maclaren bu isin piri ama en ucuzu 550 lira cnm,ama chicconun cok uyguna modwllerini gordum ama bende gecen hafta yurt disindan bostancida vip bebek getiriyor e bebege jokerw baby malla gonderiyomus 750 liralin bir modeldi babymallda 550 dusmustu ordan aldim cok memnunum ama sadece markadan sebep bu kdr pahali yoksa joi nin nitrosu 250 lira diye biliyorum benimkinin aynisiBben de baston alcam iyi ve uygun bişey olsun istiyorum. Önerisi olan var mı ?
Aynen cnm cok komigiz bizde tipki dedigin haldeyiz o kdr uyanikki o kdr ilgi alaka istiyoki illa goz goze gelcez tatli tatli konusayim istio elimdwki cep telefonuma baktimi anlayip trip atiyo ya daha dun karnimdaki yaratik ne ara buyudunde anliosun ,son care ikinci bebk arabasini aldim oncekini sevmemistim onu eve cikardim bulasik yikwrken kahvaltimi yaparken onun icinde,utu yaparken yataginin icine koyuyorum hmn yaninda utu yapiyorum resim atmam lazim az evvel yaptim daha toplayamadim bile hee bide oyun halisi aldik tas catlasin en fazla 15 dk duruyo,pazar misafirim var pasta yapayim dedim sacma sapan bisi oldu kimi halida kimi an yataginda orda burda derken o sekilde yaptim onuda zaten,15 dk evde dolasiyoruz camdan bakioruz zaten 1,5 saat ara ile emiyo yarim saat emdigi icin ayni tempo hep devam ediyor cnm,tek sansim 4,5 ile 6,5 arasi uyudugu 2 saaylik uykusu ama o kdr sese hassaski ne mutfakta is yapabiliyorum ne baska bir sey o ara sadexe camasir yikayip kendi ozel islerimle ilgileniyorum yada internette geziniyorum,evi o uyanikken supuruyorum o bebek arabasinda oluyo nedense ev supururken sacima fon cekerken pur dikkat beni izlioKizlar biseh sorcam evde nasil oyaliosunuz bidiklari? Ben yalnizim annem yurtdisinda yasio kv zaten 15 gunluktu isten kacti gitti kanadaya. Tum gun oglumla birlikteyix hamdolsun ama is yaptirmio bana. Ev tipi ana kucaginda daha minikken duruodu simdi aglio hep kucak istio. Aglatim diorum yirtio kendini hem guluyorum cikardigi seslere hem uzluyorum. Istio ki hep konusim yanindA olim. Allah ayirmasin tabi :) ama is guc bekler
Utu yapma seklimizKizlar biseh sorcam evde nasil oyaliosunuz bidiklari? Ben yalnizim annem yurtdisinda yasio kv zaten 15 gunluktu isten kacti gitti kanadaya. Tum gun oglumla birlikteyix hamdolsun ama is yaptirmio bana. Ev tipi ana kucaginda daha minikken duruodu simdi aglio hep kucak istio. Aglatim diorum yirtio kendini hem guluyorum cikardigi seslere hem uzluyorum. Istio ki hep konusim yanindA olim. Allah ayirmasin tabi :) ama is guc bekler
Hoşbuldum canım rica ederim
Aynen canım bizde çok beğeniyoruz torkunun ürünlerini glikoz şurubu kullanılmadığı için.eflalim torku banada süper koca kavanoz bi hafta dayanmıyor esim bi daha almıycam cok zararlı diyo benden cok yiyor.
kesinlikle torkuyu denemeni tavsiye ederim.bix torkucu olduk da biraz.
Canım biz aşılarını yaptırdığımızda 37.5 î geçerse şurup verin demişti hemşire.ben kulaktan ölçüyorum bide öyle dene bakalımkızlar oğluşun hafif ateşi var sanki...alindan 37.3 koltuk altından 36.5.kaçtıan sonrası yüksek sayiliyirdu??
