2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Ayy ciddi misin bir haftadır içiyorum bişey olmaz inşallah korktum şimdi.. Sağol canım aydınlattın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy ciddi misin bir haftadır içiyorum bişey olmaz inşallah korktum şimdi.. Sağol canım aydınlattın

kaynatıyır musun peki

bencede iyi pişmemiş et iyi haşlanmamış yumurta salam sucuk sosik çiğ süt bunlar toksoplazma hastalığı oluyor. en yakın arkadaşım 2 aylık bebeğini aldırmak zorunda kaldı meğer toksoplazma virüsü varmış. ve ekim ayından beri antibiyotik falan bekliyo tekrar bebek yapmak için ama halen atamamış o virüsü. bende daha baktırmadık inşallah temizdir önümüzdeki hafta tahlil yaptıracam . biraz geç kaldım ama
dikkat et dışarıda satılan peynir veyaz taze peynir falan da yeme

Evet iyice kaynatmıştım canım

o kaynatma taktiğine bir bak canım ama o zaman da bütün yararlı bakteriler ve vitaminleri ölüyor.pastoriZe içmeyi zorla canım daha besleyici kaynamışa göre

Ben zaten çiğ sütü sevmem hiç.. Normalde pastörize içerim. Annemler daha faydalı dedi diye aldım iyice kaynattım ama yok içmem artık

[QUOT E=lili88;35452683]bencede iyi pişmemiş et iyi haşlanmamış yumurta salam sucuk sosik çiğ süt bunlar toksoplazma hastalığı oluyor. en yakın arkadaşım 2 aylık bebeğini aldırmak zorunda kaldı meğer toksoplazma virüsü varmış. ve ekim ayından beri antibiyotik falan bekliyo tekrar bebek yapmak için ama halen atamamış o virüsü. bende daha baktırmadık inşallah temizdir önümüzdeki hafta tahlil yaptıracam . biraz geç kaldım ama
dikkat et dışarıda satılan peynir veyaz taze peynir falan da yeme[/QUOTE]
benim evde kedi olunca hemen yaptırdım ben.mecbur çünkü kediden geçme olasılığı yüksek ama şükür ypk

Allah korusun, geçmiş olsun arkadaşına da.. İyi oldu söylediğiniz kızlar dikkat edicem bunlara

Kabızlık sorunu olan arkadaşlar,duphalac diye bi şurup var..bağırsakları rahatlatıyor diye biliyorum..doktorunuza sorup kullanabilirsiz

Kişiye göre değişiyor galiba benim 3 günde 2 katına çıkıyor

12-01-2015 ♥

Son 2 saat kaldı çok heyecanlıyım. Zaten bütün gece uyuyamadım. Allahım ne olur şu pıt pıtları ben de duyayım. Dua edin kızlar bana da lütfen. İnşallah güzel haberlerle döneyim.

Son 2 saat kaldı çok heyecanlıyım. Zaten bütün gece uyuyamadım. Allahım ne olur şu pıt pıtları ben de duyayım. Dua edin kızlar bana da lütfen. İnşallah güzel haberlerle döneyim.

Rabbim yardım etsin miraçta görüştüğü habibinin hürmetine sana da bana da benimde var bugün eger yolunda gitmezse benim de alınacak

Rabbim yardım etsin miraçta görüştüğü habibinin hürmetine sana da bana da benimde var bugün eger yolunda gitmezse benim de alınacak

insallahhhhh guzel haberlerle gelirsiniz kizlar.

fıstıklar güzel haberlerle geleceksiniz hiç korkmayın. Dün çok mübarek bir gündü.Rabbimizden istedik herşeyi. OL deyince olacaktır herşey..

kızlar günaydın. son 10günde 2 kilo verdim. bulantı falan da yok. sadece 5gündür falan iştahsızım ve ishal oldum. bi de bulantılar başlayınca epey zayıflayacağım demektir. neyse bebeğim sağlıklı olsun daa inşaallah....

bende mucizevi bir sekılde kılo almıyorum canım. Ben ömrü hayatımda böyle yediğimi bilmiyorum .
Gece yataktan kalkıp yiyorum o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…