Banada kvdem öle seyler söler.. Pekde alınmam.. Ama söleme tarzı seklı ses tonun bile önmli..mesela kvdemlerin evi sobalı soba olan oda cok sıcak halıyle ben bunaldım.. Anaaam şindi patlıcaam anne dedim.. Annemde (kv) gülerek böle sevimli bi şekılde kuzulucak koyunu kapı ardına koyarlarmıs kızım...yüklüsün ya yanarsın sen dogurana kadar dedi.. Sen söleyebe kadar hiç kafana takmamısım.. Hani şimdi aklıma geldi..:):):):)ayy bugün bi laf daha duydum kvdem kuzulayacak koyun üşümez dedi. bana mı tuhaf geliyo hoşlanmıyorum böyle şakalardan
o zaman tatlım bol bol bebek yağı sür,,,saol canım ya pahalıdır şimdi bu alamam bu ara çok açıldıkolanlar oldu
birde eşim kırmızı ışıkta geçmiş işe giderken tbligat geldi o çıktı başımıza
saol canım bitirsem rahatlıcam tüm gün çalıştı kadın ama bitmedi işler kv ve bende durmadık ev leş olmuş açıldı heryer
perdeler storlar camlar banyo tolet duvarları dolaplar dolap içleri heryer elden geçti halılarım da yınamış onlarda geldi ama sermediim
dolap içerindeki herşeyi yıkadık tülleri ütülencek sonra yerleştrecm
koltuk kılıflarını yıkadık yastıkları gçirdik ama incileri var urtalarında onlar diklcek mutfak dolaplarını daboşalltım herşey maakinadan geçti geçmeyenlerde yarın geçicek onlar yerleşecek daha çoook iş var
Bacıııım senın yerınde olmak isterdim..@mrssuperfıne ben dedıgın hurma ılıskı ne varsa yaptm ıse yaramadı vakıt saat onemlı rabbım zamanı gelınce ıcınde tutmak ıstesende cıakrıyor ben anam dogurmaym dedım en son ama sımdı yanımda
daha benim 3 haftam var sanırım boş yer kalmıcak karnımdaneyse bebeğim iyi olsunda umrumda değil
ne pis tenim varmış diye kendme kızıyorum sadece
@mrssuperfıne ben dedıgın hurma ılıskı ne varsa yaptm ıse yaramadı vakıt saat onemlı rabbım zamanı gelınce ıcınde tutmak ıstesende cıakrıyor ben anam dogurmaym dedım en son ama sımdı yanımda
ahmet ıyı teyzesı cok yaramaz sayılmaz yanımda pamuk gıbı yatıyor topuk kanı ıcın azcık aglattılar az once smdı uyuyor sutum beyaza donmedı dus aldm saat 9da cıkıcaz hastaneden ablamz bu gece babayla dedeyle kaldı gormedı hıc bende merak edıyorum napacak ozledım kızımı her sancıda hadı ahmet ıpek beklıyor annem dıye seslendm yavrum benım sımdı cok hafıfledm gece bıraz agrm oldu kuyruk sokumunda falan ama sukur agrı kesıcı ıle gectı yuz ustu uyudum bı ara :) cok hafıfledm suan darısı sızee ıns cok guzel duygular Rabbm herkese yasatsn tek dusuncem nasıl ölürüz dogum sancısında onu dusundum ne kadar zordur kım bılır Allahm bızı affetsn ıns kuzularımızla cennetınde bulustursun yneBacıııım senın yerınde olmak isterdim..
İnsnki kafayı yicem şimdi
Uyku yok bişi yok.. Hani desem ki agrım var faln oda yok.. Boş bi huzursuzluk var
Neyse ahmet bebek nasıllar.. Kız ismiyle yasasın.. Efendımızın ismi..
Ablası görunce ne yaptı... Sen nasılsın kızını sevdıgın gıbı onuda sevıyonmu
canim benimde sag kaburgama fena baski yapio bebis.yatsan olmuyo otursan olmuyo.bazen inanilmaz aci verio.napcaz bilmiyorumKızlar benim bebıs sağ kaburgama o kadar baskı yapıyor ki anlatamam ya cok canim yanıyor daha 1 ay var nerdeyse doguma bu kadar yogun bi agrıyla naparım bilmiyorum bi caresi yok mu acaba bunun?
valla ben de bilmiyorum canım ama yapmamak bazen o kadar çok canıma tak ediyor ki çaresi neyse çekerim diyorsunKolay bişeymi ki? Hiç bilmiyorum.
heyecanla bekliyoruzzz :))Kızlar günaydın hepinizden canı gönülden dua beklıyorum..sabaha müthiş bi agrıyla uyandım.. Sancı dii kasık sancısı.. Yürüdüm biraz şiddeti hafifledi ama dr gidicem 1 saate baba dua edin be olur...
Allahım yardım et.....
Güzel haberlerini bekliyoruz canım, Allah yardımcın olsun, bir avazda doğur inşallah.Kızlar günaydın hepinizden canı gönülden dua beklıyorum..sabaha müthiş bi agrıyla uyandım.. Sancı dii kasık sancısı.. Yürüdüm biraz şiddeti hafifledi ama dr gidicem 1 saate baba dua edin be olur...
Allahım yardım et.....
aynısı bende de sol kaburgamda var. sola yatın diyorlar ama yok yani ben yatamıyorum olmuyorum sağa dönüp yatmak durumunda kalıyorumcanim benimde sag kaburgama fena baski yapio bebis.yatsan olmuyo otursan olmuyo.bazen inanilmaz aci verio.napcaz bilmiyorum
allah yardımcın olsun doktordanda iyi haberlerle dön inşallahKızlar günaydın hepinizden canı gönülden dua beklıyorum..sabaha müthiş bi agrıyla uyandım.. Sancı dii kasık sancısı.. Yürüdüm biraz şiddeti hafifledi ama dr gidicem 1 saate baba dua edin be olur...
Allahım yardım et.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?