İnşallah canım yarın ikimizde hayırlı haberlerle döneriz :)
kızlar hepimizin kandili mübarek olsun. bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim bebk bekleyen kardeşlerimize hayırlı ve tez zamanda bebk nasip etsin.. bizlere de yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah... amiiinn
kızlar benim anlamadığım bişi var şimdi bu hcg 1 günde mi ikiye katlaması 2 günde bir mi ikiye katlaması gerekiyor:44::44: benim 4 gün önceki ilk değerim 114tü. yarın hastaneye gidecm ortalama kaç gibi olmalı değerim:44::44:
Kızlar benim çok sancım var keskin bir ağrı saplanıyo sol tarafımdan kasığımın üst kısmına( normal mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar benim çok sancım var keskin bir ağrı saplanıyo sol tarafımdan kasığımın üst kısmına( normal mi
Normal canım normal. Hiç korkma, sen o ağrıları bana sor :) uzan ve ayaklarının altına yastık koy canım. Dinlen geçene kadar.
bende hala daha var cnm kanama olmadıkça sıkıntı yok kanaman olursa doktora git muhakkak
Allah razı olsun canım amiiinnnteşekkür ederim cevabın için.. inşaallah bol bol artmıştır değerim çok heyecanlıyım ve mutluyum benim keseyi görmeme daha baya bi var desene
teşekkür ederim canım cevabın için.. inşaallah değerim güzel güzel artmıştır. sen de bebişinin minicik kalp atışlarını görürsün inşaallah hayırlısıyla. darısı başımahayırlı haberlerini bekliyorum canımm
Saol canım benim inş hiç birimizin ağrısı olmaz güzel bir hamilelik geçiririz :))
İnşallah canım ama işte o biraz zor bi ihtimal :) illaki olacak. Yavrularımız sağlıklı olsun da varsın ağrısın ben razıyım.
Canım 2 günde 2 katına çıkıyor mesela Pazartesi 900 Çarşamba 1800 olacak
ayyy 28 saat yazmışım 48 saat olacak. sabır canım sabır kucağımıza da alacaz
Yok mu Ankarada olann , yarın için çok heyecanlıyım kızlar =(
Kızlar çiğ süt mü pastörize süt mü tüketiyosunuz?
Herkese hayırlı kandiller
pastoriZe canım benım laktoz sorunum var sindiremiyorum bu yüzden anne sütü de alamadımlaktozu alınmış süt içiyorum onlar da hep pastoriZe
Etrafımda çiğ süt iç diyenler çoğunlukta ama emin olamadım size soruyim dedim ya:/ bakteri riski fln olurmuki çiğ sütte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?