- 13 Mayıs 2014
- 597
- 790
- 138
Düzelir canım . Hamilelikte bazı şeyler eskisi gibi olmuyor malesef ve en fazla yükte kadında oluyor. Az kaldı , bebeğinizi görün her şey daha iyi olacak ...canım çok sağol bunu okurken bile ağlıyorum hormonlar esir aldı beni iyice, tespitlerin çok doğru, inşaallah doğumdan sonra her şey düzelir daha kötü olmaz inşaallah eşimde bende eski halimizi hatırlarız aşkımızı birbirimize olan düşkünlüğümüzü, öpüyorum seni
Canim insallah istedigin yerde istedigin gibi dogurabilirsin hastane konusunda sunu soyleyebilirim 9 ay once yengem dogum yapti devlette yaninda ben kaldim oda 4 kisilik 4 te yaninda kalanlar 8 kisiydik zorlugu da vardi ama zaman yonunden cok cabuk gecti sohbet muhabbet dogum hikayeleri bebisleri falan sevdik dogum acısını falan unutttu kadınlar cok da kötü degildi canım yani üzme kendini hayırlısı olsunCanım ilkte sıkıntı çok olunca o kadar kişiyle aynı oda da olma fikir ürkütüyor beni, eşimde bu konuda bana hak veriyor artık evet rahat edemezsin haklısın diyor şükür:) bugün devlette ki özel oda işini soracak eğer ayarlayabilirse bende artık devlet istiyorum ki özel diye ne kadar diretmiştim biliyorsunuz:) iki kişilik odalar olsa neyse 6 kişi nedir ya hangi devirdeyiz! Birde düşünsene doğum yapanda bebeğini kaybedendekürtaj olanda aynı oda da oluyor onlar için ne kadar acı bir durum bu, dediğin gibi mecbur kalırsan katlanıcam, zaten gazını hemen çıkarırsan bir gün kalıyorsun hastanede, dur bakalım artık tevekkül ettim hayırlısını diliyorum:)
oww yooo 6.5 muuuuuu :) artık dört kilo üzerine hemen sezaryen diyolar. kv yanlış zamanda doğurmuş yahu :)Benim kv esimi tam 6.5 kilo dogurmus hemde normal dogum cıkınca cıkıyoda sonuclarıda sancılı oluyor
Ay inşallah teşekkürlerBenim de göğüslerim dümdüz gibi bişey ama kafama takmıyorum çünkü annemin de küçük ama sütü hep çok olmuş. :)
bu arada benim kv de 4.5 kilo doğurmuş ve 16 dikişi varmış. bir buçuk ay kalkamamış :)Benim kv esimi tam 6.5 kilo dogurmus hemde normal dogum cıkınca cıkıyoda sonuclarıda sancılı oluyor
canım zeynep ela yı da yorumlar mısın :)canım şekerim hemen baktım aras :Algılaması yüksek, mantıklı karar verebilen, tereddütlü olmasının yanı sıra sert bir mizacı olan, atılgan ve çok üretken bir kişilik enerjisi verir.
bence çok güzel erkek dediğin biraz sert olur .. demi ama
canım benimki de doğal pamuk döşek tahmini 10 12 cm falan heralde kalınlığı pofuduk duruyo bebek yattıkça biraz iner diye düşünüyorumAnneler bir şey sormak istiyorum. Ben aldığım park yatağın içine pamuk yatak yaptırmak istiyorum. Her ne kadar bebeğin omurga gelişimi için artık önerilmiyor vs. dense de şimdinin içinde ne olduğunu bilmediğimiz yataklarından iyidir diye düşünüyorum, elimde de mis gibi doğal pamuk varken. Ama kalınlığının ne kadar olması gerekiyor ona karar veremedim. İnternetten bebek yataklarına bakıyorum ama malzemesine göre sanırım yükseklikleri değişiyor 12cm, 18 cm gibi..
Bildiğimiz eskilerin pamuğundan yapılan yatağın yüksekliğinin kaç cm olması gerekir bilen var mı?
