2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar en arkadaki bir tane disimin neredeyse tamamı kaplanis şekilde dolguydu yemek yerken yutmusum fark etmedim bile çünkü diğer taraftaki disimde çürümeye başladı çok ağrıdı iki tarafla da yiyemeyince önden biraz ısırıp tam cigneme den yutuyordum şimdi korkuyorum yaa dolgulu yuttum bebege zararı olur mu ? Dolgu düşünce disim çekilmiş gibi yarısından çoğu gitti ağrı yapar mı ? Suan Çürüyen disin ağrısından da duramıyorum yaaaa oooff yarına kadar dayanSam dişçiye gidicem ama dişçi ne yapabilir onu da bilmiyorum dişçiye giden var mı ? Bilgi verir misiniz bebeğim zarar gelmesin yaa

ben sag ayagımı rahat atıyorumda sol ayagımı zorlayarak basarabiliyorum atmayı

evtmv38189792 .!.:
Ben de dogumu orda yaptırmayı istiyorum eve yakin diye üniversal de olabilir tam ortadayiz. Birliği fikrin var mi hangisine gideyim sence?
Metroda dogum yapanlardan henuz olumsuz bise duymadim ben. Unibersaldr de muzafger beye benim mudurum dogumuni yaptrdi oda cok menndu

merhabalar boy kilo basligina yazdim gerci ama 35+0.da bebegim 2350 kg 45 cm. boyunu bilmiorum ama kilo az geldi bana. acaba kucuk mu bebegim. biliyorum her bebek farkli ama bu haftalarda sizin nasil bebekler??? besleyemiyor muyum bebegimi acaba?

benimde 33+3 te 2100 dü bebegim
canımcım aslında kilosu matematiksel verilere göre ayına göre normal ama doktora göre zayıf diyo
bide herkesin bebeginin maşallahı var
onun için bizimki onların yanında küçükmüş gibi oluyor ama aslında normal kilosu
sanırım bu topiğin en küçük bebekleri ikimizin

minione ayy cok sevindim yaa odalar konusunda bnde baska forumda cift kisilik oldugunu duymustum tek olmasina sevindim benimde kizim olacak ins seninkinin masallah kilosu boyu bnce iri olsun normal daha kolay oluyormus fiyatoda bn sormustum normal 500sezeryan 750dediler zam geldi ya muayeneye filan heralde normal 750sezeraya 1000diye duydum kesin dolasicam yarin odalari

Lütfen yardımcı olun disim cok ağrıyor bu saatte dişçiler kapalı devlete güvenmiyorum ağrımi dindirme nin bir yolu yok mu ? Ya da dişçi bulursam ne yaptirmamam lazım bebege ne zarar verir tecrübeli olan bilgisi olan var mı ? Eşim gelmedi onu bekliyorum
Yardım Edinnnnnnnnnn

Aynı
aynı dert bendede var dünden beri saglı sollu agrıyo.. Karanfil koydum iyi geldi.... Bide bos olan dişme hava almasın diye pamuk koydum... Agrı kesici içtim idare ediyom öle

Kızlar bu boyundaki kordon meselesi canımı cok sıkıyor bana buşiler söyleyin
Cnm 1 tur demissin canli yayinda 3 tur donmesi bile anormal sayiilmiyor demisti bir dogum doktorunu dinlemistim,Allah a emanet sakin kotu dusunme,1 turu dr lar cok normal kabul ediyorlar ,dua et Allahin izniyle birsey olmayacak annesi

Kizlar burasi niye cansiz yaa bu aralar.
Face ocak annelerinden biri daha dogum yapmis.suyu azmis zaten doktora gitmis suyu bitmis.sezaryene almislar.bebek suan kuvezdeymis.solunum falan iyimis.
kk kayitlimi hic bir bilgim yok ocak annesi diye paylasayim dedim.benimde korktugum sey suyun birden bitmesi ama anlamamis.anlasilmiyomu kizlar ya.tecrubeli annelerr size soruyorum.

Inşallah bebis kuvezden bir an önce çıkıp sağlıkla annecigine kavusur. Amin
Bende bunu çok merak ediyorum, tecrübeli anneler cevap verebilirler mi, suyun azaldığını anlayabiliyor muyuz?

Kızlar bu boyundaki kordon meselesi canımı cok sıkıyor bana buşiler söyleyin
Canım benimkinde de varmış kordon doktor ilk söylediği gün canım sıkıldı baya ama eşim okumuş bi yerlerden daha önce bebeklerinin %90 ında tek tur olurmuş zaten. Ertesi gün başka bir durum için druma gittiğimde kordon olayını söyledim hareketlerimi kısıtladım dedim yok yaa onda korkacak bişi yok rahat ol dedi

Kordon olayını kafaya takmayin kızlar. Benim ilk dogumumda oğlumun iki defa boynuna bir defada bacağına dolanmış kordon. Tabi Dr m bunu doğurduktan sonra söyledi. Önce söylese ydi normal doğumu düşünmedim.bgerci mecburi normal doğumu benimki. Denen o ki korkulacak birşey yok. Ben o halde dogurdum :) biraz zor oldu ayrı mesele ama oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…