cnm bizm burdan az yada çk dememiz dogru olurmu blmyrm ama bnada az geldi sanki kilosu vitamn haplarını duzenli kullandınmı. Sana tavsiyem yemek yediktn snra hmn iç hapını ymkle beraber yarıyr gece yatrkn bir bardak sut ve hergun bir muz yersen toparlar bnce. Bide uzun sure aç kalmaman lzm .merhabalar boy kilo basligina yazdim gerci ama 35+0.da bebegim 2350 kg 45 cm. boyunu bilmiorum ama kilo az geldi bana. acaba kucuk mu bebegim. biliyorum her bebek farkli ama bu haftalarda sizin nasil bebekler??? besleyemiyor muyum bebegimi acaba?
canım çok sağol bunu okurken bile ağlıyorum hormonlar esir aldı beni iyice, tespitlerin çok doğru, inşaallah doğumdan sonra her şey düzelir daha kötü olmaz inşaallah eşimde bende eski halimizi hatırlarız aşkımızı birbirimize olan düşkünlüğümüzü, öpüyorum seni
minione cnm beylikduzunde oturuyorum demissin bnde yakupluda oturuyorum medilife gidiyorum sen hangi hastahaneye gidiyorsun hangi doktor bnimki burcu hnm
hey maşşalh,çokmu beslnemiş,iri bir kadınmı,çok merak ettimBenim kv en az kilolu dogurdugu cocugu 4.5 kilo biri 6 kilo digeri 5.5 kilo esimde 6.5 kilo esimden sonra idrar torbasinda bi yirtilmami ne olmus alt kacirma sorunu olmus ondan diyorum ya doguruyorda sonrasinda hep saglik sorunu oluyor en iyisi bencede 4 kiloyu gecince sezaryen olmali
bende beim kv nin lafına inanmıyorum biraz uyduruyo gibime geliyo,34 sene geçmiş üstünden halen daha eltisiyle tartışırlar kv 26 ekim doğurdum oğlumu der eltisi 29 ekimdi yenge gösteriler vardı der,o yüzden eşim için 2500 gr doğdu diyor,hem 40,hafta doğurmuş normal doğumla,hemde o kiloda olması bana inandırcı gelmiyor,sanırım hatırlamıyorevet evet sonrasında bu kadar çile çekmeye gerek yok ve neyseki artık sezaryen gibi hayat kurtarıcı bişey var. bizimkiler de 4ü geçmeden normal yollarla doğururuz inşallah :)
cKizlar cnm cok sikkin.. dr dan geliyoruz..kizim hafyasina gore on gun onden gidiyor..basi asagiyada donmus. Ama bobreklerinde sagda sanirim genisleme var dr korkma gecer dedi ama gezmezse dogumdan sonrada ameliyat yapiyolarmis cok korkuyorum icim sizliyor dua edin iki hafta sonra kontrolum var duzelmis olsun
yok canım 1.50 boylarında kilolu bir kadın dediğine göre hamileyken az ve sık yemek yermiş.kuruyemiş çok yermiş çeşitli meyve yerdim diyo da hepimiz zaten bu tarz besleniyoruz üstüne bide vitamin takviyesi de alıyoruz bence onda şeker varmış eskiden doktora gitmiyorlarmış ki bilsin şekerden mi değil mi?hoş o kabul etmiyor şeker yoktu bende diyo iyi anne o çocuğunu iyi beslemişmiş falan filanhey maşşalh,çokmu beslnemiş,iri bir kadınmı,çok merak ettim
Sağol cnm inşallah hepimiz sağlıkla kullanalım cicileri :)ah canım saol senıde bebısıne kavus gor onu ıns rahat rahat ...vajına agrısı bende var dha cok kemık agrısı gece yatarken wc ıcın benımde esım elımden tutup kalıdrıyr goturmesede :) bu arada aldıklarınızı saglıkla kullanın
yarın saat kaçta dr randevun ?@sevdaveysel cnmm bnmm cok gecmis olsun ins duzelir sen sikma canini senin moralin yuksek olsunki bebegin etkilenmesin bnde ayni haftadayim bnde yarin gidicem doktora ins bi sikinti yoktur seni duyunca cok uzuldum cok ama cok dua edelim birbirimize ki ins sag salim kucagimiza almayi nasip eder rabbim
Deneme fayda var bence canım. Bi zararı olmaz bencekızlar ben birşey duydum sizlerle de paylaşayım dedim doğum yaptıktan sonra çocuğu ilk emzireceğin zaman maden suyu içersen bebekte hiç gaz sorunu olmuyormuş...ilginç geldi bana belki duyan vardır da ben yeni duydum..
minione canim bnde cok memnunun bnde takibe baslamistim onda 3 seferde hamile kaldim iki senedir olmuyodu onun ilgisi tavsiyeleri yontemleri tabi allahin izniyle oldu bebisime hamile kaldim bnde yarin gidicem doktor randevum var 32 haftada gittim yarin 34 hafta bakalim ne kadar oldu bana 32de 1800grmdi az geldi cok merak ediyom kiloyu esim gecen gittigimizde dogumu sordu annemize bagli son haftalarda belli olur dedi bnde normal istiyorum peki fiyatlardan haberin var mi odalardan sartlardan
Benim göbek de yukarı çıkmaya başladı anlamadım noluyorkızlar az önce üzerimi değiştiriyodum şok oldum göbeğim iyice aşağıya inmiş şaşırdımmmmmm
Canım korkma hamilelikte çok duydum ben böbrekte sorun var diyorlar sonra düzeliyor bebeklerKizlar cnm cok sikkin.. dr dan geliyoruz..kizim hafyasina gore on gun onden gidiyor..basi asagiyada donmus. Ama bobreklerinde sagda sanirim genisleme var dr korkma gecer dedi ama gezmezse dogumdan sonrada ameliyat yapiyolarmis cok korkuyorum icim sizliyor dua edin iki hafta sonra kontrolum var duzelmis olsun
benim randevu 3 te,genelde o saatte ben hep gidiyorum daha az bekliyorsun daha tenha oluyorminione 1 20de ama erkn gidicm gorumcemde burcu hanima gidick 12gibi giderim heralde senin kacta
bnm yengem torununa bebege bi kasık içirmiş ama faydası olmadı yirmi gun snra basladı gaz sancisi. Zaten yirmi gunden once gaz sancisi baslamiyr bbklerde nettede yazıyr bn inanmyrm şunu yersen içersen gaz olmz diyenlere bebegn sindrm sistemyle alakalı çogu bbkte oluyrkızlar ben birşey duydum sizlerle de paylaşayım dedim doğum yaptıktan sonra çocuğu ilk emzireceğin zaman maden suyu içersen bebekte hiç gaz sorunu olmuyormuş...ilginç geldi bana belki duyan vardır da ben yeni duydum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?