çok az kalmııışBen geldım sekerler nst ye gırdım oglusumu gordum yanı en azından olcumlerını yuzunu goremıyoruz artık malum :)3100 gr 49-50 cm olmus bebısım doktor hafıf kasılmaların var dedı bu hafta gelırse ben nobetcıym beklerm dedı :) sıuyu ıdare eder artık hazırız dedı haftada bı kontrroıl pazartesı tekrar nst olacak catı muayrnsıde olacak raporumu da aldm okula vercem otuz yedı haftamız bıtıyr yarn 38 yazack bzde boyle dıger annelerden naber
Kızlar oğluma Ömer Asaf ismini koymayı düşünüyorum. Sizce nasıl?
ben beğendimmKızlar oğluma Ömer Asaf ismini koymayı düşünüyorum. Sizce nasıl?
Bende begendim hatta eşimin arkadasia koydu çok hoşuma gitti Ömer AsafKızlar oğluma Ömer Asaf ismini koymayı düşünüyorum. Sizce nasıl?
Maşallah cnm Gözünüz aydın darısı bana çok özledim oğlumu birbuçuk ay oldu görmedim. yarın değil öbür gün doktora gitcem inşallah güzel haberler alırım bende :) sağlıkla kucağımiza alalım :) dün uyku seti ve cibinlik aldık ama ben artık yuruyemiyorumBen geldım sekerler nst ye gırdım oglusumu gordum yanı en azından olcumlerını yuzunu goremıyoruz artık malum :)3100 gr 49-50 cm olmus bebısım doktor hafıf kasılmaların var dedı bu hafta gelırse ben nobetcıym beklerm dedı :) sıuyu ıdare eder artık hazırız dedı haftada bı kontrroıl pazartesı tekrar nst olacak catı muayrnsıde olacak raporumu da aldm okula vercem otuz yedı haftamız bıtıyr yarn 38 yazack bzde boyle dıger annelerden naber
benim pooçadan sonra şekerim 144 e fırlamıştı.. artık daha dikkatli olmam lazım..az kaldı canım sabırr..ayy benim d ebu aralar iştahım pek açıkk( tutuyorum kendimi ama bazen dayanamıyorum
sanırım bu hafta itibariyle çatı ağrısı ve hazırlayıcı kasılma denilen olay baş gösterecek. Hemen hemen aynı sorunlar bende de var gümbür gümbür geliyorum diyorlar. Sakin olup paniklemeden beklemekten başka birçare yok sanırım..Diğer insanlar nasıl normal doğuruyorsa bizde doğurabiliriz bebeğine ve vücuduna güvenIyi haftalar annisler.. hafta sonunuz guzel gecmistir umarim. Ben bu ctesi ilk defa cati ağrısı denilen olayi yasadim ve baya korktum. Okdr ki esimle aksam yemege cikiyorduk yoldan dondum aglayarak. Sen kim normal dogum kim dedim kendi kendime bide buna bile agliosam.. dr arandi hemen ilik dus sicak kompres minoset yatak istirahati dedi. Gecmezse hastane dedi sukur gecti. Doktorum ozel Istanbul Florans Nightingale hastanesinde normalde. Ama ben hep ozel muayenehanesine gittim. Dogumu da acibadem fulya da dusunuyordum ama bu hafta kendi hastanesine cagirdi doktorum. Hem gez odalari hem de kontrolu burda yapalim dedi.. bakmaya karar verdim. Bu acibadem takintimi yenerim belki :) onun disinda bebek icin bi eksigim kalmadi heralde. Sut sagma makinem yok bi.. onu da sutum ve bebegin emme durumuna gore alim diyorum ne dersiniz?
Benim de göğüslerim dümdüz gibi bişey ama kafama takmıyorum çünkü annemin de küçük ama sütü hep çok olmuş. :)Arkadaşlar dogumdan sonra sutun gelmesinin meme boyuyla bir alakası var midir bileniniz var mi? Benin çok küçüktü gebelikte de o kadar buyumedi korkuyorum sutum gelmezse diye Allah korusun.
