2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Yani evet doktorumda sen normal dogurabilirsin diyo hep guveniyorum sana diyo. Da cati agrisi bile byle aglattiysa off diyorum :)
Allah yardimcimiz olsun canim ne diyim :)

Canım bence çok yanlış düşünüyorsun degersiz hissetmek ne demek bak gül gibi oğlun var yenisine yolda tamam sin biraz geri görüşlü olabilir ama herşeyiyle birbirinizi sevmissiniz.aşk tabi bi yere kadar ama sevgi baki.
Bende kendimden örnek vereyim ben ıstanbul dan düzce ye köye gelin geldim severek.9 senedir tanıyorum eşimi askerdeydi tamistigjmizda tanıştıktan 3 sene sonra nisan 3 sene sonra düğün ve 3.5 sene sonra bugundeyiz tabi bizimde görüş ayriliklarimiz var ben beyaz derim o kara,dahaonce burada da bahsetmistim ayrı dünyalar iinsanlarıyız fikir olarak tabi bazen bende bunaliyörüm ama hic bir zaman aşkının önüne gecmedi.eşim oyundur asla romantik sozler söylemez ben ilgi beklerim güzel şey söylesin beklerim ama nafile odun gelmiş odun gidecek.ama ne dersem yapar hayır desede yapar kiyamaz bana her ne kadar gosteremesede bunu biliyorum.annesi beni kizdiriyor mesela sende durum tam tersi hepimizin hayatında bazı belirsizlikler var sorunlar var sıkıntılar var.calismiyosun ve pismanim diyorsun çalışanlar emin ol çalışmama isterdi ufacık çocuklarıni bırakıp ise gitmek zorunda kalacaklar bence o dahada kötü.
Eşime muhtaç olmak zoruma gidiyor demissin acaba bu senin düşüncen mi yoksa eşimi böyle dusundurttu??
Bence sen sorunlardan böyle düşünüyorsun esin böyle yapıyo diye.mesela bende tek gezmem sevmem çünkü bende hep isterim ki eşim yanimda olsun beraber gidelim.eşim olmadan mesela gorümceme bile gitmem.o olacak yanımda.ona sormadan bişey yapmam ya ne bilim onunda fikrini almak hoşuma gidiyor.bişey alcam oda görsün isterim.
Meseleler aynı ama düşüncelerimiz farklı.eşine bu aralar zıt gitmişsin sanırım her yaptığı batıyor sana,inşallah en kısa zamanda oda hatasını anlar ve sevmedigin huylarindan vazgeçer.sende sakin sıkma canını sikıntı yapma.bebeğini düşün.
Benmde aynı şekilde dün bi kaç kere sancı vurdu kasilmalarda çabası

merhaba kızlar doktordan yeni geldim nerden başlasam.. kızım maşallah 3200 gr olmuş 29 aralık sezeryan nasipse nstye girdim açtım uyuyormuş yemek ye bir daha alalım dediler yedim birdaha girdim yine uyuyor hareket yok dedi canım ona sıkıldı perşembe günü bir daha ölçecekler birde boynunda bir kat kordon gözüküyor bundan bişi olmaz dedi doktor ama kafam ona takıldı yani bi tatsızım sevineyimmi üzüleyimmi anlayamadım

Magnezyumu düzenli kullanıyor musun canım?

canım üzülme bir şey olsa doktor söylerdi

maşallah 3200 gram

gecmis olsun canim.dikkat et kendine

canım gerçekten çıkmamak lazım artık bende korkuyorum bir iki eksiğim kaldı hafta sonu tamamlasaydık iyi olacaktı şimdi gözüm kesmiyor
Düzelir canım . Hamilelikte bazı şeyler eskisi gibi olmuyor malesef ve en fazla yükte kadında oluyor. Az kaldı , bebeğinizi görün her şey daha iyi olacak ...
inşaallah canım sağol amin:)
sağol canım moral oldu, nasipte ne varsa o olacak artık belki de dediğiniz gibi daha güzel olacak:)
çok geçmiş olsun canım bende merak etmiştim
süper annem burda da yetiştin imdadıma:) seviyorum seni

tecrübeli bir annesin senin tavsiylerin çok önemli benim için, bende seni çok öpüyorum çok sağol
canım bir saat içinde en az 3 kere olursa doğum sancısı oluyor
canım çok sağol,çok yıprandık biz az değil sekiz sene ilk oğlum doğduktan sonra koptuk biz hala toparlanamdık, gurbette yalnız olsak belki böyle olmazdı öncesinde gurbette beraberdik hep, şimdi o kendi aleminde bende yalnızım işte neyse...

haklısın canım bebeğimi düşünmem lazım inşaallah eşim anlar artık umudum çok olmasada
maşaallah canım bebeğine, keşke 1 ocak olsa bir sene kaybetmesin canım bir gün için

canım bazen uyuduğu zamana denk gelebiliyor yemek yesende uyanmayabiliyor kokrma hiç kalp atışı görülüyor sonuçta, ciddi sıkıntı olsaydı seni bırakmaz bir kaç saat gözetim altında tutarlardı
kızlar az önce üzerimi değiştiriyodum şok oldum göbeğim iyice aşağıya inmiş şaşırdımmmmmm

iner canım artık

Kızlar doğumun yaklaştığını anlamak için bir yöntem var arkadaşlardan öğrenmiştim, yere oturup bacaklarınız uzatıyorsunuz, ayak ayak üstüne atıyorsunuz, eğer atabilirseniz daha var demektir, yok atamıyorsanız bebek iyice inmiş demektir

Sağol tatlım benim bırak pc ye telefona girmeyi kaç gün gözlüğümü bile takamadım baş ağrısından
Ne zor ya hamileyken hasta olmak

Bugün ni
Sağol tatlım benim bırak pc ye telefona girmeyi kaç gün gözlüğümü bile takamadım baş ağrısından
Ne zor ya hamileyken hasta olmak
tabi canım çok zor oluyor gerçekten her şeyi içemiyorsun falan geçmiş neyse ki

aynen eftalim artık bndede hal kalmadı dışarıya çıksak bile tek çıkmamaliyiz bnce. Bide yururkn bebek hareket edince nası acıyr . Oglumda sıkıldı artık bnmle alişveriş yapmktn ama Allaha sukur bitti sayılır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…