2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
tebrik ederim canım.İnşallah en kısa zamanda yavrun kuvezdende çıkar bi sorun olmaz.

Cnm bende çok fena haldeydim lansor diye bir ilaç verdi doktor şuan çok süper yanmadan eser yok :) doktora söyle istersen çekmek zorunda değilsin :)
sen geçen yazmıştın lansoru hatta dün aklıma geldi kullansammı diye geçirmedim değil evdede vardı.Sonra şeytan dürttü doktora sorcam yarın ona göre kullancam.inşallah banada fayda eder ya

canım benim aklımdaki tam olarak şuydu olur mu hastanede gelenlere ikram için
yoksa cok mu baist kalır
Yok bitanem ya ne basiti.. Sonucta ikram vermek yada vermemek sana kalmıs.. Bu badem şekeri olur...çikolata olue.. Lokum olur..
Bn buna degilde suna yorum yapmk istyorum bence böle acık servis etme.. Küçk posetler oluyo ya onların içine badem şekerlerini .. Mavili beyazlı..
Onuda mavi tüle koyup kurdela ile bagla öle he taze olur.. Hemde daha gösterişli olur.. Tabi bu resimdeki. Gibi servis ediceni düşündüm ondan yazdım

Gözünüz aydın cnm ne tatlıdır şimdi minicik ya darısı bizlere inşallah :)

Eder cnm sor doktora sabah kahvaltıdan yarım saat önce iç dedi benim doktorum gaviscon da kullanıyorum süper sanada iyi gelir eminim :)

örnek bi resim varmı bana göstersen

Hayir bnde hazirmisim baya demk saldi
Eki Görüntüle 1341249 Eki Görüntüle 1341250 Kızlar çirkin ogluma bakın.... Ona gülünce bize kıZdı kaşını kararttı koca bırınlu çirkin oglum
Ayy cok seker bu ya masallah.. benim kizda boyle yuzunu eksitmisti.. nurella diye takikiyoruz bizde :) bazilari ne guzel gukumsuyor anacimm bizimkiler bayq ciddi olacak sanki

Bugdaytanesi canım böle bili ... İçine öle cicek koymassın.. Böle hazır keseler satılıyo yada yuvarlak oluyo sen içine atıypsun badem ş kerini kurdela ile baglıyosun...
Birmax.comda var... Sarf malzmeleri yazan yetde sayfa sayfa bak... Basit olur derswn böle bişîle cok zengin gösterebilirsin

özelden mj atamıyorum ben sana

canım gözün aydın :) mutlu sağlıklı ömürler diliyorum :)

olsun canım ne olacak
ben zaten tombiktim kocam daha da bi seviyo bu hallerimi ben bi de ona paytak paytak sevimli rolü yapıyorum bi hoşuna gidiyo

ayy çok tatlısınız yaaa

@Mrv5534 hayurlisiyla atlatalim bugunleri..

Kizlar ben ne sus hazirladim ne cikolata aldim, zaten 3-5 kisi gelenim olur en fazla.. Evde yiyecek biseyler ikram ederim, hastanedede bi kutu baklava yada lokum vs Turk usulu
bende öyleydim hep
benimde 3-5kişi gelenim olur
ama nebiliym bakalım artık...
o siteye bi bakiym
bide kocamla akşam konuşıym bu konuyu
ona kalsa cikolata seker yeter

Aahh ah bunlar da hamile kalsa da biz görsek. Geçen gün pantolonh göbeğimin üstüne çektim diye bana hamti damti dedi, yumurta adam var ya.

Evet canim.bak ben kolonya siselerimi ve kurabiyelerimi hazirladim gelen misafirlerim için.yaninda da güzel bir sunum tabagim var içine mavi beyaz karisik badem sekeri koyucam.
Canım o kurabiyeleri sen mi yaptın hazır mı aldın? Benim de geçen arkadaşlarım süpriz baby shower yapmışlardı bana kurabiye de yaptırmışlar çok hoşuma gitti hastanede de kurabiye versem dedim ama alsam mı kendim de yapabilir miyim onu bilemedim. Arkadaşlarımın aldığı kurabiye de resimdeki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…