hayırlı olsunBundan snr bende yapıyım gebeliği öğreneli 3 gün oluyor şaşkınım biraz ve naapıcamı bilmiyorum :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim gibi korkunç baş agrısı h
çeken var mı
idraryolu enfeksiyonum var neyapsam kızlar çok yanma var
hayırlı olsun))
yani çokda özel yapılabilecek bir şey yok,, sadece az ve sık yemek gerekiyor birde beyaz ekmek, hamur işlerinden uzak durmak, gerekiyor çünkü bunlar şişmeye sebeb olabiliyor, abur cuburları çıkartmak gerekiyor onun yerine kuruyemiş, kuru üzüm kuru kayısı falan yemek gerekiyor, kuru kayısıları ve üzümleri yemeden önce suda beklet ve yıka,,,,
bu arada kesinlikle pastörize sütten yapılmış peynir yemek gerekiyor, yoğurtta aynı şekilde,,,
eti ve balığı çok iyi pişirip yiyoruz,,,,
en önemlisi de su,,, içebildiğin kadar su iç bu dönemde,,,,
Herkes mi benim gibi bilmiyorum ama hiç aç değilken bir anda acıkıyorum sanki aylarca hiç bişi yememişim gibi içim geçiyor ne bulursam yumuluyorum :) :) :)
Bundan snr bende yapıyım gebeliği öğreneli 3 gün oluyor şaşkınım biraz ve naapıcamı bilmiyorum :))
Çok teşekkür ederim harikasın :)) bu arada ben et yemiyorum kırmızı et tavuk balık bunların yerine ne yiyebilirim gerçi Dr sorucam gidince ama bilgin varsa beni aydınlatır mısın :))
hahahaaaa beni gece uykumdan uyandırıyor tarif ettiğin bu durum :)))) duba gibi olcaz beyaaauwmeleklerimizin canları sağ olsun dimiii???
yani bilemiyorum onu doktoruna sor ama eti sadece bu dönemde değil emzirirken bile yemek gerekiyor,,,
tabi proteinin hepsini etten almıyorsun, kuru bakliyatlardan da bakliyat alman gerekiyor kuru fasulye nıhut yeşil mercimek gibi,,,
vejetaryan olduğun için mi yemiyorsun tadını sevmedğin için mi?
bu arada unutmuşum, çiğ yumurta veya kayısı yumurta kesinlikle yemiyoruz, yumurtalar tamamen pişmiş oluyor,,,
hayırlı olsun canım. Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı melekler nasip etsin.
benim gibi korkunç baş agrısı h
çeken var mı
Aynen canım kilo umrumda değil yeter ki sağlıklı olsunlar :)) ama Dr lar ilk 3 ay yediklerimizin bebek için çok önemli olmadığını söylüyor az ve sık yiyin diyorlar :))
Ben yumurtayı kayısı yiyodum çok tşk ederim kimse bişi söylemedi bana... Vejeteryanım o yüzden yıllardır yemiyorum(
Bana en iyi gelen şey, yarım litre ılık suya 3 damla elma sirkesi ekleyip özel bölgeyi yıkamak. Tavsiye ederim.idraryolu enfeksiyonum var neyapsam kızlar çok yanma var
Çok sevindim gözün aydın. .Rabbim Tamam'ı na erdirsin.Merhaba kızlar. 8. Tüp bebek denememde hamileyim sonunda. Allah kısmet ederse ben de ocak annesi olucam.
Canim gözün aydın hayırlı olsun bebegin hosgeldin aramiza :)Merhaba kızlar. 8. Tüp bebek denememde hamileyim sonunda. Allah kısmet ederse ben de ocak annesi olucam.
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin.senden de syni bilgileri istiyorum listemiz icin canım.Herkese selam,
Allah kısmet ederse bende 2015 ocak ayında 2.kez tekrar anne olacağım....
Canim sende hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin aynı bilgileri senden de istiyorum listeye eklicem isimlerinizi:)Merhaba kızlar ben tam hafta olarak bilmiyorum 2 gün önce hcg değerim 1379 çıktı int baktığımda 20 Ocak ta doğum olacakmış tabii bi problem olmazsa :))
ile gönderildi
Hayırlı yolculuklar canim şimdiden seninde kandilin mübarek olsun insallah kontrolde hersey yolunda cikar senide eklerim listeye :)Merhaba kızlar. Herkesin kandili mübarek olsun. Bu gece birbirimize bol bol dualar edelim😊
Ben cumartesi günü Türkiye'ye dönüyorum kısmetse. Pazartesi için de hemen randevu aldım. Kese ya da kalp atışı görürsek ben de listeye dahil olmak istiyorum. Her şey gönlünüzce olsun. Kendinize iyi bakın.
Bu arada bahar temizliği yapan arkadaşlar var. Uslu durun kızlar... 😃😃😃
Sagolasin canim seninde kandilin mübarek olsun :)Mubarek mirac gecemizi
Allahu teala hz. Tüm bereketiyle feyziyle nıruyla dualarla geçirmeyi nasip etsin... HAYIRLI KANDİLLER
Canim yazdimya ilk sayfadaki bilgiler gerekli diye alisirsin karisik değil site:)Ne bilgisi gonderecem ona gore yolliyim uygulamayı yeni kullanmaya basladim yeni cozneye basliyorum bilgilendirirsen sevinirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim vucudumuz şimdiden sut icin hazırlanıyor bebislerimize o yuzden ağrıyor goguslerin agridj gecer ama sisligi gecmez sksine doguma kadar dahada buyucek hele doguma yakin daha çok ağrı oluyor o zaman sut vermeye hazır oluyor çünkü gogusler.dogum yaptıktan sonra bebeğinizi kucaginiza alir almaz ilk isinin emzirnek olsun ilk akan sut su gibi acik renkte oluyor ama bebek icin o ilk sut cok değerli ve şifalı.ne kadar cabuk emzirmeye baslarsaniz o kadar cabuk gelir sutunuz.gerci bu bilgiler için daha zaman var ama ağrılarin bosuna degil yani güzel bisey icinKızlar benim göğüs ağrılarım çok fena.. Ayağa kalkarken canım acıyo resmen. Sanki balon olup şiştiler ama baktığımda öyle büyüme yok sadece his.. Ne zaman geçicek bu sızılar? 9 ay böyle mi olucak yoksa
progestan kullanıyor musun canım o da yanma yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?