2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
sagolasın mervemm sen naptın agrın geçtimi dogumunda epey yaklaştı senin kasılmaların oluyrmu?
Ahh olmaz mı bazen o ayak sancısı derler ya onu yasıyorum fazla uzun sürmüyo Allahtan ki ... Ama kasılmam baya var ve ayakta durunca afedersin rahım agzı acılıyo gibi hissediyorum baya baya.. Gün geçtikce aklım doguma gidiyo.. Sürekli bi plan içindeyim.. Kızımada canta hazorladım bugun..teyzesi bakacak onu bi gecede olsa bırakmak düşüncesi bni mahvediyo aglıyprum sürekli 2 gündür.. Ben kızım olmadan bi gece nasıl yapıcam..
Belki bazı arkadaslara abartı gelir ama inanın bazen kızımı bırakıyprum bir saat ya bir saat ömürmden ömür gidiyo.. Halbukı teyzeleryle oynuyo gülüyo bni aramıyo ama ben onu coook arıyorum..
Suandada onu düşünüyodum..
Tek sıkıntım buymuş gibi.. Diyorum Allahım gece sabaha karsı dogursam o günün aksamı evime yollasalar bi peoblem cıkmada ... Afff

evet bu resim konusunda sanırım haklılar cnm ya,ama ben inanıyorum burda bu paylaşımda zaten hepimiz gebeyiz,hergün birimiz bişey alıp paylaşıyoruz,herkes kendi bütçesine göre birşeyler alıyor,kimsenin kimsede gözünün kalcağını sanmıyorum,asıl fenalıklar facede bence,benm halen kımse hamıle olduğumu bilmiyor,doğunca doğurdum diye foto atıcam asıl fenalar hep orada,tatile gideriz resim atarım çarpılırız nazar olur öyle döneriz,kimse maşallah demez hep laf sokarlar,o yuzden ben artık hiçbirşey cik paylaşmıyorum b u yüzden,kimse mutluluğumuzu bilmesin görmesin,Allah hepimizi kem gözlerden nazarlardan belalardan korusun inşallah

sildim ya oturdugum yerden zaten yeni yıkamadan geldilerdi 3 ay olmustur ama yani..
Ben üstünden bi silîcem yine..pınar bu hafta sonu kardeslerım gelicek artık agrılar onlara kalır... Bidefa dip köşe olsun tama artık..
Heran tetikteyiz zaten sürekli siliyorum.. Yapabilcemî gözüm alırsa yaparım almassa zorlamam

canım sen çok mantıklı birisin ve akıllı bi kadınsın ilk foruma yazmays basldgmda anlmiştim ztn . Ne kdr guzel ve mantıklı seyler yazmişin yanmda olsaydın operdim seni ; )

Merakimiz sonlanacak inşallah az kaldı ben de çok merak ediyorum ancak bizim kız çok nazlı teyzesi göstermiyordu yüzünü kapatıyor elleriyle

amin canım amin..
Bende cok cektim.. Allah kötü düşünen insanalrdan ızak tutsun..
Nazara inanırdım ama basıma gelince cok daha iyi bilir oldum.. Kötü niyetle kmseye bakmam ama iyi niyet bile olsa nazar degdirir.. Masallah subhannaalllah derim hep..
Biz eşimle ailede iki taraf içinde gecerli biraz göze batıypruz.. Eşimn abileri biraz anlayıssız tiplerdir.. Eşim hepsinden aksıne yardımcı olur sakindir dedigimi yapar yapmaya calısır sabırlıdır malesef bu durumda gercekten cok göze batıypduk.. İlk 4. Ayımızda bana bişiler oldu. Evimden eşimden uzaklasmak istedim.. Eve girince hasta oluyodum eşikten cıkınca rahatlıypdum.. Allaha şükürler olsun okundum cok.. Eşimde bende güzel ilim sahibi bi hocamıza basvurduk.. Allah razı olsun.. O demişti cok nazar var sizde diye..
O yüzden cok korkarım.. Rabbim baskalaırının mutlulgunu kıskanıp gö edenlerede hesap sorsun.. Bu konuda biraz desem degil baya muzdaribim....
Allah kimsenin agzının tadını bxozöasın..

ahh merve tek degilsin son bir aydır bu duşunce bni mahvediyor bn dogumdaykn oglum bnden otede nasıl durack bn onsz nasıl durcm birgun bile olsa nasıl yapıcz oglumla birbirmzden ayrı çok kafama takıyorum. Aynı bnde bir saatligine bile bi yere bıraksam içim hiç rahat olmuyr surekli onu duşunuyorum şimdi ne yptı acaba bnsz durdumu Allah korusun bişey oldumu hp boyle kotu duşunceler sarıyr bni ki zaten çok nadir birakirim birinin yanina. Dun babası gezmeye goturdu iki kez aradım naptınız diye duşun yani babası sonuçta bnm kdr odabkar ama gelde bna anlat sanki oglum bndn otede olunca başina bişey gelckmiş gbi duşnyrm Allahm esirgesin ama oyle en hassas oldugum konulardan birisi bu çok duşkunum ogluma çook aşiri çok seviyorum canimin içi o bnm

