oo İstanbul yolcusu kalmasın:) hayırlı yolculuklar canım sağsalim gidin dönün huzurla:)Nego ins edin kna oluyr ben memnunum ama gorerek al benim muzekart falan almam utu yapmam lazim gidiyum kizlar istanbul valizi hazirkanacak saba h 6 da yolculuk var
dur bakalım canım eşim kesinlikle asla diyecek biliyorum inşallah ikna olur malum çok gezmemi istemiyor alırsam çok gezer der:) bu site bizim burda mağazası yani haftasonu gideriz belki inşallah diyeyim:)canim bizimde gic arabamiz yok daha disari yürümeye cikamiyorum hava ısındı....al memnun kalirsan ki kalırsın guzel e benziyor ben de alayım he he.
öyle yapıcam canim o gun görmeden opuverdi is isten gecti....esim gripti canim muhtemelen ondan gecti hos maskeyke gezdi ama yine de etkilemiştir.
Canim 37.5 sonrasi yuksek, bazen bizimkide 37.8 filN oluyor, bence sicak bastigi icin, uzerini inceltiyorum, tek badi filan birak bi sure 15-20dk sonra duser insallahkızlar oğluşun hafif ateşi var sanki...alindan 37.3 koltuk altından 36.5.kaçtıan sonrası yüksek sayiliyirdu??
Olsun canim hareket iyidirpraline canım bebekken hareketli olması iyide
büyüyünce iyi olmuyor:)))
şimdi abisi bir dk durmuyor canıma okuyor:)
abiside aynıydı üç aylıkken döndü
altı aylıkken emekledi:)
ikiside aynı dediğin gibi sürekli konuşmak istiyor birde
canim ben 135 liraya aldim cok kullanisli hafif katlaninca az yer kapliyor ve en onemlisi yatar pozisyonu var..cogunun olmuyormus bastonlarda..markasi baby kramer mi ne oyle bisey..ben magazadan gorerek aldim ama internettede var..tavsiye ederim..hanımlar eşim kabul etmezde bende hem ucuz hem hafif
hem rahat sürülen baston puset istiyorum
var mı bildiğiniz:) çok şey istiyorum ama:))))
aynen girmeden durulmuyor:)Slmlar herkese sigara gibi bu forum tiryakilik yapiyorbisey soracağım bu bebek arabasiyla puset arasında fark var mi? bebek arabasinin tekerlegi daha buyuk ve kalin pusetin ince ve küçük bi de tutma yerleri farkli benim gördüğüm tek fark bu bizde daha almadikda acikcasi hic te bilgim yok bu konuda etrafta bebegi olanda yok soracagim
sağol canım baktım ama benim gösterdiğim daha ucuz senin dediğin model nette pahalı:) eşim ikna olsun diye uygun olmalı:) ama inceliycem kullanan biri olarak yorumun önemli:)canim ben 135 liraya aldim cok kullanisli hafif katlaninca az yer kapliyor ve en onemlisi yatar pozisyonu var..cogunun olmuyormus bastonlarda..markasi baby kramer mi ne oyle bisey..ben magazadan gorerek aldim ama internettede var..tavsiye ederim..
Kizlar ben hemen ates dusurucu vermiyorum, gecen 38.5 oldu asi sonrasi, yine vermedim, 39u gecerse vermek gerekirmis. Uzerini inceltiyorum, ayaklari sicak olmali ve bol sivi su yda anne sutu
Anladim canim yani taşıyabilirim diyosam araba hafif olsun tek yonlu olsada olur diyosam puset almaliyim ben bi dusuneyim bu konuyuaynen girmeden durulmuyor:)
canım baston pusetler daha hafif az yer kaplıyor tek farkı bu ki en önemliside kesinlikle hafif olması az yer kaplaması ve tek elle mümkünse açılıp kapanması, baston pusetlerin dezavantajı tek yönlü olması o da dışarı dönük, mesela büyük oğlum bizi görmeyince ağlardı çok yabancılıyordu birde ben öyle herkes görsün istemiyordum sonra rüzgar vs olunca sana dönük olması daha iyi ama işte bastonlarda sanırım bir iki modelde var çift yön olmayadabilir emin değilim
sağol canım baktım ama benim gösterdiğim daha ucuz senin dediğin model nette pahalı:) eşim ikna olsun diye uygun olmalı:) ama inceliycem kullanan biri olarak yorumun önemli:)
canım aşı öncesi ateşten ziyade ağrı için verdim ben, normalde aynen kolay kolay vermem ilaç ateş düşürücü, vücudun savaşmayı öğrenmesi lazım doğrusu vermemek:)
