tebrik ederim canım.İnşallah en kısa zamanda yavrun kuvezdende çıkar bi sorun olmaz.Alıntı yapamadim guzel annecikler malum elde serum vs olunca hepsi silindi gittu Seçtiklerim :) boyu kilosu fena degil cok sukur son ay iyi beslenmistim etksii olmus masallah.kuvezden de çıkınca tam rahatlicaz. Guzel dilekleriniz icin cokkk tsk ederim. Allah size cok guzel dogumlar saglikli evlatlar nasip etsin.kendonize dikkat edin protein agirlikli beslenin bu son ayda.et yeşil mercimek yumurta muz süt vs. Bunlar bebege guzel kilo aldiriyor.ben iyi kilo aldiramadan dogdu bebegim siz yiyin icin kizlar :) 2900 kg 53 cm ama gozume cok kucuk geldi :)
sen geçen yazmıştın lansoru hatta dün aklıma geldi kullansammı diye geçirmedim değil evdede vardı.Sonra şeytan dürttü doktora sorcam yarın ona göre kullancam.inşallah banada fayda eder yaCnm bende çok fena haldeydim lansor diye bir ilaç verdi doktor şuan çok süper yanmadan eser yok :) doktora söyle istersen çekmek zorunda değilsin :)
evet oda olabilir yoksa hiç içime sinmiycek yıkanmazsaBi legene bassaniz guzelce deterjan dokup bekletin sonrada yumuşatıcı mis gibi olur
Hayirli olsun allah bagislasinKızlar kusura bakmayın dün yazamadım kızlar, sabah 10.15'te spinal sezeryanla doğum yaptım.2850 gr doğdu bebeğimde bende iyiyiz,darısı inşallah bebiş bekleyen herkesin başına çook güzel bir duygu.Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu.AMİN.
Olur ya temizneden olmasin mis gibi olur hemdeevet oda olabilir yoksa hiç içime sinmiycek yıkanmazsa
gerci iki kılıfı var ama olsun temiz olsun ya
Yok bitanem ya ne basiti.. Sonucta ikram vermek yada vermemek sana kalmıs.. Bu badem şekeri olur...çikolata olue.. Lokum olur..canım benim aklımdaki tam olarak şuydu olur mu hastanede gelenlere ikram için
yoksa cok mu baist kalır
Gözünüz aydın cnm ne tatlıdır şimdi minicik ya darısı bizlere inşallah :)Kızlar kusura bakmayın dün yazamadım kızlar, sabah 10.15'te spinal sezeryanla doğum yaptım.2850 gr doğdu bebeğimde bende iyiyiz,darısı inşallah bebiş bekleyen herkesin başına çook güzel bir duygu.Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu.AMİN.
Eder cnm sor doktora sabah kahvaltıdan yarım saat önce iç dedi benim doktorum gaviscon da kullanıyorum süper sanada iyi gelir eminim :)tebrik ederim canım.İnşallah en kısa zamanda yavrun kuvezdende çıkar bi sorun olmaz.
sen geçen yazmıştın lansoru hatta dün aklıma geldi kullansammı diye geçirmedim değil evdede vardı.Sonra şeytan dürttü doktora sorcam yarın ona göre kullancam.inşallah banada fayda eder ya
örnek bi resim varmı bana göstersenYok bitanem ya ne basiti.. Sonucta ikram vermek yada vermemek sana kalmıs.. Bu badem şekeri olur...çikolata olue.. Lokum olur..
Bn buna degilde suna yorum yapmk istyorum bence böle acık servis etme.. Küçk posetler oluyo ya onların içine badem şekerlerini .. Mavili beyazlı..
Onuda mavi tüle koyup kurdela ile bagla öle he taze olur.. Hemde daha gösterişli olur.. Tabi bu resimdeki. Gibi servis ediceni düşündüm ondan yazdım
Yani ... Bnde hast cikolata ve kolonya tutcam ... Evdede süs( sabun olur magnet olur)
Hayir bnde hazirmisim baya demk saldibide uykulu o suratsz halimi telefona çektiinanamamış bu kadar kilo aldığıma gibi bir hali vardı
ayy bende bu akşam bundan kokuyorum
takma canım ne derlerse desinler boşverrabbime havale ediyorum öyle insanları
Ayy cok seker bu ya masallah.. benim kizda boyle yuzunu eksitmisti.. nurella diye takikiyoruz bizde :) bazilari ne guzel gukumsuyor anacimm bizimkiler bayq ciddi olacak sankiEki Görüntüle 1341249 Eki Görüntüle 1341250 Kızlar çirkin ogluma bakın.... Ona gülünce bize kıZdı kaşını kararttı koca bırınlu çirkin oglum
özelden mj atamıyorum ben sanaKızlar waysaptan görüşmek isteyen kişiler özelden bana tel mesaj atsın...
Bırası kesinlikle vazgecilmicek kızlar sakın demeyin bınlarda kaybolucak diye.. Sadece bnm gibi telden girenler için anibir haber olması durumnda haberleşmek paylasımlarda bulunmak için..dedigim gibi facedeki grup gibi olmaz yani watsap ayrı kk ayrı...
Siz tel nonıı özelden atın.. Ben acıcam grubu inşallah
Kızlar kusura bakmayın dün yazamadım kızlar, sabah 10.15'te spinal sezeryanla doğum yaptım.2850 gr doğdu bebeğimde bende iyiyiz,darısı inşallah bebiş bekleyen herkesin başına çook güzel bir duygu.Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu.AMİN.
olsun canım ne olacak
ben zaten tombiktim kocam daha da bi seviyo bu hallerimi ben bi de ona paytak paytak sevimli rolü yapıyorum bi hoşuna gidiyo
Aahh ah bunlar da hamile kalsa da biz görsek. Geçen gün pantolonh göbeğimin üstüne çektim diye bana hamti damti dedi, yumurta adam var ya.benimkide akşam bana tosbağa dedi
bende öyleydim hep@Mrv5534 hayurlisiyla atlatalim bugunleri..
Kizlar ben ne sus hazirladim ne cikolata aldim, zaten 3-5 kisi gelenim olur en fazla.. Evde yiyecek biseyler ikram ederim, hastanedede bi kutu baklava yada lokum vs Turk usulu
o siteye bi bakiymEki Görüntüle 1341253 Bugdaytanesi canım böle bili ... İçine öle cicek koymassın.. Böle hazır keseler satılıyo yada yuvarlak oluyo sen içine atıypsun badem ş kerini kurdela ile baglıyosun...
Birmax.comda var... Sarf malzmeleri yazan yetde sayfa sayfa bak... Basit olur derswn böle bişîle cok zengin gösterebilirsin
Aahh ah bunlar da hamile kalsa da biz görsek. Geçen gün pantolonh göbeğimin üstüne çektim diye bana hamti damti dedi, yumurta adam var ya.
Canım o kurabiyeleri sen mi yaptın hazır mı aldın? Benim de geçen arkadaşlarım süpriz baby shower yapmışlardı bana kurabiye de yaptırmışlar çok hoşuma gitti hastanede de kurabiye versem dedim ama alsam mı kendim de yapabilir miyim onu bilemedim. Arkadaşlarımın aldığı kurabiye de resimdeki.Evet canim.bak ben kolonya siselerimi ve kurabiyelerimi hazirladim gelen misafirlerim için.yaninda da güzel bir sunum tabagim var içine mavi beyaz karisik badem sekeri koyucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?