Fazla hareket etmesi iyi bir şey diye biliyorum canım, benimki de bazen hiç durmuyor doktor her kontrolde harekette azalma var mı diye soruyor, sıkıntıda olsa hareketsiz olur. Ağrılara gelince bugün sordum doktora artık yalancı doğum sancıların başlıcak dedi.kızlar iki gündür bebeğim çok fazla hareket ediyor ve sancılarım da sanki fazlalaştı 32+4 olduk.eskiden hareketleri daha azdı.gece uyuyamadım henüz nst ye girmedik.sizce yoktur demi daha bişey ya
Daha pek yaklaşmadı bence. Ocak olsun hele :)kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr doğum yaklaştıkça bennn korkmayaaa başladımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sağol canım bebeğin yapısıyla alakalı demek sağlıkla doğsun kuzun:)Canim ben hiç dikkat etmiyorum desem yalan olmaz gerçekten . Kahvaltısı 12 de 1 de yapıyorum düşün . Gece uyuyamadigim için öğlene kadar uyuyorum .birde akşam yemeği yiyorum saat 7.30 da erken kahvaltı yaptıysam saat 5-6 gibi acikiyorum o zaman yiyorum birseyler . Düzenli birsey yok yani meyve mesela hiç aram yoktur . Başlarda dikkat etmeye çalışıyordum ama artık çok da büyük olsun istemiyorum normal doğum yapabilmek için çok şükür iyi kilosu şimdi.
Canım Rabbim şifa versin babanaGunaydn kızlar ben bı gecmısı okuyum hareket var mı yarn randevum var bı yarn olsa ..bu arada annem babam gelecek salı gunu babam rahatrsz ıns ıyılesrde annem benle ılgılenr babama kıyamam yayenı anjıyo oldu sıkıntıları gecmedı doktr karacıgerde kıtle var dems bakalım ankaradakı doktrlar ne dıyecek
sende bitirmişsin canım büyük temizliği maşaallahGünaydın kızlar.Güzel bir gün olsun inşallah hepimize.Hazırlıklara tam gaz devam ama artık vücutlar yorulduk diye sinyal veriyorlar.Temizligi abartmayın dikkat edin kendinize ne yapalım yani doguma giderken herşey yerli yerinde olsun diye ugraşıyoruz ama ev işi 2gün yapma yine aynı.Bende büyük temizligi(cam, koltuk, halı vs....) hallettim her gün bir şey yaparak.Dolaplarım kilerimde düzgün, bebişin eşyaları yıkandı ütülendi hazır.Çantamda hazır ufak tefek eksik dışında....sadece bu gün yatagımızı indirip kurucaz birde ana kucagının kılıfını yıkayacagım.Böyle işte birde hepimiz hayırlısıyla dogumları yaparsak inşallah sonra zaman akıp gidiyor bebeklerle :)
sıla giremiyor yoğun, misdelley de işten giremiyor yoğunMerhaba
Sılam vardı almanyadan birde afyondan bir arkadaş bize gıda ile ilgili bilgiler veriyordu gıda mezunuydu sanırım nikini hatırlayamadım hiç görmüyorym onları hoş bende sık giremiyorum ama merak ettim...
canım benim eşimde başak ne titiz ne bir şey sinir oluyorumal bendende o kdr,pipirikli ruh hastatsı titiz bir başak burcuı kadının kızıyım,keşke böyle olmasaydımannem tımarhanelik derecede temiz titz bir kadın ve malesef bizide öyle yetiştirdi,biz hiç bugune kdr eve temizlikçi almadık,çünkü hasta gibi onun ardından birdaha geçeceğimizi bildiğimiz için,geçenkv arıyor doğumuna 1 hafta kala benim kadını getircem sana diye,valla hiç sevinemedim ne yalan söliyim şimdiden kara kara düşünüyorum,ya diyorum gelen kadın temizmi,pismi,benim otobüse binipte otobüsten inince o kıyafetlerle eve girilmesi takıntım fobim var napim elimde diğil çok iğreniyorum,diyorum şimdi bu kadın temizlik yapmaya gelcek ardından oturdukları koltuklarımı ben silcem diye,kafayı yedim bu hormonlardan hepten iyicene
canım sayfayı yeni gördüm, tablo yapsana keşke, doğduğu tarih doğum kilosu boyu posu vs şeklinde:) yani ilk mesajaKızlar sezeryan olacaklar tarihlerini öğrendilerse bana özelden yazsalar mı acaba doğum yapanlar sayfasının Başına yazarız takip etmeside kolay olur ne dersiniZ yada başka bir fikri olan varsa söylese
bende var sanırım:) içimden sürekli sayarım çifter çifter, halıda ki çiçeklerin yapraklarını, dışarda binaların camlarını sayarım birde illa çift sayıya tamamlamak için uğraşıyorum yıllardır böyşeyim çok yoruluyorum bu durumdan, bir bakıyorum başlamışım içimden saymaya 2-4-6 .... diye giderTamda dediğin gibi çok ciddi bir hastalık bu. Biz temizlik konusunda mantıklı düşünebildiğimiz için OKB hastalarının davranışlarını anlamlandıramıyoruz ancak onlar bu hastalığın içinde çaresizce kıvranıyorlar ne yazık ki. Hastalığın derecesine göre tedavisi aylar bazen yıllarca sürüyor. Kızlar sizde obsesyonlar yani takıntılar varsa ya üstüne gidin yada profesyonel yardım alın. Yoksa sonrası daha zor oluyor.
