2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Düzelir canım . Hamilelikte bazı şeyler eskisi gibi olmuyor malesef ve en fazla yükte kadında oluyor. Az kaldı , bebeğinizi görün her şey daha iyi olacak ...

Canim insallah istedigin yerde istedigin gibi dogurabilirsin hastane konusunda sunu soyleyebilirim 9 ay once yengem dogum yapti devlette yaninda ben kaldim oda 4 kisilik 4 te yaninda kalanlar 8 kisiydik zorlugu da vardi ama zaman yonunden cok cabuk gecti sohbet muhabbet dogum hikayeleri bebisleri falan sevdik dogum acısını falan unutttu kadınlar cok da kötü degildi canım yani üzme kendini hayırlısı olsun

minione cnm beylikduzunde oturuyorum demissin bnde yakupluda oturuyorum medilife gidiyorum sen hangi hastahaneye gidiyorsun hangi doktor bnimki burcu hnm

Kızlar bi grip oldum perşembeden beri raporlu annemde yattım bugün işte başladım 5 gün yatakta geçti
Sadece parol aldım
Ateşim yükseldi bi gece... erken doğum riski bile olabilirdi doktorumu sabah aradık yükselirse hemen gelin diye sonra çok şükür yükselmedi çok zordu ya ıhlamur mandalina portakal bu 3ünden gına geldi yani
başıma şal falan sarıp geziyorum artık kimseyle de elele bile sıkışmam artık doğuma kadar perişan oldum ya

canım zeynep ela yı da yorumlar mısın :)

eflal canım az kalmış doğuma.
hem heyecan,hem endişe bir arada hissediyorsundur.
gelip geçici şeyler canım.
Allah sağlık,sıhhat versin kolaylıkla istediğin gibi bir doğum olur inşaALLAH.
hatırlıyor musun bilmiyorum ama ben çok riskli bir hamilelik yaşamıştım.
son 2 haftaya kadar dr.bile bulamamıştım.
kimse ameliyatımı yapmayı göze alamamıştı.

rahat ol canım.
Allah katında kıymetli bir vazifeyle yükümlüsün.

hem fiziksel,hem ruhen gücünün azaldığı aylar.

asaf eymenin mutlu bir bebek olsun di mi annesi?

erkeklere gelince biliyorsun onlar çocukları emeklerken baba olmaya ancak alışmış olabiliyorlar.

her çocuk anneye bir güç katar unutma tatlım.:)

seni çok öpüyorum güzel anne.

canım benimki de doğal pamuk döşek tahmini 10 12 cm falan heralde kalınlığı pofuduk duruyo bebek yattıkça biraz iner diye düşünüyorum

bu arada benim kv de 4.5 kilo doğurmuş ve 16 dikişi varmış. bir buçuk ay kalkamamış :)
Benim kv en az kilolu dogurdugu cocugu 4.5 kilo biri 6 kilo digeri 5.5 kilo esimde 6.5 kilo esimden sonra idrar torbasinda bi yirtilmami ne olmus alt kacirma sorunu olmus ondan diyorum ya doguruyorda sonrasinda hep saglik sorunu oluyor en iyisi bencede 4 kiloyu gecince sezaryen olmali

evet evet sonrasında bu kadar çile çekmeye gerek yok ve neyseki artık sezaryen gibi hayat kurtarıcı bişey var. bizimkiler de 4ü geçmeden normal yollarla doğururuz inşallah :)

Sizin kv ler de efsaneymiş 4,5 tan 6,5 a kadar baya kilolu doğmuş bebekleri. Belki de çoğunun şekeri vardı. Şimdi hamilelerin şekeri bakılıyor şeker çıkanlar diyet vs önlem alıyor ondan çok kilolu doğmuyor artık bebekler.

İşte aslında ne kadar korkmadığımızın göstergesi Yiğitliğe laf ettirmiyorum ama peynir bile doğumu hatırlatıyor valla Ben bu foruma girmesem az kaldığını da anlamıcam, doğumlar oldukça herkesin hazırlıklar bittikçe kafa dank ediyo yoksa ben daha 2 ay var yaaa modundaydım
hahahaha ay alemsin son kullnma tarihine bakmış kıyamamm :))
Napiyim zehirleniyom sonra

Benim kasılmalarım da bu aralar arttı iyice. Oturuyorsam da ayaktaysam da birden taş gibi olup şişiyor karnım, iki tarafında tepecik oluşuyor. Nefesim de kesiliyor aynı anda. Şimdiye kadar sayısına falan dikkat etmedim ama bugün saydım 4 oldu. Aralıkları da kiminin yarım saat, kiminin 1 saat ya da daha fazla. Normaldir diye düşünüyorum ama çok tırsıyorum her seferinde

Yaa tam da yazıp göndermişken yine geldi, 5 oldu bu Daha 10-15 dk bile geçmemişti bir öncekinin üzerinden. Panik yapmayayım diyorum ama nefesim öyle kesilince elimde olmuyor

evet evet sonrasında bu kadar çile çekmeye gerek yok ve neyseki artık sezaryen gibi hayat kurtarıcı bişey var. bizimkiler de 4ü geçmeden normal yollarla doğururuz inşallah :)
Inşallah ya saglikla dogururuz.
Aynen oyle canim bide kabul etse sende kesin seker varmis diyorum ondan oyle dogmuslar diyorum yok diyo ben saglikli beslendim tosun gibi cocuklar dogurdum diyo onun tek gurur kaynagi bu

Kesin seker varmis kaynananda canim
O kadar kilolu çocuk hem çocuğa zarar hem anneye
Kilolu çocuk demek çok saglikli demek değil yada anne iyi bir hamilelik yasamis demek degil.
Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin. Kilo önemli değil.

Haha ay cok guldum nasıl boyadiniz yahu :))
Benim ozel sigortam var sskmda var canim. Acibaden fulyada dogum yapti butun arkadaslarim cook memnunlardi. Bize de normal dogum 6 bine yakin epidural sezaryen 5 kusur gbi biseyler demişlerdi. Ama zaten yillardir oduyorum özel sigortayi bsey farketmiyecekti. Bu istanbul Florance Nightingale hastanesini de cok methediolar. Ebru Gündeş orda dogum yapmis. Onemli mi onun nerde dogurdugu asla dgl ama guclu bi referans gbi geldi bana bide arastrdim yeni yapılmış vs.. bakalim..bunlar bos is aslinda saglikka dogusun da oglum gerisi onemli dgl :)

anladım canım.benimkide yalancı sancı ozaman

canım sende mi adanadasın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…