Sağol canım dün akşam yaptı çok şükür:)
sağol canım akşam yaptı benimkide ayyy nasıl sevidnim kaka yaptı diye, kv deydik diyorum bizim gibi kakaya bu kadar sevinen anne baba varmıdır büyük oğluma ayrı seviniyorduk şimdi küçük çıktı:)
aslaaaa verme yemek suyu falan, suya gerek yok canım ebn dün doktora özellikle sordum hani sütüm azalmış ya susuz kalırsa böbreğini riske atarsak diye kalmaz korkma dedi, ek gıdaya geçsen bile ilk bir yıl ona şekersiz tuzsuz yapacak özel
çok şükür canım aç susuz kaldı diye çok korkmuştum
canım aşı bu hastalığa yakalanmaya engel değil sadece bu hastalığa yakalansa da hafif atlatmasını sağlıyor, Rabbim şiaf versin
sağol canım, dr ek gıda yok dedi bana çok küçük daha dedi gerekirse 15 gün sonra mama takviyesi yapıcaz dedi, sen bilirsin tabi ama sık sık emzir canım verme kaşık maması
ay canım korktum şimdi büyük oğlum parka çok gidiyor ya bulaşırsa ona aşı yaptırmamıştık

ağır atlatır Allah korusun
Canım benim dr devlette sizin orda nasıl bilmiyorum devlet hastanesi ablamlar alanyada hiç memnun değiller ama bizim burda devletteki her branşın doktorunda iki üç tane iyi dr var o yönden şanslıyız, bu doktorumuz çok özverili büyük oğlumu özeldekine götürdüğümüze çok pişman olduk, dr fobisini bu doktorumuz sayesinde yendik, o kadar çok ağlardı ki, yaklaşımı çok güzel balon veriyor çocuklara bizim oğlanda bayılıyor:)
Bebeğine geçmiş olsun rotavirüsüne yakalansa anlarsın ama mutlaka doktora götürmelisin kaka tahlili için ev kendin içinde gitmen lazım kanama önemli canım bebeğinle gideceksin başka çaren yok, geçmiş olsun
canım ya kızma kendine bilerek yapmadın ki yorgunluktan çok dalgın oluyoruz
iyi gezmeler canım eşinede başarılar
sağol canım hem de nasıl rahatladım aynen zaten diyet yapsam eşim çıldırır artık:)
inşallah gelir arkadaşın canım, ablanla planınız da güzel geçer umarım