canım ben siyah erik kayısı incir kaynatıcam hem kabız olmamak için hem süt içinablam yanımda diyorki hastaneye giderken viçne suyu koyun yanınıza doğumdan sonra için sütünüz kar diyor birde doğuma girmeden önce soğanı 2 ye bölüp göğüslerinizi ovun asla yara olmaz diyor tecrübe
ya hu benim eşim hangi başak acaba sizle alakası yokHah ben iste o tarif ettigin başak burcu kadınıyım canımama ruh hastası boyutunda degilim cok sukur sadece fazla fazla takıntım var o kadar onları aşarsam normal bir insan olabilirim ama arkadaslara cok katiliyorum temizlik kadar nankör bisey yok yap yap arkandan geri toz oluyor bıktırıyor insanı
canım benim kp falan gelsede çıkmam yanına pijamamla eşofmanımla oturucam rahat rahat uğraşamam açıkcası ameliyatlı halimle başını ört kıyafet giyKizlar eve geldigimizde malum eve gelen giden eksik olmayacak. Kayinpederim babam falanda evde olur her dk olmasa da.. nasil giyinmeliyiz wizce siz nasil hiseyler dusundunuz. Benim oyle pek bi kiyqfetim kalmadi acikcasi, , alışveriş yapicam ama nasıl seyler alsam ne giysem evin icinde sonucta misafir falanfa olacak ya bilemedim oyüzden. .
canım mutlaka göster doktorayaa bnm canım çok acıyor ama bu ne bir kasılma ne bir karın ağrısı ne çatı ağrısı,benim cinsel bölgede dudak bölümünde sağlı sollu sivilce gibi bişeyler çıkmış kızarık isilik gibiçok acıyolar dün farkettim,neden çıktılar bende anlamadım,ablam 9 aydır adet olmuyorsun pis kan dolu rahim hararet yapmıştır diyor,salı dr randevum var ona serim artık,ama tabi salıya kdr acısı hafiflesin diye bebeğe aldığım pişik kremi sudo kremi sürüyorum,dudak kısmında olduğu için sadece oralara sürüyorum kızlar zarar vermez dimi bebeğe,rahime gitceğini sanmıyorum ilacın kenarlara sürüyorum çünküü
ayyy çok güldüm yakizlar siz okuyunca aklima bi arkadasim geldi annesi okey taslarini ozonla yikamisti butun renkler girmisti
ben l aldımkızlar, hasta bezi m beden mi large beden mi almak gerek
ben normalde m giyerim ama her şeyi büyük beden alıyoruz ya (külot, sütyen vs) hasta bezini nasıl alacağız
ohh mis olmuş güle güle kirletinMerhabalar.
Bugün aşırı derecede yogundum.kızımın odası boyandı salonlar mutfagimdaki hali yikanci.camlar silindi perdeler yikandi.Gorüncem sağolsun.herseyi o yaptı.kızımın odası misler gibi oldu yarında posetten eşyalar çıkacak dolaba yerleşecek.çantalarımız hazır.hasta bezi yatak koruyucu kendime bez bide kızımın pisik kremi ile yağı kaldı.onlarida aldıkmi tamamdır.
Ben geçmişi bi okuyayım kötü haberler yoktur inşallah.
