Oyyy gmiş olsun canom bu salgın çk fena bende bi ara yakalandım ama oğluma bulaştırmadan atlattım şükürhayırlı geceler canlar
öyle yorgunum ki bitkinim tükenmişim.umutsuz vakayim
misafirler vardi benim tarafim gelin kiz annesi ve ablamlar tabi bir de çocuklar evim berbat halde Ablalarim ama yine de yardım etmediler ettiler ama yardimlari devede kulak
bu anneler neden böyle anlayamiyorum yahu hic mi çocuklariyla ilgilenmexler kınıyor muyum bilmiyorum ben de böyle mi olucam oglum büyüdüğünde böyle rahat olduklari için cok çocuk fark etmiyor
ben hala anneliğe alışamadım galiba zorlanıyorum gözüm yemiyor ikinciyi
istesem bir oğlumun kardeşi olsun iki hamileligi birkez daha yasayayim diye cok özlüyorum hamilelik gunlerimi
bu arada grip oldum bogazim fena babasından abdullah a abdullahtan da bana geçti sanirim
yarin bu halde evin içinden nasıl cikarim meçhul
daha misafir kabul edemem uzun süre yani inş etmek zorunda kalmam.
amma dolmusum boşalttım içimi
tekrar hayırlı geceler
ins sabah a biraz toparlanmis olarak uyanirim.
Benim oğlanda şapur şupur ellerini yalıyo :) doktora sordum normal korkma ve engelleme dedi.eldiven takma sakın ellerini tanısınCanım valla çok denedim ama yok almıyo. Sadece çok nadiren uyuyacağı zaman bazen ayağımda sallarkensallarken alıyoalıyo o zamanda o çıkaçıkarıyo ben ısrarla ağzına sokuyorum en son pes ediyoyoksa uyanıkken mümkün deil almıyo. Bende vazgeçtim artık napiim. Eldiven takmak çözüm olabilir ama o zamanda tutmayı nasıl ööğrencek
Aynısı benimkine de oluyor canım, uykusunu tam alamadığında oluyor genelde, misafirliğe gitmekten de misafir ağırlamaktan da soğudum artık.Slm kizlar kötu bi aksam gecirdim bugun. .
esimin toplantisi vardi kizimla beni bi arkadasima birakti..Yalniz kizim adeta krize girdi ne yaptiysak susmadi, esimi aradim geldi aldı bizi. .Yolda da hic susmadi katila katila agladi..en son sizdi artık, aglamaktan yoruldu snrm..
Derdi buyuk ihtimal uykuydu yine..
İyi gezmeler canım tadını çıkarıngunaydin kizlar daha dogrusu istanvuldan sevgiler sabaheskisrhirden arkadaslarimizi alip geldik fenerahce bagdat caddesini fgezdik bi camlic yapslim dedim 1 km 2 saatte anck gittik ayy istanbul trafigi akillara zarar yaerken kalktik guzl gezelim diyd 7.30 kshvalti yapip cikacagz ins bugjn trafik olmaz cok guzldihava ahmette masallah akilli ama dun kaka yapmadi bakali olcak hepinize opucukleer
Benim kız da aynı tadına bakarak mi tanıyorlar kiBenim oğlanda şapur şupur ellerini yalıyo :) doktora sordum normal korkma ve engelleme dedi.eldiven takma sakın ellerini tanısın
Canim bizimde ayni ya bugun 4.gun sikinti yapmaya basladi mecbur fitil koycam bende yine..kulak copuyle zeytinyag hic fayda etmiyor iki gundur yapiyorum..niye boyle oluyo anlamadim..Kizlar gecen gun kizim 5 gun kaka yapmadi fitil.koydum sonra oyle.bi kaka yapti ki her yer batti ondan sonra yine yapmadi bugun 3. Gun ama.cok huysuzdu bacaklarini karnina cekip agliyodu kulk copune zeytinyag surup biraz poposuna surdum ama.faydasi olmadi tekrar fitil koymakta istemiyorum alismasin diye ama.napca
Benimki hiç alışmadıAlıştırmak da zor ki ben de hep deniyorum ama diliyle ittiriveriyor. Başta almıştı halbuki benimki de.
Bende koydum mecburen anne sütü alırken boyle kabız alıyo açek gıdaya baslayınca nasıl olcak düşüncesi bile kötü yaaCanim bizimde ayni ya bugun 4.gun sikinti yapmaya basladi mecbur fitil koycam bende yine..kulak copuyle zeytinyag hic fayda etmiyor iki gundur yapiyorum..niye boyle oluyo anlamadim..
geçmiş olsun canım.bende de oluyor bazen cok kötü bisey ya.bir dr a mi görünsen acebaGuzel pazarlar kizlar
Dunden beri benim
Sag gogsum pert durumda oncedende sertlikler oluyordu mastit oluyordum masajla sicak dusla emzirmekle geciyordu,ama bu seferki cok farkli bikere gogsumun ustunde degil alti komple tas gibi kitle olarak degil butun bir sertlik soz konusu,sanki damarlar tas gibi olmus ve ordan gogus ucuma vuruyor sanirim sut kanallari tikali bol bol
EmZiriyorum ama ahhh ahhh o emdikce icim kalkio acidan memenin icleri cekiliyor gibi oluyor dayanamadim antibiyotik iciyoruminsallah gecer
Emzirmeden once temizliyorum ama emmiyoBurnu mu tikali acaba ?
Bu ayki kontrolde 480 gr aldi gecen ay 1400 gr almisti canim cok sıkılıyor bu durumaBenimki de öyle tam çözüm bulmuş değilim ama uykudan uyanır uyanmaz veriyorum hemen o zaman alıyor bi de yüksek sesle eeee eeee eeee deyip poposunu pışpışlıyorum o zaman da alıyor
Yaaa evet bende ayakta emzirmeyi kesfettim ama cok zorBen çok aç olup da emmeyince sağıp biberonla veriyorum.
Bir yerde okumuştum, gaz olacak korkusuyla memeyi reddeder diye yazıyordu.
Bi de kimi zaman ayakta emziriyorum pış pış layarak, zor oluyor kollarım sırtım kopuyor ama genellikle başarılı oluyorum.
Canım benim oğlum öyleydi mamayı bile reddediyordu iştahsız bir dönem geçirdik sanırım ama ben ısrarla veriyordum şimdi biraz düzelmiş iniallah seninkide düzelir
İnsallah duzelir ccok guzel emoyordu oglusumCanım benim oğlum öyleydi mamayı bile reddediyordu iştahsız bir dönem geçirdik sanırım ama ben ısrarla veriyordum şimdi biraz düzelmiş iniallah seninkide düzelir
çarşamba bebeğin muayene günü,suan dayanılmayacak kdr durumda değilim o yüzden çarşamba hazır hastaneye gideceğiz diye gitmiyorum cnm Allah korusun o güne kdr herhangi bir ileşme olmazsa o gün görünürüm cnmgeçmiş olsun canım.bende de oluyor bazen cok kötü bisey ya.bir dr a mi görünsen aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?