2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
oyyy canını yediğim uğraşmış benm için sağol

Oyun halisi aldim canim, memlekete gitmeden almistim oek ilgisini cekmemisti bu sabah koydum yine oyalanmiyor denemeye devam edicem ins alisir.

bnm bebegmde ole yapıyor canım ya emiyo emiyo hmn çekilio sinirleniyo bagırıyo bnde anlamdm gazımı var sutmu gelmio neyden yapıyo.
Benim ki de öyle hemen kaldırıp sırtını ovaliyorum üstten güçlü ce gaz çıkarıyor. Bazen de gaz cikmiyor cok cok agliyor ozaman Gaz olduğundan yazık istediği kadar ememiyor. Emmeye devam etmek istiyor ama gaz izin vermiyor miniğime (

bizim de aynı şekilde canm bende gazını çıkarıyorum sonra devam ediyorz süte

telefondan giriyorum canm ama dun tabletten girdin albümü bulamadım yine
Canim en yukarida forumlar yazan yerin yaninda uc ten alt alta cizgi var oraya tiklayinca albumler yaİyor, ordanda album olustura tiklaman lazim

Canım bende elimden kayıverirse bi yerine bişey olursa diye çok korkuyordum ama düşündüğüm gibi olmadı şükür. Bide herşeyin ilki zor oluyo sonra alışıyo insan.Bence sende dene mutlaka. Yeri gelcek annen olmıycak belki yanında o zaman ne yapcan dimi ama

Bizimki beni hiç sallamıyo

Geçmiş olsun allah tez zamanda şifa versin

Dogdugu gundenn beri olcusu kivamil
Bizimkide çılgınlar gibi parmaklarını emiyo emzik emmek istemedi hiç. Endişeleniyorum valla inş ilerde alışkanlık yapmaz
EmZik bi yerde kolaylik rahatlik aslinda bnmkide 1,5 ayina kdr emdi sonra bidaha yokkk bu aydan sonra yine alisirmi ,cok ihtiyac duymuyorum
Ama uyuturken emeydi iyi olurdu

Ben bu modele bakmıştım hafif olduğu için ama çok dandik gibi yani demirleri sanki koptu kopacak bsna güven vermedi birde yatış kademe ayarlaması incecik bir lastikle oluyor lastik gevşese sırt ayarlaması yapılamaz ama yinede almak isteyen olabilir gerçekten çok hafif

Yazılanları okuyorumda yaşadıklarımız hep aynı oğlum hiç yalnız kalmayı sevmiyor yanında olcam birde konuşucsm gözgöze olmamız gerekiyor yemek yaparken oto koltuğuna koyoyorum sürdmli yanına gidip birşeyler anlatıyorum radyo bebek sdinliyoruz sürekli oyun halısı yaptım bi heves 5 dak bile durmadı arada koyuyorum belki sever diye ama yok istemiyor eskidrn snnelerimiz nasıl yetiştirirmiş o kadar işi bilmiyorum

Dogdugu gundenn beri olcusu kivamil

EmZik bi yerde kolaylik rahatlik aslinda bnmkide 1,5 ayina kdr emdi sonra bidaha yokkk bu aydan sonra yine alisirmi ,cok ihtiyac duymuyorum
Ama uyuturken emeydi iyi olurdu
Valla benim umudum yok bu saatten sonra artık herkes büyük kolaylık diyo ama ben hiç yaşamadım parmak canlı olduğundan mıdır nedir ya da memeyi mi hatırlatıyo deliler gibi eemiyo işte sıpa cop cop ama emerken çok tatlı oluyo yaa hele elini ağzından çekince bi sinirlenişi varki akıllara zarar netten baktımda 3 yaşına kadar normal, emmesini engellemeye çalışmayın demiş uzmanlar. Emsinler bakalım mutlu olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…