başın sağolsun ne güzel Rabbim lütfedip vermiş bir bebek sağlıkla doğsun, sıkıntıların içinde çok geçmiş olsun vaktinde doğar inşaallah yavrunMerhaba arkadaşlar aranızda yeni sayilirim. Aslında gecen yıl üye oldum foruma ancak bayadir etkin kullanamiyordum ne yazık ki. Geçen sene erken menopoz teşhisi konmuştu aralıkta ve ocak ayında da hic bir zaman evlat sahibi olamayacagimi söylemişti doktor. Tam on yil önce ocak ayında anne ve babamı ayni anda kaybettim ne yazık ki ve her ocakta panik atak nöbeti yasardim ama Allah o kadar büyük ki gecen nisan ayına kadar doktorlar cocuk sahibi olamayacagimi söylerken kendiliğinden normal yolla hamile kalmisim ve ocak başında inşallah bebeğimizin kucagimiza alacağız. Bütün ocak annelerini tebrik ediyorum oncelikle ve doğuma az bir zaman kala yaşadığım sıkıntıları paylaşmak istiyorum sizlerle. 4.ayda başlayan bel agrim iki hafta öncesinde yaptığım genel ev temizliğinden sonra yok oldu o gün karnım çok agridi ancak şükür ki sorun çıkmadı gecesinde Dizimin arkasinda feci bir kasintiyla uyanana kadar gece 3te yulaf ozlu sabun doktorun verdigi avil ve eczacının hazırladığı karisim merhem hicbir şekilde gecirmedi kasintimi. Yuzum haric tüm uzuvlarimda ozellikle ayak tabani avuç içi sırt bacak kol her yerimde. Pupp teşhisi kondu yaşayan var mı? Bir de cumartesi sabah 6.30da su boşaldığını hissettim uykumda çamaşır değiştirmek için banyoya gittim koyu kahve yoğun bir su sok oldum ve hemen ardından regl ağrısı gibi bi ağrı. Doktora gittik ultrasonda her şey normalken ntsde erken doğum riski çıktı hastaneye yatirildim 4litre antibiyotik verildi sabah aksam celestone sonra agrim dindi sayilir ara ara devam etse de. doktorum vajina ya da idrar yolu enfeksiyonu olabileceğimi söyledi ağrım sizimda yoktu halbuki o gune kadar şaşırdım. Bugün taburcu oldum bir hafta hic kalkmadan yatmam gerektiğini söyledi Dr. Erken doğum riskinin var oldugunu soyledi. benimle benzer problemleri yaşayan var mi aranızda ya da bilgisi olan. Çok uzun bir yazı oldu hoş görün nolur:)
kötü içerik belirtme canımKızlar bu k.i.b ne demek
Bnm gibi cahala biri anlatabılırmı
canım benim sen saçmalamıyorsun söylediklerine ben katılıyorum, özür dilemene gerek yok canım benim üzülme sakın:)
Aman diyim 4 cm hiçbir şey değil..
Ayrıca yani açıkça artık söyleyebilirim ki yalan söylüyor doktorlar sırf ameliyat yapmak için açık ve net...
Yok tüpün önündeymiş yok engellermiş.
Çikolata kisti evet hamile kalmayı engeller ama alınması da kesin olarak çare değildir.
Hemde 4 cm lik kist için. Sakın diyorum sakın ha yazık etmesin kendine.
Bir kere kabul etsin çekecek bu hastalığı. Dediğim gibi toptan rahim yumurtalık aldırmadığı müddetçe tedavisi yok.
Bir kere ameliyat olacak yine çıkacak birkaç ay sonra. O bile kesin.
Ameliyat olduğu zamanda yumurta rezervi ister istemez zarar görecek.
Ki en kötü şeylerden biri budur. O rezerv azaldı mı çaresi de yok.
Ben zannederdim ki yumurta geliştirici iğneler vs yumurta üretimini arttırıyor tedavilerde.
Meğerse biz doğduğumuz zaman ömrümüzün sonuna kadar üreteceğimiz yumurta sayısı belli olarak yumurta hücreleriyle doğuyormuşuz.
Yani yumurta geliştirici iğnelerde yeni yumurta oluşturmuyorlarmış. Bizim zaten var olan yumurta hücrelerini büyütüyorlarmış.
Yani bildiğin erken kredi kullanıyoruz biz çabuk bitecek yumurtalar :)))) (yumurta geliştirici iğne kullananlar tedavi sırasında, yumurta sayısını artırmak için)
Yani demem o ki bunun üzerine düşsün çok iyi araştırsın doktorunu.
Sakın ameliyat olmasın. Zor bi hastalık bu. Allah işlerini rast getirsin...
Ne diyim eflalim, benimde ablamın da canı çok yandı bu tedavilerden.
Aynı şeyleri ayy ben vajinal muayene yaptıramam utanırım, üstten bakıp anlasın diyenler içinde düşünüyorum elimde değil.
Herkesinki kıymetliydi de bizimki orta malı mıydı. Hoşumuza mı gitti içimize aletler sokulması, gelen gidenin bakması.. Offf saçmalıyorum.
Kim nasıl isterse öyle yapsın, herkesin başka derdi var işte.
Canını birde ben sıktıysam özür dilerim eflalim
Ahh yazacaktım da yazmayayım dedim sana
Çok sinir ettiler bizi, ne ağladım ne ağladım
27 Ekim'de ödemesini yaptık siparişini verdik. 4 Aralık'ta ancak geldi.
Bize de Kasım sonu gelir demişlerdi. Arayıp ısrar etmesek getirmeyeceklerdi bile.
Kurdular mobilyayı, en son büyüyen beşiğe geldi sıra. Meğerse daha sonra komidin olacak kısımları, yani alt açma bölümünün alt tarafı tek yönlüymüş. Birde beşiğin alt tarafındaki çekmeceleri.
Ben sormuştum bu komidinlerin yerleri değişiyor di mi diye evet denilmişti bana.
Hiç üzerine düşmemiştim.
