2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Nego ins edin kna oluyr ben memnunum ama gorerek al benim muzekart falan almam utu yapmam lazim gidiyum kizlar istanbul valizi hazirkanacak saba h 6 da yolculuk var
oo İstanbul yolcusu kalmasın:) hayırlı yolculuklar canım sağsalim gidin dönün huzurla:)
canim bizimde gic arabamiz yok daha disari yürümeye cikamiyorum hava ısındı....al memnun kalirsan ki kalırsın guzel e benziyor ben de alayım he he.
dur bakalım canım eşim kesinlikle asla diyecek biliyorum inşallah ikna olur malum çok gezmemi istemiyor alırsam çok gezer der:) bu site bizim burda mağazası yani haftasonu gideriz belki inşallah diyeyim:)
öyle yapıcam canim o gun görmeden opuverdi is isten gecti....esim gripti canim muhtemelen ondan gecti hos maskeyke gezdi ama yine de etkilemiştir.

inşallah hafif atlatır canım

Slmlar herkese sigara gibi bu forum tiryakilik yapiyor bisey soracağım bu bebek arabasiyla puset arasında fark var mi? bebek arabasinin tekerlegi daha buyuk ve kalin pusetin ince ve küçük bi de tutma yerleri farkli benim gördüğüm tek fark bubizde daha almadikda acikcasi hic te bilgim yok bu konuda etrafta bebegi olanda yok soracagim

kızlar oğluşun hafif ateşi var sanki...alindan 37.3 koltuk altından 36.5.kaçtıan sonrası yüksek sayiliyirdu??
Canim 37.5 sonrasi yuksek, bazen bizimkide 37.8 filN oluyor, bence sicak bastigi icin, uzerini inceltiyorum, tek badi filan birak bi sure 15-20dk sonra duser insallah

Olsun canim hareket iyidir

hanımlar eşim kabul etmezde bende hem ucuz hem hafif

hem rahat sürülen baston puset istiyorum

var mı bildiğiniz:) çok şey istiyorum ama:))))
canim ben 135 liraya aldim cok kullanisli hafif katlaninca az yer kapliyor ve en onemlisi yatar pozisyonu var..cogunun olmuyormus bastonlarda..markasi baby kramer mi ne oyle bisey..ben magazadan gorerek aldim ama internettede var..tavsiye ederim..

aynen girmeden durulmuyor:)

canım baston pusetler daha hafif az yer kaplıyor tek farkı bu ki en önemliside kesinlikle hafif olması az yer kaplaması ve tek elle mümkünse açılıp kapanması, baston pusetlerin dezavantajı tek yönlü olması o da dışarı dönük, mesela büyük oğlum bizi görmeyince ağlardı çok yabancılıyordu birde ben öyle herkes görsün istemiyordum sonra rüzgar vs olunca sana dönük olması daha iyi ama işte bastonlarda sanırım bir iki modelde var çift yön olmayadabilir emin değilim
canim ben 135 liraya aldim cok kullanisli hafif katlaninca az yer kapliyor ve en onemlisi yatar pozisyonu var..cogunun olmuyormus bastonlarda..markasi baby kramer mi ne oyle bisey..ben magazadan gorerek aldim ama internettede var..tavsiye ederim..
sağol canım baktım ama benim gösterdiğim daha ucuz senin dediğin model nette pahalı:) eşim ikna olsun diye uygun olmalı:) ama inceliycem kullanan biri olarak yorumun önemli:)
Kizlar ben hemen ates dusurucu vermiyorum, gecen 38.5 oldu asi sonrasi, yine vermedim, 39u gecerse vermek gerekirmis. Uzerini inceltiyorum, ayaklari sicak olmali ve bol sivi su yda anne sutu

canım aşı öncesi ateşten ziyade ağrı için verdim ben, normalde aynen kolay kolay vermem ilaç ateş düşürücü, vücudun savaşmayı öğrenmesi lazım doğrusu vermemek:)

ayyy bir türlü elbiseye karar veremedim daha sipariş vericem olmazsa iadesi var tekrar beğenmek var ufff çok gıcık ya ilk defa zevk almıyorum alışverişten resmen mecburiyetten alıyorum, bu kiloya neyin zevkini alıcam!!! Yine resim ekliycem fikir verin ne olur:)

Sizinde bildiğiniz siteler modeller varsa ne olur ekleyin fenalık geldi bana resmen tabi uygun olmalı:)

Anladim canim yani taşıyabilirim diyosam araba hafif olsun tek yonlu olsada olur diyosam puset almaliyim ben bi dusuneyim bu konuyu

Canim ben bu yıl cicekli seylere taktim benim favorim cicekli elbise ck hosuma gidiyor bahar çiçekleridiğerleri daha ağır dugun de giyilebilr tarzda sen bilirsin yinede

Anladim canim yani taşıyabilirim diyosam araba hafif olsun tek yonlu olsada olur diyosam puset almaliyim ben bi dusuneyim bu konuyu
Canım bence kesinlikle baston alınmalı çok gezen biriysen tek gezeceksen pratik açılan kapanan özellikle tek elle açılıp kapansın ve hafif olsun en fazla 6 kilo olsun ağırlığı, normal bebek arabası kullana biri olarak yazıyorum idğerleri çok hantal oluyor her zaman asansör vs. olmuyor ne bileyim otobüse bile binsen puseti kolayca elinde tutabilmelisin hatta omuz askısı olan modeller var:)

Canim ben bu yıl cicekli seylere taktim benim favorim cicekli elbise ck hosuma gidiyor bahar çiçekleridiğerleri daha ağır dugun de giyilebilr tarzda sen bilirsin yinede
Canım çiçekli bende seviyorum aslında:) diğerlerinde alırsam zaten kardeşimin düğünü var kınasında giyebilirim:) zaetn düğünü salonda olacak ben pardesüsüz durmam o yüzden salona işlemeli ferace düşünüyorum:) nasip tabi o günler gelsinde mesela şu tarz bir şey alıcam düğün salonuna

Tabi dugunde de giyeceksen digerleri daha makul olur bu guzelmis rengi ck tatlı duruyor

Ck gezen biri degilim tek zaten hic gezemem sıkılırım esimle cikarsak bi avm falan yinede puset bakayim o zaman kullanisli seyler her zaman daha iyidir

canim beyazsin sen bordo yakışır sana.ya da varsa o renk srn de rengi olmayan bir kıyafet al degisiklik olur.ten rengine her renk gider diye düşünüyorum.

Duha22 canım bordo çok severim

ama bordo elbisem var

karar verememekte kötü iş eşime kaldı:)

Kizlar biseh sorcam evde nasil oyaliosunuz bidiklari? Ben yalnizim annem yurtdisinda yasio kv zaten 15 gunluktu isten kacti gitti kanadaya. Tum gun oglumla birlikteyix hamdolsun ama is yaptirmio bana. Ev tipi ana kucaginda daha minikken duruodu simdi aglio hep kucak istio. Aglatim diorum yirtio kendini hem guluyorum cikardigi seslere hem uzluyorum. Istio ki hep konusim yanindA olim. Allah ayirmasin tabi :) ama is guc bekler

Hayırlı cumalar, bugün 4. ayımızı doldurduğumuz için aşımız vardı ama iki tane birden yaptılar.

İlkinde dudak büktü kızım ama ikincisinde çok ağladı, canı çok yandı içim o kadar acıdı ki..

Solüsyonu çok yakar diye uyarmıştı hemşire ama bu kadar da beklemiyordum.

Neyse şükür onu atlattık ama inşaallah ateşimiz çıkmaz.

Yarım tane fitil yaptım biraz önce, hem ateşini hemde ağrısını alır ki ağrıda yapıyormuş aşı.. Ah ya keşke ağızdan verilebilse tüm aşılar.

Mayısta rota virüsünün ikinci dozu, haziranda da üç tane birden aşı yapılacakmış.. Ahh hayırlısıyla bir atlatsak aşıları..

Birde kan damlası verdiler sağlık ocağından, kilosu gayet iyi hafta da sadece 3 gün ver dedi hemşiremiz. Bu geceyi atlatalım da hayırlısıyla yarın başlarım inşaallah..

Dünde kardeşimin oğluna hediye almak için avm ye gittik, maşaallah ilk defa kızım bu kadar sessiz, arabasında etrafı izledi durdu, bir baktım uyumuş, sonra bir baktım uyanmış yine etrafı izliyor, sanırım dışarı çıkmayı oda seviyor, evde çok sıkılıyor benim gibi..

Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın, acılarını göstermesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…