2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar TEVHİD VE YASİNLERİMİZ DEWAM EDİYO..
Yasini şeriif okursak hercal arkadasımıza tevhidleri dusjeli arkadasımıza LÜTFEN ÖZELDEN msjla bildirelim..
Arkadasalrın geçmişe dönüp bulmaları zor oluyo
Herkesin kini Allah kabul etsin

sağol canım okuyorum ben Yasin'i söylemen iyi oldu bilmiyordum sayısı var mı onunda?
Yarin kontrolum var. Acaba ultrosyon fotografi verirler mi

canım istemeyi unutma vermeyi unutuyorlar bazen

bebeğe dair hiçbişiy hissetmiyorum buda beni korkutuyor kızlar napsam acıyan göğüslerim artık acımıyor nedenki acaba başkada belirtim yoktu zağten

bende 5, haftalarda aynı sorunu yaşadım hatta buraya yazdım göğüslerim acımıyor diye. sonra tekrar şişti acıdı ama geri gitti acısı.
göğüslerimde belirti kalmadı. kişiden kişiye değişiyor canım korkmA inşşallah birşeyimiz yoktur

7+2 de belirtilerim

hala çok üşüyorum kazak üstü hırka ve patikleyim:)
bir haftadır gaz ve kabızlık mahvetti, özellikle gaz
dün göğüs ucum soyulmuştu acıyordu
uyku hali devam
keyifsizlik devam
sinirlilik devam
iştah çok fazla az az yiyorum asla aç kalamıyorum ellerim titriyor başım dönüyor

ayyy evet duş jeli gelmiş:)) canım gördün mü?

Bebeğimin kalbini dinledim bugün. Rabbime şükürler olsun. Yaşlar boşaldı gözümden. Tarif edilemeyecek bişeymiş. Allah tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah.

Bebeğimin kalbini dinledim bugün. Rabbime şükürler olsun. Yaşlar boşaldı gözümden. Tarif edilemeyecek bişeymiş. Allah tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah.

canim cok sevindim insaallah ben de görürüm bugün senin gibi güzel haberlerle gelirim

ohh maşalllah bak korkulacak bırşey yokmuş dedigim gibi değil mi .. Bonk bonk bonk. diye atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…