2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
kv konusunda çok şanslısın canım .. Kıymetini bil ...

Sağol canım öğleden sonra aile hekimliğine gideyim o zaman

çok haklısın canım
ben 3 kez vajinal muayene oldum ondan daha çok acımaz demi

Allahım ya ne kadar güzeller çok şanlısın bebişin de tabi güzel günlerde kullansın miniğin sağlıkla inşallah :) bizimde örülmüş ve devam ediyolar örmeye annem ve komşuları yelek hırka falan şehir dışında getircek annem ile ablam çok heyecanlıyım bende merak ediyorum

Herkese günaydın canlar
Öğle arası gelmeden yazayım dedim
Larkin yaptıkların hazırladıkların harika olmuş tebrik ederim seni canım kızımın daha kapı süsünü bile almadım ben bu haftasonu çıkacaz almaya

Öğle arası ağdaya gidecem yarın kontrolumuz var bugün usgye göre 34+0 ız ama adete göre 34+6 olmamız lazım bakalım ne kadar çıkacak kilosu falan 32 de 1700 gramdı zayıf doğacak kızım biliyorum ama elimden geleni yapıyorum..
Yarın nstye bağlayacak ama çatı muayenesi yapar mı bilmem
dün kardeşim geldi eşimle kuzumun yatağını kurdular 2 hafta önce geldi eve parçaları salona açtık boya kokuları gitsin diye bekledik foto atarım size içinin uyku setini falan daha yıkamadım haftaya izine ayrılacak yıkarım rahat rahat hazırlanırım inşallah...

benimkide aynı canım şaşırdım hatta çok bende 15 günde 500 gr demekki bundan sonra çok alıcaklar benimkide 3500 ü geçer dedi maşallh bebeklerimize hayırlı olsun inş :) günü belli olması da güzel

Kizlar gunaydin..dunden beri topalliyorum bacak arasi acayip aciyor sinir sikismasi gibi boyle olan varmi baska yuruyemiyorum ben

ben kalçamdan yürüyemiyorum her adımda ağrı saplanıyor 1 haFTadır beri böyle inş düzelir ama dr artık normal dedi

kv konusunda çok şanslısın canım .. Kıymetini bil ...

öyle canım gerçekten saol :)

Yagmurlu bir adana sabahindan herkese gunaydin:) hava kötü olunca icim sıkılıyor ben en iyisi biraz müge anlı izleyim

içini daha da karartma kız ne müge anlısı ay ben öyle programları izlemeyi bırakalı 5 ay oluyor bebiş etkilenmesin

Ay bende aynıyım ya şeyim agrıyo çok fena hareket etmek işkence ama miniğim iyi olsun da çekerim :)

Ay cnm ya benim resimleri hep sildirdi eşim face den bebek doğunca da sakın resim falan koyma diyo dün akşam tehdit etti beninazar çok oluyo bize başımıza gelmeyen kalmadı bizim ama heves ediyorum dediğin gibi kaç seneden sonra 4 kayıp ve bebişim olcak hep ozenirdim resim atanlara face de allahım imrendirme diye dua ederdim hepduygulandım yine

Ben anne olmasaydım eğer

Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.

Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.

O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.

Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.

Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.

Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.

Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.

Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.

Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.

Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.

Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.

Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.

Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.

Geceleri kesintisiz uyuyacak hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

Çantamda sürekli bisküvi ıslak mendil bir adet oyuncak düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.

Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.

38'5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.

Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.

Bir çocuk doğduğu anda bir anne doğarmış Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım...

şu kargoculardan bıktım ya adres yanlışmış yalan ya gideceğim alacağım bu soğukta şimdi
neyse artık kapı süsümün süsleri eksik tuhafiyeye de uğrayıp onları alıyım bari neyse artık eşim yine öğle arasını beni taşımacıkla geçirecek

Esim cok kızıyor zaten millet bebegine klasik müzik dinlettiriyor sende müge anlı izlettiriyosun diyor

Cok guzel bi paylasim olmus canim cok duygulandim..

Oh ne güzel kv bizimki nerdeee pehh şanslısın yani bizimki anca kendilerini düşünür. annem benim gelinimize el bebek gül bebek baktı hamişken :)

inşallah düzelir... üzülme allah büyük...

Oyle canim onemli olan saglikli olmalalari tatabi. Allah kurtarsin

Reactions: oas
Kızlarrr günaydınn nasışsınız biz çok iyiyiz dğn kontrolümüz vardı 45cm 2100gr olmuşuz hala başımız yukarda dönmeye pek niyeti yok sanırım oğlumunn

Bu da fotografımız ilk defa böyle gördük saçları çıkmıııııışşşşş gözlerini açıp kapatıyordu ben gülünce gülüp dilini çıkarıyorduuu maşallah canım oğluma benimmmm

ayyyy gözleri açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…