2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Maşallah bebeğine canım, bir sonraki kontrolün ne zaman? Ben de dün gittim 3 hafta sonra gel dedi, çok uzun geldi bana ondan merak ettim.

Çok geçmiş olsun inş kontrolde güzel haberler alırsın Allah yardimcin olsun

[QUOTE="glyzlm, post: 38201607, member: 6399eveUSER=443946] S sevdaveysel [/USER] cnmm bnmm cok gecmis olsun ins duzelir sen sikma canini senin moralin yuksek olsunki bebegin etkilenmesin bnde ayni haftadayim bnde yarin gidicem doktora ins bi sikinti yoktur seni duyunca cok uzuldum cok ama cok dua edelim birbirimize ki ins sag salim kucagimiza almayi nasip eder rabbim[/QUOTE]
Canimm insallah cok iyi haberlerle donersin eve. Bem hic beklemiyordum şok oldum bugun baska bi dr a daha gidicem belki bska bise der diye. Dualrini eksik etme heoimizin bebekleri saglikki olsun insallah onlara bise olmasin

ben açık renkleri bi yıkadım biraz rengi olanları ayrı yıkadım canım
sagol cnm dun yıkadım dedgn gbi yıkadım . İyikide ayırıp yıkamişim tulumun birinin boyası çıkmiş Allahtan ters çevirip yıkamişim sadece kendine salmiş boyayı beyaz yerleri mavimsi olmuş bi kez daha yıkıcm inş çıkar getti guzel tulum

Aminnn dualarinizi ekaik etmeyinnustumuzden.. bugun baska bi dr a daha gorunecem bakalim

o kv den bnde istiyorum yaaaa . İstersen degişelim . Degişelimde anla kv nin kıymetini hahah ; )

Yagmurlu bir adana sabahindan herkese gunaydin:) hava kötü olunca icim sıkılıyor ben en iyisi biraz müge anlı izleyim
ayy Allahım bn kanal degiştrirkn bile muge anli çikinca birden bi tuhaf oluyrm kumandaya ust uste basıyrm hmn degişsin kanal diye bn o programi izledgm zmn psikoljm bozulyr en son bş sene once izldm biraktim şimdi bi anlik gormeye bile tahammulum yok siz izleyebilitosunz iyi vslla. Bide şu hamile halimle hç çekemem . Çok etkileniyrm bn .

neden gidip alacaksınki getrmk zorundalar bi kere bnada oyle yaptılar yanliş gelmişler geriye donmuşler bni aradılar adres yanliş zile bastık çıkan olmadı diye bnde dedim bn hep evdeydim zile basan filan olmadı sz yanliş geldysenz bnm suçummu dedim bn odeme şeklini kapıda odeme olarak tercih ettim dedim internetten alişveriş ypmiştim o zmn odeme yapmycm dedim paşa paşa getrdiler .

bende sevmem bu programı ama evde olunca insan bakıyo
bi bakıym azcık dedim sonra olayların akışını merak ettim izliyorum
hatta izlemekle kalmıyorum tv nin karşısında sesli kendi kendime yorum yapıyorum
ekran başından ordaki konuklara soru soruyorum,
bazen kızıyorum sus yalan söyleme falan diyorum sinirli sinirli
sonra FBI ajanı edasıyla kendinden emin bi şekilde olayı çözmüş gibi böyle oldu işte diyorum

Kızlar bu boyundaki kordon meselesi canımı cok sıkıyor bana buşiler söyleyin
İnternetten araştırdım biraz sadece doğum konusunda sezeryan olabilir onun dışında korkulacak birsey yok %30 oranında rastlanan bir durummus sana düşen tek şey bebeğin hareketlerini takip etmek eğer hareketlerde belirgin azalma görürsen doktora git .geçen yılın bir haberinde boynuna 7 kere kordon dolanmış bir bebeğin sağlıklı bir şekilde doğduğu yaziyordu. Benim kardeşimin de boynuna kordon dolanmis ti hatta içimizde kilosu falan yerinde en sağlıklı bebekti sadece normal dogum yapamadı bu durumdan dolayi annem sezeryan oldu. Bundan 20 yıl önce üstelik doğum anına kadar bilinmiyordu doğum sancısı falan çekti dogumda fark etti doktor . Günümüzde önceden hersey biliniyor ona göre tedbir alınıyor doktor fark etmeyip normal doguma zorlasaydı Allah korusun. Yani için rahat olsun eskiden sadece doğum için doktora gidiliyordu şimdi biz neredeyse her hafta bebeğimiz hangi pozisyonda kaç kilo almış falan bir sürü şeyi önceden biliyoruz doktor kontrolünde hep merak etme kafana takma. Allah yardımcımız olsun benim bebeğimde ters duruyo cuma gidicem düzeldi mi bilmem ins dönmüştür. Tek istediğimiz bebeklerimizin sağlığı Allahın izniyle sağlıklı olurlar inşallah

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine kahverengi akıntı olmasi dikkat etmeni
gerektiriyor takip et tekrarlarsa ihmal etme sakın doktorunla temas halinde ol mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…