Sanki ama valiz derken ben bildiğin cekcekli valiz kendime bebek valizi bebişime dedimEneee ben direk bebişe de ayrı valiz düşünmüştüm, ona ayrı bana ayrı çok mu fazla olur acep
donmus olabılır altta hıssedıyorsan cnm ıns donmusturBebisimin basi yukari dönünce çok az hareket etmeye baslasi.
Ama 2 gündür altta hickiriyor gibi pit pit.
Tekrar donmuş mudur ?
canım benım kendıne haksızlık etme sende onları uzmemek ıcın elde gelenı yapıyrsn hamıle pıskolojısı normal ıns hıcbısy korktugun gıbı olmaz kelebek kızının odasıda cok oh masallah subhanallahAy canim ya esimin kiz kardesi yok. 3 erkek kardesler. Kiz cocugunu cok seviyorlar. Bana inanilmaz duskunler. Ilk gelinleriyim ve tekim su anda. Eee malum ilk torunlari ve kiz olunca haliyle cok hevesliler. Kirmak uzmek istemiyorum ben de onlari. Yoksa mutlaka soylerdim ama. Artim kp bari fazla durmaz umarim da, rahat ederim. Yoksa cidden zor dusununce. Kanaman, agrin olcak, uykusuz sikintili olcaz. Emzirme var surekli, offf daral geldi simdiden dedigin gibi oda oda kacicam. Bi de yani 2 tane de kaynim var, onlar da burda olurlar. 3 erkekkkkkk offffffff.. Rabb'im yardimcimiz olsun ne deyim ki. Ilk basta da cok kalmasa dahi hemen her haftasonu gelir kalirlar bir de. Ne olacak bilmiyorum boyle boyleee.. Esimle bi de 3 yildir baska sehiede yalnizdik. Alistik yalnizliga zor geliyor cidden. Bi yerden sonra kendi aileme bile zor katlaniyorum su halimle. Hayirlisi arrik. Basa gelen cekilecek..
canım bu erkek prenses ablası heyecanla beklıyor kzıım uc yasında kızımdan zor gecıyor acıkcası hamılelık daha agırım tabı ılk hamılelık gıbı olmaz dıyyorlar ama ondada ılk bes ay bulantı mahvetmıstı bunda rahattm ama sert hareketlı bu valla dogum kanalına gırmıs olmalı doktor ınmıs asagı dedı alttan muayenedede 2cm acıklık var dedı bakalım beklıyrm hayrlısıyla sende ıns normal sekılde alırsın dogumum zordu ama bu kolay olacak ınanıyorumÇok güzel maaşallah benim kızımda normaldi ama bunun için net bişey söylemedi doktor doğum Kanalı'na girmemiş henüz olmadı sezeryan yaparız diyor ama umarım herşey yolunda gider de normal olur Hayırlısı neyse o olsun artık napalım seninki erkek mi bu sefer bi de Kızının hamileliğinden farklımıydı yoksa aynımıydı ay ne çok soru sordum kusura bakma
canım aynen doktor muayenesoının gecesı doguruyorum sandım ama sabah gectı leekelenmede olabılır dedı doktor bende yoktu adet kanı gıbı olursa gel dedı sancımda karnımın ustundeydıKızlar dün benim doktorum açıklığı kontrol etmişti 1cmlik açılma var demişti.Akşam lekelenme oldu gece 1den sonrada belimde öyle bir agrıki anlatamam karnımda kasılmalar sabaha karşı ancak uyumuşum bir ara gitsemmi hastaneye diye düşündüm.Ama agrılar aralıklı degil sürekli gibiydi.iyice acemi oldum ama her dogum farklı olurmuş.şimdi agrım gitmiş gibi çok hafif var.
