2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
L
Bben de baston alcam iyi ve uygun bişey olsun istiyorum. Önerisi olan var mı ?
maclaren bu isin piri ama en ucuzu 550 lira cnm,ama chicconun cok uyguna modwllerini gordum ama bende gecen hafta yurt disindan bostancida vip bebek getiriyor e bebege jokerw baby malla gonderiyomus 750 liralin bir modeldi babymallda 550 dusmustu ordan aldim cok memnunum ama sadece markadan sebep bu kdr pahali yoksa joi nin nitrosu 250 lira diye biliyorum benimkinin aynisi
Bizim aldigimiz mini cooper easy walker buggy

Aynen cnm cok komigiz bizde tipki dedigin haldeyiz o kdr uyanikki o kdr ilgi alaka istiyoki illa goz goze gelcez tatli tatli konusayim istio elimdwki cep telefonuma baktimi anlayip trip atiyo ya daha dun karnimdaki yaratik ne ara buyudunde anliosun ,son care ikinci bebk arabasini aldim oncekini sevmemistim onu eve cikardim bulasik yikwrken kahvaltimi yaparken onun icinde,utu yaparken yataginin icine koyuyorum hmn yaninda utu yapiyorum resim atmam lazim az evvel yaptim daha toplayamadim bile hee bide oyun halisi aldik tas catlasin en fazla 15 dk duruyo,pazar misafirim var pasta yapayim dedim sacma sapan bisi oldu kimi halida kimi an yataginda orda burda derken o sekilde yaptim onuda zaten,15 dk evde dolasiyoruz camdan bakioruz zaten 1,5 saat ara ile emiyo yarim saat emdigi icin ayni tempo hep devam ediyor cnm,tek sansim 4,5 ile 6,5 arasi uyudugu 2 saaylik uykusu ama o kdr sese hassaski ne mutfakta is yapabiliyorum ne baska bir sey o ara sadexe camasir yikayip kendi ozel islerimle ilgileniyorum yada internette geziniyorum,evi o uyanikken supuruyorum o bebek arabasinda oluyo nedense ev supururken sacima fon cekerken pur dikkat beni izlio

Utu yapma seklimiz

minione kosa kod madam coco ya gittim yarin eskisehirde arkadasimzda kahvalti yapaxcag caudanliklardan hediye alayim dedim 200 den 50 ye dusmus bi tepsi bi nevresim birde caydanliklari guzel diger malzrmeler milattan kalma gibi ya bu fransizlari severdim ama bize sanirim modeli gecenleri gonderitorlar
evimi temizledim yemek yaptim bi utu isi kal#i

eflalim torku banada süper koca kavanoz bi hafta dayanmıyor esim bi daha almıycam cok zararlı diyo benden cok yiyor.
kesinlikle torkuyu denemeni tavsiye ederim.bix torkucu olduk da biraz.
Aynen canım bizde çok beğeniyoruz torkunun ürünlerini glikoz şurubu kullanılmadığı için.

Canım ben mutfakta işim varsa pusetine koyup mutfağa getiriyorum onuda. Öyle bi izleyişi varki tabi sürekli konuşuyorum şarkı söylüyorum dikkatini çekmek için. Hiç bi şey bulamazsam yaptığım yemegiyemegi tarif ediyorum biraz huysuzlanınca oyun halısına bırakıyorum sonrada uyuyo

Bugün bizde gezmeye çıktık kuzumla. Parka gittik eşimde vardı o teftişe baktı ben biraz spor yaptım rahatladım valla ohh be özlemişim. Hamileyken doğum iznine ayrıldıktan sonra her gün çıkardım 2 kere yürüyüşe hey gidi günler hey sonra eve geldik ve ilk defa kendim yıkadım bebeğimi. Daha önce cesaret edemiyordum bi şey olursa diye korkuyordum hep. Kv yıkıyordu hep. Gözümü kararım yıkyıkadım o kadarda zor deilmiş

Benim de utu var kizlar epey fazla taksit taksit yapmaya basladim..
ben de kizimi pusete alistirmaya calisiyorum, sirf arabada dursun diye..
bugun ilk kez.mutfakta durdu ben yemek yaptim cok mutlu oldum..
bi de moralim bozuldu ablama Izin vermemisler annemin mevlutune gelemiyo ertelesek mi dedi..Tek basima da zor olur bilemedim..

Canım baştaki turkuaz ve sOndaki sarı renkli elbiseler güzel ama kilodan şikayet ediyorsan öyle oturtmalı değilde salaş ve koyu renge kaçsan daha iyi olur bence .
birde açık renkler insanı daha çok kilolu gösteriyor

alistr canim zaten popolariyla inerler bir aya kalmaz bi ay rahat et bence ertele ablan gelemeyeveekse zor olur sana

benim bebisi de dogdugundan beri annem yikadi ben daha hic yikamadim o kadar korkuyorum ki nasil yikarim bilemiyorum banyo filesinde durmuyor biri tutacak biri de yikayacak..esimle nasil yikarsak düşürürüz elimizden kayar diye ck korkuyorum(

Canom ben bebeğim daha 1haftalıkken kardeşimle yıkadım daha sonra hep kendim tek yıkadım insan alışıyor

Ohhh ck gzl yapmissun cnm valla eski meski model ama deli gibi asik olarak aldim halen gozum bordoda kaldi
Cocuk dogdu dogali birak ikinciyi kahvaltimi zar zor yapiyorum cayim hep yarim kalio halen ac gozluluk yapiyorum

Kızlar bende is yaparken falan hep yanimda duruyor oyun halisina koyuyorum pusette asla durmuyor tek sorunumuz şu ki lavobaya gittigimde falan oyle bi agliyor ki ben gelene kadar bagira bagira kipkirmizi oluyor nefesi kesiliyor ben gelince susuyor artık kendimi tutabildigim kadar tutup o uyuyunca gitmeye calisiyorum sizin bebekleriniz de öyle mi?

güzel bir gün olcak gibi ama zaten şuan akşam oldu,sonuçları yazrsın bakalım nasıl geçti ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…