2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
ayy bugün bi laf daha duydum kvdem kuzulayacak koyun üşümez dedi. bana mı tuhaf geliyo hoşlanmıyorum böyle şakalardan
Banada kvdem öle seyler söler.. Pekde alınmam.. Ama söleme tarzı seklı ses tonun bile önmli..mesela kvdemlerin evi sobalı soba olan oda cok sıcak halıyle ben bunaldım.. Anaaam şindi patlıcaam anne dedim.. Annemde (kv) gülerek böle sevimli bi şekılde kuzulucak koyunu kapı ardına koyarlarmıs kızım...yüklüsün ya yanarsın sen dogurana kadar dedi.. Sen söleyebe kadar hiç kafana takmamısım.. Hani şimdi aklıma geldi..:):):):)
Takılmıstır boswer bacım...
Ben espriden anlaım ama dayanamadıgım hazrtmedigim tek şey el şakasıdır...... Bunu herkes bilir:):):)):

o zaman tatlım bol bol bebek yağı sür,,,

Bacıııım senın yerınde olmak isterdim..
İnsnki kafayı yicem şimdi
Uyku yok bişi yok.. Hani desem ki agrım var faln oda yok.. Boş bi huzursuzluk var

Neyse ahmet bebek nasıllar.. Kız ismiyle yasasın.. Efendımızın ismi..
Ablası görunce ne yaptı... Sen nasılsın kızını sevdıgın gıbı onuda sevıyonmu

daha benim 3 haftam var sanırım boş yer kalmıcak karnımda neyse bebeğim iyi olsunda umrumda değil
ne pis tenim varmış diye kendme kızıyorum sadece

Ölümden başka her şeyin çaresi buluyorlar bakarsın çatlaklara da bulurlar inşş;((

Ben korkudan bunların Hiçbirini yapamadım :) bence de her şeyin vakti var benek doğacağı zamanı biliyor ve geliyor işte...

Larkin ciğim yapıcam yazıcam bir türlü nasip olmuyor.. Görümcenler için onların hasedi onlara zarar boşver.. Ama nasıl onlar sizin hediyenize değer vermemiş sen de onlarınkine verme, keşke almasaydınız kv. Den, orada bırak kullan istediğimiz model bu değildi yap bence.

Ya da aldıkları yerden değişim yapabiliyordan istediğinle değiştir, amaçlarına ulaşamasınlar..

Normalde Yanlışlıkla almış olsalar boşver canım önemli olan düşünmeleri derdim ama huzursuz etmek için yapıyorlar hi fırsat verme.. Ne hediyelerini kabul et ne de huzursuz ll. 40-50 tlyi bile hafif güzel sandalyeler var artık ve yiyen çocuk heryerden yiyor :))

Hergün deliler gibi yürüyüş yapıyorum,,, dün nst ye girdim ilk defa (önceden suyum geldi sanmışdın öyle giirmişdim) ne bir sancı ne bir şey, beyefendinin keyfi yerinde,,,
birde yürüyüşden eve gelince dinleniyorum o sırada poposunu geriyor,, sanki çıkmayacağım ben buradan der gibi,,,,
eşim çok çalışkandır ama yattı mı kalkmak bilmez böyle uyuşukluk yapar babasına mı çekdi acaba,,,

ahmet ıyı teyzesı cok yaramaz sayılmaz yanımda pamuk gıbı yatıyor topuk kanı ıcın azcık aglattılar az once smdı uyuyor sutum beyaza donmedı dus aldm saat 9da cıkıcaz hastaneden ablamz bu gece babayla dedeyle kaldı gormedı hıc bende merak edıyorum napacak ozledım kızımı her sancıda hadı ahmet ıpek beklıyor annem dıye seslendm yavrum benım sımdı cok hafıfledm gece bıraz agrm oldu kuyruk sokumunda falan ama sukur agrı kesıcı ıle gectı yuz ustu uyudum bı ara :) cok hafıfledm suan darısı sızee ıns cok guzel duygular Rabbm herkese yasatsn tek dusuncem nasıl ölürüz dogum sancısında onu dusundum ne kadar zordur kım bılır Allahm bızı affetsn ıns kuzularımızla cennetınde bulustursun yne

Bu arada kızım pembeydı sımsıyah uzun saclıydı bu baya sarısın yuzu sacları cok az var sıyah ama goxlerı yesıl gıbı gelıyor babasına cok benzıyor bunu kendıme benzeetemedm sanırım kız anneye oglan babaya oldu galıba :) goz rengını cozersem haber verırım ama bembeyaz pamuk gıbı koklamaya doyamıyorum

Kızlar benim bebıs sağ kaburgama o kadar baskı yapıyor ki anlatamam ya cok canim yanıyor daha 1 ay var nerdeyse doguma bu kadar yogun bi agrıyla naparım bilmiyorum bi caresi yok mu acaba bunun?
canim benimde sag kaburgama fena baski yapio bebis.yatsan olmuyo otursan olmuyo.bazen inanilmaz aci verio.napcaz bilmiyorum

Güzel haberlerini bekliyoruz canım, Allah yardımcın olsun, bir avazda doğur inşallah.

allah yardımcın olsun doktordanda iyi haberlerle dön inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…