2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bebisimin basi yukari dönünce çok az hareket etmeye baslasi.
Ama 2 gündür altta hickiriyor gibi pit pit.
Tekrar donmuş mudur ?
donmus olabılır altta hıssedıyorsan cnm ıns donmustur
canım benım kendıne haksızlık etme sende onları uzmemek ıcın elde gelenı yapıyrsn hamıle pıskolojısı normal ıns hıcbısy korktugun gıbı olmaz kelebek kızının odasıda cok oh masallah subhanallah
canım bu erkek prenses ablası heyecanla beklıyor kzıım uc yasında kızımdan zor gecıyor acıkcası hamılelık daha agırım tabı ılk hamılelık gıbı olmaz dıyyorlar ama ondada ılk bes ay bulantı mahvetmıstı bunda rahattm ama sert hareketlı bu valla dogum kanalına gırmıs olmalı doktor ınmıs asagı dedı alttan muayenedede 2cm acıklık var dedı bakalım beklıyrm hayrlısıyla sende ıns normal sekılde alırsın dogumum zordu ama bu kolay olacak ınanıyorum
canım aynen doktor muayenesoının gecesı doguruyorum sandım ama sabah gectı leekelenmede olabılır dedı doktor bende yoktu adet kanı gıbı olursa gel dedı sancımda karnımın ustundeydı
canım Allah analı babalı buyutsun kucagında uyusun defne sultan masallah

valla ne edecek bilmem benimki de ters
tecrübeliler iyi bilir
canım ben ınsıkak suresının ıcındekı secde ayetınde bebegın secde ettıgı ıcın dondugunu duymustum dene ıstewrsen bıde eflalım yer gırgırla der hep halıların kıllarını tara :)

off kahvaltı yapıcam ama hiç içimden gelmiyor nedense canm istemiyor bugün
bir huzursuzluk var üstümde
hiç gitmek istemiyorum akşama kv me aslında evde zor oturuyorum zaten k
millet bişeyler dicek uyuz olacağım evde gelip onları kafama takacağım artık

Canim madem oyle idare et ellerini cekseler inan daha cok uzulursun.malesef benimkiler karakter olarak okadar kotuler ki cok isterdm bende kizlari gibi olmayi..neyse esim iyi allahtan onun hatrina cekiliyor

tebrik ederizzzzzzzzz
Allah ım analı babalı büyütsünnnn

aralıklı olursa mı doğum başlar?
Sürekli olursa mı?

Kızlar waysaptan görüşmek isteyen kişiler özelden bana tel mesaj atsın...
Bırası kesinlikle vazgecilmicek kızlar sakın demeyin bınlarda kaybolucak diye.. Sadece bnm gibi telden girenler için anibir haber olması durumnda haberleşmek paylasımlarda bulunmak için..dedigim gibi facedeki grup gibi olmaz yani watsap ayrı kk ayrı...
Siz tel nonıı özelden atın.. Ben acıcam grubu inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…