2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar bebeklerinizin vücudunu temislemek icin banyo yaparken ne kullaniyorsunuz sabun mu dus jeli mi onerebileceginiz bi marka var mi ben sebamedin sabununu kullaniyorum ama memnun kalmadim

Canım çok geçmiş olsun.. Peki Reflü ilaçları işe yarıyor mu? Benim bebeğim de malesef çok öok kusuyor Kıyafet yetiştiremiyorum önlük desen onlarca aldık yine yetmiyor.. Reflü yastığı aldım doktor yüzde elli azaltır falan Demişti ama hikaye.. Ilaç vermeye de kıyamıyorum sende işe yarıyor mu ilaçlar? Bir de hamileliğinde çok kustun mu?

Kizlar bebeklerinizin vücudunu temislemek icin banyo yaparken ne kullaniyorsunuz sabun mu dus jeli mi onerebileceginiz bi marka var mi ben sebamedin sabununu kullaniyorum ama memnun kalmadim

Burt bees enfes kokuyor canım ablam onu kullanıyor Bebeğini yiyesim geliyor :) benekler için köpürerek en Güzeli doğalı ditorlar ben zeytinyağlı saf sabun kullanıyorum arada arada da su ile yıkıyorum özellikle Güneşli günler sonrası şampuan sabun kullanmayın dışındaki d vitaminini emevilain ditorlar.. O Yüzden..

6.-8. Ay arası örnek beslenme tablosu kızlar... Sizlerle de paylaşayım, ben buna uyacağım demiyorum tabi araştırmalar devam editör :)

Eklentiler

• image.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 112
kasikla icebildigi kadar ama genelde ek gida aralarnda veriyorum cok vermemeye gayret ediyorum ek gidadan sonra emIriyorum sutum azda olsa su ihtiyacina iyi elir diye dusunuyorum ama yaniliyorum mu bilemedim
Peki hazır su mu? Yoksa kaynatılmış su mu?

Canim yurtdisindayim weleda diye bitkisel bi marka kullaniyorum, tr de mustrla iyimis sanirim. Ben bakim yagindan su dolu kuvete dokuyorum bebisi icine sokup o suyla yikiyorum ardindan temiz baska bi suyla durulama yapiyirum. Saci icin sampuan. Ebe boyle yaptirmisti, ilk ikibanyoyu ebeyle yaptirsik

Nasil verdiniz rendeleyip suyunumu
Rendeleyip elimle suyunu sıktım ama dikkat et tane düşmesin.

Canım benimki biberonu hiç almıyor kaşıkla verdim bi tane daha versem onu da icerdi cok sevdi neyse şu anda gayet iyi durumda sabah bikac kasık pekmezli yoğurt verdim aksam da kabak püresi vercem gece yatarken de milupanın pirinçli mamasından veriyorum onu cok seviyo ama az veriyorum hepsinden birer kasık üstü bası berbat oluyo ama o kadar tatlı yiyoki anlatamam

Ünibaby kullanıyorum

selam hanımlar ablama gidicem

inşaallah pişman olmam:)

alıntılar yarına artık:)

günlük yaptığımız ev işlerini de yazsak

motive ederiz birbirimizi

ilk ben yazıyım

dün:

yatakları topladım

bir kaç posta oyuncak topladım

iki çeşit yemek yaptım

elde çıkan bulaşıkları yıkadım makina doluydu

çamaşır astım kuruyanları katlayıp yerleştirdim

wc banyo temizledim

tavuk parçalayıp buzluğa attım

oğlumla çifcilik oynadım

ev süpürdüm

miniğimin rutin bakımı

kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği faslı da var tabi

aklımda kalanlar bunlar

Cnm yok elini soktugundan diil snrm, sürekli kucakta duruyo ondan mi Anlamadım, nerdeyse her emzirme sonrasi kusuyor epey cok..Kilo alimi normal olursa fazlasi diycem ama oyle olmazsa bi sıkıntı oldugunu düşünucem..

Günaydın.
akşama misafir var.oğluş öyle bi kaka yapmış ki tum vucut kaka olmus.banyo yaptırdık.su telaşım arasında ins güzelce uyur..emxiriyrum sonra tırnaklarını kesicem ve evi toplayıp nasil cikacaksam icinden süpürüp silicem..o kadar da yorgunum ki cumartesiyi de atlataydim misafirler üst üste denk geldi malesef

ersagin bebek şampuanini kullaniyrum memnunum şimdilik.

meraba canım . Bende dun ev supurdum sildim makinaya çamasır attım alışverişe çıktım kv bbege baktı sonra yemk yaptım bulaşikları yerlestrdim kv kp geldiler onları agırladım çay çerez meyve hazırladım . Bulaşikları topladm makinayı boşalttm koydum bu kadar :)

Valla ben dalin sampuan kullanıyrm sabum olarakta normal beyaz sabun zaten banyodan çıktıktan snra zeytinyagı suruyorum vucuduna nemlensin diye . Zeytinyagını surneden biraz ısıtıyorum . Bn bebek yagı kullanmıyorum zararlıymış deri yoluyla vucut emiyormuş o yuzden almadm en iyisi saf zeytinyag dogal .

kahvalti yaptik .ortaligi topladim .iki cesit yemek yaptim bugüne haxir olsun misafir gelicek diye...
10 kilo süt pişirip 5 kilosunu yogurt yaptim diger kalani kesilmis sabah kalktim ki.ev süpürdüm. yad pasta yaptim bi gun önceden yapinca daha iyi oluyo zaten de ayni gun hem temizlik hem ikramlik yetismiyor malesef...çamaşır astim kurulari katladım....ama genelde mutfakta gecti günüm...bir de kıymetli kocam grip olmuş rapor aldı onunla ilgilendim o da ilgi bekliyor.ama ilgim minik 12 bucukta uyudu ondan sonra bi bitkisel birseyler kaynattim hepsu bu

Allah yardimcin olsun canim
Sağol cnm
Benim bebeğimde kustu işe yaramıyor malesef canım bende yetiştiremiyorum üstü başı mahvoluyor yastığını yükselttimde aynı artık bende o ilaçları vermiyorum kusuyor çünkü

Nego Maşallah süper anneler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…