2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
çok az kalmııış maşaallah kuzuna

Herkese güzel mutlu hafta olsun inşallah.Çalışan annelerede şimdiden kolay gelsin.dün akşam kızım hic olmadığını kadar oynadi yani bi öteye bi beriye.Maşallah diyim ben alışkın değilim onun böyle hhareketlerine bugünde maşallah ve aynı şekilde devam.
Aslında isim var haftan sonu erken kalktığım icin bugün 11,30 da kalktım hala kahvaltı yapıyorum iş beni bekler
Kızımın eşyaları dolaba yerleştiricem mutfak dolabi silincek artık oda yarın hic bişey yapalım yok zaten
Bebisleri görmeye gidenler guzel haberlerle gelin inşallah.bizde kismetse bu hafta içi bi gün gidecek bakalım ne zaman.Doktorum beni istemediği için taa Duzceden kalkıp Boluya gidicemde

kızlar iki gündür bebeğim çok fazla hareket ediyor ve sancılarım da sanki fazlalaştı 32+4 olduk.eskiden hareketleri daha azdı.gece uyuyamadım henüz nst ye girmedik.sizce yoktur demi daha bişey ya

Iyi haftalar annisler.. hafta sonunuz guzel gecmistir umarim. Ben bu ctesi ilk defa cati ağrısı denilen olayi yasadim ve baya korktum. Okdr ki esimle aksam yemege cikiyorduk yoldan dondum aglayarak. Sen kim normal dogum kim dedim kendi kendime bide buna bile agliosam.. dr arandi hemen ilik dus sicak kompres minoset yatak istirahati dedi. Gecmezse hastane dedi sukur gecti. Doktorum ozel Istanbul Florans Nightingale hastanesinde normalde. Ama ben hep ozel muayenehanesine gittim. Dogumu da acibadem fulya da dusunuyordum ama bu hafta kendi hastanesine cagirdi doktorum. Hem gez odalari hem de kontrolu burda yapalim dedi.. bakmaya karar verdim. Bu acibadem takintimi yenerim belki :) onun disinda bebek icin bi eksigim kalmadi heralde. Sut sagma makinem yok bi.. onu da sutum ve bebegin emme durumuna gore alim diyorum ne dersiniz?

Maşallah cnm Gözünüz aydın darısı bana çok özledim oğlumu birbuçuk ay oldu görmedim. yarın değil öbür gün doktora gitcem inşallah güzel haberler alırım bende :) sağlıkla kucağımiza alalım :) dün uyku seti ve cibinlik aldık ama ben artık yuruyemiyorum ağrı oluyo vajina da çok zor herşey yataktan kalkamiyorum gece eşim sağolsun kalkmama yardım edip wcye kadar götürüyo

Oy oyy oyyy maşallahhh herkesin bebişi hareket halinde, bizimde kızımız çok hareketlenmeye başladı, korkuyorum göbüşümden fırlıcak diye Ama nst'de hiç kıpırdamıyor gıcık oluyorum, inatla oynamıyor.
Bu arada çok heyecanlıyım çarşamba günü doğum tarihimiz belli olucak :))) Tarihi kesinleşen var mı aramızda ?

kızlar öğlen arası çok kötü oldum. tam yemek vaktinde otururken sırtımdan belime doğru bir ağrı oldu tek taraflıydı. yaklaşık 15-20 dakika sürdü. yemeğimi bıraktımtepsimi bile kaldıramadım büroma zor geldim.. ödüm koptu işte doğuracağım diye .. hazırlayıcı kasılma dedikleri böyle bir şey mi acaba .. Sağlam bir ağrıydı bir an iş yerinde doğuracağım diye ödüm patladı.. Allahım 37. haftanın çıktığı günü görmeyi nasip et ...

merhabalar kızlar,
dün gece kasıklarım çok ağrıdı ama öyle çok uzun sürmedi Allahtan heme geri uyuabildim.
bugün de bizim kız hiç durmuo... hiç bu kadar çok oynamamıştı
aslında ağrımo ama rahatsız edio

sanırım bu hafta itibariyle çatı ağrısı ve hazırlayıcı kasılma denilen olay baş gösterecek. Hemen hemen aynı sorunlar bende de var gümbür gümbür geliyorum diyorlar. Sakin olup paniklemeden beklemekten başka birçare yok sanırım..Diğer insanlar nasıl normal doğuruyorsa bizde doğurabiliriz bebeğine ve vücuduna güven

