Allah yardimcin olsun canimBebeğimin ilaçlarıEki Görüntüle 1486910 bebedor göğüs pedini ve Philips avent göğüs kalkanını ben kullanıyorum diğerleri bebeğimin
Ve bu da bebeğime günlük yaptığım bakımıEki Görüntüle 1486913 Dediğim gibi keşke sadece emzirip gazını çıkarıp altını alıp uyutsam yada oynatsam o bakım çok kolay yine de hamdolsun çok zor
Bebeğimin ilaçlarıEki Görüntüle 1486910 bebedor göğüs pedini ve Philips avent göğüs kalkanını ben kullanıyorum diğerleri bebeğimin
Ve bu da bebeğime günlük yaptığım bakımıEki Görüntüle 1486913 Dediğim gibi keşke sadece emzirip gazını çıkarıp altını alıp uyutsam yada oynatsam o bakım çok kolay yine de hamdolsun çok zor
Kizlar bebeklerinizin vücudunu temislemek icin banyo yaparken ne kullaniyorsunuz sabun mu dus jeli mi onerebileceginiz bi marka var mi ben sebamedin sabununu kullaniyorum ama memnun kalmadim
oyyy kuzum benim.kıyamam yavrucagaBebeğimin ilaçlarıEki Görüntüle 1486910 bebedor göğüs pedini ve Philips avent göğüs kalkanını ben kullanıyorum diğerleri bebeğimin
Peki hazır su mu? Yoksa kaynatılmış su mu?kasikla icebildigi kadar ama genelde ek gida aralarnda veriyorum cok vermemeye gayret ediyorum ek gidadan sonra emIriyorum sutum azda olsa su ihtiyacina iyi elir diye dusunuyorum ama yaniliyorum mu bilemedim
Canim yurtdisindayim weleda diye bitkisel bi marka kullaniyorum, tr de mustrla iyimis sanirim. Ben bakim yagindan su dolu kuvete dokuyorum bebisi icine sokup o suyla yikiyorum ardindan temiz baska bi suyla durulama yapiyirum. Saci icin sampuan. Ebe boyle yaptirmisti, ilk ikibanyoyu ebeyle yaptirsikKizlar bebeklerinizin vücudunu temislemek icin banyo yaparken ne kullaniyorsunuz sabun mu dus jeli mi onerebileceginiz bi marka var mi ben sebamedin sabununu kullaniyorum ama memnun kalmadim
Rendeleyip elimle suyunu sıktım ama dikkat et tane düşmesin.Nasil verdiniz rendeleyip suyunumu
Canım benimki biberonu hiç almıyorcanim dedim ya armut mucize bisy ama ilk verirken cok sevdi diye diger seyleri de cok verme amanbazi seyler dokunabiliyor cam rendede mi verdin bu kadar kolay verdigine gore biberon verdin dikkatli ol cok biberon kyllanirsan anne memsini birakiyor erkenden cocuklar once mutlaka kasikla ver azicik dokuluyor falan ama onluk kullaninca bisy olmaz bide kakasini kontrol et hersey oldugu gibi cikiyor
Ünibaby kullanıyorumKizlar bebeklerinizin vücudunu temislemek icin banyo yaparken ne kullaniyorsunuz sabun mu dus jeli mi onerebileceginiz bi marka var mi ben sebamedin sabununu kullaniyorum ama memnun kalmadim
Cnm yok elini soktugundan diil snrm, sürekli kucakta duruyo ondan mi Anlamadım, nerdeyse her emzirme sonrasi kusuyor epey cok..Kilo alimi normal olursa fazlasi diycem ama oyle olmazsa bi sıkıntı oldugunu düşünucem..Kusmayi takip et elini sokup mu kustuuyor buunlerde benimkide elini hersyden cok seviyor emzigi atip elini bi gayretNego in dedigi gibi benim oglan artik abartti emzirirken benim mememle elinide sokuyor sebek bu raporun hayrli olsun Allah bi daha muhtac etmrsin bizi
ersagin bebek şampuanini kullaniyrum memnunum şimdilik.Kizlar bebeklerinizin vücudunu temislemek icin banyo yaparken ne kullaniyorsunuz sabun mu dus jeli mi onerebileceginiz bi marka var mi ben sebamedin sabununu kullaniyorum ama memnun kalmadim
meraba canım . Bende dun ev supurdum sildim makinaya çamasır attım alışverişe çıktım kv bbege baktı sonra yemk yaptım bulaşikları yerlestrdim kv kp geldiler onları agırladım çay çerez meyve hazırladım . Bulaşikları topladm makinayı boşalttm koydum bu kadar :)dün:
yatakları topladım
bir kaç posta oyuncak topladım
iki çeşit yemek yaptım
elde çıkan bulaşıkları yıkadım makina doluydu
çamaşır astım kuruyanları katlayıp yerleştirdim
wc banyo temizledim
tavuk parçalayıp buzluğa attım
oğlumla çifcilik oynadım
ev süpürdüm
miniğimin rutin bakımı
kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği faslı da var tabi
aklımda kalanlar bunlar
kahvalti yaptik .ortaligi topladim .iki cesit yemek yaptim bugüne haxir olsun misafir gelicek diye...dün:
yatakları topladım
bir kaç posta oyuncak topladım
iki çeşit yemek yaptım
elde çıkan bulaşıkları yıkadım makina doluydu
çamaşır astım kuruyanları katlayıp yerleştirdim
wc banyo temizledim
tavuk parçalayıp buzluğa attım
oğlumla çifcilik oynadım
ev süpürdüm
miniğimin rutin bakımı
kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği faslı da var tabi
aklımda kalanlar bunlar
Sağol cnmAllah yardimcin olsun canim
Benim bebeğimde kustu işe yaramıyor malesef canım bende yetiştiremiyorum üstü başı mahvoluyor yastığını yükselttimde aynı artık bende o ilaçları vermiyorum kusuyor çünküCanım çok geçmiş olsun.. Peki Reflü ilaçları işe yarıyor mu? Benim bebeğim de malesef çok öok kusuyor Kıyafet yetiştiremiyorum önlük desen onlarca aldık yine yetmiyor.. Reflü yastığı aldım doktor yüzde elli azaltır falan Demişti ama hikaye.. Ilaç vermeye de kıyamıyorum sende işe yarıyor mu ilaçlar? Bir de hamileliğinde çok kustun mu?
Günaydın.
akşama misafir var.oğluş öyle bi kaka yapmış ki tum vucut kaka olmus.banyo yaptırdık.su telaşım arasında ins güzelce uyur..emxiriyrum sonra tırnaklarını kesicem ve evi toplayıp nasil cikacaksam icinden süpürüp silicem..o kadar da yorgunum ki cumartesiyi de atlataydim misafirler üst üste denk geldi malesef
meraba canım . Bende dun ev supurdum sildim makinaya çamasır attım alışverişe çıktım kv bbege baktı sonra yemk yaptım bulaşikları yerlestrdim kv kp geldiler onları agırladım çay çerez meyve hazırladım . Bulaşikları topladm makinayı boşalttm koydum bu kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?