Bana en iyi gelen şey, yarım litre ılık suya 3 damla elma sirkesi ekleyip özel bölgeyi yıkamak. Tavsiye ederim.
banada ablam az önce tlfda dediki tuzlu sıcak suya ayaklarını sok 15 dakika beklet.. seninkide çok iyi hangi sirke üzüm elma
canım aç veya susuz kalınca baş ağrısı yapar.
hergün birimize birşey oluyor. anne olmanın zorluğunu şimdiden anlamaya başlıyorum.
aynen canım fenalardayım ya.sabahtan berri.allahtan normalde de ilaç kullanmadığım için cok zorlanmıyprım ama geçsin artık((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oo ne güzel ya.. benimde ilk baktirdigimda 736 ydi.. sonraki 4381 olmuştu2784 bizim ilk defa bu kadar degrrlerimiz oluyo mutluyuz
benim gibi korkunç baş agrısı h
çeken var mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar. 8. Tüp bebek denememde hamileyim sonunda. Allah kısmet ederse ben de ocak annesi olucam.
iyi aksamlar kızlar ya bıgun bide dün cok iyiydim masallahım wardı amma bu bni biraz endiselendirdi normalde endişelenmezdim ama. Buraya girip okuyunca pimpirikli bişi oluyom
Ne mide bulantısı ne bişi yok ....
Allah allah nese ki onümzdeki hafta cumaya randevum var inş xaman geçerde bnde bi rahatlerım yahu....
kızlar hepimizin kandili mübarek olsun. bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim bebk bekleyen kardeşlerimize hayırlı ve tez zamanda bebk nasip etsin.. bizlere de yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah... amiiinn
kızlar benim anlamadığım bişi var şimdi bu hcg 1 günde mi ikiye katlaması 2 günde bir mi ikiye katlaması gerekiyor:44::44: benim 4 gün önceki ilk değerim 114tü. yarın hastaneye gidecm ortalama kaç gibi olmalı değerim:44::44:
kızlar hepimizin kandili mübarek olsun. bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim bebk bekleyen kardeşlerimize hayırlı ve tez zamanda bebk nasip etsin.. bizlere de yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah... amiiinn
kızlar benim anlamadığım bişi var şimdi bu hcg 1 günde mi ikiye katlaması 2 günde bir mi ikiye katlaması gerekiyor:44::44: benim 4 gün önceki ilk değerim 114tü. yarın hastaneye gidecm ortalama kaç gibi olmalı değerim:44::44:
hayırlı olsun))
yani çokda özel yapılabilecek bir şey yok,, sadece az ve sık yemek gerekiyor birde beyaz ekmek, hamur işlerinden uzak durmak, gerekiyor çünkü bunlar şişmeye sebeb olabiliyor, abur cuburları çıkartmak gerekiyor onun yerine kuruyemiş, kuru üzüm kuru kayısı falan yemek gerekiyor, kuru kayısıları ve üzümleri yemeden önce suda beklet ve yıka,,,,
bu arada kesinlikle pastörize sütten yapılmış peynir yemek gerekiyor, yoğurtta aynı şekilde,,,
eti ve balığı çok iyi pişirip yiyoruz,,,,
en önemlisi de su,,, içebildiğin kadar su iç bu dönemde,,,,
Merhaba kızlar. 8. Tüp bebek denememde hamileyim sonunda. Allah kısmet ederse ben de ocak annesi olucam.
canım 28 saatte 2kat ve üzeri olması gerekiyor. benim ilk zamanlar 48 saatte 2.5 kat artmıştı. seninkide en az 500 küsür çıkar hatta daha fazla
hepimize hayırlı kandiller. Allah herşeyden önce hepimize sağlık sıhhat versin huzur versin. Allah gönlümüzden geçenleri bize hayra çevirip versin.
Sağol canım amin. Seninde kandilin mübarek olsun.2 günde bir 2 ye katlanıyor canım. Şuanki değerin 460 civarı olmalı. Yarın biraz daha yükselir. Hayırlı haberlerle gel inşallah. Ben de yarın kalp atışını duymaya gidicem. O kadar heyecanlıyım ki anlatamam.
canım yoğurt pastörize sütten mi yapılmış olmalıymış bunu bilmyrdumben hazır yoğurt yiyemiyrum, köy sütü alıp kendim keynatıp yoğurt yapıyordum, sorun olur mu ki
maaşşallahhhne büyük imtihandan geçmişsin canım, şükürler olsunn.. Rabbim mükafatını bu dünyada vermiş şükürler olsun. ahirette de çektiğin sıkıntının mükafatını bol bol versin inşaallah. bebeğinle uzuuuuun sağlıklı bir ömür diliyorum
Rabbim bu mübarek Gün yüzü suyu hurmetine kendisinden emanet bir can taşıyan anneleri mahçup etmesin evlatlarimizi saglikli sihhatli kucagimiza almamizi nasip etsin Allahim hepimizin gönlüne göre versin
Allah razı olsun canım amiiinnnteşekkür ederim cevabın için.. inşaallah bol bol artmıştır değerim çok heyecanlıyım ve mutluyum benim keseyi görmeme daha baya bi var desene
teşekkür ederim canım cevabın için.. inşaallah değerim güzel güzel artmıştır. sen de bebişinin minicik kalp atışlarını görürsün inşaallah hayırlısıyla. darısı başımahayırlı haberlerini bekliyorum canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?