2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bundan snr bende yapıyım gebeliği öğreneli 3 gün oluyor şaşkınım biraz ve naapıcamı bilmiyorum :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı olsun ))
yani çokda özel yapılabilecek bir şey yok,, sadece az ve sık yemek gerekiyor birde beyaz ekmek, hamur işlerinden uzak durmak, gerekiyor çünkü bunlar şişmeye sebeb olabiliyor, abur cuburları çıkartmak gerekiyor onun yerine kuruyemiş, kuru üzüm kuru kayısı falan yemek gerekiyor, kuru kayısıları ve üzümleri yemeden önce suda beklet ve yıka,,,,
bu arada kesinlikle pastörize sütten yapılmış peynir yemek gerekiyor, yoğurtta aynı şekilde,,,
eti ve balığı çok iyi pişirip yiyoruz,,,,
en önemlisi de su,,, içebildiğin kadar su iç bu dönemde,,,,

Son düzenleme:
benim gibi korkunç baş agrısı h
çeken var mı

Çok teşekkür ederim harikasın :)) bu arada ben et yemiyorum kırmızı et tavuk balık bunların yerine ne yiyebilirim gerçi Dr sorucam gidince ama bilgin varsa beni aydınlatır mısın :))

hahahaaaa beni gece uykumdan uyandırıyor tarif ettiğin bu durum :)))) duba gibi olcaz beyaaauw meleklerimizin canları sağ olsun dimiii???

Bundan snr bende yapıyım gebeliği öğreneli 3 gün oluyor şaşkınım biraz ve naapıcamı bilmiyorum :))

hayırlı olsun canım. Allah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı melekler nasip etsin.

yani bilemiyorum onu doktoruna sor ama eti sadece bu dönemde değil emzirirken bile yemek gerekiyor,,,
tabi proteinin hepsini etten almıyorsun, kuru bakliyatlardan da bakliyat alman gerekiyor kuru fasulye nıhut yeşil mercimek gibi,,,
vejetaryan olduğun için mi yemiyorsun tadını sevmedğin için mi?
bu arada unutmuşum, çiğ yumurta veya kayısı yumurta kesinlikle yemiyoruz, yumurtalar tamamen pişmiş oluyor,,,

hahahaaaa beni gece uykumdan uyandırıyor tarif ettiğin bu durum :)))) duba gibi olcaz beyaaauw meleklerimizin canları sağ olsun dimiii???

Aynen canım kilo umrumda değil yeter ki sağlıklı olsunlar :)) ama Dr lar ilk 3 ay yediklerimizin bebek için çok önemli olmadığını söylüyor az ve sık yiyin diyorlar :))

Ben yumurtayı kayısı yiyodum çok tşk ederim kimse bişi söylemedi bana... Vejeteryanım o yüzden yıllardır yemiyorum (

benim gibi korkunç baş agrısı h
çeken var mı

canım aç veya susuz kalınca baş ağrısı yapar.
hergün birimize birşey oluyor. anne olmanın zorluğunu şimdiden anlamaya başlıyorum.

inşallah canım. benim reflüm olduğu için gece yiyemiyorum zaten. su içip yatıyorum uykuya dalana kadar oyalıyor beni:)) gündüz de kuru yemişlerle idare ediyorum bende. Ama acıkınca dünyayı yiyebilirmişim gibi geliyor. Hamile arkadaşımın bir buçuk pide yemişliği var. Şimdi onu çok iyi anlıyorum

Ben yumurtayı kayısı yiyodum çok tşk ederim kimse bişi söylemedi bana... Vejeteryanım o yüzden yıllardır yemiyorum (

ne yazıkki burada ki dr lar pek söylemiyor ama yurtdışı sayfalarını araştıtırsan yemeyin diyor kayısı yumurtayı,,,
yani eğer vücudunun çok bir eksikliği varsa zaten et yersin, vejetaryan olsan dahi,,, zaten bu yüzden aş eriyouz vücudumuzun eksiklerini tamamlamak için,,,
birde yurtdışı kaynaklara bak, orada fındık, ceviz, mercimek, kur bakliyat yiyi diyor birde soya dan yapılan protein ürünleri,,, bu arada tofuyu az yiyin diyor,,,tabi bunları dr una sor,,,
bende bu hamilelik işinden sonra vejetaryan olucam herhal,,,,

idraryolu enfeksiyonum var neyapsam kızlar çok yanma var
Bana en iyi gelen şey, yarım litre ılık suya 3 damla elma sirkesi ekleyip özel bölgeyi yıkamak. Tavsiye ederim.
Merhaba kızlar. 8. Tüp bebek denememde hamileyim sonunda. Allah kısmet ederse ben de ocak annesi olucam.
Çok sevindim gözün aydın. .Rabbim Tamam'ı na erdirsin.

Merhaba kızlar. 8. Tüp bebek denememde hamileyim sonunda. Allah kısmet ederse ben de ocak annesi olucam.
Canim gözün aydın hayırlı olsun bebegin hosgeldin aramiza :)
Yasinu,son adet tarihini ve tahmini doğum tarihini yaz ekleyeyim listemize
Senide :)
Herkese selam,
Allah kısmet ederse bende 2015 ocak ayında 2.kez tekrar anne olacağım....
Canim hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin.senden de syni bilgileri istiyorum listemiz icin canım.
Yas,son adet tarihi ve tahmini doğum tarihini ...

Merhaba kızlar ben tam hafta olarak bilmiyorum 2 gün önce hcg değerim 1379 çıktı int baktığımda 20 Ocak ta doğum olacakmış tabii bi problem olmazsa :))

ile gönderildi
Canim sende hosgeldin aramiza hayırlı olsun bebegin aynı bilgileri senden de istiyorum listeye eklicem isimlerinizi:)

Hayırlı yolculuklar canim şimdiden seninde kandilin mübarek olsun insallah kontrolde hersey yolunda cikar senide eklerim listeye :)
Mubarek mirac gecemizi
Allahu teala hz. Tüm bereketiyle feyziyle nıruyla dualarla geçirmeyi nasip etsin... HAYIRLI KANDİLLER
Sagolasin canim seninde kandilin mübarek olsun :)

Ne bilgisi gonderecem ona gore yolliyim uygulamayı yeni kullanmaya basladim yeni cozneye basliyorum bilgilendirirsen sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim yazdimya ilk sayfadaki bilgiler gerekli diye alisirsin karisik değil site:)
Yas,son adet tarihin ve tahmini doğum tarihin ..
Canim vucudumuz şimdiden sut icin hazırlanıyor bebislerimize o yuzden ağrıyor goguslerin agridj gecer ama sisligi gecmez sksine doguma kadar dahada buyucek hele doguma yakin daha çok ağrı oluyor o zaman sut vermeye hazır oluyor çünkü gogusler.dogum yaptıktan sonra bebeğinizi kucaginiza alir almaz ilk isinin emzirnek olsun ilk akan sut su gibi acik renkte oluyor ama bebek icin o ilk sut cok değerli ve şifalı.ne kadar cabuk emzirmeye baslarsaniz o kadar cabuk gelir sutunuz.gerci bu bilgiler için daha zaman var ama ağrılarin bosuna degil yani güzel bisey icin

Son düzenleme:
Ben bugün fenayim yine elim ayagim tutmuyor halim yok kuru kuru oguruyorum bisey yemedigim için cikanda yok tabi isyan bayrağını cektim kızlar resmen ağlamaktan alıyorum hincimi psikolojim alt üst resmen sali günü randevum bebegimi görürsem anca yatisirim herhalde ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…