2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Insallah canimm dualrinizi eksik etmeyin nolur aklima jotu seyler geliyor. Acaba suan bunyuzden cani aciyormudur diye kafayi yicem
Bu kadar aklına takılıyorsa başka bir doktora daha git bence, on gün sonra demissin ama on gün geçmez ki bu kadar stresle. Için rahat eder, huzurlu huzurlu beklersin bir sonraki randevunu.

Teşekkür ederim

İçimi rahatlattın Sağol. Bugün dişçiye gidicem dün akşam gece çok çektim ağrıdan

Kızlar şimdi bi arkadaş 12+12 konuşuluyor doğum izni olarak dedi.. Seçim öncesi bi güzellik yaparlar mı ne dersiniz.. bilgisi olan var mı bu konuda

allahım ne tatlı şeyler yapmışsın öyleeee

sen arada bize gelsene ne güzel telkin veriyorsun ağzına sağlık

Ayyy Kıyamammm yaaa benimki de aynı aynı ite ite bi hal oldu kuzumsığır artık annesi

Sığmıyo demek istedim yanlış olmasın

aynen canm sığmıyor

canım ev işi bitmez ki
mutfak dolapları ile kapılar ellerimden öperler
bi gün onu bi günde onu yapıcam yavaş yavaş acele etmedn

bende bugün evi toplayacağım biraz yapabildiğim kadarıyla çamaşırlar blaşıklar ev batmış durumda

maşallah canım ne güzel şeyler yapmışsınız rabbim haYIrlısıyla kullanmayı nasip etsin inş :)

bu arada bende senin gibiyim çalışmıyorum ama parayı birlikte yönetiyoruz eşim ev işlerinde yardım eder hep saolsun ben yetişemiyorum hiç oda yardım ediyor saolsun

Arkadaşlar bebeginizin cinsiyetini öğrenmeden önce tahmin edebilmis miydiniz?
Ben tahmin edemedim canım.Hep erkekmis gibi hissetmistim ama 3 doktor da kız dedi. Hatta dün doktorumuz bi kez daha kızımın pastasının gösterdi ultrasonda Kız Erkek farketmiyo zaten.Sağlıklı doğar inşallah bebislerimiz

o elbiseler ne öyle yaaa:) kızına talibim haberin olsun

Kızlar şimdi bi arkadaş 12+12 konuşuluyor doğum izni olarak dedi.. Seçim öncesi bi güzellik yaparlar mı ne dersiniz.. bilgisi olan var mı bu konuda

Canım çok zor o iş ya. İş verenler şimdiki haline bile tahammül edemiyor. Mesela bizim şirketin kuralı doğum izninden dönen işten çıkarılıyor. Benimle konuşmaları da o yönde.

Canım çok zor o iş ya. İş verenler şimdiki haline bile tahammül edemiyor. Mesela bizim şirketin kuralı doğum izninden dönen işten çıkarılıyor. Benimle konuşmaları da o yönde.
hayvanlar diyorum başka da bir şey demiyorum. nasıl bir acımasızlık bu ya .. 3 çocuk doğur demeden önce bu durumları önlemeleri gerekir ..

ikinşzde istiyosanız ve hastane izin veriyosa bence girsin canım ben doktora mahrem olmadığını düşünüyorum dediğin gibi o işini yapacakzaten adamlar bize kadın olarak bile bakmıyolar nesne gibiyiz gözlerinde bence eşin de sana destek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…