissettirme. Çalışmak yada çalışmamak inan hiç önemli değil. Artıları da var eksileri de. Kara kara düşünüyorum 6. aydan sonra çocuğuma kim bakacak diye . 2. çocuğu nasıl yapacağım çalışırken çok zor olacak diye. Çalışıyoruz diye eşimizden izinsiz para harcama, ya da kendi kafamıza göre çıkıp gezme diye bir şey yok. Senin eşinin tarzı bu , sen çalışıyor olsan da yine despot bir adam olacaktı. Bence sen ona ve daha çok kendine kızgın olduğun için ona karşı soğumuş hissediyorsun. Ama şu an ki dönemimiz çok hassas. Bu değerlendirmeleri lohusalığı iyice atlatınca tekrar yaparsın. Yorgunluk , kaygılar üst üste gelince insan daha da tahamülsüz oluyor. Kaygıların yüzünden bu kadar bunalmış hissediyorsun. Canını sıkma herkesin bir tarzı var. İnsan belli bir yaştan sonra değişmiyor. Olduğu gibi kabul etmeye çalış . Bence bu daha kolay...

Ben adana da cok dr arastirdim ama hic Gökmen beyi duymadım hastane olarak da medline hast.cok ovduler yani ebesi cok bilgili ve deneyimli öyle dediler tabi normal dogum olur mu bilmiyorum da medline da dogum yapacagım ben..

Anladım canım. 6 kişi baya fazlaymış. Ama yine de tek düşüncen bebeğinin ve senin sağlıklı bir şekilde bu işten çıkması olsun. Bir iki gün tahamül edersin olmadı. Sonra evde rahat rahat dinlenirsin. Ben devlette ne zaman gittiysem hiç pişman olmadım inan ki. Hemşire olduğumu da asla söylemem , bilmezler. Sadece odanın kalabalık olma durumu biraz can sıkıcı , o da mecbur kalırsan düşünürsün. Zevkli bile olabilir seninle aynı durumda ki insanlarlar bir arada olmak..

canım çok sağol bunu okurken bile ağlıyorum hormonlar esir aldı beni iyice, tespitlerin çok doğru, inşaallah doğumdan sonra her şey düzelir daha kötü olmaz inşaallah eşimde bende eski halimizi hatırlarız aşkımızı birbirimize olan düşkünlüğümüzü, öpüyorum seni

Canım ilkte sıkıntı çok olunca o kadar kişiyle aynı oda da olma fikir ürkütüyor beni, eşimde bu konuda bana hak veriyor artık evet rahat edemezsin haklısın diyor şükür:) bugün devlette ki özel oda işini soracak eğer ayarlayabilirse bende artık devlet istiyorum ki özel diye ne kadar diretmiştim biliyorsunuz:) iki kişilik odalar olsa neyse 6 kişi nedir ya hangi devirdeyiz! Birde düşünsene doğum yapanda bebeğini kaybedende kürtaj olanda aynı oda da oluyor onlar için ne kadar acı bir durum bu, dediğin gibi mecbur kalırsan katlanıcam, zaten gazını hemen çıkarırsan bir gün kalıyorsun hastanede, dur bakalım artık tevekkül ettim hayırlısını diliyorum:)

Selam kızlar bugun eksiklerimi tamamlmk için alişverişe çiktim iç çamaşirini hallettim ama bi turlu istedgm çantayı bulamadım internetten getrtcm galiba yoksa bida gidemem ki yolda kasılmalarım oldu valla korktum dogurcm diye ztn gorenler sen bida çikma dişarıya bbk gelmk uzere iyice inmiş asaya diyolar herkes farkedyr artık gerçktnde son gunlr çok indi . Bnde bu yuzden korkar oldum inş bi eksik daha çikmzda gtmem dişarıya bide gttgm yerler birazck uzak kaçiyr o yuzdn korkuyrm . Bide çamaşir kurutma aparatı aldımartık bebegin çamaşirlarını yıkayıp kurutabilirm bugun. Geriye sadece marketten alinabileck şeyler kaldı kndime bebege bez bakım urunleri vs. Onlarıda haftaya marketten hallederim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…