2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hahahhahhha canımsınnn
bende pis şişko nutella aşığıyım o kdr çk dıkkat ederken aah nasıl atlamışım ben bu nutellanın israil malı olduğunu tühhh,bir ara şeker pancarından yapılıyo dıye daha sağlıklı olur diye torkunun almıştım demek biminde var hmnnn denoyoruzzz o zamannn

Cnm tek ben de denemedim ama esimle yikiyoruz beraber o tutuyor, ben yikiyorum..
hic korkma bi sey olmaz file de var zaten beraber yikayin esinle...

Canim hic korkma, artik buyuduler, kizimi 2-3 kere ebe yikadi sonra hep ben, anneme birakmadim alisayim diye. Simdi agirlasti esim tutuyor ben yikiyorum, cok kolay inan

Kizlar sarelle de cok guzel nutellayi aratmadı bana tavsiye ederim..

güzel bir gün olcak gibi ama zaten şuan akşam oldu,sonuçları yazrsın bakalım nasıl geçti ?
Canim gayet iyi gidiyorr, kanguruyla disari cikardim kizimi markete filan ugradik arkadasimla, ay ama misafir geldiginde hic bisey anlamadim, ya mutfakda biseyler yaptim, ya kizla ugrastim iki kelime edemedim

Cnm tek ben de denemedim ama esimle yikiyoruz beraber o tutuyor, ben yikiyorum..
hic korkma bi sey olmaz file de var zaten beraber yikayin esinle...
Canim hic korkma, artik buyuduler, kizimi 2-3 kere ebe yikadi sonra hep ben, anneme birakmadim alisayim diye. Simdi agirlasti esim tutuyor ben yikiyorum, cok kolay inan
Ayy Inşallah yıkayabilirim

Ben de olmadi oyle yapim o zaman ana kucagini alim mutfaga yalniz kalmak istemio bidik :)

:) cogumuzda ayni sey var galiba yalniz kalmak istemiolar ben de arkadaslarin dedigi gbi puset anakucagi vs yanimda tasicam artik wc olayi ciddi skinti ama oraya goturemicegme gore. Wc gittigimde bagira bagira sarki soyluorum sussun die komsular deli bu kiz diodur eminim :)

Ben valla banyoya sokmuyorum ama kapinin agzina kdr getiriyorum akli erene kdr boyle takilcaz wc de bile rahat kalmadi yahu

Tamamen bende öyleyim aynı bide kızım bi huy edindi alt dudağını ve cenesini emiyo hemde ne emmek? Böyle bi duruma sahit olan var mı

Tamamen bende öyleyim aynı bide kızım bi huy edindi alt dudağını ve cenesini emiyo hemde ne emmek? Böyle bi duruma sahit olan var mı
Canim.benim 3 yasinda kuzenimin kizi var suanda emiyo ama ne zaman basladi nasil basladi hic bilmiyorum..
ama annesi onun dudagida ne ballidir simdi nasil emmesin :)

Sizinde bildiğiniz siteler modeller varsa ne olur ekleyin fenalık geldi bana resmen tabi uygun olmalı:)
canom bunlar sefa merveden baktıklarım renk seçenekleri de var ayrıca mankenin giydiği elbisenin bedeni, boy ve beden ölçüleri yazıyor ordan bedenine göre alabilirsin inşaallah beğenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…