2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar bebegin giysilerini nasıl yıkadınız . 3-6

6-9 ay olan giysilerdemi yıkanacak bide renkleri birbirine geçermiki her renk giysiden var nası olck bni bi aydınltsanZ

hemen denedim canim atabiliyorum ama zor oluo sanki

ah canım saol senıde bebısıne kavus gor onu ıns rahat rahat ...vajına agrısı bende var dha cok kemık agrısı gece yatarken wc ıcın benımde esım elımden tutup kalıdrıyr goturmesede :) bu arada aldıklarınızı saglıkla kullanın

kız ayak ayak üstüne yapmak zor değilki bence o bacak bacak üstüne atmaktır

Evet olabilir aslında dur ben bi kaç deneme yapayım ama onun öncesindede sezeryan olacakların tarihlerinin olduğu bi tablo yapayım diyorum Altınapa doğum yapanları nasıl olur bu işlerden anılıyormusun sen biliyorsan sende açabilirsin istersen

merhabalar boy kilo basligina yazdim gerci ama 35+0.da bebegim 2350 kg 45 cm. boyunu bilmiorum ama kilo az geldi bana. acaba kucuk mu bebegim. biliyorum her bebek farkli ama bu haftalarda sizin nasil bebekler??? besleyemiyor muyum bebegimi acaba?

Ayy bnm gibi düşünen biri

Doğumla düzeliyor genelde bunlar cnm sıkma canını. .

S sevdaveysel cnmm bnmm cok gecmis olsun ins duzelir sen sikma canini senin moralin yuksek olsunki bebegin etkilenmesin bnde ayni haftadayim bnde yarin gidicem doktora ins bi sikinti yoktur seni duyunca cok uzuldum cok ama cok dua edelim birbirimize ki ins sag salim kucagimiza almayi nasip eder rabbim

ben sadece yenidogn grubunu ve 3 ayliklari yikadim. buyuklere dokunmadim. onlari vakti gelince yikarim giydirmedimlerimi de yikamadan hediye ederim diye dusundum. koyu renklileri ayri yikadim ama aciklari hep beraber attim. renk verme olmadi maviler bejler beyazlar yesiller hep bi aradaydi.
bir de dalan roxy ile yikadiklarimda 2 durulama yaptigim halde hep tortu vardi. acik renklilerde degilde koyularda anladim. oyle beyaz beyaz bir suru tortu vardi koyu camasirlarda. ben de roxy.den vazgectim ebebekten baby&me sivi deterjan aldim. bence cok daha hijyenik oldu.
Kızlar bebegin giysilerini nasıl yıkadınız . 3-6

6-9 ay olan giysilerdemi yıkanacak bide renkleri birbirine geçermiki her renk giysiden var nası olck bni bi aydınltsanZ

Yaa arkadaşım gebelikten olmasın bu duygusallığın. Sırf kv için katlanmiyorsundur yaa iyidir eşin. .

hakkımızda hayırlısı cnm,hepimiz hayırlı kolaylar sağlıklı doğumlar yaparız,herşey gönlümüze göre işler inşallah.

merhabalar boy kilo basligina yazdim gerci ama 35+0.da bebegim 2350 kg 45 cm. boyunu bilmiorum ama kilo az geldi bana. acaba kucuk mu bebegim. biliyorum her bebek farkli ama bu haftalarda sizin nasil bebekler??? besleyemiyor muyum bebegimi acaba?
cnm doktordaydım 38 haftalık hamile bir bayan vardı bebeği 2600 gr dedi doktor normal dedi

Kızlar dr dan geldik. Bebişimiz çılgınca hareketleri ile aşağı dönmüş çok şükür tam olarak degil ama artık yukarıda değil kafası. . :) 3 hafta sonra tekrar gidicez ve nst ye giricez.. çalışabilir raporu aldım. . Cok az kaldı çok heyecanlı

canım bir saat içinde en az 3 kere olursa doğum sancısı oluyor

ama benim oluyor bazen saatte üç kere düzensiz olduğu için çok önemsememiştim şimdiye kadar. ama yarın da böyle olursa randevu almayı düşünüyorum. en azından stresinden kurtulurum bu kasılmaların bir de hiç sancı yok, sadece kasılma var

Hemen bir gaza gelip yapayım dedim ama kim kaldıracak geri yerden beni, üşendim vazgeçtim

Kim olsa canı sıkılır böyle bir şeye ama çok stres yapma lütfen. Hayırlısıyla ameliyata gerek kalmadan normale döner de bir dahaki kontrolden musmutlu ayrılırsın inşallah

çok tesekkur ederim cnm . Bnde oyle yapıyım ztn kuçukler hep mavi yeşil beyaz onları bir atıyım . Otuz derecelik hassas ayar yeterli olur galiba. Bide cnm bnde dalanla yıkıcm tortu birakmaması ne ypmam lzm ki bi onerisi olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…