Canım ben mutfakta işim varsa pusetine koyup mutfağa getiriyorum onuda. Öyle bi izleyişi varkiKizlar biseh sorcam evde nasil oyaliosunuz bidiklari? Ben yalnizim annem yurtdisinda yasio kv zaten 15 gunluktu isten kacti gitti kanadaya. Tum gun oglumla birlikteyix hamdolsun ama is yaptirmio bana. Ev tipi ana kucaginda daha minikken duruodu simdi aglio hep kucak istio. Aglatim diorum yirtio kendini hem guluyorum cikardigi seslere hem uzluyorum. Istio ki hep konusim yanindA olim. Allah ayirmasin tabi :) ama is guc bekler
Utu yapma seklimiz
Eki Görüntüle 1498561
Benim de utu var kizlar epey fazla taksit taksit yapmaya basladim..minione kosa kod madam coco ya gittim yarin eskisehirde arkadasimzda kahvalti yapaxcag caudanliklardan hediye alayim dedim 200 den 50 ye dusmus bi tepsi bi nevresim birde caydanliklari guzel diger malzrmeler milattan kalma gibi ya bu fransizlari severdim ama bize sanirim modeli gecenleri gonderitorlar
evimi temizledim yemek yaptim bi utu isi kal#i
Canım baştaki turkuaz ve sOndaki sarı renkli elbiseler güzel ama kilodan şikayet ediyorsan öyle oturtmalı değilde salaş ve koyu renge kaçsan daha iyi olur bence .Eki Görüntüle 1497834 Eki Görüntüle 1497836 Eki Görüntüle 1497837 Eki Görüntüle 1497839 Eki Görüntüle 1497840 Eki Görüntüle 1497842 Eki Görüntüle 1497843 Eki Görüntüle 1497842 Eki Görüntüle 1497843 Eki Görüntüle 1497844 Eki Görüntüle 1497845 Eki Görüntüle 1497846 Eki Görüntüle 1497847 Eki Görüntüle 1497848 Eki Görüntüle 1497849 Eki Görüntüle 1497850 Eki Görüntüle 1497851 Eki Görüntüle 1497852 Eki Görüntüle 1497853 Eki Görüntüle 1497854 Eki Görüntüle 1497855 Eki Görüntüle 1497856 Eki Görüntüle 1497857 Eki Görüntüle 1497858 ayyy bir türlü elbiseye karar veremedim daha sipariş vericem olmazsa iadesi var tekrar beğenmek var ufff çok gıcık ya ilk defa zevk almıyorum alışverişten resmen mecburiyetten alıyorum, bu kiloya neyin zevkini alıcam!!! Yine resim ekliycem fikir verin ne olur:)
alistr canim zaten popolariyla inerler bir aya kalmaz bi ay rahat et bence ertele ablan gelemeyeveekse zor olur sanaBenim de utu var kizlar epey fazla taksit taksit yapmaya basladim..
ben de kizimi pusete alistirmaya calisiyorum, sirf arabada dursun diye..
bugun ilk kez.mutfakta durdu ben yemek yaptim cok mutlu oldum..
bi de moralim bozuldu ablama Izin vermemisler annemin mevlutune gelemiyo ertelesek mi dedi..Tek basima da zor olur bilemedim..
benim bebisi de dogdugundan beri annem yikadi ben daha hic yikamadim o kadar korkuyorum ki nasil yikarim bilemiyorum banyo filesinde durmuyor biri tutacak biri de yikayacak..esimle nasil yikarsak düşürürüz elimizden kayar diye ck korkuyorumBugün bizde gezmeye çıktık kuzumla. Parka gittik eşimde vardı o teftişe baktı ben biraz spor yaptım rahatladım valla ohh be özlemişim. Hamileyken doğum iznine ayrıldıktan sonra her gün çıkardım 2 kere yürüyüşe hey gidi günler heysonra eve geldik ve ilk defa kendim yıkadım bebeğimi. Daha önce cesaret edemiyordum bi şey olursa diye korkuyordum hep. Kv yıkıyordu hep. Gözümü kararım yıkyıkadım o kadarda zor deilmiş
Canom ben bebeğim daha 1haftalıkken kardeşimle yıkadım daha sonra hep kendim tek yıkadım insan alışıyorbenim bebisi de dogdugundan beri annem yikadi ben daha hic yikamadim o kadar korkuyorum ki nasil yikarim bilemiyorum banyo filesinde durmuyor biri tutacak biri de yikayacak..esimle nasil yikarsak düşürürüz elimizden kayar diye ck korkuyorum(
aynen has şeker pancarından.Aynen canım bizde çok beğeniyoruz torkunun ürünlerini glikoz şurubu kullanılmadığı için.
Ohhh ck gzl yapmissun cnm valla eski meski model ama deli gibi asik olarak aldim halen gozum bordoda kaldiminione kosa kod madam coco ya gittim yarin eskisehirde arkadasimzda kahvalti yapaxcag caudanliklardan hediye alayim dedim 200 den 50 ye dusmus bi tepsi bi nevresim birde caydanliklari guzel diger malzrmeler milattan kalma gibi ya bu fransizlari severdim ama bize sanirim modeli gecenleri gonderitorlar
evimi temizledim yemek yaptim bi utu isi kal#i
Tek basima hayatta yikayamam elim ayagima dolasir bi de benim oglan su değer degmez hamsi gibi kıpır kıpır oluyorCanom ben bebeğim daha 1haftalıkken kardeşimle yıkadım daha sonra hep kendim tek yıkadım insan alışıyor
güzel bir gün olcak gibi ama zaten şuan akşam oldu,sonuçları yazrsın bakalım nasıl geçti ?Gunaydin kizlar, benim bugn misafirim var, bi arkadas epeydir gelmek istiyordu bi turlu ayarlayamamistik, gitmeden once cagirdim bende, menum yine buzluktantembel hatunum ben :)) annecim buzlugumu doldurmustu bende gitmeden bitirmek istiyorum elektrigi kapatacagiz cunku :). Bugun kadayif, su boregi, bide marketten hazir patates salatasi aldim onu bile hazir aldim . kahveylede dondurmali bi tatli almistim onu ikram edicem insallah :) sonra aksama bi arkadasa gecicem, gece esim gelip alir, film filan izleyip keyif gecesi yapmayi dusunuyoruz yaramazlar birakirsa tabi :)
Cnm benim cadi sikilinca inecek gibi pusetten kayiyo asagiya dogru kipir kipir ettikce..alistr canim zaten popolariyla inerler bir aya kalmaz bi ay rahat et bence ertele ablan gelemeyeveekse zor olur sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?