2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

canım aç veya susuz kalınca baş ağrısı yapar.
hergün birimize birşey oluyor. anne olmanın zorluğunu şimdiden anlamaya başlıyorum.

aynen canım fenalardayım ya.sabahtan berri.allahtan normalde de ilaç kullanmadığım için cok zorlanmıyprım ama geçsin artık((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen canım fenalardayım ya.sabahtan berri.allahtan normalde de ilaç kullanmadığım için cok zorlanmıyprım ama geçsin artık((

baş ağrısını bilirim ışıkları kapatıp sesleri kapatıp tek başıma yatağa girerdim öyle ağrırdı midemi bulandırırdı. . kaç gündür de midem ağrıyor ağrımayı geçtim deliniyor
. geçer inşallah başının üstünü biraz soğuk suyla ıslat uzan dinlen. geçmiş olsun..

benim gibi korkunç baş agrısı h
çeken var mı

Ben varim malesef.hamileligimi ogrendigimden beri 3 kez migren atagim oldu.2 gundur basim agriyordu.dun aksam catlayacak gibi oldu.gece esim 1 saat basima masaj yapti ama nafile.aglaya aglaya hastaneye gittim. Minoset ictin bir tane.simdi biraz daha rahatim.rabbim kimseye yasatmasin.bas agrisi cok zor

İyi aksamlar kızlar ya bıgun bide dün cok iyiydim masallahım wardı amma bu bni biraz endiselendirdi normalde endişelenmezdim ama. Buraya girip okuyunca pimpirikli bişi oluyom
Ne mide bulantısı ne bişi yok ....
Allah allah nese ki onümzdeki hafta cumaya randevum var inş xaman geçerde bnde bi rahatlerım yahu....

inş cnm hayırlı haberler

kızlar hepimizin kandili mübarek olsun. bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim bebk bekleyen kardeşlerimize hayırlı ve tez zamanda bebk nasip etsin.. bizlere de yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah... amiiinn

kızlar benim anlamadığım bişi var şimdi bu hcg 1 günde mi ikiye katlaması 2 günde bir mi ikiye katlaması gerekiyor:44::44: benim 4 gün önceki ilk değerim 114tü. yarın hastaneye gidecm ortalama kaç gibi olmalı değerim:44::44:

canım 28 saatte 2kat ve üzeri olması gerekiyor. benim ilk zamanlar 48 saatte 2.5 kat artmıştı. seninkide en az 500 küsür çıkar hatta daha fazla
hepimize hayırlı kandiller. Allah herşeyden önce hepimize sağlık sıhhat versin huzur versin. Allah gönlümüzden geçenleri bize hayra çevirip versin.

Sağol canım amin. Seninde kandilin mübarek olsun.2 günde bir 2 ye katlanıyor canım. Şuanki değerin 460 civarı olmalı. Yarın biraz daha yükselir. Hayırlı haberlerle gel inşallah. Ben de yarın kalp atışını duymaya gidicem. O kadar heyecanlıyım ki anlatamam.

canım yoğurt pastörize sütten mi yapılmış olmalıymış bunu bilmyrdum ben hazır yoğurt yiyemiyrum, köy sütü alıp kendim keynatıp yoğurt yapıyordum, sorun olur mu ki

Merhaba kızlar. 8. Tüp bebek denememde hamileyim sonunda. Allah kısmet ederse ben de ocak annesi olucam.

maaşşallahhh ne büyük imtihandan geçmişsin canım, şükürler olsunn.. Rabbim mükafatını bu dünyada vermiş şükürler olsun. ahirette de çektiğin sıkıntının mükafatını bol bol versin inşaallah. bebeğinle uzuuuuun sağlıklı bir ömür diliyorum

Allah razı olsun canım amiiinnn teşekkür ederim cevabın için.. inşaallah bol bol artmıştır değerim çok heyecanlıyım ve mutluyum benim keseyi görmeme daha baya bi var desene

teşekkür ederim canım cevabın için.. inşaallah değerim güzel güzel artmıştır. sen de bebişinin minicik kalp atışlarını görürsün inşaallah hayırlısıyla. darısı başıma hayırlı haberlerini bekliyorum canımm

Rabbim bu mübarek Gün yüzü suyu hurmetine kendisinden emanet bir can taşıyan anneleri mahçup etmesin evlatlarimizi saglikli sihhatli kucagimiza almamizi nasip etsin Allahim hepimizin gönlüne göre versin

benim bünyem çok zayıf, çokda gıda zehirlenmesi olurum onun için açık sütü hiç içmem,, benim internette araştırdığım kadarı ile açık sütleri iyice kaynatman gerekiyor bu kaynatmada zaten bütün vitaminler yok oluyor ve taamami ile istediğin kadar steril olmuyor, intertte bir blogda okumuştım, bir bayan bu sütleri kaynatıyor ve bunu laboratara gönderiyor ama genede zararlı bakteriler oluyor ,,,,
bende kendim mayalamaya çalışıyorum yoğurdu ben günlük sütten mayalıyorum,,,
bu arada uzun ömürlü sütlerin çok fazla yararı yok diye biliyorum,,,

kIZLARRRR ben de geldim aranıza. Allah nasip ederse 13 Ocakta anne olucam, tahmini doğum tarihim. yarın ilk muayeneye gideeceğim ama eşimle nereye gideceğimizi bilmiyoruz daha =/ Ankarada olanlar kime gidiyosunuz?

Rabbim bu mübarek Gün yüzü suyu hurmetine kendisinden emanet bir can taşıyan anneleri mahçup etmesin evlatlarimizi saglikli sihhatli kucagimiza almamizi nasip etsin Allahim hepimizin gönlüne göre versin

amin canım RABBİM evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almak nasip etsin amiin

Kızlar tam 80 kisiyiz daha hamile olupta bana bildirim yapmayan var dedim ben bu ay cok bereketli 100 u gecicez inşallah:)

Son düzenleme:

İnşallah canım yarın ikimizde hayırlı haberlerle döneriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…