2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kulaklarını kapa onlara canım kendileri söyleyip kendileri dinlesinler he he de geç :)

canım benim aklımdaki tam olarak şuydu olur mu hastanede gelenlere ikram için
yoksa cok mu baist kalır
yanınada pastane cikolatası alırız
Bence çok güzel şatafatlı duruyor. O iki katlı ikramlığı nereden buluruz ben de böyle şeker vermek istiyorum ama neyin içine koyarız onu ayarlamadım.

Dün eşim bebeği ikna etmeye çalışıyordu dön kızım hadi dön falan diyordu karnıma:) ama benim tombiş kızım oturuyor hala karnımda keyfini bozmuyor:)

rahati yerinde demek ki ohh sicacik anne karni
doktorum bana yokus yukari yurume ve merdiven cikmayi tavsiye etmisti .. donmesine yardimci olurmus

tebrik ederim,,, bebeğinizle sağlıklı mutlu huzurlu yıllara,

Canim bebegin gelisiminin onde olmasi demek gununden once dogmasimi demektir. Benim kizim on gun onden gidiyor. Yaklasik iki hafta kadar daha dogrusu..
Benimki de aynı iki hafta önde ve doktora aynı soruyu sordum. Cevabı hayır sadece doğum kilosunu etkiler oldu. Son gittiğimde tahmini kaçıncı haftada doğar dedim 39 dedi.

Bence çok güzel şatafatlı duruyor. O iki katlı ikramlığı nereden buluruz ben de böyle şeker vermek istiyorum ama neyin içine koyarız onu ayarlamadım.
aynı şeker ve aynı ikramlığı kullanıcaktım bende ama merve şekerleri açıkta ikram etme diyo
haklı gibi birazcık
napsam bilemedim

Sağol canım ben de okumuştum bu yazıyı. Işıkla müzik en zararsızları gibiydi onları denedim. Kalça yükseltmeyi deneyebilirim bi de. Dönsün diye zarar vermek de istemiyorum. Hayırlısı artık:)

perinal masaj daha iyi ben doktora sordum yap bir sakıncası yok dedi,,, ama yürüyüş daha da önemli dedi,,,

aynı şeker ve aynı ikramlığı kullanıcaktım bende ama merve şekerleri açıkta ikram etme diyo
haklı gibi birazcık
napsam bilemedim
Şekerliğin üzerine ince bi şeffaf tül örtüp olabilir. Ben böyle katlı şekerliğe bi katı şeker bi katı lokum isterim mesela. Bi de çikolata hacı şeriften. Onun kutusu ayrı olur. Milletin ağzı tatlansın:) bi de belki bebek kurabiyesi.

aa harika fikir... du bende öyle yapim

aldığın yere telefon aç, yeni yatak getirsinler tatlım

saol canım yaa ama kendi dönerse döner dönmezse de artık sezeryan oluruz napıyım

rahatsz etmek istemiyorum yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…