sıkmayım diosun ama sıkılmamak elde değil küstahh kadın,seneler evvel amcamın karısı yengemin almanyada yaşayıp zayıf olan kızın tombik bana asla olmayacak eşyalarını göndermesinden yuz kat daha ayıp bir hareket,neler neler satılıyor artık,pazarda bile ne ucıuza ne kaliteli şeyler var,onun kafadan kontak olduğu 11 yıllık eşyaları saklamasından anla,hatıra diye saklanırsa saklanır vermek için saklanmazki,hey allahım yarabbim,sen akıl fikir ver bu tarz insanlara
Yok yok acımıyo.incecik bi kablo gibi bişey ucundan ilaç veriyorsun totoya bagirsaklarin boşaltın diye o kadar.hemsireler yapıyorlar.Tamam canım sevindim madem. Acımıyor mu?
Kamera sakasi gibi ya. Inadina yapiyo sanki. Ay cok sinir oldum gicikCidden oyle yaaa tovbe tovbee bide dio ki begenmedigini anneme verirsin at demio hala :) orda birine patik vermis sonra yillar sonra pesine dusmus patik noldu die. Okdr gicik oluyorum ki kendisine. Ben kocamin giydigi kullandigi hatira seylere anneannesinin ordugu vs saygi ederim kullanmasam da saklarim ama onluge kdr yollamis iki tane de huggies bez taaaa o zamandan :) evime sokmadim cnku hyr dedigim halde yolladi annesine
Ben hiç anlamamıştım korkma canım lavmandanTamam canım sevindim madem. Acımıyor mu?
Sezeryan mi canimİyi akşamlar kızlar yarın son kontrolüm var pazartesi nasipse diğumum var hepimiz sağ sağlim doğuralım
Rabbim saglicakla hayirli omur nasip etsin inşallahKızlar Allah razı olsun hepınızden yalanıyor kuzum benm aklım hep sızde okurum hep ıns bı gunde hıkayemı yazarm sımdı gozunuz korkmasın opuyrm sızın yernıze ruya gıbı hersey geldı gectı
Canim ya sen mi aliexpresten alisveris yapmistin ?Geçer insallah biran önce de bizde rahat rahat oturur uzanırız
Aynen yaa .ben de 2015 olsun istiyorum.bi de yılbaşında doguruyormuşuz
Ben de hep ters hissettim sağlıkla kolaylıkla doğsunlar artık inş..Bnde ilk kızımda erkk hissediyodum kız oldu yikide olmus...bunda dibine kadar kız dedimm erkek cıktı..
Kız bacı bende 8 ayıma girmişm dogmusum ama kızcem 42 haftaydı .. Aslında tam gününde dogdu yani... Öle diyim...
Kızlar iki gün önce ki göbeğim iyice indi şimdi, ben pek anlamıyorum kv diyor çok indi diye
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/37-1-gunluk-goebk.1221830/
Bu da sepet beşiğimiz bugün geldi kurdum hemen:) sağolsun amcası aldı:) oğlum içine girmek istedi bende diğer mobilya beşiğe yatırdım işimiz var bizim:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/1221832/
Kızlar 3600gr 50 cmdogdu Ahmetım cok zor oldu normal oldu ama saat on da sunı bagladılar sonra on bırde hıssetmeye basladım saat 2de dogdu kuzum odamda esım yanımda cektm sancıyı annemde vardı ıkı uc kere dus aldırdı doktorum yurudm falan ama mahvoldum Rabbm sızı cok kolay kurtarsın kızımınkı zor dıyordum bu daha zor oldu kısa surdu ama ıste sonunda kavustm valla dogum yapacak arkadaslar cok kolay dogurun ıns epıdural dıye yalvardm yapmadı doktorum catır catır dogurdum dıkıslerım var kuzum sımdı uyudu bıraz aglak bebıs soganı kesıp koyamdm tam sutum gelmedı ama kolostrum gelıyor
ah sancım geldi doğurdum gibi bir süreç değil herhalde doğum. Cm cm ilerleyecek.. Baksanıza bana doğurursun Demişti doktor hala tık yok, demek li doğum sireci doğurmak öyle kolay değil diyorum..
Herkes ailem benden doğum haberi bekliyor :)
Acaba forumu takip yerine face e mi gitseydik:)) orada herkes doğurdu buradakiler kaldı :))
Pringles da doğum yapmış yeni gördüm Allah anası babalı sağlıklı etsin inş
Girlboymom cnm gozun aydin gule gule buyut bebegini.. kizlar yarin sabah benim sezeryanim var sira bende dua edin allah hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..duygu tavan bende hep gozlerim doluyo cok heyecanli ve stresliyim..
Hee ben bi de 31 gecesi ya da 1 Ocak da istemiyorum yılın sonu Olmasın, başı da olmasın doğumgünü Noel ile kaynamasın :)) devenin nalı ama ne yapayım :))
Ben de hep ters hissettim sağlıkla kolaylıkla doğsunlar artık inş..
Acı yemek lavman yapmak hareket çömelme hurma yemek Göğüs uçlarını uyarmak ilişki sıcak duş Doğumu hızlandıran hareketler diyorlar gerçi ben de Hiçbirini Yapmıyorum o ayrı :))
O ofizmir canım Allah yardımcın olsun sağlıkşa Bebeğini kucağına alırsın inş, güzel haberlerini bekliyoruz..
babyforwe ah canım çatlakları sorma Göbek deliğimin altı bir gecede çatlamıştı derken devam ediyor bugün üstünü gördüm kırmızı otoban olmuş resmen lierac da sürüyorum ama Kaçış yok son haftama geldim diye sevinirken gene çatladım gitti kaymak göbişim (
mustela nın çatlak geçirici kremi var, tavsiye ederim,, çatlaklar kırmızı iken kullanmak daha yararlı oluyor,,,iyi akşamlar herkese bugün temizlik günüydü kadın geldi sildi süpürdü yıkanmayan eşya kalmadı evde tüm dolapların içlerini boşalttım kadın sildi vitrinler falan daha yıkanacak şeyler var ama bitmedi çok ş varmış evde hepsini 1 güne sığdımaya çalştım olmadı yarın yavaş yavaş yerleştirrm artk
dr a gittm bebişn herşey yolunda
dr um hastane değiştirebilirmiş dedim sorun yok bizde değiştirrz
nst ye bağlamadı haftaya gel dedi
sorun olursa ara cepten dedi
kilosunu ölçtü ama çıktı vermedi bende bakmayı unuttm
kabız oldum karnım çok şiş çatlamayan yer kalmadı sayılır karnımda bugğün yenileri eklendi
bu arada çikolatamazı sipariş verdik,
http://www.haciserif.com.tr/bebek-cikolatas-kiz-madlen-buyuk-cam-kavanoz.html
Eki Görüntüle 1348235
Ohhh miss gibi evinde doğumu bekle simdi :)iyi akşamlar herkese bugün temizlik günüydü kadın geldi sildi süpürdü yıkanmayan eşya kalmadı evde tüm dolapların içlerini boşalttım kadın sildi vitrinler falan daha yıkanacak şeyler var ama bitmedi çok ş varmış evde hepsini 1 güne sığdımaya çalştım olmadı yarın yavaş yavaş yerleştirrm artk
dr a gittm bebişn herşey yolunda
dr um hastane değiştirebilirmiş dedim sorun yok bizde değiştirrz
nst ye bağlamadı haftaya gel dedi
sorun olursa ara cepten dedi
kilosunu ölçtü ama çıktı vermedi bende bakmayı unuttm
kabız oldum karnım çok şiş çatlamayan yer kalmadı sayılır karnımda bugğün yenileri eklendi
bu arada çikolatamazı sipariş verdik,
http://www.haciserif.com.tr/bebek-cikolatas-kiz-madlen-buyuk-cam-kavanoz.html
Eki Görüntüle 1348235
Kızlar iki gün önce ki göbeğim iyice indi şimdi, ben pek anlamıyorum kv diyor çok indi diye
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/37-1-gunluk-goebk.1221830/
Bu da sepet beşiğimiz bugün geldi kurdum hemen:) sağolsun amcası aldı:) oğlum içine girmek istedi bende diğer mobilya beşiğe yatırdım işimiz var bizim:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/1221832/
Evet canım ama şimdi înat etti.
înşallah canım. Bi de inat ediyor. Annem onunla konuşmadı dîye isyan etti. Yok gitmem ben yok bilmem ne. Bi de arada kaldım. En kötüsü de o. Ki annem bize çok destek oluyor maddi ve manevi.
Aliexpres ten alisveris yapan arkadaşlar
Bu aksam alisveris yapacagiz
Nelere dikkat etmemiz gerek ?
Canm gekmedı mı yazdım saat 2de dogurdum
Girlboymom cnm gozun aydin gule gule buyut bebegini.. kizlar yarin sabah benim sezeryanim var sira bende dua edin allah hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..duygu tavan bende hep gozlerim doluyo cok heyecanli ve stresliyim..
Canim benim oglan kurnaz heralde ben pozisyon degistirince oda degistiriyor sol kaburgaya geciyor oda olmadı kasıklarıma baskı yapmaya başlıyor canım cok sıkılıyor ya böyle olunca son 2 haftadır hep bi yerimde baskı en cokta sağ kaburgamda
İyi akşamlar kızlar yarın son kontrolüm var pazartesi nasipse diğumum var hepimiz sağ sağlim doğuralım
mustela nın çatlak geçirici kremi var, tavsiye ederim,, çatlaklar kırmızı iken kullanmak daha yararlı oluyor,,,
http://www.mustela.com.tr/content/S...-Action-Catlak-Gidermeye-Yardimci-Bakim-Kremi
Ohhh miss gibi evinde doğumu bekle simdi :)
Benimde karnimda henüz çatlak yok ama basagim harita gibi. Popo kismi dahil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?