2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Teşekkür ederim canım. Kesinlikle öyleymiş. Hayatım boyunca unutamayacağım bugün duyduğum sesleri. Bir de şu kasık ağrım geçseydi. Umarım jel işe yarar.

Bebeğimin kalbini dinledim bugün. Rabbime şükürler olsun. Yaşlar boşaldı gözümden. Tarif edilemeyecek bişeymiş. Allah tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah.

Gözün aydın canım çok seviniyorum bu pıt pıtları duyanlara allah duymayan herkese nasıip etsin
inşallah bende haftaya duyucam inşallah

Kızlar günaydınnnn bu hafta super bi hafta olsun inşallah...

inşallah

Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza benim de düşügüm var üzülme hepsi öyle olucak diye bişey yokmuş
bana hep öyle söylediler umarım bebişlerimiz bu sefer bizlere tutunur.

Hyır cnm pıhtılasma için bn hm ipne hm coraspın kullanıom riske atma bnce konus drunlaa bn adetım bgun gectı hmn ıgneye basladımm

kızlllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mide bulantısı için bişey keşfettim:) normalde sabahları kalktığımda baş dönmesi mide yanması ve bulantısından akşama kadar kendime gelemiyordum üstelik kusamıyordum bu beni tamamen mahvediyordu. dün gece kalkıp wc ye gittiğimde dört beş tane cubuk kraker yedim, ve sabah kalktığımda mide bulantım baya azalmıştı denemenizi tavsiye ediyorum her vc ye kalktığınızda agzınıza bikac kraker atın.
bu arada ben sürekli tuz yemek istiyorum, resmen tuzluğu ağzıma boşaltmak istiyorum neden sizce bi fikri olan var mı

teşekkür ederim canım. Kesinlikle öyleymiş. Hayatım boyunca unutamayacağım bugün duyduğum sesleri. Bir de şu kasık ağrım geçseydi. Umarım jel işe yarar.

jeli nasıldır bilmiyorum ama bende hapını kullanıyorum gece yatarken alıyorum uyumamı kolaylaştırıyor
ilacı aldıktan sonra yatmazsam sarhoş gibi oluyorum dengem bozuluyor ama kasık ağrılarım azaldı çok şükür
seninki de geçer inş.

Yarin kontrolum var. Acaba ultrosyon fotografi verirler mi

ultrason fotoğrafı verirler tabi ki.

canım tuz çok fazla kullanmamaya çalış ödem yapıyormuş hamilelik ilerledikçe elin ayağın şişiyormuş

Cnm neden sadece coraspın ıgne neden vurulmuosunn
kızlar bende de kan pıhtılaşması var bir hibor iğne bir coraspin bir folbiol kullanıyorm ilk gebeliğim ama özellikle pıhtılaşma olanlar ve düşük yaşayanlar mutlaka igne kullanmalı diye biliyorum baska bir doktora danıs bence

canım tuz çok fazla kullanmamaya çalış ödem yapıyormuş hamilelik ilerledikçe elin ayağın şişiyormuş
a
ama tuz yiyince gözüm açılıyo resmen, eskiden de cok tuzlu yerdim simdi daha da arttı doktora sordum sana zararı olr bebege olmaz dedi ama haklısın azaltmaya çalışıyım

a
ama tuz yiyince gözüm açılıyo resmen, eskiden de cok tuzlu yerdim simdi daha da arttı doktora sordum sana zararı olr bebege olmaz dedi ama haklısın azaltmaya çalışıyım

doğru söylemiş canım bebeğe zararı yok
vücudun su toplar ayakların ayakkabılara sığmaz dediler bana bende çok tuzlu yiyorum çünkü

iyide ilk gebelikte pıhtılaşma olup olmadıgını bılemıyorlar diye biliyorum ben. tüp bebek ve düşük dışında vermıyorlar sanırım sulandırıcı ığne

Hayırlı olsun canım. İnşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına. Ecopirin bana da verdi ama kullanmadım daha. Sen ne zamandır kullanıyorsun? Olumsuz bir etkisi oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…