2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Cidden oyle yaaa tovbe tovbee bide dio ki begenmedigini anneme verirsin at demio hala :) orda birine patik vermis sonra yillar sonra pesine dusmus patik noldu die. Okdr gicik oluyorum ki kendisine. Ben kocamin giydigi kullandigi hatira seylere anneannesinin ordugu vs saygi ederim kullanmasam da saklarim ama onluge kdr yollamis iki tane de huggies bez taaaa o zamandan :) evime sokmadim cnku hyr dedigim halde yolladi annesine

Kamera sakasi gibi ya. Inadina yapiyo sanki. Ay cok sinir oldum gicik

İyi akşamlar kızlar yarın son kontrolüm var pazartesi nasipse diğumum var hepimiz sağ sağlim doğuralım
Sezeryan mi canim
Allah yardimcin olsun
Kızlar Allah razı olsun hepınızden yalanıyor kuzum benm aklım hep sızde okurum hep ıns bı gunde hıkayemı yazarm sımdı gozunuz korkmasın opuyrm sızın yernıze ruya gıbı hersey geldı gectı
Rabbim saglicakla hayirli omur nasip etsin inşallah
Gozunuz aydin canim benim

Geçer insallah biran önce de bizde rahat rahat oturur uzanırız
Canim ya sen mi aliexpresten alisveris yapmistin ?

iyi akşamlar herkese bugün temizlik günüydü kadın geldi sildi süpürdü yıkanmayan eşya kalmadı evde tüm dolapların içlerini boşalttım kadın sildi vitrinler falan daha yıkanacak şeyler var ama bitmedi çok ş varmış evde hepsini 1 güne sığdımaya çalştım olmadı yarın yavaş yavaş yerleştirrm artk

dr a gittm bebişn herşey yolunda
dr um hastane değiştirebilirmiş dedim sorun yok bizde değiştirrz
nst ye bağlamadı haftaya gel dedi
sorun olursa ara cepten dedi
kilosunu ölçtü ama çıktı vermedi bende bakmayı unuttm

kabız oldum karnım çok şiş çatlamayan yer kalmadı sayılır karnımda bugğün yenileri eklendi
bu arada çikolatamazı sipariş verdik,
http://www.haciserif.com.tr/bebek-cikolatas-kiz-madlen-buyuk-cam-kavanoz.html

Aynen yaa .ben de 2015 olsun istiyorum.bi de yılbaşında doguruyormuşuz

Hee ben bi de 31 gecesi ya da 1 Ocak da istemiyorum yılın sonu Olmasın, başı da olmasın doğumgünü Noel ile kaynamasın :)) devenin nalı ama ne yapayım :))

Ben de hep ters hissettim sağlıkla kolaylıkla doğsunlar artık inş..

Acı yemek lavman yapmak hareket çömelme hurma yemek Göğüs uçlarını uyarmak ilişki sıcak duş Doğumu hızlandıran hareketler diyorlar gerçi ben de Hiçbirini Yapmıyorum o ayrı :))

O ofizmir canım Allah yardımcın olsun sağlıkşa Bebeğini kucağına alırsın inş, güzel haberlerini bekliyoruz..

babyforwe ah canım çatlakları sorma Göbek deliğimin altı bir gecede çatlamıştı derken devam ediyor bugün üstünü gördüm kırmızı otoban olmuş resmen lierac da sürüyorum ama Kaçış yok son haftama geldim diye sevinirken gene çatladım gitti kaymak göbişim(

iyigünlerde kullanın çok cici canım :) göbüşten hiç anlamam arkadaşlar benmkine inmemiş demişkerdi

bol ve faydalı sütün olsun inş canım bebişine yarasın inş gözün aydın çoook sevindim darısı başımıza inş :) mis kokulu bebeğini öp

artık bende doğurmak istiyorum günler geçmiyo

Girlboymom cnm gozun aydin gule gule buyut bebegini.. kizlar yarin sabah benim sezeryanim var sira bende dua edin allah hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..duygu tavan bende hep gozlerim doluyo cok heyecanli ve stresliyim..

hayırlısyla al kucağına evladını canm :)

Safransari ben beş farklı satıcıdan ürün aldım. biri çok gecikti ama diğerlerinde hiç sıkıntı yaşamadım, sonuçta hepsi ulaştı elime.
free shipping olmasına dikkat et, ucuz ucuz alalım derken kargo ücreti ödemek çok koyabilir insana :)
satıcıya yapılan yorumlara dikkat et, bol yorum yapılmış olsun (feedback), olumlu yorumlar tabi :)
bazı satıcıların yanında elmas ya da madalya işareti falan oluyor, onlara güvenebilirsin. tabi onlarda da alacağın ürünün yorumlarına bakman gerekiyor. bir de o ürün kaç kere sipariş edilmiş o da önemli. orders diye görünüyor parantez içindeki sayıya bak.
tek seferde 70 dolardan fazla mı almamak gerekiyordu gümrüğe takılmaması için, ondan emin değilim.
benim bildiklerim bu kadar :)

daha benim 3 haftam var sanırım boş yer kalmıcak karnımda neyse bebeğim iyi olsunda umrumda değil
ne pis tenim varmış diye kendme kızıyorum sadece

mustela nın çatlak geçirici kremi var, tavsiye ederim,, çatlaklar kırmızı iken kullanmak daha yararlı oluyor,,,
http://www.mustela.com.tr/content/S...-Action-Catlak-Gidermeye-Yardimci-Bakim-Kremi

