oyyy canını yediğim uğraşmış benm için sağolCanım tabletten açınca üstte albümler yazan yer var ya oraya tıkla
bak senin için kopyaladım, albümler yazan yere tıklayınca açılan sayfanın üstte yeni albüm oluştur yazısına tıkla, ordan açılan sayfadan albüm adını yaz kimler görecek onları seç en altta fotoğraf yükle var oraya tıkla sonra pc den seç fotoları yükeldikten sonra kaydet de ki albümün oluşsun bu kadar, inşallah anlatabilmişimdir:)
- Forumlar
Forumlar
Hızlı Linkler
hatta bu eklediğim siyahla belirttiğim albümlere direk tıkla yaparsın:)
Oyun halisi aldim canim, memlekete gitmeden almistim oek ilgisini cekmemisti bu sabah koydum yine oyalanmiyor denemeye devam edicem ins alisir..canım zor olmuş birde kalabalıkta ağlayınca insan daha stres oluyor, canım altı aylık olana kadar da bekleme kendi kendine oyalanmasını, aslında bunun bir sınırı yok her bebek kendine özel, bir bakmışsın kendi kendine agulanıyor olacak, oyun halısı denedin mi benim kurtarıcım o iyi ki büyük oğluma almışım, hakkını vererek dibine kadar kullandığım tek bebek eşyamız sanırım:)
Benim ki de öyle hemen kaldırıp sırtını ovaliyorum üstten güçlü ce gaz çıkarıyor. Bazen de gaz cikmiyor cok cok agliyor ozaman Gaz olduğundan yazık istediği kadar ememiyor. Emmeye devam etmek istiyor ama gaz izin vermiyor miniğimebnm bebegmde ole yapıyor canım ya emiyo emiyo hmn çekilio sinirleniyo bagırıyo bnde anlamdm gazımı var sutmu gelmio neyden yapıyo.
Çok sağol . Amin.Ay kıyamam yavruya, Allah acil şifalar versin
bizim de aynı şekilde canm bende gazını çıkarıyorum sonra devam ediyorz süteBenim ki de öyle hemen kaldırıp sırtını ovaliyorum üstten güçlü ce gaz çıkarıyor. Bazen de gaz cikmiyor cok cok agliyor ozaman Gaz olduğundan yazık istediği kadar ememiyor. Emmeye devam etmek istiyor ama gaz izin vermiyor miniğime(
Canim en yukarida forumlar yazan yerin yaninda uc ten alt alta cizgi var oraya tiklayinca albumler yaİyor, ordanda album olustura tiklaman lazimtelefondan giriyorum canm ama dun tabletten girdin albümü bulamadım yine
Canım bende elimden kayıverirse bi yerine bişey olursa diye çok korkuyordum ama düşündüğüm gibi olmadı şükür. Bide herşeyin ilki zor oluyo sonra alışıyo insan.Bence sende dene mutlaka. Yeri gelcek annen olmıycak belki yanında o zaman ne yapcan dimi amabenim bebisi de dogdugundan beri annem yikadi ben daha hic yikamadim o kadar korkuyorum ki nasil yikarim bilemiyorum banyo filesinde durmuyor biri tutacak biri de yikayacak..esimle nasil yikarsak düşürürüz elimizden kayar diye ck korkuyorum(
Bizimki beni hiç sallamıyoKızlar bende is yaparken falan hep yanimda duruyor oyun halisina koyuyorum pusette asla durmuyor tek sorunumuz şu ki lavobaya gittigimde falan oyle bi agliyor ki ben gelene kadar bagira bagira kipkirmizi oluyor nefesi kesiliyor ben gelince susuyor artık kendimi tutabildigim kadar tutup o uyuyunca gitmeye calisiyorum sizin bebekleriniz de öyle mi?
Bitleri çok güzelllllKizlar sarelle de cok guzel nutellayi aratmadı bana tavsiye ederim..
Aynen. Hem gözünün önünde olur hemde sen onun gözünün önünde olursun annesiBen de olmadi oyle yapim o zaman ana kucagini alim mutfaga yalniz kalmak istemio bidik :)
Ben banyoyada sokuyorum pusetle öle takılıyo kendi kendineBen valla banyoya sokmuyorum ama kapinin agzina kdr getiriyorum akli erene kdr boyle takilcaz wc de bile rahat kalmadi yahu
Bizimkide çılgınlar gibi parmaklarını emiyo emzik emmek istemedi hiç. Endişeleniyorum valla inş ilerde alışkanlık yapmazTamamen bende öyleyim aynı bide kızım bi huy edindi alt dudağını ve cenesini emiyo hemde ne emmek? Böyle bi duruma sahit olan var mı
Geçmiş olsun allah tez zamanda şifa versinİyi gecelr kızlar iki gundr gremiyrm amcam kalp krizi geçirmiş yarım saat kalbi durmuş ve beyne oksijen gtmeedgi içn bilinç kaybı olmş yani makinada baglı yatyr kalbi çalişiyo ama beyninde odem olşmş uyutuyolarmş bi tepki vermesni bekliyoruz 41 yasında bildgnz bu durumda olupta iyileşn varmı iki gundr perişan olduk çok uzgunum.
Dogdugu gundenn beri olcusu kivamilYa cok tatlı oluyo gercekten ama huy edinir ve agız sekli bozulur diye korkuyorum bozulur mu ki:) bu arada bebeklerimizin kakası ne zaman biraz daha katı kıvamda olacak benim kızın kakası bugün biraz sert gibi kabız mı artık kaka sekil mi değiştiriyo bilemedim
EmZik bi yerde kolaylik rahatlik aslinda bnmkide 1,5 ayina kdr emdi sonra bidaha yokkk bu aydan sonra yine alisirmi ,cok ihtiyac duymuyorumBizimkide çılgınlar gibi parmaklarını emiyo emzik emmek istemedi hiç. Endişeleniyorum valla inş ilerde alışkanlık yapmaz
Ben bu modele bakmıştım hafif olduğu için ama çok dandik gibi yani demirleri sanki koptu kopacak bsna güven vermedi birde yatış kademe ayarlaması incecik bir lastikle oluyor lastik gevşese sırt ayarlaması yapılamaz ama yinede almak isteyen olabilir gerçekten çok hafifHala bebek arabası almayanlar şu araba süper hem hafif hem tek elle kapanıyor hem çift yönlü bana göre pahalı ama belki alan olur bayıldım:) 3.5 kg mış ağırlığı süper bence
http://www.babymall.com.tr/2GO-8601-MR/baby2go-pinna-deluxe-bebek-arabasi-mor.html
Eki Görüntüle 1499344
Brnce emziğe alıştır cnm benim kuzenim işaret parmağı orta parmağından uzun çok emermiş işaret parmağını zor bırsktırmışlarBizimkide çılgınlar gibi parmaklarını emiyo emzik emmek istemedi hiç. Endişeleniyorum valla inş ilerde alışkanlık yapmaz
Valla benim umudum yok bu saatten sonra artıkDogdugu gundenn beri olcusu kivamil
EmZik bi yerde kolaylik rahatlik aslinda bnmkide 1,5 ayina kdr emdi sonra bidaha yokkk bu aydan sonra yine alisirmi ,cok ihtiyac duymuyorum
Ama uyuturken emeydi iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?