sanırım bu hafta itibariyle çatı ağrısı ve hazırlayıcı kasılma denilen olay baş gösterecek. Hemen hemen aynı sorunlar bende de var gümbür gümbür geliyorum diyorlar. Sakin olup paniklemeden beklemekten başka birçare yok sanırım..Diğer insanlar nasıl normal doğuruyorsa bizde doğurabiliriz bebeğine ve vücuduna güven
Canım bence çok yanlış düşünüyorsun degersiz hissetmek ne demek bak gül gibi oğlun var yenisine yolda tamam sin biraz geri görüşlü olabilir ama herşeyiyle birbirinizi sevmissiniz.aşk tabi bi yere kadar ama sevgi baki.Selam hanımlar, sancılarım tam gaz devam ediyor sanki başı çıktı çıkacak, bu halde ev süpürüp silmeye çalışıyorum oyyy o nasıl bir toz kir benim evim böyle mi olacaktıdinlene dinlene yapıcam artık
Doktor mevzusuna açıklık getireyim biliyorum çoğunuz bu erkek dr mevzusuna anlam veremiyorsunuz, bana görede çok saçma kızlar ama insanın elinden bir şey gelmemesi çaresizlik çok kötü bir şey
Ben eşimle 8 senedir mücadele ediyorum her konuda, çalışmadım sırf o istemedi diye daha doğrusu babası, okulu bıraktım vs. çoookk pişmanım hem de çokmücadele etmedim mi ettim çalışıcam dedim okuycam dedim ama yok, peki ne yapayım siz söyleyin,eşime muhtaç olmak benim çok zoruma gidiyor ideallerim vardı benim ama onu tanıyınca her şeyi unuttum ben aşık olunca...Gönlünce alışveriş yapamamak, gönlünce tek çıkıp gezememek,sormadan bir şey yapamamak bunu yaşayan bilir, yaşamayanlara hayatı rahat olanlara nasıl yani öyle şey mi olur dedirttirebilir ama maalesef hayatın bu yüzü de var...
Kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki, mücadele etmedim mi çoook ama ben baştan kabul ettim bu hayatı aşkın büyüsüyle, son pişmanlık fayda etmiyor
Eşimin kötü yönüde var iyi yönüde var ama aşk azaldıkça sorunlar arttıkça iyi yanlar görülmez oluyor artık hep kötü özellikleri gözünüze batıyor
Eşime artık sırf melek gibi kv ve görümcelerim için katlanıyorum desem yeridir, o kadar kırdı beni, bende onu çok kırdım...
Bunları niye yazdım bilmiyorum öyle içimi dökmek istedim, dökemedim ifade edemedim o ayrı:)
Benmde aynı şekilde dün bi kaç kere sancı vurdu kasilmalarda çabasıBenim kasılmalarım da bu aralar arttı iyice. Oturuyorsam da ayaktaysam da birden taş gibi olup şişiyor karnım, iki tarafında tepecik oluşuyor. Nefesim de kesiliyor aynı anda. Şimdiye kadar sayısına falan dikkat etmedim ama bugün saydım 4 oldu. Aralıkları da kiminin yarım saat, kiminin 1 saat ya da daha fazla. Normaldir diye düşünüyorum ama çok tırsıyorum her seferinde
Magnezyumu düzenli kullanıyor musun canım?Benim kasılmalarım da bu aralar arttı iyice. Oturuyorsam da ayaktaysam da birden taş gibi olup şişiyor karnım, iki tarafında tepecik oluşuyor. Nefesim de kesiliyor aynı anda. Şimdiye kadar sayısına falan dikkat etmedim ama bugün saydım 4 oldu. Aralıkları da kiminin yarım saat, kiminin 1 saat ya da daha fazla. Normaldir diye düşünüyorum ama çok tırsıyorum her seferinde
Yaa tam da yazıp göndermişken yine geldi, 5 oldu buDaha 10-15 dk bile geçmemişti bir öncekinin üzerinden. Panik yapmayayım diyorum ama nefesim öyle kesilince elimde olmuyor
canım üzülme bir şey olsa doktor söylerdimerhaba kızlar doktordan yeni geldim nerden başlasam.. kızım maşallah 3200 gr olmuş 29 aralık sezeryan nasipse nstye girdim açtım uyuyormuş yemek ye bir daha alalım dediler yedim birdaha girdim yine uyuyor hareket yok dedi canım ona sıkıldı perşembe günü bir daha ölçecekler birde boynunda bir kat kordon gözüküyor bundan bişi olmaz dedi doktor ama kafam ona takıldı yani bi tatsızım sevineyimmi üzüleyimmi anlayamadım
Benim doktorum çok fazla ilacı sevmiyor, hiç magnezyum, kalsiyum, balıkyağı vs. kullanmadım. Sadece vitaminle kan ilacı kullanıyorum.Magnezyumu düzenli kullanıyor musun canım?
