kızlar hepimizin kandili mübarek olsun. bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim bebk bekleyen kardeşlerimize hayırlı ve tez zamanda bebk nasip etsin.. bizlere de yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah... amiiinn
kızlar benim anlamadığım bişi var şimdi bu hcg 1 günde mi ikiye katlaması 2 günde bir mi ikiye katlaması gerekiyor:44::44: benim 4 gün önceki ilk değerim 114tü. yarın hastaneye gidecm ortalama kaç gibi olmalı değerim:44::44:
Allah razı olsun canım amiiinnn teşekkür ederim cevabın için.. inşaallah bol bol artmıştır değerim çok heyecanlıyım ve mutluyum benim keseyi görmeme daha baya bi var desene
teşekkür ederim canım cevabın için.. inşaallah değerim güzel güzel artmıştır. sen de bebişinin minicik kalp atışlarını görürsün inşaallah hayırlısıyla. darısı başıma hayırlı haberlerini bekliyorum canımm
asla içme canım asla...bak tpksoplazma ve brusella bildigin gibi değil.berbat birsey.tokaoplazmayı sen hissetmiyorsun ama bebeğine büyük zararı var.brusella ise amcam geçirdi 3ay yatalak kaldı.lütfen pastoriZe iç...ben cok korkuyorum pazar peyniri yeme....lütfen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi