Chicco keyfit 30 Görüntüsü vs çok şık değil ama çok basit pratik bir de stokke almıştım bunu hediye vermişlerdi ama bu çok basit dite bunu kullanıyorum.
Yok canım kimseye birebir değil ama genel yazdım.
Amin canım inş hayırlı olsun raporun bu arada:)
Biz de dize getiririz bebişleri arkadaşlarına hem sizin bebişlerin bir Arkadaşı olurken bizimkilerin iki tane olacak hıh djj
Bariz bir şekilde belli tebrik ederim seni ben önce 100ü Görücem tartıda sanırım diyete başlamak içinharika olmuşsun iki çocuk hem de
Aynen canim KK güzel bir bagimlilik bence.yaparsin sekerim yaparsin bidahaki raunda kadar simdilik telefonla dinlenben oyle yapiyorum anam size bagimli kaldim tv tablet bilgisayr ciki size bagimliyim sigara gibisinz ocak anneleri tiryakiligi
diyetmi yaptın nasıl verdin bu kiloyu ne kadar sürede verdin.@eflalim sana soz vermistim foto yuklerim diye ben zaten iri yapiliyim ama belki fark anlasilir1.68 boy ilk turunculu foto 78.8 di son foto 72 yim siyahli vestiyerin onundeki dar seylerde daha belli ama becerip cekemiyorum guzel foto biei karsidan cekerse yuklerim ilerde
Ne yapalım, buna bir çare bulmak Lazım.Canim biz dogdugumuzdan beridir oyleyiz nerdeyse ilk 15 gün hergun kaka yati sonra bi basladi hep 5 6 gunde bi yapiyor ya fitille ya da kulak cubuguyla yatırıyorum ve inanailmaz sinirlerimi bozuyor bu durum zeytinyagi katiyorum mamaya ama ise yaramiyor ve son 10 gundur kakasida sertleşti baya zorlaniyor cocuk dr baktı makatta catlak yok dedi ama bi sorun varki bu bebek böyle
Seninkinin yine bahanesi var, benimki çalışmıyor, yinele bakmıyor...İnşallah arkadaşım inşallah...Allah yardımcımız olsun güç versin hepimize.eşim bana diyorki sen de tüm kadınlar gibi bebeğe ben bakıyorum diyosun ben bişey yapmıyorum öyle mi diyo..gündüz işe gidiyor akşam yorgun gelip bebeği sevip uyuyor.gece kalkmaz gündüz zaten hep bende.nasıl bakmaysa bu.uyumayan bebek çok zor
Aynen bağırsakları cok harekete geçiriyor.. Verip vermemede cok kararsızım.Günde 1 kere çay kaşığına 5 damla damlatıp veriyorduk.
Ama vermedigimizde kızımızın daha huzurlu olduğunu keşfettik.
Bağırsakları harekete geçirdiği için sıkıştırıyor sanırım.
cnm sagol bilgi icin, ben haftalik biraz alir diye ummustum, bazen gercekten 3 gunde hic almamis Oluyo sonra bi anda aliveriyo kapatiyo..Insallah oyle olur yalniz kusmasi artti bu gunlerde usuttu mu acaba diye de endiselendim. .canim o @praline ydi 3-4 ay arasi kilo aliminin yavaslicagini biliyorsun bize sen soylesdin boyunu olc canim belki bu hafta sadece boyu uzamistir. Panik yapma canm haftalik almasi gereken diye bakma aylik toplam 600 olsun cunku bi hafta eliyle bisey almaya calisiuyor bi hafta basi buyuyor bazen kilo ben oyle cozuyorum olayi yoksa surekli kilo alamiyor bebisler bazen cok emermis enerjisine hore sut uretilirmis bazenkilo alicam sonyali gondrrirmis ona gore sut yani ay ay icerigi degisem bi mucize
Nasil verdiniz rendeleyip suyunumuKızlar ilk defa kızıma armut suyu verdim ama o kadar severek içti ki bir kasık yerine bir armutun suyunu verdim cok güzel içti ve bes dk geçmeden kaka yaptı hemde kolayca. Normalde hep zorlanırdı acaba ishal mi oldu hemen? Bir armut suyu cok mu fazla sizce umarım birşey olmaz:/
canim dedim ya armut mucize bisy ama ilk verirken cok sevdi diye diger seyleri de cok verme amanKızlar ilk defa kızıma armut suyu verdim ama o kadar severek içti ki bir kasık yerine bir armutun suyunu verdim cok güzel içti ve bes dk geçmeden kaka yaptı hemde kolayca. Normalde hep zorlanırdı acaba ishal mi oldu hemen? Bir armut suyu cok mu fazla sizce umarım birşey olmaz:/
Kusmayi takip et elini sokup mu kustuuyor buunlerde benimkide elini hersyden cok seviyor emzigi atip elini bi gayret @eflalim in dedigi gibicnm sagol bilgi icin, ben haftalik biraz alir diye ummustum, bazen gercekten 3 gunde hic almamis Oluyo sonra bi anda aliveriyo kapatiyo..Insallah oyle olur yalniz kusmasi artti bu gunlerde usuttu mu acaba diye de endiselendim. .
bu arada bugun cok sukur 30 Gun heyet aldim kadin dogumdan..
Hosgeldin canim uzun zaman sonunda senide gormek iyi oldu bebisine sevgiler diyetten ziyade dikkatli beslendim 2015 ocak anneleri saglikli besleniyir sayfamiz var ancak benim oglum biraz fazla absorme etti birde iki cocukla evde cok kostuuyorum hfta sonu falanda gezmee ciktik 40 tan sonra hersyi kendim halletim 3.katta oturuyorubazen arabadan once oglumu cikartim sonra kizimi kucagimda boyle iste simdi gorsen hic dikkat etmiyorum ama sukur almiyoum isin sirri biraz enerjik olmakta sanirim cunku zaten bebis yediklerimizi aliyor e gerie kaalnda boyle gitmis benim cunku az yedigimi dusunmuyorumdiyetmi yaptın nasıl verdin bu kiloyu ne kadar sürede verdin.
bu arada merhabalar tekrar uzun zamandan sonra :)
kasikla icebildigi kadar ama genelde ek gida aralarnda veriyorum cok vermemeye gayret ediyorum ek gidadan sonra emIriyorum sutum azda olsa su ihtiyacina iyi elir diye dusunuyorum ama yaniliyorum mu bilemedimAnneler bebeklerinize suyu nasıl ve ne kadar veriyorsunuz?
Hayirli olsun canim raporun bu dönemi kapatiriz Inşallah sorunsuz bi sekildecnm sagol bilgi icin, ben haftalik biraz alir diye ummustum, bazen gercekten 3 gunde hic almamis Oluyo sonra bi anda aliveriyo kapatiyo..Insallah oyle olur yalniz kusmasi artti bu gunlerde usuttu mu acaba diye de endiselendim. .
bu arada bugun cok sukur 30 Gun heyet aldim kadin dogumdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?