Nazara bnde inaniyorum bnm oglum çok zeki bi çocuk oyle boyle degil tanisanz sasırırsınız konuşmalarına kndi oglum içşn diye demiyorum inanin ama oyle. Bu yuzden çocugumn yuzunde nazardan sivilceler çikti buyuk buyuk doktorlara goturduk okuttuk neler neler ama şukur geçti . Mesela bi yere misafirlige gidelim yada bi misafir gelsin o gun bnm oglum kesin uyumaz nazardan nefesten . Nazar duası bile ezberledm oglm için okuyum diye . Masallh oglumda bi konuşkn bi konuşkn buyumuşte kuçulmuş aklının ermedgi bişey yok Allh nazarlardan korusun

Pınar Allah seni ne etsin güldüm .... Millet uyumus diyo... Nerde anam nerde uyucaz...

Maşallah canim
Rabbim.nazarlardan saklasin
Mevlit kiyafetin çok güzel
Annenin de yollar öncesi zevkine bayildim
Ana kucagi hala gemilerine tas cikartir
Nevresim takiminizin modeline bayildim
Bende bakiyorum hala almadim
Canim sen calisiyor musun ? Elektrikli sut pompasi görünce merak ettim

Benim de hala baslamadi doğum heyecani. Daha çok var ondan sanirim

Herkese merhaba sevgili anneler:)

Bugün doktor kontrolüm vardı gittim eşime de hoparlörü açtım artık gelecek Nasılsa doktorun söylediklerine paniklese de Yanımda olacak diye.. Bizim manyak doktor her şey yolunda vs demesin mi? Bunca hafta beni korkuttu hastanede yattım, şimdi yolunda :)) böyle konuştu.. Eşim de erken geliyor diye dırdıra başladı, utanmasa bebek doğduktan sonra altın takmaya gelecek o kadar :))

Artık klişe oldu ama bir Sürü Alıntı yapmıştım hepsi yine uçtu gitti( aklımdakilerle yazayım..

Ayak ayak üstü ve bacak bacak üstüne atmayı denedim ikisini de Yaptım ama yerden kalkamadım:))) bakalım benim doğum ne zaman eşim de önümüzdeki haftasonu geliyor bana ben çok bekleyemem diyor, sanki doğum benim elimde. Hadi Çık kızım diyeceğim de çıkacak:)

Arkadaşlar dogumdan sonra sutun gelmesinin meme boyuyla bir alakası var midir bileniniz var mi? Benin çok küçüktü gebelikte de o kadar buyumedi korkuyorum sutum gelmezse diye Allah korusun.

Kesinlikle yok canım bilimsel olarak kanıtlanmış. Için rahat olsun.

Kızlar oğluma Ömer Asaf ismini koymayı düşünüyorum. Sizce nasıl?
Oğlum olsa bu ismi koyardım çok brğeniyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..

Canım Bebeğin emme durumuna göre alırsın masraf yapma bulunmaz bir şey değil. Belki ihtiyaç duymayacaksın ihtiyaç duyduğun anda da hastanedekini kullanırken bir tane alabilirsin. Ben de istanbul Florence 'e gidiyordum gayet memnundum. Acıbadem de hemşireler sünnetli yeğenimi çarpa çarpa taşımışlardı hiç dikkat etmemişlerdi.. Yani adı var Acıbadem in.. Bakırköy Fulya Şubeleri Hariç:)

Istanbul Florence yeni ve güzel. Ayrıca tr'deki en son model Doppler ve ultrason orada Alin hanım kullanıyor, ikincisi yok..

Çatı muayenesine de değineyim:))) vaktim bol, uykum yok:)

Sevgili annecikler :)

Ben burada pollyanna gibi yazıyorum ama içimizde taşıdığımız bebekler her şeyi hissediyor, o Yüzden biz De güçlü ve olumlu olmalıyız diye bu tutumum:)

Çatı muayenesi 38. Haftada Yapılıyor ve her doktor yapmıyor, Amerika'da yapan doktoru bulmak çok zor. Doğuma müdahale sayıyorlar. Çatı muayenesi sonrası Doğumlar Başlıyor çünkü.

