2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Tesekkürler bakarım görüntüsüne ve özelliklerine bir fikir olur kullanım kolaylığı önemli bir artı bence.

Kızlar benim oğlum 3 aylık 7,5 kilo sadece anne sütüyle besleniyor. Görenler ileride obez olur diyor, moralim bozuluyor.

yaparsin sekerim yaparsin bidahaki raunda kadar simdilik telefonla dinlen ben oyle yapiyorum anam size bagimli kaldim tv tablet bilgisayr ciki size bagimliyim sigara gibisinz ocak anneleri tiryakiligi
Aynen canim KK güzel bir bagimlilik bence.
Ben burada vajinusmus sorunumu cozdum allaha şükür. Bunun bir hastalık olduğunu bile bilmiyordum. Sonra burada anlatilanlari dinleyerek 2.5 ayda cozdum çok şükür.

Sonra birkaç kişinin KPSS basari hikayesini dinledim heveslendim burada bir topik actik ders calismaya basladim. Buradakilerle birbirimizi motive ettik sorular cozduk kitaplar paylastik önerilerde bulunduk. Daha önce hic hazirlanan misk en ve temelim yokken 87 puan aldik allahima şükürler olsun.

Sonra ocak anneleriyle tanistim. Hamileligim boyunca tecrübelerden yararlandik fikir alışverişinde bulundum, simdi de öyle. Yani yararini çok gördüm buranin. Birlikte diyete de baslayalim. Birbirimizi motive eder zayiflariz

Ben biraz gazla calisiyorum da :)

diyetmi yaptın nasıl verdin bu kiloyu ne kadar sürede verdin.
bu arada merhabalar tekrar uzun zamandan sonra :)

Kızlar kimin bebeginin fotoda gozleri beyaz cıkıyordu ayy bugun foto cekildik sonra bakim dedim kızımın gozleri beyaz beyaz elim ayagım titredi burda okudum bugun aksamı basıma geldi sonra yine cektim normal cıktı kırmızı cıktı hepsi oluyo anlamadım o arkadas dr gittimi acaba Allahım sorun yoktur inşallah

Ne yapalım, buna bir çare bulmak Lazım.

Seninkinin yine bahanesi var, benimki çalışmıyor, yinele bakmıyor...

Aynen bağırsakları cok harekete geçiriyor.. Verip vermemede cok kararsızım.

Kızlar ilk defa kızıma armut suyu verdim ama o kadar severek içti ki bir kasık yerine bir armutun suyunu verdim cok güzel içti ve bes dk geçmeden kaka yaptı hemde kolayca. Normalde hep zorlanırdı acaba ishal mi oldu hemen? Bir armut suyu cok mu fazla sizce umarım birşey olmaz:/

cnm sagol bilgi icin, ben haftalik biraz alir diye ummustum, bazen gercekten 3 gunde hic almamis Oluyo sonra bi anda aliveriyo kapatiyo..Insallah oyle olur yalniz kusmasi artti bu gunlerde usuttu mu acaba diye de endiselendim. .
bu arada bugun cok sukur 30 Gun heyet aldim kadin dogumdan..

Nasil verdiniz rendeleyip suyunumu

canim dedim ya armut mucize bisy ama ilk verirken cok sevdi diye diger seyleri de cok verme aman bazi seyler dokunabiliyor cam rendede mi verdin bu kadar kolay verdigine gore biberon verdin dikkatli ol cok biberon kyllanirsan anne memsini birakiyor erkenden cocuklar once mutlaka kasikla ver azicik dokuluyor falan ama onluk kullaninca bisy olmaz bide kakasini kontrol et hersey oldugu gibi cikiyor

Kusmayi takip et elini sokup mu kustuuyor buunlerde benimkide elini hersyden cok seviyor emzigi atip elini bi gayret @eflalim in dedigi gibi benim oglan artik abartti emzirirken benim mememle elinide sokuyor sebek bu raporun hayrli olsun Allah bi daha muhtac etmrsin bizi

diyetmi yaptın nasıl verdin bu kiloyu ne kadar sürede verdin.
bu arada merhabalar tekrar uzun zamandan sonra :)
Hosgeldin canim uzun zaman sonunda senide gormek iyi oldu bebisine sevgiler diyetten ziyade dikkatli beslendim 2015 ocak anneleri saglikli besleniyir sayfamiz var ancak benim oglum biraz fazla absorme etti birde iki cocukla evde cok kostuuyorum hfta sonu falanda gezmee ciktik 40 tan sonra hersyi kendim halletim 3.katta oturuyorubazen arabadan once oglumu cikartim sonra kizimi kucagimda boyle iste simdi gorsen hic dikkat etmiyorum ama sukur almiyoum isin sirri biraz enerjik olmakta sanirim cunku zaten bebis yediklerimizi aliyor e gerie kaalnda boyle gitmis benim cunku az yedigimi dusunmuyorum

Anneler bebeklerinize suyu nasıl ve ne kadar veriyorsunuz?
kasikla icebildigi kadar ama genelde ek gida aralarnda veriyorum cok vermemeye gayret ediyorum ek gidadan sonra emIriyorum sutum azda olsa su ihtiyacina iyi elir diye dusunuyorum ama yaniliyorum mu bilemedim

Bebeğimin ilaçları bebedor göğüs pedini ve Philips avent göğüs kalkanını ben kullanıyorum diğerleri bebeğimin
Ve bu da bebeğime günlük yaptığım bakımı Dediğim gibi keşke sadece emzirip gazını çıkarıp altını alıp uyutsam yada oynatsam o bakım çok kolay yine de hamdolsun çok zor

Hayirli olsun canim raporun bu dönemi kapatiriz Inşallah sorunsuz bi sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…