2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Bir de kasık ağrım için progestan verdi doktor ama jel olanını vajinadan alacaksın dedi. Kullanmaya korkuyorum kızlar yan etki falan yapar mı? Zaten tansiyonum çok düşük. Kullanan arkadaşlar nasıl kullanılıyo ve yan etkileri neler acaba?

Bebeğimin kalbini dinledim bugün. Rabbime şükürler olsun. Yaşlar boşaldı gözümden. Tarif edilemeyecek bişeymiş. Allah tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah.
ayyy maşallah canım çok sevindim
Kızlar günaydınnnn bu hafta super bi hafta olsun inşallah...
günaydın canım amin
canim cok sevindim insaallah ben de görürüm bugün senin gibi güzel haberlerle gelirim

inşallah canım sende verirsin bugün güzel haber

yan etkisi vajinal kaşıntı yapıyor canım. mutlaka kullan yan etki falan korkma sadece hormon o.. rahim çeperini kalınlaştırıyor. Bende kaşınmtı yaptı 1 gün ara verince geçti korkma.

ben hapını fitil olarak kullandım ağızdan almaktan daha etkili ayrıca ağızdan alınca yan etkisi daha fazla oluyor .
en iyisi vajinadan ama jel olanını bilmiyorum eminim onunda bi zararı olmaz

Kızlar öncelikle hepinize merhaba ben geçen yıl Ağustos'ta düşük yaptım bu ay tekrar hamile oldugumu öğrendim 5+6 yız bugün.. 4. Hfta keseyi gördük haftaya cuma kalp atışını görmeye gidiceZ bi keZ düşük yaşadım diye hep bi korku var içimde.. Bulantım akşam oluyo ama az az göğüslerim öyle sürekli sızlamıyor mide yanması ve aşırı gaz var şişkinlik rahatsız etmiyorlar çok şükür bebeğim sağlıklıca doğsun da bunlar bişey değil.. Düşük yaptığımı söyleyince progestan ecopirin verdi doktor kullanıyorum ama günler geçmiyo bi görebilseydik yavruşumu

ohh maşalllah bak korkulacak bırşey yokmuş dedigim gibi değil mi .. Bonk bonk bonk. diye atıyor

Evet canım ama insan ister istemez stres oluyor. Şükürler olsun Rabbime bu günleri gösterdi, sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görelim inşallah.

hoşgeldin canım aramıza. Allah kazasız kavuştursun inşallah. Düşük sebebin neydi araştırıldı mı?

su anda bende her bi halt var canım.. Halsizlik üşüme sinir terleme öküzzz gibi acıkma. bulantı...baş ağrısı huzursuz bacak sendromu.... Mutluyum ama ya.. Azıcıkta delilik geldi sanırım

oooo yok mu arttıran :) allah hepimizin yardımcısı olsun canım

Evet canım ama insan ister istemez stres oluyor. Şükürler olsun Rabbime bu günleri gösterdi, sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görelim inşallah.

amin hani diyorlar ya bambaşka kokuyor cenneti bilmeden cennet kokusu diye ben onu duymak istiyorum ne kadar yeni doğum yapmıs arkadasım varsa hepsinin bebeklerini kokladım sadece dalin kokusu aldım. Ama onlara baska geliyormuş ben o cennet kokusunu duymak istiyorum

Sağolun kızlar mecbur kullanıcam o zaman. Kaşıntı bişey değil de tek korkum tansiyonumu daha fazla düşürürse diye. Olsun buna da şükür. Duydum ya pıtpıtları hamdolsun Rabbime :)

İnşallah canım hayırlısıyla o kokuları duymak bize de nasip olur. Allah tüm isteyenlere nasip etsin en yakın zamanda.

Hoş geldin hayırlı olsun sağlıkla doğurup büyütmek nasip olsun

inşallah canım benım. bu arada merak etme rahmın ters olması kepçe kulak olmak gıbı bıseymış. saglık acısından bır sorun yok yanı

Size iyi günler hanımlar çok oturdum yine başım döndü hoçakalın

bebeğimin kalbini dinledim bugün. Rabbime şükürler olsun. Yaşlar boşaldı gözümden. Tarif edilemeyecek bişeymiş. Allah tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah.

hayırlı olsun canım o sesleri duyunca insan bi an her şeyi unutuyor yüzü gülüveriyor
Hatta ben gülünce ses kesildi doktor dur kız kaçırdım dedi
Sonra tekrar atmaya başladı dünyanın en güzel sesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…