- 25 Nisan 2014
- 3.204
- 1.618
- 178
canım ben ınsıkak suresının ıcındekı secde ayetınde bebegın secde ettıgı ıcın dondugunu duymustum dene ıstewrsen bıde eflalım yer gırgırla der hep halıların kıllarını tara :)
Gözünüz aydın cnm en kısa sürede bebişine kavusursun inşallah :)Dun itibarı ile aralık annesi oldum :) nst sonuçları iki gundur iyi çıkmıyordu. Dun yatış yaptil ve son nst de iyi cikmacayinca spinal sezaryen ile 2900 kg 53 cm defne kızım dunyaya geldi.plasenta yerinden ayrılmış nst sonuçlarinda ve bebek hareketlerinde o yuzden sıkıntı varmış. Iyu ki doktorum farketti tehlikeli bi durummus.bebegimin nefes alımları sıkıntılı diye su an kuvezde burundan hava veriliyor. Dun aksam 5te dogum gerceklesti Dua edin bize. Size de allah hayirli dogumlar nasip etsin arkadaslar
Aynen canım nefesimi kesiyor cok huzursuz oluyorum
o kolonyayı hastanede doğum için ziyarete gelenlere mi veriyorsunuz
bence tatlı sevimli diye sevmiştir güzel bence
Ya kizlar bugün beni goren bugunnyarin dogurursun yok karnin toplanmis yok asagi inmis yok cok buyumus.. yarimm saatte psikolojimin icine ettiler. Zaten adet sancisi gibi sancim var. .simdi etkilendimmi nedir belimde agriyor anlayamadim halimi canimi siktilar ya ne bosbigaz insqnlar var
Evet canim.bak ben kolonya siselerimi ve kurabiyelerimi hazirladim gelen misafirlerim için.yaninda da güzel bir sunum tabagim var içine mavi beyaz karisik badem sekeri koyucam.o kolonyayı hastanede doğum için ziyarete gelenlere mi veriyorsunuz
Benimki de akşam ben kıyafet değişirken gözlerini karnıma dikmiş şaşkın bakıyor diyor ki karnın baya büyümüş dedim yeni mi fark ettin günaydın. :) giyinikken pek belli değil de cidden soyunukken kocaman duruyor o da haklı:)benimkide akşam bana tosbağa dedi
hadi hayırlı olsunKızlar kusura bakmayın dün yazamadım kızlar, sabah 10.15'te spinal sezeryanla doğum yaptım.2850 gr doğdu bebeğimde bende iyiyiz,darısı inşallah bebiş bekleyen herkesin başına çook güzel bir duygu.Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu.AMİN.
bide uykulu o suratsz halimi telefona çektiinanamamış bu kadar kilo aldığıma gibi bir hali vardı
ayy bende bu akşam bundan kokuyorum
takma canım ne derlerse desinler boşverrabbime havale ediyorum öyle insanları
Benimki de akşam ben kıyafet değişirken gözlerini karnıma dikmiş şaşkın bakıyor diyor ki karnın baya büyümüş dedim yeni mi fark ettin günaydın. :) giyinikken pek belli değil de cidden soyunukken kocaman duruyor o da haklı:)
Bugdayyanesi canım drcan arkadasın dedigi gibi kimisi hastanede dagıtıyo...
Kimisi mevlit de dagıtıyo...
Neden kusura bakkalım bitenem.. Gözünaydın.... Cok sevindim...Kızlar kusura bakmayın dün yazamadım kızlar, sabah 10.15'te spinal sezeryanla doğum yaptım.2850 gr doğdu bebeğimde bende iyiyiz,darısı inşallah bebiş bekleyen herkesin başına çook güzel bir duygu.Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu.AMİN.
Kızlar kusura bakmayın dün yazamadım kızlar, sabah 10.15'te spinal sezeryanla doğum yaptım.2850 gr doğdu bebeğimde bende iyiyiz,darısı inşallah bebiş bekleyen herkesin başına çook güzel bir duygu.Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu.AMİN.
Bi legene bassaniz guzelce deterjan dokup bekletin sonrada yumuşatıcı mis gibi olurgünaydınn..
kızlar şimdi bebegin nevresim takımlarını attım makinaya yıkansın diye
hazır yıkanmışken park yatagın içinde ki o sünger yatagın beyaz kılıfınıda cıkardım onuda yıkamak için
ama ne göriym o sünger döşek çok kirli
kendide sert biraz esniyor ama
onuda makinaya atmayı düşündüm ama makinadan nasıl cıkar tahmin edemediğim için cesaret edemedim
elimde yıkıym diyorum
ama dus kabinli bizim her iki banyoda
evire cevire yıkayamam ben onu
o pis haliylede temiz kılıfını tekrar üstüne gecirsem içime sinmiycek
ne yapıym sizce?
Yani ... Bnde hast cikolata ve kolonya tutcam ... Evdede süs( sabun olur magnet olur)ben hastanede sadece çikolata evde süs verecem
Canim o dedigin perine masaji oluyor, ben yeni basladim yapmaya ve evet kesisiz dogum icin faydali, yakin arkadasimin halasi ebe, dogumunda sanci esnasina perine masaji yapmis ona Canim cok yandi diyor, ama 0 dikisle, kesisiz yirtiksiz bir dogum yapti. Nasil yapilacagini internetten ayrintili okuyabilirsin, youtube dada maken uzerinde anlatimi varCanım bu zeytinyağı işevben de duydum.Bi de diyolar ki doğumdan bir ay önce her gün yatmadan vajinanızın etrafına 1-2 damla parmaginiz. Can sürün kesisiz normal doğum için diyorlar. Sizce yapılmalı mı? Bir zararı olmaz heralde???
canım benim aklımdaki tam olarak şuydu olur mu hastanede gelenlere ikram içinBugdayyanesi canım drcan arkadasın dedigi gibi kimisi hastanede dagıtıyo...
Kimisi mevlit de dagıtıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?