merhaba kızlar doktordan yeni geldim nerden başlasam.. kızım maşallah 3200 gr olmuş 29 aralık sezeryan nasipse nstye girdim açtım uyuyormuş yemek ye bir daha alalım dediler yedim birdaha girdim yine uyuyor hareket yok dedi canım ona sıkıldı perşembe günü bir daha ölçecekler birde boynunda bir kat kordon gözüküyor bundan bişi olmaz dedi doktor ama kafam ona takıldı yani bi tatsızım sevineyimmi üzüleyimmi anlayamadım
gecmis olsun canim.dikkat et kendineKızlar bi grip oldum perşembeden beri raporlu annemde yattım bugün işte başladım 5 gün yatakta geçti
Sadece parol aldım
Ateşim yükseldi bi gece... erken doğum riski bile olabilirdi doktorumu sabah aradık yükselirse hemen gelin diye sonra çok şükür yükselmedi çok zordu ya ıhlamur mandalina portakal bu 3ünden gına geldi yani
başıma şal falan sarıp geziyorum artık kimseyle de elele bile sıkışmam artık doğuma kadar perişan oldum ya
canım gerçekten çıkmamak lazım artık bende korkuyorum bir iki eksiğim kaldı hafta sonu tamamlasaydık iyi olacaktı şimdi gözüm kesmiyorSelam kızlar bugun eksiklerimi tamamlmk için alişverişe çiktim iç çamaşirini hallettim ama bi turlu istedgm çantayı bulamadım internetten getrtcm galiba yoksa bida gidemem ki yolda kasılmalarım oldu valla korktum dogurcm diye ztn gorenler sen bida çikma dişarıya bbk gelmk uzere iyice inmiş asaya diyolar herkes farkedyr artık gerçktnde son gunlr çok indi . Bnde bu yuzden korkar oldum inş bi eksik daha çikmzda gtmem dişarıya bide gttgm yerler birazck uzak kaçiyr o yuzdn korkuyrm . Bide çamaşir kurutma aparatı aldımartık bebegin çamaşirlarını yıkayıp kurutabilirm bugun. Geriye sadece marketten alinabileck şeyler kaldı kndime bebege bez bakım urunleri vs. Onlarıda haftaya marketten hallederim inş.
inşaallah canım sağol amin:)Düzelir canım . Hamilelikte bazı şeyler eskisi gibi olmuyor malesef ve en fazla yükte kadında oluyor. Az kaldı , bebeğinizi görün her şey daha iyi olacak ...
sağol canım moral oldu, nasipte ne varsa o olacak artık belki de dediğiniz gibi daha güzel olacak:)Canim insallah istedigin yerde istedigin gibi dogurabilirsin hastane konusunda sunu soyleyebilirim 9 ay once yengem dogum yapti devlette yaninda ben kaldim oda 4 kisilik 4 te yaninda kalanlar 8 kisiydik zorlugu da vardi ama zaman yonunden cok cabuk gecti sohbet muhabbet dogum hikayeleri bebisleri falan sevdik dogum acısını falan unutttu kadınlar cok da kötü degildi canım yani üzme kendini hayırlısı olsun
çok geçmiş olsun canım bende merak etmiştimKızlar bi grip oldum perşembeden beri raporlu annemde yattım bugün işte başladım 5 gün yatakta geçti
Sadece parol aldım
Ateşim yükseldi bi gece... erken doğum riski bile olabilirdi doktorumu sabah aradık yükselirse hemen gelin diye sonra çok şükür yükselmedi çok zordu ya ıhlamur mandalina portakal bu 3ünden gına geldi yani
başıma şal falan sarıp geziyorum artık kimseyle de elele bile sıkışmam artık doğuma kadar perişan oldum ya
süper annem burda da yetiştin imdadıma:) seviyorum senieflal canım az kalmış doğuma.
hem heyecan,hem endişe bir arada hissediyorsundur.
gelip geçici şeyler canım.
