2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
toksoplazma, çiğ et ve şarküteri ürünlerinden bulaşan, aşısı olmayan bir hastalıkktır, ayrıca kedi dışkılarından da insanlara geçer,,, bu arada bayanlar mangalda et de yemeyin, çünkü mangalda et hiç bir zaman tamami ile pişmiyor,
ayrıca aldığımız yeşillikleri bolca yıkayıp sirkeli suda bekletmek gerekir çünkü bunlarda nadirde olsa toksoplazma olabilir,,,,
listeria, çiğ süt , balık gibi besin maddelerinden geçiyor tedavisi var ama genede sakıncalı onu için pastorize olmamış hiç bir ürünü yememek gerekiyor ve çiğ sütten yapılan peynirleri tüketmemek gerekiyor,,,
çiğ yumurta ve çiğ tavuk ve et de salmonella bakterisi vardır bu sebebden dolayı çiğ yumurtadan yapılmış hiç bir şeyi tüketmemek gerekir, çiğ tavukda bu bakteri vardır onun için çiğ tavuk elledikten sonra ellerimi yıkayıp, kesme tahtasını ve bıçağı hemen yıkamak gerekir etde aynı şekilde,,,,,,

bu sebeblerden dolayı dışarıda et yemiyorum, adana, iskender ve bilumum et ürünlerine elveda,,,
dışarıda salata da yemiyorum çünkü nasıl yıkadıklarını bilmiyorum,,,
kendimde et yaparsam ya kavurmasını yapıyorum yada haşlıyorum,
peyniri dahi kapalı peynirlerden alıyorum, dışarıdan açık peynir almıyorum, pastorize süt tüketiyorum ondan da yoğurt mayalamaya çalışıyorum,,,
tavuk zaten tüketmiyorum ama et veya çiğ yumurtayı elldeğimde ellerimi yıkayıp, kesme tahtasını yıkayıp bulaşık makinasına atıyorum,,,
bu arada plastik kesme tahtası kullanıyorum, ahşap ı kullanmıyorum,,,,
ve kayısı yumurta dahi yemiyoruz yumurta tam olarak haşlanmış olması gerekiyor,,,
bu arada önümüz bayanlar kesinlikle MANGAL yemiyoruz,,,,,
zor iş bu hamilelik işi

canım katılıyorum sana ama plastkte kullanma. Cam kesme tahtaları var bılgın olsun onlardan kullan artık.Plastıkte aynı sekılde bakteri barındırıyor

bende mucizevi bir sekılde kılo almıyorum canım. Ben ömrü hayatımda böyle yediğimi bilmiyorum .
Gece yataktan kalkıp yiyorum o derece

iyi maaşallah ye ye canımm benim iştahım çok kesildi yaa.. bulantı falan başlarsa ne yapıcam hiç bilmiyorum.. senin de başlamaz ama inşaallallah ama eğer başlarsa başlamadan iyice ye

bulaşık makinasında yıkasak da mı?
bilmiyordum,,,,

yok canım plastıkte ahşap gibi bıcakla kesilebilen ve kesilen alanlara mikrop girdiğinden sağlıksız..Yıkamakta plastıkleri iyi değil çünkü gözle görmediğimiz partiküllere ayrılıyor. Günümüzde en iyi plastık diye adlandırılan tupper ürünleri bile sadece tıbbı malzemeden üretildiği için sağlıklı. Onun yerine mümkün oldugunca cam ürün kullanın

iyi maaşallah ye ye canımm benim iştahım çok kesildi yaa.. bulantı falan başlarsa ne yapıcam hiç bilmiyorum.. senin de başlamaz ama inşaallallah ama eğer başlarsa başlamadan iyice ye

bulantım var canım ama çıkartmıyorum çok şükür. Gece kalkıp yiyorum ben onları çıkartmammmmm

Eski zamanlarla gunumuz elbette ki ayni degil ancak bu kadar da evham yapmak da zararli. Saglikli bebislrrimiz varsa Allahın izniyle alacagiz kucaklarimixa. Veren de o alan da o olacaktir. Ben bebegimi rabbime emanet ediyorum. Hayatima devam ediyorum. Mesela tokoplazma rubella gibi tahlillerimi istedi dr. Bu viruslerin kontrolunu yapalim dedi. Ama soyle yap boyle yap demddi. Once sonuclari gorecek cunku. Insallah temiz cikar. Bu sekilde yaparsaniz ne misafirliginiz olur ne baska bisey. Benim hamile arkadasim vardi mangal cok yerdi. Et sevmezdi ama tavuk hrr firsatta. Bulundugumuz yerde sebze meyve hic yoktu. Koyde gorevdeydik. Hep abur cuburla beslemek zorunda kaldi cocugunu. Cok sukur sapasaglam da geldi. Yiyecek ekmekleri varsa grlecek yavrularimiz. Icinizi azicik ferahlatin lutfen.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

günaydın hanımlar 2 gündür şehir dışındaydım bakamadım topik almış başını gitmiş
aramıza yeni katılan hayırlı olsun inş. yavrularımızı hep birlikte kucaklayacağız
bu gün kontrolü olan sakin olun rabbim yardımcınız olsun güzel haberlerle gelin inş.

bebeğe dair hiçbişiy hissetmiyorum buda beni korkutuyor kızlar napsam acıyan göğüslerim artık acımıyor nedenki acaba başkada belirtim yoktu zağten

bebeğe dair hiçbişiy hissetmiyorum buda beni korkutuyor kızlar napsam acıyan göğüslerim artık acımıyor nedenki acaba başkada belirtim yoktu zağten

fıstık senın ki resmen psikolojik. Hep diye diye gögüslerini bile bezdirdin. Benimde acımıyor rahat ol canım benım

günaydın kızlar...bayadır giremiyorum mide bulantılarım çok kötü ahh bir çıkarsam bildiğiniz bütün gün resmen süründürüyor...düşük tehlikemde var..bugün işe geldim ağrılarım artarsa tekrar rapor vericek..bende kilo verdim..salata yoğurt başka birşey yiyemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…