Hatunlar nasılsınız.. Bugun kuzumu yıkadım karnını doyurdum oh mıss gıbı uyudu fındık kurdum benm... Ama cok aglıyo yaa. Banyoya bı alısamadı gıttı napsam neetsem bılemedım...yaz olsa havuz kurup içinde çimsin alısır dıcem ama kısın ortasında neyaparm bılemıyorum.şmdide kocısım uyudu. Ben hala pörttt..

Yarında annem gelcek. Doğum temizligimi yapcam. O hazelle ılgılencek. Ama ben sımdıden basladım nasıl olsa 2 leri 3 leri görüyorum.. En azından bos durmayım. Mutfaga gırcem sımdı,dolaplarımı silcem bi güzel iç dış.. En azından ıncık cıncık ısı kalksın yarına kalmasın cunku bıde pazarım var.. Puuh cok ıs var cookk.. Hadı ben kactım kızlar temızlık zamanı.. Sıze ıyı muhabbetler..

Ohhh miss gibi evinde doğumu bekle simdi :)
Benimde karnimda henüz çatlak yok ama basagim harita gibi. Popo kismi dahil.

Canim ben de goremedim besigi, hata veriyor. Iyi gunlerde kullanin bakalim besiginizi :)

Canim annen maddi manevi herseyi yaptigi icin boyle yapiyodur esin. Iyilikten maraz dogar derler ya. Erkek milleti iste, kadir kiymet vefa nedir bilmiyolar. Biz ayni destegi kvden gorsek nasi memnun edecegimizi sasiririz. Bosver uzme kendini sen. Bebisini dusun.

Aliexpres ten alisveris yapan arkadaşlar
Bu aksam alisveris yapacagiz
Nelere dikkat etmemiz gerek ?

Canim saticilarin puanlarina bakin. Memnuniyet orani %95 uzerinde olanlari tercih etmeye calisin. Urunler hakkinda asagida yorumlar oluyor, onlari sa inceleyin. Alirken beden olculerine dikkat edin. Her ulkenin beden olculeri farkli. Ben normalde S ya da Xs giyiyorum ama ordan M almistim.

Canm gekmedı mı yazdım saat 2de dogurdum

Canim gozun aydin. Saglikla almissin bebisini kucagina. Rabb'im nasibini kismetini bol eylesin. Evinizin bereketini, huzurunu artirsin insaallah.

Girlboymom cnm gozun aydin gule gule buyut bebegini.. kizlar yarin sabah benim sezeryanim var sira bende dua edin allah hepimize yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..duygu tavan bende hep gozlerim doluyo cok heyecanli ve stresliyim..

Hadi bakalim sen de saglicakla kucagina alirsin insaallah bebegini. Rabb'im kolaylik versin. Dogumun da sonrasi da rahat olsun insaallah..

Ben esim evdeyken kizim boyle yaramazlik yapinca cagiriyorum esimi. Esim kizimla konusarak karnimi seviyo, hemen gevseyip canimi acitmayi birakiyo kizim :) Babasinin sozunden cikmiyo simdiden :)

İyi akşamlar kızlar yarın son kontrolüm var pazartesi nasipse diğumum var hepimiz sağ sağlim doğuralım

Amin canim. Sen de once yarin guzel haberler alirsin sonra da rahatlikla kolaylikla saglikla dogumunu yapip bebisine kavusursun insaallah..

mustela nın çatlak geçirici kremi var, tavsiye ederim,, çatlaklar kırmızı iken kullanmak daha yararlı oluyor,,,
http://www.mustela.com.tr/content/S...-Action-Catlak-Gidermeye-Yardimci-Bakim-Kremi

saol canım ya pahalıdır şimdi bu alamam bu ara çok açıldık olanlar oldu
birde eşim kırmızı ışıkta geçmiş işe giderken tbligat geldi o çıktı başımıza
Ohhh miss gibi evinde doğumu bekle simdi :)
Benimde karnimda henüz çatlak yok ama basagim harita gibi. Popo kismi dahil.

saol canım bitirsem rahatlıcam tüm gün çalıştı kadın ama bitmedi işler kv ve bende durmadık ev leş olmuş açıldı heryer
perdeler storlar camlar banyo tolet duvarları dolaplar dolap içleri heryer elden geçti halılarım da yınamış onlarda geldi ama sermediim
dolap içerindeki herşeyi yıkadık tülleri ütülencek sonra yerleştrecm
koltuk kılıflarını yıkadık yastıkları gçirdik ama incileri var urtalarında onlar diklcek mutfak dolaplarını daboşalltım herşey maakinadan geçti geçmeyenlerde yarın geçicek onlar yerleşecek daha çoook iş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…