canım Allah analı babalı buyutsun kucagında uyusun defne sultan masallahAlıntı yapamadim guzel annecikler malum elde serum vs olunca hepsi silindi gittu Seçtiklerim :) boyu kilosu fena degil cok sukur son ay iyi beslenmistim etksii olmus masallah.kuvezden de çıkınca tam rahatlicaz. Guzel dilekleriniz icin cokkk tsk ederim. Allah size cok guzel dogumlar saglikli evlatlar nasip etsin.kendonize dikkat edin protein agirlikli beslenin bu son ayda.et yeşil mercimek yumurta muz süt vs. Bunlar bebege guzel kilo aldiriyor.ben iyi kilo aldiramadan dogdu bebegim siz yiyin icin kizlar :) 2900 kg 53 cm ama gozume cok kucuk geldi :)
Ya cok istiyorum bende hobbite gitmeyi ama 2 saat falan oturamam hemen uzanmam lazim bebiş kaburgalarima baski yapiyor cok oturunca
neden çekiniyo ki acep
merakla bekliyorum o forumu
baş takipçisiyim şimdiden söyliyim
2015 ocak annelerinin KV ve KP lerinden çektikleri
Eki Görüntüle 1340829 Eki Görüntüle 1340830 Eki Görüntüle 1340831 Eki Görüntüle 1340832 Eki Görüntüle 1340833 Eki Görüntüle 1340834 Eki Görüntüle 1340837 Eki Görüntüle 1340838
Bu da benim minik kizimin minik odasi teyzeleriii.. resimleri donduremedim nedense. Cibinligi kendim yaptim :) alttan kestigim parcasini da kapi susu olarak degerlendirdim :)
canım ben ınsıkak suresının ıcındekı secde ayetınde bebegın secde ettıgı ıcın dondugunu duymustum dene ıstewrsen bıde eflalım yer gırgırla der hep halıların kıllarını tara :)valla ne edecek bilmem benimki de ters
tecrübeliler iyi bilir
Harika cnm allahım güzel günlerde kullanmak nasip etsin inşallah :)Eki Görüntüle 1340829 Eki Görüntüle 1340830 Eki Görüntüle 1340831 Eki Görüntüle 1340832 Eki Görüntüle 1340833 Eki Görüntüle 1340834 Eki Görüntüle 1340837 Eki Görüntüle 1340838
Bu da benim minik kizimin minik odasi teyzeleriii.. resimleri donduremedim nedense. Cibinligi kendim yaptim :) alttan kestigim parcasini da kapi susu olarak degerlendirdim :)
Canim madem oyle idare et ellerini cekseler inan daha cok uzulursun.malesef benimkiler karakter olarak okadar kotuler ki cok isterdm bende kizlari gibi olmayi..neyse esim iyi allahtan onun hatrina cekiliyorSevda hakkaten ayniymis bizim durum yav. Aslinda ben biraz kendim buyutuyorum. Benim kv nin agzi var dili yok. Dunya tatlisi cok iyidir. Hamilelik oncesi bile bana hiv bi is yaptirmazdi. Kizim sen calisiyosun yoruluyosun diye. Kp desen bisi istesem de gidip alsa diye agzimin icine bakiyo. Esimden dahi cok dusunur ustume titrer. Ama iste ben hormonlardan midir nedir istemiyorum gelip kalmalarini. Kendi duzenim kendi rahatim olsun. Kimse olmasin ortalikta rahat olalim istiyorum esimle. Kv nin kendi annemden daha cok faydasi olur biliyorum. Kp de cok anlayislidir. Ama gel de bana anlat iste. Ne pis bi gelinim ya. Ne kadar iyiler aslinda ama yaranamiyolar yine de bana
Dun itibarı ile aralık annesi oldum :) nst sonuçları iki gundur iyi çıkmıyordu. Dun yatış yaptil ve son nst de iyi cikmacayinca spinal sezaryen ile 2900 kg 53 cm defne kızım dunyaya geldi.plasenta yerinden ayrılmış nst sonuçlarinda ve bebek hareketlerinde o yuzden sıkıntı varmış. Iyu ki doktorum farketti tehlikeli bi durummus.bebegimin nefes alımları sıkıntılı diye su an kuvezde burundan hava veriliyor. Dun aksam 5te dogum gerceklesti Dua edin bize. Size de allah hayirli dogumlar nasip etsin arkadaslar
Aynen canım nefesimi kesiyor cok huzursuz oluyorumaynı benim de yaaa göğsümün altına sağ tarafa bi baskı yapıyo boğuluyorum sanıyorum
Kızlar dün benim doktorum açıklığı kontrol etmişti 1cmlik açılma var demişti.Akşam lekelenme oldu gece 1den sonrada belimde öyle bir agrıki anlatamam karnımda kasılmalar sabaha karşı ancak uyumuşum bir ara gitsemmi hastaneye diye düşündüm.Ama agrılar aralıklı degil sürekli gibiydi.iyice acemi oldum ama her dogum farklı olurmuş.şimdi agrım gitmiş gibi çok hafif var.
Sağol cnm geçti baya bi rahatladım lansor verdi doktor gaviscon da devam yanındaGecmis olsun canim zordur mide yanmasızafergul onunda yanması ağrısı vardı nasıl oldu acaba gecti mi? Merak ettim..
o kolonyayı hastanede doğum için ziyarete gelenlere mi veriyorsunuzKızlar bebiş kolonyası düşünenler ve yapacak vakti olmayanlar gitti gidiyorda süslü püslü kolonyalı satıyorlar bence uygun da fiyatı
Bugünkü halim(35+1)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/35-1.1221513/
Pazartesi günkü halim(34+5)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/34-5.1221512/
Boy fukarası olunca kilolar görünüyor işte.
günaydın kızlarrr
eşim bu sabah işe giderken beni senin suratın ne yuvarlak bişi oldu kocaman oldu diye sevdi beni
ağlsam mı sevinsem mi bilemedim+15 kilodayım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?