Arkadaşlar dogumdan sonra sutun gelmesinin meme boyuyla bir alakası var midir bileniniz var mi? Benin çok küçüktü gebelikte de o kadar buyumedi korkuyorum sutum gelmezse diye Allah korusun.
Benim de göğüslerim dümdüz gibi bişey ama kafama takmıyorum çünkü annemin de küçük ama sütü hep çok olmuş. :)

kızlar iki gündür bebeğim çok fazla hareket ediyor ve sancılarım da sanki fazlalaştı 32+4 olduk.eskiden hareketleri daha azdı.gece uyuyamadım henüz nst ye girmedik.sizce yoktur demi daha bişey ya
Fazla hareket etmesi iyi bir şey diye biliyorum canım, benimki de bazen hiç durmuyor doktor her kontrolde harekette azalma var mı diye soruyor, sıkıntıda olsa hareketsiz olur. Ağrılara gelince bugün sordum doktora artık yalancı doğum sancıların başlıcak dedi.

sağol canım bebeğin yapısıyla alakalı demek sağlıkla doğsun kuzun:)
Canım Rabbim şifa versin babana
sende bitirmişsin canım büyük temizliği maşaallah
sıla giremiyor yoğun, misdelley de işten giremiyor yoğun
canım benim eşimde başak ne titiz ne bir şey sinir oluyorum ben teraziyim yükselenim başak, sizin kadar değil ama temizliğe bende çok önem veririm eşimle hiç anlaşamayız:)
Kızlar sezeryan olacaklar tarihlerini öğrendilerse bana özelden yazsalar mı acaba doğum yapanlar sayfasının Başına yazarız takip etmeside kolay olur ne dersiniZ yada başka bir fikri olan varsa söylese
canım sayfayı yeni gördüm, tablo yapsana keşke, doğduğu tarih doğum kilosu boyu posu vs şeklinde:) yani ilk mesaja
bende var sanırım:) içimden sürekli sayarım çifter çifter, halıda ki çiçeklerin yapraklarını, dışarda binaların camlarını sayarım birde illa çift sayıya tamamlamak için uğraşıyorum yıllardır böyşeyim çok yoruluyorum bu durumdan, bir bakıyorum başlamışım içimden saymaya 2-4-6 .... diye gider
canım ben siyah erik kayısı incir kaynatıcam hem kabız olmamak için hem süt için
ya hu benim eşim hangi başak acaba sizle alakası yok benim yükselen başak burcum terazi ama başağa daha yatkınım
canım benim kp falan gelsede çıkmam yanına pijamamla eşofmanımla oturucam rahat rahat uğraşamam açıkcası ameliyatlı halimle başını ört kıyafet giy
canım mutlaka göster doktora
kizlar siz okuyunca aklima bi arkadasim geldi annesi okey taslarini ozonla yikamisti butun renkler girmisti
ayyy çok güldüm ya
kızlar, hasta bezi m beden mi large beden mi almak gerek
ben normalde m giyerim ama her şeyi büyük beden alıyoruz ya (külot, sütyen vs) hasta bezini nasıl alacağız
ben l aldım
ohh mis olmuş güle güle kirletin
başın sağolsun ne güzel Rabbim lütfedip vermiş bir bebek sağlıkla doğsun, sıkıntıların içinde çok geçmiş olsun vaktinde doğar inşaallah yavrun
Kızlar bu k.i.b ne demek
Bnm gibi cahala biri anlatabılırmı
kötü içerik belirtme canım
canım benim sen saçmalamıyorsun söylediklerine ben katılıyorum, özür dilemene gerek yok canım benim üzülme sakın:)

sen onları yaşamışsın bende yaşayabilirdim mecbur kalınca emin ol benimde eşim karşı çıkmazdı ki ilk evlendiğimizde asla erkek doktor olmaz diyen adam kist kontrolüm için kendi her ay götürdü radyoloğa, yani mecbur kalınca o da razı, bizim sıkıntımız kp ve onu anlatmakla tarif edemem türünün tek örneği canım çok cins acayip, yaptıklarını yazsam senin kv eşin ve kardeşleri nasıl katlanıyor ona dersin neyse..

sen ailenden eşinde ve eşinin tarafından böyle şeyler görmediğin için bunu yaşayanlar sana tuhaf gelebilir canım ama yaşamadan anlayamıyorsun bunun nasıl bir cendere olduğu, sabit fikirli cahil insanlara laf anlatmak çok zor yaşamayan bilemez, ben burda ayzılan çoğu şeye o kadar özeniyorum ki çoğu zaman halime o kadar üzülüyorum ki...