Benim kv en az kilolu dogurdugu cocugu 4.5 kilo biri 6 kilo digeri 5.5 kilo esimde 6.5 kilo esimden sonra idrar torbasinda bi yirtilmami ne olmus alt kacirma sorunu olmus ondan diyorum ya doguruyorda sonrasinda hep saglik sorunu oluyor en iyisi bencede 4 kiloyu gecince sezaryen olmalibu arada benim kv de 4.5 kilo doğurmuş ve 16 dikişi varmış. bir buçuk ay kalkamamış :)
evet evet sonrasında bu kadar çile çekmeye gerek yok ve neyseki artık sezaryen gibi hayat kurtarıcı bişey var. bizimkiler de 4ü geçmeden normal yollarla doğururuz inşallah :)Benim kv en az kilolu dogurdugu cocugu 4.5 kilo biri 6 kilo digeri 5.5 kilo esimde 6.5 kilo esimden sonra idrar torbasinda bi yirtilmami ne olmus alt kacirma sorunu olmus ondan diyorum ya doguruyorda sonrasinda hep saglik sorunu oluyor en iyisi bencede 4 kiloyu gecince sezaryen olmali
Sizin kv ler de efsaneymiş 4,5 tan 6,5 a kadar baya kilolu doğmuş bebekleri. Belki de çoğunun şekeri vardı. Şimdi hamilelerin şekeri bakılıyor şeker çıkanlar diyet vs önlem alıyor ondan çok kilolu doğmuyor artık bebekler.Benim kv en az kilolu dogurdugu cocugu 4.5 kilo biri 6 kilo digeri 5.5 kilo esimde 6.5 kilo esimden sonra idrar torbasinda bi yirtilmami ne olmus alt kacirma sorunu olmus ondan diyorum ya doguruyorda sonrasinda hep saglik sorunu oluyor en iyisi bencede 4 kiloyu gecince sezaryen olmali
İşte aslında ne kadar korkmadığımızın göstergesihahahhh peynirin son kullanma tarihibende de var aynı şey, bir filmin vizyon tarihini görüyorum, bir şarkıcının konser tarihini görüyorum, Allahım diyorum ne kadar yakın tarih aslında. Heyecan basıyor hemen
Napiyim zehirleniyom sonrahahahaha ay alemsin son kullnma tarihine bakmış kıyamamm :))
Inşallah ya saglikla dogururuz.evet evet sonrasında bu kadar çile çekmeye gerek yok ve neyseki artık sezaryen gibi hayat kurtarıcı bişey var. bizimkiler de 4ü geçmeden normal yollarla doğururuz inşallah :)
Aynen oyle canim bide kabul etse sende kesin seker varmis diyorum ondan oyle dogmuslar diyorum yok diyo ben saglikli beslendim tosun gibi cocuklar dogurdum diyo onun tek gurur kaynagi buSizin kv ler de efsaneymiş 4,5 tan 6,5 a kadar baya kilolu doğmuş bebekleri. Belki de çoğunun şekeri vardı. Şimdi hamilelerin şekeri bakılıyor şeker çıkanlar diyet vs önlem alıyor ondan çok kilolu doğmuyor artık bebekler.
Kesin seker varmis kaynananda canimBenim kv en az kilolu dogurdugu cocugu 4.5 kilo biri 6 kilo digeri 5.5 kilo esimde 6.5 kilo esimden sonra idrar torbasinda bi yirtilmami ne olmus alt kacirma sorunu olmus ondan diyorum ya doguruyorda sonrasinda hep saglik sorunu oluyor en iyisi bencede 4 kiloyu gecince sezaryen olmali
benimde öyle bir hayalim vardı hep malesf özel sağlık sigortası yaptıramadığım için hayal oldu acıbademde doğum yapmak,bir arkadaşım halkalıda acıbadem açılmış sadece orda ssk geçiyor dedi,tel açtım normla doğum 4000 sezeryan 6000 ama siz ocak annesi olcaksınız ocakta yuzde 20 zam gelcek dedilermi,zam gelmemiş hali bile bütçezimi zorluyor,biz yine mahallemzin özel hastane yolları dr umuza devam etmek kalıyor :) süt sağmka makinası içinde seninle aynı fikirdeyim,belki sorunsuz sütümüz gelecek o makinaya neden 300 lira vereyimki,evimle avmlerin arası 5 dk,heryerde avent satılıyor artık,öyle bir durumda para olsun yeterki almak en kolay iş,sezeryanla doğum yapan ablamın 38.haftada hemen sütü geldi her zmnda yetti,2 yaşına kdr emzirdi dahada emecekti dr kesin artık deyınce göğüslerini göz kalmeıyle boyadık korkudan daha içmedi
Fazla hareket etmesi iyi bir şey diye biliyorum canım, benimki de bazen hiç durmuyor doktor her kontrolde harekette azalma var mı diye soruyor, sıkıntıda olsa hareketsiz olur. Ağrılara gelince bugün sordum doktora artık yalancı doğum sancıların başlıcak dedi.
canım sende mi adanadasın :))Benim kasılmalarım da bu aralar arttı iyice. Oturuyorsam da ayaktaysam da birden taş gibi olup şişiyor karnım, iki tarafında tepecik oluşuyor. Nefesim de kesiliyor aynı anda. Şimdiye kadar sayısına falan dikkat etmedim ama bugün saydım 4 oldu. Aralıkları da kiminin yarım saat, kiminin 1 saat ya da daha fazla. Normaldir diye düşünüyorum ama çok tırsıyorum her seferinde
Yaa tam da yazıp göndermişken yine geldi, 5 oldu buDaha 10-15 dk bile geçmemişti bir öncekinin üzerinden. Panik yapmayayım diyorum ama nefesim öyle kesilince elimde olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?