2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

aynen yaa canm istiyoruz ikimizde , o an bence herşey unutulur bebeğe odaklanılır adam işini yapacak eşimde başımda bana destek oluca o kadar

250 metrede bi yer ayarlansa yani ben eve gitmeyecek miyim
gidebiliyosun tabikide canım dediğim gibi çok emin değilim ama evin o mesafeden uzaksa araç mı vermesi gerekiyodu öyle bişeyler okumuştum ama uzun zaman olmuş unutmuşum ayrıntıları yoksa yasal hakkımız kimse tutamaz iş yerinde :)

Canım çok zor o iş ya. İş verenler şimdiki haline bile tahammül edemiyor. Mesela bizim şirketin kuralı doğum izninden dönen işten çıkarılıyor. Benimle konuşmaları da o yönde.
Allah sorsun bu yaratıklar dan.

Bnm iş yerimdekiler utanamsalar tuplerimi baglarlar oyle uyuz oluyorlar gebeligime

canım ben seni anlıyorum. gündüz işe geliyorum mecbur bırakıyorum ama gece hiç ayrı kalmadım. sezeryan olcak mecbur ayrı kalıcaz. babasına dedim geceye kadar yanımda kalsın gece al evimizde seninle uyusun. tam bebeğin geldiği gün başka ev bizden ayrı travma yaşamasın. ve öyle karar kıldık. tek düşüncem benimde ayrı kalmak. bebeğe ne tepkisi olur falan..

Sağol canım grip olup ilaç kullanan var mı

Ben canim. 10 gun cektim, dogal yollarla iyilestirmeye calistim kendimi. Ki normalde bagisikliligim cok kuvvetlidir, hasta bile olmam dogru duzgun. Ama bunu atlatamadim, hamilelikten olsa gerek. Sonra gittim artik doktora, bosa 10 gun cekmisim resmen. Antibiyotik ve bogaz spreyi verdi. Bebegine hic bi zarari yok dedi. Kullanmaya baslayinca hafifledi resmen ve uyku uyuyabilir oldum hamd olsun. Sen de bence hicccc kendin cekme direk git doktora. Allah acil sifalar versin..

Canım çok zor o iş ya. İş verenler şimdiki haline bile tahammül edemiyor. Mesela bizim şirketin kuralı doğum izninden dönen işten çıkarılıyor. Benimle konuşmaları da o yönde.

Ne yazık ki özel sektörün en büyük zorluğu sanırım.. 16 haftayı bile ellerinde olsa 6 haftaya felan düşürürler.. İnsan sinir oluyor ama bebeklerin geleceğini düşününce insan kendini tutuyor..

Larkin canimcim hersey harika olmus. Hepsine de bayildim resmen. Anneciginin, ablanin ve senin elleriniz dert gormesin. Rabb'im huzurla, hevesle, agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin hepsini de.. sen paylasmaya devam et canim. Benim cok hosuma gidiyor boyle hevesli arkadaslarin cikardiklari urunler.. kendim yapmisim gibi mutlu oluyorum..

@Mrssuperfine canim o mevlid elbiselerini yerim ki ben.. sizin de hersey cok cici canim.. Allah saglikla kullanmayi nasip etsin.. Insan yavrusunu o kiyafetler icinde hayal edince pek bi sevindirik oluyo :)

Güzel anneler benimde tarihim kesinleşti 8 Ocak saat 08:30.. Bir korku saplandı içime.. Gerçi daha önce geçirmiş olduğum bir ameliyat var kasık bölgemde bir izim var şimdi devamı gelecek..

Oğluşda 2580 gr olmuş.. 15 günde 600 gr almış böyle devam ederse 3700-3800 gr görürüz dedi..Hoş anne babasına bakınca minik gelse zaten anormal olurdu.. Anneside 2 kg daha almış toplamda 8 kg ulaştık.. 12 ile kapatırım umarım , kapatamazsamda dert etmeyeceğim, sağlıklı olalım yeter.. Nst de sancı hiç çıkmadı ama kas ağrılarımın beni rahatsız ettiğini ve bol su içmemin faydalı olacağını söyledi..
Güzel haberler almaya devam ederiz umarım..

@eflalim canim benim herkes yazmis zaten. Zaman zaman insan esinden soguyabiliyor. Ama ese olan ilginin ve sevginin tekrar artmasini saglayan en guzel sey ne biliyo musun, yakin gordugun birilerine esinin guzel yonlerinden bahsetmek, arkadaslarla konustugumuzda konu eslere gelip de ben onlara guzel yonlerini anlattigimda ve sonra da onlardan guzel tepkiler alinca resmen esime tekrar asik oluyorum. Hakikaten yav bak bu yonleri de var benim esimin vs diye kafama dank ediyor tekrardan. Kimse mukemmel degil elbette, hepimiz zaman zaman sorunlar yasiyoruz. Ama onemli olan bunlarin ustesinden tatlilikla gelebilmek diye dusunuyorum.. Erkekler de sonuc itibariyle cocuk gibiler, onlari ara ara pohpohlamak, simartmak en cok da egitmek, islemek gerekiyor bence..

geçmiş olsun canım bebiş erken mi süpriz yapacak acaba

maşallah bizde de rahat yaparız inşallah

gönlünü ferah tut canım toparlanır en kısa zamanda inşallah sağlıkla kucağına alır evinize gidersiniz. allah analı babalı büyütmek nasip etsin

ayy kızlar kv aradı konuş babam konuş heyacanlı kadın doğumumu bekliyor dört gözle hedye almışlar kuyumcuya uğrayıp, dedim siz aldınız alacağınızı neden aldınız hiç gerek yoktu(gerçekten de yoktu mobilyayı onlar aldı)
olsun kızım didip diyip durdu yazık çok düşünüyor bana yaranamıyor ama bende seviyorum da bazen işte içimden sevmek gelmiyor temizlikçi ayarlıcak işte ne zaman istersin falan diye sordu bide

bu arada benim ev uçmuş gidiyor bu eve temzilikçi girse şuan adım çıkar valla ....... nın gelini ne pismiş diye
ama çokta umrumda değil toplu görünsün yeter boşuna mı para veriicez hiçbirşey bebişimin ve benim canımdan önemli değil
ki kızım her an karnımda hareket halinde iken eğilirken bile kırk kere düşünüyorum canını acıtmayım diye uykularımdan olurken temizlikmiş peh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…