Yani özetle benim düşündüğüm duvara yaslayamıyoruz eğer yaslarsak, hiç bir çekmecesini kullanamayacağız.
Aradılar aldığımız yeri, biz değişmez dedik dediler, yalan söylediler. Ben kurulumu durdurdum saatlerce ağladım
Nihayet ertesi gün geldiler yine kurdular. Bizde beşiği garip bir şekilde koyduk işte.
Yani beşik tek taraflı tek yönlü. İstediğin duvara göre koyamıyorsun. Hangi duvara uyarsa oraya
Ne saçma, üretici benim evimin şeklini nasıl bilebilir ki? Hangi duvarım beşik koymaya müsait nereden bilecek?
Odamız büyükte sıkıntı olmadı. Ya küçük olsaydı..
Neyse her şeye rağmen çok beğendik tabi.
Kalitesi falan gerçekten çok güzel. En azından içimize sindi çok güzel oldu. Allah hepimizin her şeyini iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
Eh ama öyle. Hem gurbettesin, hem riskin var, hem yanında kimse yok.
Çok şükür geldi ablan da rahat edeceksin inşallah.
Fotosunu çektim telefondan atmaya ve küçültmeye üşenmediğim bir zaman ekleyeceğim inşallah
Bilmiyorum nasıl geçti sınavlar. Dayanamayıp çıkacaktım duramıyorum artık yaw
Aman nasıl geçtiyse geçti. Kalırsam da daha sonra çalışır geçerim inşallah
N-a-z-l-ı nın bebeği canım. Maalesef...
Hemde tüp bebekti. Çok beklemişti. Çok üzüldüm ben ona, hala aklıma geliyor, kafama taktığım şeyler için kendimden utanıyorum... Hemde doğduktan sonra iyi demişler önlem amaçlı küvöze almışlar orada vefat etmiş.
Otopsi yapılacaktı bildiğim kadarıyla. Yani arkadaşlar öyle bilgi getirmişlerdi.
Hoşgeldin aramıza evtmvt.
Başın sağolsun ailen için. Ayakta kalabilmek çok zor olmuştur senin için. Allah kolaylık versin.
Rabbimin bir bildiği var elbet, aynı tarihlerde artık sevinçte duyacaksın Allah'ın izniyle...
Şu mesajların alt tarafında yazanı soruyorsun değil mi Mervecim? Eğer oysa Kötü İçeriği Bildir demek
Eğer kullanıcı kötü bir şey yazmışsa mesajında, oraya basıp sebebini bildirip şikayet edebilirsin.
nice yıllara canım huzur sağlık dolu, yeni cicileriniz hayırlı olsunBizde 3 gün gecikmeyle evlilik yıl dönümümüzü kutlama yemeğine gittik.
Eşim gideceğimiz yeri söylemedi, bu sefer ısrar etmedim öğrenmek içinHep bilirdim kararlaştırıp giderdik.
Çok şükür istediğim gibi kendi düşünmüş ayarlamış bu sefer.
İstanbul Bağdat Caddesinde yemek yedik, çok güzel geçti.
Sonrada benim isteğimle Ümraniye İkea'ya gittik, ama yorgunluktan mahvoldum, perişan oldum
Sonrada döndük İzmit'e evimize. Birazdan da yatacağım inşallah. İstediğim gibi hasır sepet bulamadım banyo malzemelerini koymak için Mustafa'nın. Çok umutluydum oradan oysaki. Yine buradaki Koçtaş'tan alacağım mecbur
Bir kaç tane çerçeve aldım sadece odasına.
Günümüz sabahki sınavım hariç çok güzel geçti
Hepinize hayırlı, huzurlu geceler annişler...
yok canım eltim normal doğurdu muayeneye bil erkeğe gidemedi kaynım aynı babası eşim yine beni muayeneye götürüyor, sağol ilgin desteğin için, özel olacak yüzde soksan canım nasip diyorum artık sakince beklemeye başladım:)Hayırlısı olsun, eşini en iyi sen tanırsın ama eltin devletteki erkek doktorda doğumunu yapmamış mıydı? Onun kayınpederi ile seninki aynı.. Sanki kocan erkek Dr Yüzünden değil de inattan ya da ikna edilmeyi beklediği için böyle yapıyor? Sonuçta özelde de erkek doktor olmasa da başka erkekler çıkıyor işte.. Acaba kv ile konuşsan kocan onun sözünü dinler mi? Netlik kazansa da senin de Aklım rahat olsa keşke... Allah yar ve yardımcın olsun eflalim, her şey umduğundan da güzel ve kolaycacık gerçekleşir inş..
