2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Brnce emziğe alıştır cnm benim kuzenim işaret parmağı orta parmağından uzun çok emermiş işaret parmağını zor bırsktırmışlar
Canım valla çok denedim ama yok almıyo. Sadece çok nadiren uyuyacağı zaman bazen ayağımda sallarkensallarken alıyoalıyo o zamanda o çıkaçıkarıyo ben ısrarla ağzına sokuyorum en son pes ediyo yoksa uyanıkken mümkün deil almıyo. Bende vazgeçtim artık napiim. Eldiven takmak çözüm olabilir ama o zamanda tutmayı nasıl ööğrencek

Dogdugu gundenn beri olcusu kivamil

EmZik bi yerde kolaylik rahatlik aslinda bnmkide 1,5 ayina kdr emdi sonra bidaha yokkk bu aydan sonra yine alisirmi ,cok ihtiyac duymuyorum
Ama uyuturken emeydi iyi olurdu
Canım benimkide o dönem emzik tutmuyordu Midesini bulandırıyordu ben ısrarla verdim tekrar tuttu

Kızlar bebisine sünnet yaptıran ya da yaptırmayı düşünen var mı? Doktor bize pipi ucunda darlık var , sünnet yaptırmayı düşünür müsünüz dedi. bizde zaten 7.ay diye düşünüyorduk dedim iyi uygun dedi. Ama sonra düşündüm de biz tatile gidicez ne kadar sürede iyileşir acaba denize girebilmesi için ne kadar zaman geçmesi lazım. Bilgisi olan var mı?
Siz sünnet konusunda ne yapmayı düşünürsünüz ?
Benim gibi ilk bebeği olan anneler den fikir, tecrübeli anneler den özellikle tavsiye bekliyorum

Canim benim cok uzuldum. Allah acil sifalar versin, sevdiklerine bagislasin.

Kizlar ya bebegim huy degistirdi sanirim. Eskiden aksam ilk yattiginda 3 saat uyur sonra iki saat araliklarla emmeye kalkardi. Simdi ilk yatista 3 saat uyuyo. Sonra saat basi kalkiyoruz. Uyudum mu uyumadim mi anlamiyorum bi bakmisim sabah olmus. Sutum yetmiyo desem degil. Bikac kez cok cok emiyo. Uyuya kaliyo. Zorluyorum uyansin emsin diye yokk. 1 saat sonra acikiyor haliyle yine uyaniyor. Bu durumda olan var mi cok uykusuzum. 1 haftadir boyle. Eskiye doner mi acaba? Mama vermek de hic istemiyorum. Sutum yetmese veririm tabii ki. Napcagimi bilemedim.

Biz 20 günlükken yaptırdık iki hafta sürmedi iyileşmesi çok çabuk iyileşiyor bence yaptır

Acaba emmwk için mi uyanıyor emzirmek yerine tekrar uyutmayı denedin mi

Çok uzun zaman oldu ben foruma girmeyeli doğumum çok zor olmuştu bebeğim ölü Doğmuş sonradan kendine gelmiş ben uyanmadan yoğun Bakım için ilçeye 3 saat uzaklıkta bir hastaneye götürmüşler 3 gün sonrada biz gittik 10 gün yoğun bakımda yattı çıktı sonrada iste vücudunda beynin de Kalıcı bir hasar var mı diye araştırma safhaları başladı derken hiç uğrayamadım buraya oğlum iyi çok şükür hiç bir Sıkıntımız yok 3 aylık olunca anca uğrayabildim sizler nasılsınız nasıl minik melekleriniz

iyi akşamlar kızlar sizden birşey rica edektim ben cevap yazarsanız sevinirim
ben kanguru almayı hiç düşünmedim ama artık nerye gidersem oğlumuda götüreceğim
onun için almayı düşünüyorum sizin aranızda kullananlar hangi markayı almamı tavsiye eder acaba birde aldığınız yeride yazarsanız sevnirimşimdiden teşekürler siz ve bebişleriniz öpüldünüz

Canim dr darlıgı kendi mi fark etti yoksa sizin bi şikayetiniz mi vardı da darlıktan oluyodur falan dedi bende ck istiyodum sünnet yaptirmakta esimi ikna edemiyorum daha küçük diyor

Cok gecmis olsun canim hatırladim seni yazismistik bi ara burda cok uzuldum basiniza gelenlere ck sukur iyiymissin ama allah bi daha boyle seyler yasatmasin

Bende bi ara alayim dedim de vaZgectim agir olur tasiyamam diye ama alsaydim momfortbaby kanguru hosuma gitmisti

Cnm biz hep boyleyiz..
sut ile alakali değil bence, gogsum dolu olsa bile benim kizim da oyle yapiyo. .

Slm kizlar kötu bi aksam gecirdim bugun. .
esimin toplantisi vardi kizimla beni bi arkadasima birakti..Yalniz kizim adeta krize girdi ne yaptiysak susmadi, esimi aradim geldi aldı bizi. .Yolda da hic susmadi katila katila agladi..en son sizdi artık, aglamaktan yoruldu snrm..
Derdi buyuk ihtimal uykuydu yine..

Benimde bu akşam misafirim vardı bebeğim öyle hıysuzlandıki durmadan ağladı uyumadı.sanırım farklı insanlar alışık olmadıkları ortamlar şu an onları rahatsız ediyor.

Canım ben yaptırdım 3.ayına bir hafta kala.bi klasik dikişli yöntem var bir de klipsli.en sağlıklı olan dikişli yöntem dediler bize.hastanede yaptırdık.çocuk cerrahı uyuşturucu iğne yaptı yarım saat bekledik sonra ameliyathaneye götürdüler 15 dk sürdü çıktı.lokal oldu biz öyle istedik.hafif narkozda olda genel yaptırmak bana sağlıklı gelmiyor.ilk 3 gün çok dikkat ettik sonra yavaş yavaş düzeldi şu an 1 hafta oldu yaptıralı neredeyse tamamen iyileşti diyebilirim.ne ağlaması oldu ne huzursuzluğu.günde 2 kez fitil verdik ama. Ne kadar erken yaptırırsan okadar iyi.sinir uçları şuan zayıf çok acı hissetmez.ayrıca hareketlenmeden yaptırırsan daha rahat edersin

hayırlı geceler canlar
öyle yorgunum ki bitkinim tükenmişim.umutsuz vakayim
misafirler vardi benim tarafim gelin kiz annesi ve ablamlar tabi bir de çocuklar evim berbat halde Ablalarim ama yine de yardım etmediler ettiler ama yardimlari devede kulak
bu anneler neden böyle anlayamiyorum yahu hic mi çocuklariyla ilgilenmexler kınıyor muyum bilmiyorum ben de böyle mi olucam oglum büyüdüğünde böyle rahat olduklari için cok çocuk fark etmiyor
ben hala anneliğe alışamadım galiba zorlanıyorum gözüm yemiyor ikinciyi
istesem bir oğlumun kardeşi olsun iki hamileligi birkez daha yasayayim diye cok özlüyorum hamilelik gunlerimi
bu arada grip oldum bogazim fena babasından abdullah a abdullahtan da bana geçti sanirim
yarin bu halde evin içinden nasıl cikarim meçhul
daha misafir kabul edemem uzun süre yani inş etmek zorunda kalmam.
amma dolmusum boşalttım içimi
tekrar hayırlı geceler
ins sabah a biraz toparlanmis olarak uyanirim.

gecmis olsun.Allah bir daha yaşatmasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…