Kendi doktorlarım Türk kadınının çatısı nasıl dar olur diye Gülüyordu Yüzde biri belki dediler. Burada melez evliliklerde bebek babadan dolayı çok iriyse anne küçük yapıdaysa vs Yapılıyor. Kendinizle kıyaslamayın iri Baba'nın boyu 2 metre falan

Ortadoğu, Anadolu kadınının çatısının dar olma ihtimali çok zor diyorlar. Çatı muayenesi Şart, zorunlu değil. Doktoru muayene etmeyen varsa ihmal edildim diye korkmasın. Kimse doktorundan iyi bilecek değil ya.. Olacak olanlar da canım acıyacak diye korkup da şimdiden kendimi kasmasın..:)

Kendinizi kasmayın sabredin iki dk Süren bir şey korku ve kasma olunca can yanıyor ama onun dışında gevşeyip nefese odaklanırsanız hissetmezsiniz bile. Bunu bu şekilde düşünün. Hamilelik bize sabrı öğretiyor aslında :)

Bir de nette Yazılan korku örneklerini okumamaya bakın. Yarardan çok zararı oluyor ve hep abartı. Sonuçta doktorunuz yapacaksa iki dk yapacak ve bitecek öncesine sonrasına şimdiden takılmayalım :)

Sonuçta hepimiz doktor takibindeyiz. Kendi seçip güvendiğimiz doktorlarla bu yolu yürüyoruz, onlara güvenmek ve sorularımızı onlara sormak en mantıklısı.. Ekstra panik yerine bu şekilde rahatlamaya bakalım :)

Haber alırsan bizede anlatırsın ebrucum. Allah razı olsun her sorduğumda cevap veriyorsun, haber getiriyorsun..

Larkinim güzel annem,
Eflalim'e yazdıkların ne güzel Şeyler öyle. Allah Razı olsun..

hangi mesajına cevap yazayım bilemedim bazen anne babama kızıyorum bizi okutacağına kuaför terzi yapsaymış diye:)) maşallah sizin aile pek bir becerikli, her şey de çok özenli.. Sultanlar gibi lohusa olacaksın inş.. Her şeye ayrı ayrı bayıldım ve herkesin paylaştığı resimlere bakarken maşallahla Sübhânallah'la bakıyorum:) sen burada paylaşmaya devam et, (merak ediyorum da:)) ) ama face e vs seni Tanıyan yerlere de çok koyma. Ailen HAklı, Çünkü nazar hak ve değiyor gerçekten. Düğünüm çok görkemliydi ve balayında komalık oldum. Misafir ağırlayacağım soframın odamın resmini instagrama koyduktan iki dk sonra pat pat sesler salondaki avizeler camlar kapı camı bardaklar kadehler her şey lazerle kesilmiş gibi kırılmıştı. Bunlar bi iki örnek.. Yani gerçekten nazar değiyor paylaşılan şeylerle bile. Ben bu hamileliğimi kimseyle paylaşamadım korkudan, ilk hamileliğimde eşim kimle konuşsa s.a dan sonra hamile olduğumu söylüyordu, sonra düşük Yaptım. Allah kimseye yaşatmasın, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım:)

Yabancıların nazarı değmiyor da sanki Türk'lerin nazarı çok değiyor gibi geliyor bana. Kendisi de aynı şartlara sahip balayında x yere giden biri bile benim balayında x yere gideceğimi öğrenince nazarı değiyor. Duâsız eden çıkmamaya çalışıyorum ben...

Vajina kontrolüne gelince her şeyin kendi edebi ya da gücünden dolayı OLDUĞUNU sanan insanlara ben de gıcık oluyorum. Bu Allah'ın takdiri.. Doğum şekli de öyle Çatır çatır doğurdum diyorlar sezaryan yapanlara karşı.. Ondan gücünden kaynaklanan bir şey değil ki.. Haklısın yani, ben sadece bi defa bile yaptırmak zorunda olsak insan utanıyor demek istedim malum:)

Bu kadar çeneden sonra virkaç resimde ben ekleyeyim :))

Kolonya şişelerimiz, larkin ile aynı , ben Merve sayesinde görmüştüm o resim paylaşmıştı bunu aldım:)
Mevlüt elbiselerimiz iki tane, sağlıkla huzurla giydirmek nasip olur inş..
Portbebesi eldiveni ve ayakkabısı...

Ayrıca ablamın hediyelik yaptığı reçel kavanozları:) ama ben kendime saklayacağım onları heheh :)

Eklentiler

• image.webp
    42 KB · Görüntüleme: 148
  • image.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 152
turkcelle ne diye başvuruyoruz kamera için. Çok iyi olur calismaya başladığımda

Fiyatı 200 tl idi kameranın sanırım. Iki paket seçenekli ya kayıt eden Türden var ya da canlı seyredebildiğin.. Iki paket seçeneği var..

İnternete turkcell bebek kamerası ya da Turkcell online kamera diye yazarsan Turkcell in sayfasından okuyabilirsin canım.. Orada tüm bilgiler var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…