Ben de senin gibiyim 2 hatta 1,5 öğün besleniyorum. Sabah kahvaltı ve akşam atıştırma(
Canım instagramın varsa kapısüsü diye arat bir Sürü şey çıkıyor:) aklında bir konsepte varsa öyle de aratabilirsin. Illaki beğenirsin birini:)
Ben de çantama SOĞAN attım ama kocişko görünce onu kesip bana mı verir çöpe mi atar bilinmez :))
Canım ben de kamera aldım hem evim katlı hem bebeği bıraktığımız durumlar olduğunda ya da babası işe gittiğinde vs seyredeceğiz. Aklımız kalmaz inş.. Genelde weewell ve Motorola önerilmiş..
Ben De çok araştırmıştım. Bir de Hattın Turkcell ise turkcell kendi kamera gönderiyor tek adet, öyle de bir anlaşması var. Kamera dönerli ve cep bağlantılı.. Arkadaşım bunu kullanıyor ama donma OLDUĞUNU söyledi ..
Ben summer marka aldım Türkiye de var mı bilmiyorum ama tr den alacak olsaydım weewell alacaktım herkes onu tavsiye etmişti..
Ben de almadım ilk günler hastane verir sonra büyük boy peşlere geçerim dedim..
Ben yazdım canım inş işine yarar:) weewell in modelini bulursam onu da yazaağım :)
Yok canım tek Memiş değil ikisi de öyle demek istediğim biri bir karpuz diğeri de bir karpuz yani iki koca Memiş:/
Canım 36. Hafta ile birlikte telli sürülenlere veda et:) süt yok diye de Düşünme bebeklerimiz rızkıyla gelecek bol bol da süt olacak inş :)
Çok geçmiş olsun canım Allah güç kuvvet sabit versin.. Ben de erken doğum bedeniyle aynı şekilde hastanede yattım. Şu an evimdeyim dinleniyorum. Wc yemek diyor Kontrolü haricinde kalkmıyorum 1-2 hafta daha idare edebilirsem ne mutlu... Bebeğim zamanında gelecek de stres yapma sen de :)) Kızın annesinin sözünü dinleyecek inş..
Sağolasın canım Allah Razı olsun danıştık normal dedi doktor çok büyüdüler o kadar:)
Ben de bez konusunda seninle hemfikirim inş sıkıntı olmaz..
Bebek Odası'nı ben de Emreler mobilya Bebishroom dan aldım ve hala daha eksik parçaları var ki ben Eylül'de aldım ekimde teslimat yapıldı( niye hamileleri ağlatıyorlar anlamış Değilim.. Hala daha eksikmiş .. Artık ben kendim gidip alırım herhalde bebek büyüdüğünde :) hem de peşin ödeme yapmıştık (
Sınavların güEl geçmiştir inş Mustafa'nın şansına:)
Şu vajinal muayenede malesef ben de utanıyorum, hani kimse kızmasın.. Herkesinki can, herkes utanıyor, açtığımız yer en mahrem ve hassas yerlerden biri.. Haliyle oradan muayene olanların Allah yardımcısı olsun ama ben bi kerelik muayenede gen utanıyorum onların yaşadıklarını küçümsediğimden değil, orası özel olduğundan.. Bir iki söz ve mahremiyetin sağlanması ile de gevşemeye Çalışıyor hastalar.. Yani herkes kasılıyor ve normal bir şey bencetam anlatamadım ama Allah kimseyi darda koymasın zora sokmasın diyerek bitireyim cümlemi:) öpüyorum seni ve tepikcanımızı:)
...
Herkese günaydın, hayırlı sabahlar güzel anneler ve bebekleri:)
canım geçmiş olsun ihmal etmebugün hiç uyumadım ya galiba enfeksiyon kaptım idrar yollarım yanıyor kasıklarım ve belim kopacak sanki
canım uzun mevzu:) oğlumun kilo artışı az olmuştu ben çok panikledim ilkte ki gibi olacak diye, epey aşağı inmiş yerleşmiş başı, birde doktorum kesinleşmedi daha tam özel sıkıntımız halloldu eşimde bana hak verdi derken özel deki bayanın sezaryan dikişinin kötü olduğunu duydum, erkek doktoruda eşim istemiyor daha doğrusu babasından dolayı istemiyor, merak ettiğin için sağolBir kaç gündür takip edemiyorum... Eflalim niçin moralin bozuk??? Anlayamadım...
çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlık bayıldımgünaydın anneler :) süslerimizi yaptım haftasonu bitirdim foruma giremedim herkesler iyidir inşallah. çok az işim kaldı artık alışverişimiz de nerdeyse tamam bi ev temizliğim kaldı iki hafta sonra onu yaptırdım mı tamamdır kızımı bekleyebilirim rahat rahat... koyu pembe terliği hastane için yaptım diğerini evde kullancam iyice heyecanlı oldu beklemek
amann bu hafta mı dur dr daha var deseydin:) maşaallah canım yavrunaBen geldım sekerler nst ye gırdım oglusumu gordum yanı en azından olcumlerını yuzunu goremıyoruz artık malum :)3100 gr 49-50 cm olmus bebısım doktor hafıf kasılmaların var dedı bu hafta gelırse ben nobetcıym beklerm dedı :) sıuyu ıdare eder artık hazırız dedı haftada bı kontrroıl pazartesı tekrar nst olacak catı muayrnsıde olacak raporumu da aldm okula vercem otuz yedı haftamız bıtıyr yarn 38 yazack bzde boyle dıger annelerden naber
bitmiyor canım gerçekten bitmiyorBaşim agryoorr off bugun dişarıya çıkmm lzm arkadas ne eksikmiş be al al bitmedi bugun tamamlayım diyorum ama kesin yine alinck seyler çıkar
çok güzel bizimkide asaf eymen olacak:)Kızlar oğluma Ömer Asaf ismini koymayı düşünüyorum. Sizce nasıl?
sancın çoksa doktoruna sormalısınkızlar iki gündür bebeğim çok fazla hareket ediyor ve sancılarım da sanki fazlalaştı 32+4 olduk.eskiden hareketleri daha azdı.gece uyuyamadım henüz nst ye girmedik.sizce yoktur demi daha bişey ya
zor canım çatı ağrısı bende her gün var düşün ve dinlenemiyorum oğlum olduğu için, süt pompası almanı tavsiye ederimIyi haftalar annisler.. hafta sonunuz guzel gecmistir umarim. Ben bu ctesi ilk defa cati ağrısı denilen olayi yasadim ve baya korktum. Okdr ki esimle aksam yemege cikiyorduk yoldan dondum aglayarak. Sen kim normal dogum kim dedim kendi kendime bide buna bile agliosam.. dr arandi hemen ilik dus sicak kompres minoset yatak istirahati dedi. Gecmezse hastane dedi sukur gecti. Doktorum ozel Istanbul Florans Nightingale hastanesinde normalde. Ama ben hep ozel muayenehanesine gittim. Dogumu da acibadem fulya da dusunuyordum ama bu hafta kendi hastanesine cagirdi doktorum. Hem gez odalari hem de kontrolu burda yapalim dedi.. bakmaya karar verdim. Bu acibadem takintimi yenerim belki :) onun disinda bebek icin bi eksigim kalmadi heralde. Sut sagma makinem yok bi.. onu da sutum ve bebegin emme durumuna gore alim diyorum ne dersiniz?
canım tatlıyı çok ye nst öncesiOy oyy oyyy maşallahhh herkesin bebişi hareket halinde, bizimde kızımız çok hareketlenmeye başladı, korkuyorum göbüşümden fırlıcak diyeAma nst'de hiç kıpırdamıyor gıcık oluyorum, inatla oynamıyor.
Bu arada çok heyecanlıyım çarşamba günü doğum tarihimiz belli olucak :))) Tarihi kesinleşen var mı aramızda ?
kızlar öğlen arası çok kötü oldum. tam yemek vaktinde otururken sırtımdan belime doğru bir ağrı oldu tek taraflıydı. yaklaşık 15-20 dakika sürdü. yemeğimi bıraktımtepsimi bile kaldıramadımbüroma zor geldim.. ödüm koptu işte doğuracağım diye .. hazırlayıcı kasılma dedikleri böyle bir şey mi acaba .. Sağlam bir ağrıydı bir an iş yerinde doğuracağım diye ödüm patladı.. Allahım 37. haftanın çıktığı günü görmeyi nasip et ...