neyse saçmalayan benim:)
nice yıllara canım huzur sağlık dolu, yeni cicileriniz hayırlı olsun
yok canım eltim normal doğurdu muayeneye bil erkeğe gidemedi kaynım aynı babası eşim yine beni muayeneye götürüyor, sağol ilgin desteğin için, özel olacak yüzde soksan canım nasip diyorum artık sakince beklemeye başladım:)
bugün hiç uyumadım ya galiba enfeksiyon kaptım idrar yollarım yanıyor kasıklarım ve belim kopacak sanki
canım geçmiş olsun ihmal etme
Bir kaç gündür takip edemiyorum... Eflalim niçin moralin bozuk??? Anlayamadım...
canım uzun mevzu:) oğlumun kilo artışı az olmuştu ben çok panikledim ilkte ki gibi olacak diye, epey aşağı inmiş yerleşmiş başı, birde doktorum kesinleşmedi daha tam özel sıkıntımız halloldu eşimde bana hak verdi derken özel deki bayanın sezaryan dikişinin kötü olduğunu duydum, erkek doktoruda eşim istemiyor daha doğrusu babasından dolayı istemiyor, merak ettiğin için sağol
çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlık bayıldım
amann bu hafta mı dur dr daha var deseydin:) maşaallah canım yavruna
Başim agryoorr off bugun dişarıya çıkmm lzm arkadas ne eksikmiş be al al bitmedi bugun tamamlayım diyorum ama kesin yine alinck seyler çıkar
bitmiyor canım gerçekten bitmiyor
Kızlar oğluma Ömer Asaf ismini koymayı düşünüyorum. Sizce nasıl?
çok güzel bizimkide asaf eymen olacak:)
sancın çoksa doktoruna sormalısın
zor canım çatı ağrısı bende her gün var düşün ve dinlenemiyorum oğlum olduğu için, süt pompası almanı tavsiye ederim
canım tatlıyı çok ye nst öncesi

yok canım doğum sancısı değildir, bizde yel girmiş derler ceryanda esintide kalmış olabilirsin geçmiş olsun

Korkuyla karışık heyecan basıyor beni. Odanın bi köşesinde bi bebek fikrini çok yadırgıyorum hala
aynen bende öyleyim,annem her zmn der,Allah o sevgiyi vermese evlada zaten bakılmaz diye,ama zaman daraldıkça hem sevınıyorum bebeğim olcak diye biryandanda ruhum sıkılıyor bir tuhaf oluyorum,halbuki düşüncek olsam 6 yıllık evliyim,ocakda 32 bitiyor 33 oluyorum,yuhh diyorum dahadamı çocuk doğurmayacaktın yani,bugune kdr hep işti güçtü,gezmekti,zaten hepsine doyduk,ama ne bileyim işte,sanırım evde çok rahatım,istediğimde yatıp kalkıyorum,sanırım rahatım kaçacak diye mi düşünüyorum sonrada kendime çok kızıyorum,bebek evin neşesi,eğlencemiz olcak inşallah,onu öpücem oynıycam diyorum sonra düzeliyorum

malesef öyle erkek başakların kadın başaklarla alakası yok malesef hiç de titiz olmuyolar,gördüklerim en azından bırak titiz liği hepsi dağınık ve cok cimriler

Selam hanımlar, sancılarım tam gaz devam ediyor sanki başı çıktı çıkacak, bu halde ev süpürüp silmeye çalışıyorum oyyy o nasıl bir toz kir benim evim böyle mi olacaktı dinlene dinlene yapıcam artık

Doktor mevzusuna açıklık getireyim biliyorum çoğunuz bu erkek dr mevzusuna anlam veremiyorsunuz, bana görede çok saçma kızlar ama insanın elinden bir şey gelmemesi çaresizlik çok kötü bir şey

Ben eşimle 8 senedir mücadele ediyorum her konuda, çalışmadım sırf o istemedi diye daha doğrusu babası, okulu bıraktım vs. çoookk pişmanım hem de çok mücadele etmedim mi ettim çalışıcam dedim okuycam dedim ama yok, peki ne yapayım siz söyleyin,eşime muhtaç olmak benim çok zoruma gidiyor ideallerim vardı benim ama onu tanıyınca her şeyi unuttum ben aşık olunca...Gönlünce alışveriş yapamamak, gönlünce tek çıkıp gezememek,sormadan bir şey yapamamak bunu yaşayan bilir, yaşamayanlara hayatı rahat olanlara nasıl yani öyle şey mi olur dedirttirebilir ama maalesef hayatın bu yüzü de var...

Kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki, mücadele etmedim mi çoook ama ben baştan kabul ettim bu hayatı aşkın büyüsüyle, son pişmanlık fayda etmiyor

Eşimin kötü yönüde var iyi yönüde var ama aşk azaldıkça sorunlar arttıkça iyi yanlar görülmez oluyor artık hep kötü özellikleri gözünüze batıyor

Eşime artık sırf melek gibi kv ve görümcelerim için katlanıyorum desem yeridir, o kadar kırdı beni, bende onu çok kırdım...

Bunları niye yazdım bilmiyorum öyle içimi dökmek istedim, dökemedim ifade edemedim o ayrı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…