ben sag ayagımı rahat atıyorumda sol ayagımı zorlayarak basarabiliyorum atmayıKızlar doğumun yaklaştığını anlamak için bir yöntem var arkadaşlardan öğrenmiştim, yere oturup bacaklarınız uzatıyorsunuz, ayak ayak üstüne atıyorsunuz, eğer atabilirseniz daha var demektir, yok atamıyorsanız bebek iyice inmiş demektir
Hangi dr a gidysn bende ferat erola hidiyordum sonra begenmedim tavrini hareketini o yuzden ayten hanima gectim cok memnunumben de adanadayım.. metro hastanesine gidiyorumm
Metroda dogum yapanlardan henuz olumsuz bise duymadim ben. Unibersaldr de muzafger beye benim mudurum dogumuni yaptrdi oda cok mennduevtmv38189792 .!.:Ben de dogumu orda yaptırmayı istiyorum eve yakin diye üniversal de olabilir tam ortadayiz. Birliği fikrin var mi hangisine gideyim sence?
merhabalar boy kilo basligina yazdim gerci ama 35+0.da bebegim 2350 kg 45 cm. boyunu bilmiorum ama kilo az geldi bana. acaba kucuk mu bebegim. biliyorum her bebek farkli ama bu haftalarda sizin nasil bebekler??? besleyemiyor muyum bebegimi acaba?
Insallah ya cok korkuyorumc
Canım sıkma canını inşallah düzelir.sen kalan günlerin tadını çıkar duzrlecrktir Allahın izniyle
aynı dert bendede var dünden beri saglı sollu agrıyo.. Karanfil koydum iyi geldi.... Bide bos olan dişme hava almasın diye pamuk koydum... Agrı kesici içtim idare ediyom öleLütfen yardımcı olun disim cok ağrıyor bu saatte dişçiler kapalı devlete güvenmiyorum ağrımi dindirme nin bir yolu yok mu ? Ya da dişçi bulursam ne yaptirmamam lazım bebege ne zarar verir tecrübeli olan bilgisi olan var mı ? Eşim gelmedi onu bekliyorum
Yardım Edinnnnnnnnnn
Çok sağol karanfil deniyorum hemen Allah razı olsunAynı
aynı dert bendede var dünden beri saglı sollu agrıyo.. Karanfil koydum iyi geldi.... Bide bos olan dişme hava almasın diye pamuk koydum... Agrı kesici içtim idare ediyom öle
Cnm 1 tur demissin canli yayinda 3 tur donmesi bile anormal sayiilmiyor demisti bir dogum doktorunu dinlemistim,Allah a emanet sakin kotu dusunme,1 turu dr lar cok normal kabul ediyorlar ,dua et Allahin izniyle birsey olmayacak annesiKızlar bu boyundaki kordon meselesi canımı cok sıkıyor bana buşiler söyleyin
Inşallah bebis kuvezden bir an önce çıkıp sağlıkla annecigine kavusur. AminKizlar burasi niye cansiz yaa bu aralar.
Face ocak annelerinden biri daha dogum yapmis.suyu azmis zaten doktora gitmis suyu bitmis.sezaryene almislar.bebek suan kuvezdeymis.solunum falan iyimis.
kk kayitlimi hic bir bilgim yok ocak annesi diye paylasayim dedim.benimde korktugum sey suyun birden bitmesi ama anlamamis.anlasilmiyomu kizlar ya.tecrubeli annelerr size soruyorum.
Canım benimkinde de varmış kordon doktor ilk söylediği gün canım sıkıldı baya ama eşim okumuş bi yerlerden daha önce bebeklerinin %90 ında tek tur olurmuş zaten. Ertesi gün başka bir durum için druma gittiğimde kordon olayını söyledim hareketlerimi kısıtladım dedim yok yaa onda korkacak bişi yok rahat ol dediKızlar bu boyundaki kordon meselesi canımı cok sıkıyor bana buşiler söyleyin
Yok cnm yapmadi nst yi gecen gun sordum 36. Haftadan sonra dedi,catida muhtemelen nstde ile ayni olur yada 38 de yapar heraldeminione ya cnm doktor sana cati muayenesi bide nst yapti mi yada yarin yapar mi sence
Duzelir insallah naska dr a daha gorunmeyi duusnuyorum acikcasi icim icimi yiyoBenim göbek de yukarı çıkmaya başladı anlamadım noluyor
Canım korkma hamilelikte çok duydum ben böbrekte sorun var diyorlar sonra düzeliyor bebekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?