ay yok 5 kilo çıkmaz ordan bence :)o zmn bu mantıga gore bnde ilki 4 kilo dogurduysam bunuda 5 kilo bile olsa dogururum hahah iyiymiş sevdm bu fikri ; )
aynen bende öyleyim,annem her zmn der,Allah o sevgiyi vermese evlada zaten bakılmaz diye,ama zaman daraldıkça hem sevınıyorum bebeğim olcak diye biryandanda ruhum sıkılıyor bir tuhaf oluyorum,halbuki düşüncek olsam 6 yıllık evliyim,ocakda 32 bitiyor 33 oluyorum,yuhh diyorum dahadamı çocuk doğurmayacaktın yani,bugune kdr hep işti güçtü,gezmekti,zaten hepsine doyduk,ama ne bileyim işte,sanırım evde çok rahatım,istediğimde yatıp kalkıyorum,sanırım rahatım kaçacak diye mi düşünüyorum sonrada kendime çok kızıyorum,bebek evin neşesi,eğlencemiz olcak inşallah,onu öpücem oynıycam diyorum sonra düzeliyorumKorkuyla karışık heyecan basıyor beni. Odanın bi köşesinde bi bebek fikrini çok yadırgıyorum hala
sağol canım bebeğin yapısıyla alakalı demek sağlıkla doğsun kuzun:)
Canım Rabbim şifa versin babana
sende bitirmişsin canım büyük temizliği maşaallah
sıla giremiyor yoğun, misdelley de işten giremiyor yoğun
canım benim eşimde başak ne titiz ne bir şey sinir oluyorumben teraziyim yükselenim başak, sizin kadar değil ama temizliğe bende çok önem veririm eşimle hiç anlaşamayız:)
canım sayfayı yeni gördüm, tablo yapsana keşke, doğduğu tarih doğum kilosu boyu posu vs şeklinde:) yani ilk mesaja
bende var sanırım:) içimden sürekli sayarım çifter çifter, halıda ki çiçeklerin yapraklarını, dışarda binaların camlarını sayarım birde illa çift sayıya tamamlamak için uğraşıyorum yıllardır böyşeyim çok yoruluyorum bu durumdan, bir bakıyorum başlamışım içimden saymaya 2-4-6 .... diye gider
canım ben siyah erik kayısı incir kaynatıcam hem kabız olmamak için hem süt için
ya hu benim eşim hangi başak acaba sizle alakası yokbenim yükselen başak burcum terazi ama başağa daha yatkınım
canım benim kp falan gelsede çıkmam yanına pijamamla eşofmanımla oturucam rahat rahat uğraşamam açıkcası ameliyatlı halimle başını ört kıyafet giy
canım mutlaka göster doktora
ayyy çok güldüm ya
ben l aldım
ohh mis olmuş güle güle kirletin
başın sağolsun ne güzel Rabbim lütfedip vermiş bir bebek sağlıkla doğsun, sıkıntıların içinde çok geçmiş olsun vaktinde doğar inşaallah yavrun
kötü içerik belirtme canım
canım benim sen saçmalamıyorsun söylediklerine ben katılıyorum, özür dilemene gerek yok canım benim üzülme sakın:)
sen onları yaşamışsın bende yaşayabilirdim mecbur kalınca emin ol benimde eşim karşı çıkmazdı ki ilk evlendiğimizde asla erkek doktor olmaz diyen adam kist kontrolüm için kendi her ay götürdü radyoloğa, yani mecbur kalınca o da razı, bizim sıkıntımız kp ve onu anlatmakla tarif edemem türünün tek örneği canım çok cins acayip, yaptıklarını yazsam senin kv eşin ve kardeşleri nasıl katlanıyor ona dersin neyse..
sen ailenden eşinde ve eşinin tarafından böyle şeyler görmediğin için bunu yaşayanlar sana tuhaf gelebilir canım ama yaşamadan anlayamıyorsun bunun nasıl bir cendere olduğu, sabit fikirli cahil insanlara laf anlatmak çok zor yaşamayan bilemez, ben burda ayzılan çoğu şeye o kadar özeniyorum ki çoğu zaman halime o kadar üzülüyorum ki...
neyse saçmalayan benim:)
nice yıllara canım huzur sağlık dolu, yeni cicileriniz hayırlı olsun
yok canım eltim normal doğurdu muayeneye bil erkeğe gidemedi kaynım aynı babası eşim yine beni muayeneye götürüyor, sağol ilgin desteğin için, özel olacak yüzde soksan canım nasip diyorum artık sakince beklemeye başladım:)
canım geçmiş olsun ihmal etme
canım uzun mevzu:) oğlumun kilo artışı az olmuştu ben çok panikledim ilkte ki gibi olacak diye, epey aşağı inmiş yerleşmiş başı, birde doktorum kesinleşmedi daha tam özel sıkıntımız halloldu eşimde bana hak verdi derken özel deki bayanın sezaryan dikişinin kötü olduğunu duydum, erkek doktoruda eşim istemiyor daha doğrusu babasından dolayı istemiyor, merak ettiğin için sağol
çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlık bayıldım
amann bu hafta mı dur dr daha var deseydin:) maşaallah canım yavruna
bitmiyor canım gerçekten bitmiyor
çok güzel bizimkide asaf eymen olacak:)
sancın çoksa doktoruna sormalısın
zor canım çatı ağrısı bende her gün var düşün ve dinlenemiyorum oğlum olduğu için, süt pompası almanı tavsiye ederim
canım tatlıyı çok ye nst öncesi
yok canım doğum sancısı değildir, bizde yel girmiş derler ceryanda esintide kalmış olabilirsin geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?