hayırlı olsun canım o sesleri duyunca insan bi an her şeyi unutuyor yüzü gülüveriyor
Hatta ben gülünce ses kesildi doktor dur kız kaçırdım dedi
Sonra tekrar atmaya başladı dünyanın en güzel sesi
Bebeğimin kalbini dinledim bugün. Rabbime şükürler olsun. Yaşlar boşaldı gözümden. Tarif edilemeyecek bişeymiş. Allah tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah.
Kızlar günaydınnnn bu hafta super bi hafta olsun inşallah...
Kızlar öncelikle hepinize merhaba ben geçen yıl Ağustos'ta düşük yaptım bu ay tekrar hamile oldugumu öğrendim 5+6 yız bugün.. 4. Hfta keseyi gördük haftaya cuma kalp atışını görmeye gidiceZ bi keZ düşük yaşadım diye hep bi korku var içimde.. Bulantım akşam oluyo ama az az göğüslerim öyle sürekli sızlamıyor mide yanması ve aşırı gaz var şişkinlik rahatsız etmiyorlar çok şükür bebeğim sağlıklıca doğsun da bunlar bişey değil.. Düşük yaptığımı söyleyince progestan ecopirin verdi doktor kullanıyorum ama günler geçmiyo bi görebilseydik yavruşumu
canım doktorun progestan dan başka önerisi olmadı..çoookkk önce gittiğim bir başka doktor iğneye başlarız demişti ama onunla kaldı..bahsettiğin bu iğne pıhtılaşmayla mı alakalı yoksa progestanın iğnesimi
teşekkür ederim canım. Kesinlikle öyleymiş. Hayatım boyunca unutamayacağım bugün duyduğum sesleri. Bir de şu kasık ağrım geçseydi. Umarım jel işe yarar.
Canım çok katısın, ilk hamileliğin normal ama yukarda da yazdım mangal eti iyi pişerse bir zararı olmaz daha sağlıklı yanmadığı sürece, sakınan göze çöp batar her şey kararında olmalı hamilelik hastalık değil doğal bir süreç, hepimiz bebeğimizin iyiliğini düşünüyoruz kim zarar vermek ister, milletin evinde uyuya kalan ortalıkta dolaşan çocukla hamileliğin alakasını anlayamadım?Çocuk sahibi olmak doğal bir süreç yetiştirmek tabi ki kurallar olacak ki kuralcı bir anneyim ama çocuğumuz oldu diye hayattan soyutlanmak ilerde bize zarar verir bir bakmışsın bunalıma girmişsin
Yarin kontrolum var. Acaba ultrosyon fotografi verirler mi
kızlllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mide bulantısı için bişey keşfettim:) normalde sabahları kalktığımda baş dönmesi mide yanması ve bulantısından akşama kadar kendime gelemiyordum üstelik kusamıyordum bu beni tamamen mahvediyordu. dün gece kalkıp wc ye gittiğimde dört beş tane cubuk kraker yedim, ve sabah kalktığımda mide bulantım baya azalmıştı denemenizi tavsiye ediyorum her vc ye kalktığınızda agzınıza bikac kraker atın.
bu arada ben sürekli tuz yemek istiyorum, resmen tuzluğu ağzıma boşaltmak istiyorum neden sizce bi fikri olan var mı
canım hiç canını sıkma geç döllenmedir. ben sat a göre 9+2 de duydum:)
kızlar bende de kan pıhtılaşması var bir hibor iğne bir coraspin bir folbiol kullanıyorm ilk gebeliğim ama özellikle pıhtılaşma olanlar ve düşük yaşayanlar mutlaka igne kullanmalı diye biliyorum baska bir doktora danıs benceCnm neden sadece coraspın ıgne neden vurulmuosunn
kızlar bende de kan pıhtılaşması var bir hibor iğne bir coraspin bir folbiol kullanıyorm ilk gebeliğim ama özellikle pıhtılaşma olanlar ve düşük yaşayanlar mutlaka igne kullanmalı diye biliyorum baska bir doktora danıs bence
Daha önceden gittiğinde de mi geriden geliyordu gelişimi canım?
acanım tuz çok fazla kullanmamaya çalış ödem yapıyormuş hamilelik ilerledikçe elin ayağın şişiyormuş
a
ama tuz yiyince gözüm açılıyo resmen, eskiden de cok tuzlu yerdim simdi daha da arttı doktora sordum sana zararı olr bebege olmaz dedi ama haklısın azaltmaya çalışıyım
Doktor Keseyi gördüğünde çook iyi demişti kalp atışlarını duymaya gidincede pek iyi değil dedi
İnşallah bir sorun olmaz canım. Allah hayırlısını versin hepimize. Ne zamandı birdahaki kontrolün?
Amimmmm cnm
bu cuma gidicem inşallahhh bebeğim gelişmiştir
Kızlar öncelikle hepinize merhaba ben geçen yıl Ağustos'ta düşük yaptım bu ay tekrar hamile oldugumu öğrendim 5+6 yız bugün.. 4. Hfta keseyi gördük haftaya cuma kalp atışını görmeye gidiceZ bi keZ düşük yaşadım diye hep bi korku var içimde.. Bulantım akşam oluyo ama az az göğüslerim öyle sürekli sızlamıyor mide yanması ve aşırı gaz var şişkinlik rahatsız etmiyorlar çok şükür bebeğim sağlıklıca doğsun da bunlar bişey değil.. Düşük yaptığımı söyleyince progestan ecopirin verdi doktor kullanıyorum ama günler geçmiyo bi görebilseydik yavruşumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?