ikinşzde istiyosanız ve hastane izin veriyosa bence girsin canım ben doktora mahrem olmadığını düşünüyorum dediğin gibi o işini yapacakzaten adamlar bize kadın olarak bile bakmıyolar nesne gibiyiz gözlerinde bence eşin de sana destek olur
gidebiliyosun tabikide canım dediğim gibi çok emin değilim ama evin o mesafeden uzaksa araç mı vermesi gerekiyodu öyle bişeyler okumuştum ama uzun zaman olmuş unutmuşum ayrıntıları yoksa yasal hakkımız kimse tutamaz iş yerinde :)250 metrede bi yer ayarlansa yani ben eve gitmeyecek miyim
Günaydın hamişler çok kötü gribim üstüne yediklerimide çıkarıyorum
Allah sorsun bu yaratıklar dan.Canım çok zor o iş ya. İş verenler şimdiki haline bile tahammül edemiyor. Mesela bizim şirketin kuralı doğum izninden dönen işten çıkarılıyor. Benimle konuşmaları da o yönde.
Bnm iş yerimdekiler utanamsalar tuplerimi baglarlar oyle uyuz oluyorlar gebeligimegidebiliyosun tabikide canım dediğim gibi çok emin değilim ama evin o mesafeden uzaksa araç mı vermesi gerekiyodu öyle bişeyler okumuştum ama uzun zaman olmuş unutmuşum ayrıntıları yoksa yasal hakkımız kimse tutamaz iş yerinde :)
Sağol canım grip olup ilaç kullanan var mıgeçmiş olsun
canım ben seni anlıyorum. gündüz işe geliyorum mecbur bırakıyorum ama gece hiç ayrı kalmadım. sezeryan olcak mecbur ayrı kalıcaz. babasına dedim geceye kadar yanımda kalsın gece al evimizde seninle uyusun. tam bebeğin geldiği gün başka ev bizden ayrı travma yaşamasın. ve öyle karar kıldık. tek düşüncem benimde ayrı kalmak. bebeğe ne tepkisi olur falan..Ahh olmaz mı bazen o ayak sancısı derler ya onu yasıyorum fazla uzun sürmüyo Allahtan ki ... Ama kasılmam baya var ve ayakta durunca afedersin rahım agzı acılıyo gibi hissediyorum baya baya.. Gün geçtikce aklım doguma gidiyo.. Sürekli bi plan içindeyim.. Kızımada canta hazorladım bugun..teyzesi bakacak onu bi gecede olsa bırakmak düşüncesi bni mahvediyo aglıyprum sürekli 2 gündür.. Ben kızım olmadan bi gece nasıl yapıcam..
Belki bazı arkadaslara abartı gelir ama inanın bazen kızımı bırakıyprum bir saat ya bir saat ömürmden ömür gidiyo.. Halbukı teyzeleryle oynuyo gülüyo bni aramıyo ama ben onu coook arıyorum..
Suandada onu düşünüyodum..
Tek sıkıntım buymuş gibi.. Diyorum Allahım gece sabaha karsı dogursam o günün aksamı evime yollasalar bi peoblem cıkmada ... Afff
Sağol canım grip olup ilaç kullanan var mı
Canım çok zor o iş ya. İş verenler şimdiki haline bile tahammül edemiyor. Mesela bizim şirketin kuralı doğum izninden dönen işten çıkarılıyor. Benimle konuşmaları da o yönde.
Kızlar bebegin giysilerini nasıl yıkadınız . 3-6
6-9 ay olan giysilerdemi yıkanacak bide renkleri birbirine geçermiki her renk giysiden var nası olck bni bi aydınltsanZ
Arkadaşlar sabah baslayan kasılmalarım bir türlü geçmek bilmedi gün içinde kısa aralıklarla sık sık sancim oldu kahverengi akintimin da rengi acildi saat 17de dr a gittik ne enteresandır ki nts ye baglandim ve yarım saat ama evde durutmayan sancı orda bir türlü gelmedi. Çok ilginç hakikaten hasta sandalyesiyle geldigim hastaneden yürüyerek çıktım eve geldik ve ilaclarimi almama rağmen agrim tekrar basladi ve halen devam ediyor.
Kızlar bu arada çok yakın bi arkadasım bugun dogum yapmiş . Dun gece kendiliginden sancisi tutmuş ve sabah norml dogumla bbegini kucagına almiş tam 39 haftalık dogum yaptı ilk dogumu . Onun adına çk svndm hayırlrınan buyutur inş.
gönlünü ferah tut canım toparlanır en kısa zamanda inşallah sağlıkla kucağına alır evinize gidersiniz. allah analı babalı büyütmek nasip etsinarkadaslar ıyı aksamlar msjlarınıza hc bkamadım.suyum geldı bırden sok vazıyette kendımı hastanede buldum.hemen sezeryana alındım.ben ıyıyım suan hastandyım ama kızım yogun bakımda.35+2 dogdu 2500kg.solunum problemı var kanalda bıraz sıkısmıs morlukları vardı azalmaya bsladı.10 15 gun kalck kuvezde.gdıp gordum kızımı hc dokunamdm.ne olck yasıyckmı blmıyorum.dua beklyorum hepnzdn.sut sagyorum cok az az gelmeye bsladı hepnzı opuyorum kıb
Arkadaşlar bebeginizin cinsiyetini öğrenmeden önce tahmin edebilmis miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?