asla içme canım asla...bak tpksoplazma ve brusella bildigin gibi değil.berbat birsey.tokaoplazmayı sen hissetmiyorsun ama bebeğine büyük zararı var.brusella ise amcam geçirdi 3ay yatalak kaldı.lütfen pastoriZe iç...ben cok korkuyorum pazar peyniri yeme....lütfen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bencede iyi pişmemiş et iyi haşlanmamış yumurta salam sucuk sosik çiğ süt bunlar toksoplazma hastalığı oluyor. en yakın arkadaşım 2 aylık bebeğini aldırmak zorunda kaldı meğer toksoplazma virüsü varmış. ve ekim ayından beri antibiyotik falan bekliyo tekrar bebek yapmak için ama halen atamamış o virüsü. bende daha baktırmadık inşallah temizdir önümüzdeki hafta tahlil yaptıracam . biraz geç kaldım ama
dikkat et dışarıda satılan peynir veyaz taze peynir falan da yeme
o kaynatma taktiğine bir bak canım ama o zaman da bütün yararlı bakteriler ve vitaminleri ölüyor.pastoriZe içmeyi zorla canım daha besleyici kaynamışa göre
o kaynatma taktiğine bir bak canım ama o zaman da bütün yararlı bakteriler ve vitaminleri ölüyor.pastoriZe içmeyi zorla canım daha besleyici kaynamışa göre
[QUOT E=lili88;35452683]bencede iyi pişmemiş et iyi haşlanmamış yumurta salam sucuk sosik çiğ süt bunlar toksoplazma hastalığı oluyor. en yakın arkadaşım 2 aylık bebeğini aldırmak zorunda kaldı meğer toksoplazma virüsü varmış. ve ekim ayından beri antibiyotik falan bekliyo tekrar bebek yapmak için ama halen atamamış o virüsü. bende daha baktırmadık inşallah temizdir önümüzdeki hafta tahlil yaptıracam . biraz geç kaldım ama
dikkat et dışarıda satılan peynir veyaz taze peynir falan da yeme[/QUOTE]
benim evde kedi olunca hemen yaptırdım ben.mecbur çünkü kediden geçme olasılığı yüksek ama şükür ypk
bencede iyi pişmemiş et iyi haşlanmamış yumurta salam sucuk sosik çiğ süt bunlar toksoplazma hastalığı oluyor. en yakın arkadaşım 2 aylık bebeğini aldırmak zorunda kaldı meğer toksoplazma virüsü varmış. ve ekim ayından beri antibiyotik falan bekliyo tekrar bebek yapmak için ama halen atamamış o virüsü. bende daha baktırmadık inşallah temizdir önümüzdeki hafta tahlil yaptıracam . biraz geç kaldım ama
dikkat et dışarıda satılan peynir veyaz taze peynir falan da yeme
canım 28 saatte 2kat ve üzeri olması gerekiyor. benim ilk zamanlar 48 saatte 2.5 kat artmıştı. seninkide en az 500 küsür çıkar hatta daha fazla
hepimize hayırlı kandiller. Allah herşeyden önce hepimize sağlık sıhhat versin huzur versin. Allah gönlümüzden geçenleri bize hayra çevirip versin.
kızlar hepimizin kandili mübarek olsun. bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim bebk bekleyen kardeşlerimize hayırlı ve tez zamanda bebk nasip etsin.. bizlere de yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah... amiiinn
kızlar benim anlamadığım bişi var şimdi bu hcg 1 günde mi ikiye katlaması 2 günde bir mi ikiye katlaması gerekiyor:44::44: benim 4 gün önceki ilk değerim 114tü. yarın hastaneye gidecm ortalama kaç gibi olmalı değerim:44::44:
Son 2 saat kaldı çok heyecanlıyım. Zaten bütün gece uyuyamadım. Allahım ne olur şu pıt pıtları ben de duyayım. Dua edin kızlar bana da lütfen. İnşallah güzel haberlerle döneyim.
Son 2 saat kaldı çok heyecanlıyım. Zaten bütün gece uyuyamadım. Allahım ne olur şu pıt pıtları ben de duyayım. Dua edin kızlar bana da lütfen. İnşallah güzel haberlerle döneyim.
kızlar günaydın. son 10günde 2 kilo verdim. bulantı falan da yok. sadece 5gündür falan iştahsızım ve ishal oldum. bi de bulantılar başlayınca epey zayıflayacağım demektir. neyse bebeğim sağlıklı olsun daa inşaallah....
kızlar günaydın. son 10günde 2 kilo verdim. bulantı falan da yok. sadece 5gündür falan iştahsızım ve ishal oldum. bi de bulantılar başlayınca epey zayıflayacağım demektir. neyse bebeğim sağlıklı olsun daa inşaallah....