2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar benim çok sancım var keskin bir ağrı saplanıyo sol tarafımdan kasığımın üst kısmına ( normal mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım 2 günde 2 katına çıkıyor mesela Pazartesi 900 Çarşamba 1800 olacak

Kızlar benim çok sancım var keskin bir ağrı saplanıyo sol tarafımdan kasığımın üst kısmına ( normal mi

Normal canım normal. Hiç korkma, sen o ağrıları bana sor :) uzan ve ayaklarının altına yastık koy canım. Dinlen geçene kadar.

bende hala daha var cnm kanama olmadıkça sıkıntı yok kanaman olursa doktora git muhakkak

Normal canım normal. Hiç korkma, sen o ağrıları bana sor :) uzan ve ayaklarının altına yastık koy canım. Dinlen geçene kadar.

Saol canım benim inş hiç birimizin ağrısı olmaz güzel bir hamilelik geçiririz :))

ayyy 28 saat yazmışım 48 saat olacak. sabır canım sabır kucağımıza da alacaz

Hayırlı yolculuklar canim şimdiden seninde kandilin mübarek olsun insallah kontrolde hersey yolunda cikar senide eklerim listeye :)

sağ ol canım inşallah. Pazartesi günü yazarım sana hayırlısı ile:))

Saol canım benim inş hiç birimizin ağrısı olmaz güzel bir hamilelik geçiririz :))

İnşallah canım ama işte o biraz zor bi ihtimal :) illaki olacak. Yavrularımız sağlıklı olsun da varsın ağrısın ben razıyım.

İnşallah canım ama işte o biraz zor bi ihtimal :) illaki olacak. Yavrularımız sağlıklı olsun da varsın ağrısın ben razıyım.

Çok tatlısın :) :) :) aynen katıldım...

Canım 2 günde 2 katına çıkıyor mesela Pazartesi 900 Çarşamba 1800 olacak

ayyy 28 saat yazmışım 48 saat olacak. sabır canım sabır kucağımıza da alacaz

sağolun kızlar. benim değerim ozaman 450-500 arası bişey olmalı.. 4 gün sonra falan da 1500ügeçer keseyi görürüm inşallah

Kızlar çiğ süt mü pastörize süt mü tüketiyosunuz?

Kızlar çiğ süt mü pastörize süt mü tüketiyosunuz?

pastoriZe canım benım laktoz sorunum var sindiremiyorum bu yüzden anne sütü de alamadım laktozu alınmış süt içiyorum onlar da hep pastoriZe

asla içme canım asla...bak tpksoplazma ve brusella bildigin gibi değil.berbat birsey.tokaoplazmayı sen hissetmiyorsun ama bebeğine büyük zararı var.brusella ise amcam geçirdi 3ay yatalak kaldı.lütfen pastoriZe iç...ben cok korkuyorum pazar peyniri yeme....lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…