Allah sağlık,sıhhat versin kolaylıkla istediğin gibi bir doğum olur inşaALLAH.
hatırlıyor musun bilmiyorum ama ben çok riskli bir hamilelik yaşamıştım.
son 2 haftaya kadar dr.bile bulamamıştım.
kimse ameliyatımı yapmayı göze alamamıştı.
rahat ol canım.
Allah katında kıymetli bir vazifeyle yükümlüsün.
hem fiziksel,hem ruhen gücünün azaldığı aylar.
asaf eymenin mutlu bir bebek olsun di mi annesi?
erkeklere gelince biliyorsun onlar çocukları emeklerken baba olmaya ancak alışmış olabiliyorlar.
her çocuk anneye bir güç katar unutma tatlım.:)
seni çok öpüyorum güzel anne.
canım bir saat içinde en az 3 kere olursa doğum sancısı oluyorBenim kasılmalarım da bu aralar arttı iyice. Oturuyorsam da ayaktaysam da birden taş gibi olup şişiyor karnım, iki tarafında tepecik oluşuyor. Nefesim de kesiliyor aynı anda. Şimdiye kadar sayısına falan dikkat etmedim ama bugün saydım 4 oldu. Aralıkları da kiminin yarım saat, kiminin 1 saat ya da daha fazla. Normaldir diye düşünüyorum ama çok tırsıyorum her seferinde
Yaa tam da yazıp göndermişken yine geldi, 5 oldu buDaha 10-15 dk bile geçmemişti bir öncekinin üzerinden. Panik yapmayayım diyorum ama nefesim öyle kesilince elimde olmuyor
canım çok sağol,çok yıprandık biz az değil sekiz sene ilk oğlum doğduktan sonra koptuk biz hala toparlanamdık, gurbette yalnız olsak belki böyle olmazdı öncesinde gurbette beraberdik hep, şimdi o kendi aleminde bende yalnızım işte neyse...Canım bence çok yanlış düşünüyorsun degersiz hissetmek ne demek bak gül gibi oğlun var yenisine yolda tamam sin biraz geri görüşlü olabilir ama herşeyiyle birbirinizi sevmissiniz.aşk tabi bi yere kadar ama sevgi baki.
Bende kendimden örnek vereyim ben ıstanbul dan düzce ye köye gelin geldim severek.9 senedir tanıyorum eşimi askerdeydi tamistigjmizda tanıştıktan 3 sene sonra nisan 3 sene sonra düğün ve 3.5 sene sonra bugundeyiz tabi bizimde görüş ayriliklarimiz var ben beyaz derim o kara,dahaonce burada da bahsetmistim ayrı dünyalar iinsanlarıyız fikir olarak tabi bazen bende bunaliyörüm ama hic bir zaman aşkının önüne gecmedi.eşim oyundur asla romantik sozler söylemez ben ilgi beklerim güzel şey söylesin beklerim ama nafile odun gelmiş odun gidecek.ama ne dersem yapar hayır desede yapar kiyamaz bana her ne kadar gosteremesede bunu biliyorum.annesi beni kizdiriyor mesela sende durum tam tersi hepimizin hayatında bazı belirsizlikler var sorunlar var sıkıntılar var.calismiyosun ve pismanim diyorsun çalışanlar emin ol çalışmama isterdi ufacık çocuklarıni bırakıp ise gitmek zorunda kalacaklar bence o dahada kötü.
Eşime muhtaç olmak zoruma gidiyor demissin acaba bu senin düşüncen mi yoksa eşimi böyle dusundurttu??
Bence sen sorunlardan böyle düşünüyorsun esin böyle yapıyo diye.mesela bende tek gezmem sevmem çünkü bende hep isterim ki eşim yanimda olsun beraber gidelim.eşim olmadan mesela gorümceme bile gitmem.o olacak yanımda.ona sormadan bişey yapmam ya ne bilim onunda fikrini almak hoşuma gidiyor.bişey alcam oda görsün isterim.
Meseleler aynı ama düşüncelerimiz farklı.eşine bu aralar zıt gitmişsin sanırım her yaptığı batıyor sana,inşallah en kısa zamanda oda hatasını anlar ve sevmedigin huylarindan vazgeçer.sende sakin sıkma canını sikıntı yapma.bebeğini düşün.
Benmde aynı şekilde dün bi kaç kere sancı vurdu kasilmalarda çabası
maşaallah canım bebeğine, keşke 1 ocak olsa bir sene kaybetmesin canım bir gün içinmerhaba kızlar doktordan yeni geldim nerden başlasam.. kızım maşallah 3200 gr olmuş 29 aralık sezeryan nasipse nstye girdim açtım uyuyormuş yemek ye bir daha alalım dediler yedim birdaha girdim yine uyuyor hareket yok dedi canım ona sıkıldı perşembe günü bir daha ölçecekler birde boynunda bir kat kordon gözüküyor bundan bişi olmaz dedi doktor ama kafam ona takıldı yani bi tatsızım sevineyimmi üzüleyimmi anlayamadım
kızlar az önce üzerimi değiştiriyodum şok oldum göbeğim iyice aşağıya inmiş şaşırdımmmmmm
gecmis olsun canim.dikkat et kendine
canım gerçekten çıkmamak lazım artık bende korkuyorum bir iki eksiğim kaldı hafta sonu tamamlasaydık iyi olacaktı şimdi gözüm kesmiyor
inşaallah canım sağol amin:)
sağol canım moral oldu, nasipte ne varsa o olacak artık belki de dediğiniz gibi daha güzel olacak:)
çok geçmiş olsun canım bende merak etmiştim
süper annem burda da yetiştin imdadıma:) seviyorum seni
tecrübeli bir annesin senin tavsiylerin çok önemli benim için, bende seni çok öpüyorum çok sağol
canım bir saat içinde en az 3 kere olursa doğum sancısı oluyor
canım çok sağol,çok yıprandık biz az değil sekiz sene ilk oğlum doğduktan sonra koptuk biz hala toparlanamdık, gurbette yalnız olsak belki böyle olmazdı öncesinde gurbette beraberdik hep, şimdi o kendi aleminde bende yalnızım işte neyse...
haklısın canım bebeğimi düşünmem lazım inşaallah eşim anlar artık umudum çok olmasada
maşaallah canım bebeğine, keşke 1 ocak olsa bir sene kaybetmesin canım bir gün için
canım bazen uyuduğu zamana denk gelebiliyor yemek yesende uyanmayabiliyor kokrma hiç kalp atışı görülüyor sonuçta, ciddi sıkıntı olsaydı seni bırakmaz bir kaç saat gözetim altında tutarlardı
iner canım artık
Kızlar doğumun yaklaştığını anlamak için bir yöntem var arkadaşlardan öğrenmiştim, yere oturup bacaklarınız uzatıyorsunuz, ayak ayak üstüne atıyorsunuz, eğer atabilirseniz daha var demektir, yok atamıyorsanız bebek iyice inmiş demektir
tabi canım çok zor oluyor gerçekten her şeyi içemiyorsun falan geçmiş neyse kiSağol tatlım benim bırak pc ye telefona girmeyi kaç gün gözlüğümü bile takamadım baş ağrısından
Ne zor ya hamileyken hasta olmak
aynen eftalim artık bndede hal kalmadı dışarıya çıksak bile tek çıkmamaliyiz bnce. Bide yururkn bebek hareket edince nası acıyr . Oglumda sıkıldı artık bnmle alişveriş yapmktn ama Allaha sukur bitti sayılır .canım gerçekten çıkmamak lazım artık bende korkuyorum bir iki eksiğim kaldı hafta sonu tamamlasaydık iyi olacaktı şimdi gözüm kesmiyor
inşaallah canım sağol amin:)
sağol canım moral oldu, nasipte ne varsa o olacak artık belki de dediğiniz gibi daha güzel olacak:)
çok geçmiş olsun canım bende merak etmiştim
süper annem burda da yetiştin imdadıma:) seviyorum seni
tecrübeli bir annesin senin tavsiylerin çok önemli benim için, bende seni çok öpüyorum çok sağol
canım bir saat içinde en az 3 kere olursa doğum sancısı oluyor
canım çok sağol,çok yıprandık biz az değil sekiz sene ilk oğlum doğduktan sonra koptuk biz hala toparlanamdık, gurbette yalnız olsak belki böyle olmazdı öncesinde gurbette beraberdik hep, şimdi o kendi aleminde bende yalnızım işte neyse...
haklısın canım bebeğimi düşünmem lazım inşaallah eşim anlar artık umudum çok olmasada
maşaallah canım bebeğine, keşke 1 ocak olsa bir sene kaybetmesin canım bir gün için
canım bazen uyuduğu zamana denk gelebiliyor yemek yesende uyanmayabiliyor kokrma hiç kalp atışı görülüyor sonuçta, ciddi sıkıntı olsaydı seni bırakmaz bir kaç saat gözetim altında tutarlardı
iner canım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?