ayyy maşallah canım çok sevindimBebeğimin kalbini dinledim bugün. Rabbime şükürler olsun. Yaşlar boşaldı gözümden. Tarif edilemeyecek bişeymiş. Allah tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah.
günaydın canım aminKızlar günaydınnnn bu hafta super bi hafta olsun inşallah...
canim cok sevindim insaallah ben de görürüm bugün senin gibi güzel haberlerle gelirim
canim cok sevindim insaallah ben de görürüm bugün senin gibi güzel haberlerle gelirim
Bir de kasık ağrım için progestan verdi doktor ama jel olanını vajinadan alacaksın dedi. Kullanmaya korkuyorum kızlar yan etki falan yapar mı? Zaten tansiyonum çok düşük. Kullanan arkadaşlar nasıl kullanılıyo ve yan etkileri neler acaba?
Bir de kasık ağrım için progestan verdi doktor ama jel olanını vajinadan alacaksın dedi. Kullanmaya korkuyorum kızlar yan etki falan yapar mı? Zaten tansiyonum çok düşük. Kullanan arkadaşlar nasıl kullanılıyo ve yan etkileri neler acaba?
Meraba canım bende 1 düşük 1 kurtajdan sonra bu ıns bnmle olcak senın sebebı ney onuu ogrendınmı onlm almak için
ohh maşalllah bak korkulacak bırşey yokmuş dedigim gibi değil mi .. Bonk bonk bonk. diye atıyor
Kızlar öncelikle hepinize merhaba ben geçen yıl Ağustos'ta düşük yaptım bu ay tekrar hamile oldugumu öğrendim 5+6 yız bugün.. 4. Hfta keseyi gördük haftaya cuma kalp atışını görmeye gidiceZ bi keZ düşük yaşadım diye hep bi korku var içimde.. Bulantım akşam oluyo ama az az göğüslerim öyle sürekli sızlamıyor mide yanması ve aşırı gaz var şişkinlik rahatsız etmiyorlar çok şükür bebeğim sağlıklıca doğsun da bunlar bişey değil.. Düşük yaptığımı söyleyince progestan ecopirin verdi doktor kullanıyorum ama günler geçmiyo bi görebilseydik yavruşumu
su anda bende her bi halt var canım.. Halsizlik üşüme sinir terleme öküzzz gibi acıkma. bulantı...baş ağrısı huzursuz bacak sendromu.... Mutluyum ama ya.. Azıcıkta delilik geldi sanırım
Cnm neden sadece coraspın ıgne neden vurulmuosunnevet canım kan pıhtılaşma sorunu çıktı..ben iksini de kürtaj oldum maalesef..şimdi coraspirin kullanıyorumm
Evet canım ama insan ister istemez stres oluyor. Şükürler olsun Rabbime bu günleri gösterdi, sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görelim inşallah.
Amin canım inşallah sende hayırlı haberlerle gel. Dua edicem senin için arkadaşım.
Cnm neden sadece coraspın ıgne neden vurulmuosunn
amin hani diyorlar ya bambaşka kokuyor cenneti bilmeden cennet kokusu diye ben onu duymak istiyorum ne kadar yeni doğum yapmıs arkadasım varsa hepsinin bebeklerini kokladım sadece dalin kokusu aldım. Ama onlara baska geliyormuş ben o cennet kokusunu duymak istiyorum
Kızlar öncelikle hepinize merhaba ben geçen yıl Ağustos'ta düşük yaptım bu ay tekrar hamile oldugumu öğrendim 5+6 yız bugün.. 4. Hfta keseyi gördük haftaya cuma kalp atışını görmeye gidiceZ bi keZ düşük yaşadım diye hep bi korku var içimde.. Bulantım akşam oluyo ama az az göğüslerim öyle sürekli sızlamıyor mide yanması ve aşırı gaz var şişkinlik rahatsız etmiyorlar çok şükür bebeğim sağlıklıca doğsun da bunlar bişey değil.. Düşük yaptığımı söyleyince progestan ecopirin verdi doktor kullanıyorum ama günler geçmiyo bi görebilseydik yavruşumu
inşallah canım benım. bu arada merak etme rahmın ters olması kepçe kulak olmak gıbı bıseymış. saglık acısından bır sorun yok yanıbenimde rahim geriye yatık canım . hatta adetlerim çok ağrılı geçer bu yüzdenmiş.
bizde keseyi göresiye kadar çok uğraştık. idrara sıkışınca ancak görebildik. kısmetse bu çarşamba kalp atışını duymaya gidecez. inşallah herşey yolunda olur herkesin
bebeğimin kalbini dinledim bugün. Rabbime şükürler olsun. Yaşlar boşaldı gözümden. Tarif edilemeyecek bişeymiş. Allah tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?