Canim ben bu yıl cicekli seylere taktim benim favorim cicekli elbise ck hosuma gidiyor bahar çiçekleriEki Görüntüle 1497834 Eki Görüntüle 1497836 Eki Görüntüle 1497837 Eki Görüntüle 1497839 Eki Görüntüle 1497840 Eki Görüntüle 1497842 Eki Görüntüle 1497843 Eki Görüntüle 1497842 Eki Görüntüle 1497843 Eki Görüntüle 1497844 Eki Görüntüle 1497845 Eki Görüntüle 1497846 Eki Görüntüle 1497847 Eki Görüntüle 1497848 Eki Görüntüle 1497849 Eki Görüntüle 1497850 Eki Görüntüle 1497851 Eki Görüntüle 1497852 Eki Görüntüle 1497853 Eki Görüntüle 1497854 Eki Görüntüle 1497855 Eki Görüntüle 1497856 Eki Görüntüle 1497857 Eki Görüntüle 1497858 ayyy bir türlü elbiseye karar veremedim daha sipariş vericem olmazsa iadesi var tekrar beğenmek var ufff çok gıcık ya ilk defa zevk almıyorum alışverişten resmen mecburiyetten alıyorum, bu kiloya neyin zevkini alıcam!!! Yine resim ekliycem fikir verin ne olur:)
Canım bence kesinlikle baston alınmalı çok gezen biriysen tek gezeceksen pratik açılan kapanan özellikle tek elle açılıp kapansın ve hafif olsun en fazla 6 kilo olsun ağırlığı, normal bebek arabası kullana biri olarak yazıyorum idğerleri çok hantal oluyor her zaman asansör vs. olmuyor ne bileyim otobüse bile binsen puseti kolayca elinde tutabilmelisin hatta omuz askısı olan modeller var:)Anladim canim yani taşıyabilirim diyosam araba hafif olsun tek yonlu olsada olur diyosam puset almaliyim ben bi dusuneyim bu konuyu
Canım çiçekli bende seviyorum aslında:) diğerlerinde alırsam zaten kardeşimin düğünü var kınasında giyebilirim:) zaetn düğünü salonda olacak ben pardesüsüz durmam o yüzden salona işlemeli ferace düşünüyorum:) nasip tabi o günler gelsinde mesela şu tarz bir şey alıcam düğün salonunaCanim ben bu yıl cicekli seylere taktim benim favorim cicekli elbise ck hosuma gidiyor bahar çiçekleridiğerleri daha ağır dugun de giyilebilr tarzda sen bilirsin yinede
Tabi dugunde de giyeceksen digerleri daha makul olur bu guzelmis rengi ck tatlı duruyorCanım çiçekli bende seviyorum aslında:) diğerlerinde alırsam zaten kardeşimin düğünü var kınasında giyebilirim:) zaetn düğünü salonda olacak ben pardesüsüz durmam o yüzden salona işlemeli ferace düşünüyorum:) nasip tabi o günler gelsinde mesela şu tarz bir şey alıcam düğün salonuna
Eki Görüntüle 1497918
Ck gezen biri degilim tek zaten hic gezemem sıkılırım esimle cikarsak bi avm falan yinede puset bakayim o zaman kullanisli seyler her zaman daha iyidirCanım bence kesinlikle baston alınmalı çok gezen biriysen tek gezeceksen pratik açılan kapanan özellikle tek elle açılıp kapansın ve hafif olsun en fazla 6 kilo olsun ağırlığı, normal bebek arabası kullana biri olarak yazıyorum idğerleri çok hantal oluyor her zaman asansör vs. olmuyor ne bileyim otobüse bile binsen puseti kolayca elinde tutabilmelisin hatta omuz askısı olan modeller var:)
canim beyazsin sen bordo yakışır sana.ya da varsa o renk srn de rengi olmayan bir kıyafet al degisiklik olur.ten rengine her renk gider diye düşünüyorum.Eki Görüntüle 1497834 Eki Görüntüle 1497836 Eki Görüntüle 1497837 Eki Görüntüle 1497839 Eki Görüntüle 1497840 Eki Görüntüle 1497842 Eki Görüntüle 1497843 Eki Görüntüle 1497842 Eki Görüntüle 1497843 Eki Görüntüle 1497844 Eki Görüntüle 1497845 Eki Görüntüle 1497846 Eki Görüntüle 1497847 Eki Görüntüle 1497848 Eki Görüntüle 1497849 Eki Görüntüle 1497850 Eki Görüntüle 1497851 Eki Görüntüle 1497852 Eki Görüntüle 1497853 Eki Görüntüle 1497854 Eki Görüntüle 1497855 Eki Görüntüle 1497856 Eki Görüntüle 1497857 Eki Görüntüle 1497858 ayyy bir türlü elbiseye karar veremedim daha sipariş vericem olmazsa iadesi var tekrar beğenmek var ufff çok gıcık ya ilk defa zevk almıyorum alışverişten resmen mecburiyetten alıyorum, bu kiloya neyin zevkini alıcam!!! Yine resim ekliycem fikir verin ne olur:)
Ah sorma canom benim annemde kalkardı gözleme yapardınyanınada güzel bir kahvaltınoooh canım çektihem de ne guzel olurdu.kalkican sicacik çörek ler börekler kokusu hadi kizim kalk kahvaltı hazır...ah annem ah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?