2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Oyyy gmiş olsun canom bu salgın çk fena bende bi ara yakalandım ama oğluma bulaştırmadan atlattım şükür

Kizlar gecen gun kizim 5 gun kaka yapmadi fitil.koydum sonra oyle.bi kaka yapti ki her yer batti ondan sonra yine yapmadi bugun 3. Gun ama.cok huysuzdu bacaklarini karnina cekip agliyodu kulk copune zeytinyag surup biraz poposuna surdum ama.faydasi olmadi tekrar fitil koymakta istemiyorum alismasin diye ama.napca

gunaydin kizlar daha dogrusu istanvuldan sevgiler sabaheskisrhirden arkadaslarimizi alip geldik fenerahce bagdat caddesini fgezdik bi camlic yapslim dedim 1 km 2 saatte anck gittik ayy istanbul trafigi akillara zarar ya erken kalktik guzl gezelim diyd 7.30 kshvalti yapip cikacagz ins bugjn trafik olmaz cok guzldihava ahmette masallah akilli ama dun kaka yapmadi bakali olcak hepinize opucukleer

Benim oğlanda şapur şupur ellerini yalıyo :) doktora sordum normal korkma ve engelleme dedi.eldiven takma sakın ellerini tanısın

Aynısı benimkine de oluyor canım, uykusunu tam alamadığında oluyor genelde, misafirliğe gitmekten de misafir ağırlamaktan da soğudum artık.

İyi gezmeler canım tadını çıkarın

Canim bizimde ayni ya bugun 4.gun sikinti yapmaya basladi mecbur fitil koycam bende yine..kulak copuyle zeytinyag hic fayda etmiyor iki gundur yapiyorum..niye boyle oluyo anlamadim..

Günaydın güzel annişler keyifler nasıl bakalım herkes iyidir umarım küçük bıyığını emziriyorum bende. Birazdan parka gidicez bu annelik zor ama bi taraftanda ne kadar güzel bişeymiş yaa. Bu arada bende fotoğraflarınızı görebilirmiyim kızlar bende yüklicem bi ara inş becerebilirim hiç fotoğraf yüklemedimde

Kızlar kanguru almaya karar verdim incelemeler sonucu ergo baby alacağım ama normalde çok pahalı 250 den başlıyor.sahibinden comda 185 e sıfır buldum 2 farklı satıcıdan ilgilenenler varsa bakabilir

Canim bizimde ayni ya bugun 4.gun sikinti yapmaya basladi mecbur fitil koycam bende yine..kulak copuyle zeytinyag hic fayda etmiyor iki gundur yapiyorum..niye boyle oluyo anlamadim..
Bende koydum mecburen anne sütü alırken boyle kabız alıyo açek gıdaya baslayınca nasıl olcak düşüncesi bile kötü yaa

Guzel pazarlar kizlar
Dunden beri benim
Sag gogsum pert durumda oncedende sertlikler oluyordu mastit oluyordum masajla sicak dusla emzirmekle geciyordu,ama bu seferki cok farkli bikere gogsumun ustunde degil alti komple tas gibi kitle olarak degil butun bir sertlik soz konusu,sanki damarlar tas gibi olmus ve ordan gogus ucuma vuruyor sanirim sut kanallari tikali bol bol
EmZiriyorum ama ahhh ahhh o emdikce icim kalkio acidan memenin icleri cekiliyor gibi oluyor dayanamadim antibiyotik iciyorum insallah gecer

geçmiş olsun canım.bende de oluyor bazen cok kötü bisey ya.bir dr a mi görünsen aceba

Benimki de öyle tam çözüm bulmuş değilim ama uykudan uyanır uyanmaz veriyorum hemen o zaman alıyor bi de yüksek sesle eeee eeee eeee deyip poposunu pışpışlıyorum o zaman da alıyor
Bu ayki kontrolde 480 gr aldi gecen ay 1400 gr almisti canim cok sıkılıyor bu duruma

Yaaa evet bende ayakta emzirmeyi kesfettim ama cok zor

Canım benim oğlum öyleydi mamayı bile reddediyordu iştahsız bir dönem geçirdik sanırım ama ben ısrarla veriyordum şimdi biraz düzelmiş iniallah seninkide düzelir
Canım benim oğlum öyleydi mamayı bile reddediyordu iştahsız bir dönem geçirdik sanırım ama ben ısrarla veriyordum şimdi biraz düzelmiş iniallah seninkide düzelir
İnsallah duzelir ccok guzel emoyordu oglusum

geçmiş olsun canım.bende de oluyor bazen cok kötü bisey ya.bir dr a mi görünsen aceba
çarşamba bebeğin muayene günü,suan dayanılmayacak kdr durumda değilim o yüzden çarşamba hazır hastaneye gideceğiz diye gitmiyorum cnm Allah korusun o güne kdr herhangi bir ileşme olmazsa o gün görünürüm cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…