2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
İyi akşmlar kıZlar bn bebegmn giysilerini hassas ayarda 30 derecede dalan roxy ile yıkadımda ikinci kez durulama yapmam gereklimi lutfen acil cvp bekliyorum çamaşirlar nemli nemli beklyr

Arkadaşlar sabah baslayan kasılmalarım bir türlü geçmek bilmedi gün içinde kısa aralıklarla sık sık sancim oldu kahverengi akintimin da rengi acildi saat 17de dr a gittik ne enteresandır ki nts ye baglandim ve yarım saat ama evde durutmayan sancı orda bir türlü gelmedi. Çok ilginç hakikaten hasta sandalyesiyle geldigim hastaneden yürüyerek çıktım eve geldik ve ilaclarimi almama rağmen agrim tekrar basladi ve halen devam ediyor.

Cok tşk ederim cnm allah razı olsun

Benimde disim agrir hastaneye gidince kesilir tamamen psikolojik

Aaa ben de o konsepti kullanacagim. Bugun malzemeleri arastirdim hatta. Bitmis halini merakla bekliyorum :)

bu hafta halletmeyi düşünüyoruz canım bu akşamda süslemeler yaptık yavaş yavaş biter bu hafta ama atarım hemen

oh kurtuldun canım valla artık kafan rahat bebişii bekle

ellerine sağlık canm şahane olmuşlar

maşallah canım kilosu baya iyi bebeişinin sorun olmaz rabbim korusun bebeklerimizi

benimkiler hala geliyor üst üste hatta zorlasam bacak bacak üstüne bile atabilirim eflalim

seninkine de maşallah canım çok iyi kilosu

amin canım

maşşallah size de

doldu mu yedin kız ay kıyamam ya bişey olmaz yaa çıkar gider o inş alt taraftan
tuzlu suyla gargara yap ağrıyan dişin yerinde bana iyi geliyordu öyle

cnm doktora soylednmi akıntı rengini çunku taze kan gbi olan kan tehlikeli bi durumda. Galiba brz sıkıntılı bi hamilelik geçirmişn dikkt et kndine

iyi akşamlar herkese bugün yine tüm gün dışardaydım
yorgunluktan her yerim ağrıyor
kzım hiç durmuyor ne gece ne gündüz biyerlerini dayaya dayaya ittire ittire bi oluyor
sabah ezanında uyandım oturdum yatakta oturarak öyle uyudum sonra 7 ye kadar sonrada yollara düştüm

cnm doktora soylednmi akıntı rengini çunku taze kan gbi olan kan tehlikeli bi durumda. Galiba brz sıkıntılı bi hamilelik geçirmişn dikkt et kndine
Evet canım söyledim dun hastaneden taburcu olduktan sonra kanamam geldi sonra rengi acilmaya başladı günde 4-5ped değiştiriyorum nerdeyse. Sagolasin Dr kati yatak istirahati dedi zaten mecbur yatiyorum ne yazik ki

Sağlıklı huzurlu uzun ömürlü olsun inşallah darısı bize olsun hayirlisiyla

İyi aksamlar kızlar...
Geçmişi okuyabıldıgım kadarıyla aklımda kalanları yazayım..
Pınarım tekrar duruşama yaptıgına iyi etmişssin...
İnş bebişin saglıklı güle güle giysin ..... Oyşşşşşşş azını yerler onun...

Evtmvt arkadasım geçmiş olsun... İnş sıkıntın bi an önce gecer

Ofizmir 32 yada 33 haftada oglumun boynunda kordon vardı ama dr sorun yok dedi.. Bi tehlike görülse evine göndermezdi drun.. İçini ferah tur arkadasım...

Eflalim canım beni aglattın .. Canım hayat bazen hayal ettigimiz gibi yasanmıyo.. Pişmanlıklar kar etmıyo.. Düşünmek tasınmak bazen insana zarardan baska bişi bermiyo.. Ama hersey bi sn bile olsa unutuluyo..
O yüzden arkadasım bu hallerindn hemen kurtul....
Kendind iyi bak böle düşünüp düşünüp kahretme kendini...
Üzerimizde hiç olmadıgı kadar yogun bi duyusallık var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…