- 25 Mart 2014
- 472
- 562
- 78
Sılam beni de listeden sil. kızlar çok Üzgünüm artık bu doktor çok iyi izah etti ciddi anlamda Sağlıksız bir gebeliğimin olduğunu ve eninde sonunda düşeceğini anlamışım bulunuyorum.
12-01-2015 ♥
:)) rüyan hayrolsunKızlar bütün gece bebeğime bez aradım rüyamda .. Bir türlü istediğim bezi bulamadım :) .. Emzirdiğimi gördüm.. Allah hayır etsin .. Rüyası bile güzeldi ..
Günaydın annisler trt de gebelik konusu var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)) rüyan hayrolsun
günaydın canım
:) canım bende şaşırdım bu kadar net olmasına devlete gittim çünkü cihazdan pek umudum yoktu:) bende kalp atışını duymadım dr atıyor görüyorum dedi yetti bana:)
Kızlar acayip bi şişkinlik var ya napsam acaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ahhh minnacikmiiss. Ben bu kucucuk seye mi sabirsizlaniyorum yani :) masallah bebisine canim. Insallah haftaya da ben alcam bu fotolardanbu arada vajinal mi abdominal mi baktirdin?
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
cihaz böyle sağlık ocaklarında 20. haftadan sonra falan bununla dinliyorlar
Eki Görüntüle 1135184 Eki Görüntüle 1135185
İnşaallah canım sende göreceksin o küçücük şey öyle hızlı büyüyor ki
önce abdominal baktı keseyi gördü sadece bebeği göremedim dedi vajinal baktı canım ama benim rahim sağa dönük ters muhtemelen ondan göremedi cihaz iyiyse abdominal görünür
bende 10. haftada gidicem bi daha ama dayanamazsam haftaya da giderim arada 8 olcaz :)
canım gebelikte bebeğin kalbini dinleyen cihaz yaz çıkar zararı yok bunun tabi sürekli dinleme:)Bi zarari yoksa alirim vallahiii. Adi ne bu cihazin canim. Fotosunu bulmak icin nasil arattin :)
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
hımmm sırrı şimdi ortaya çıktı :) bana da dedi istersen vajinal bakalım daha rahat görürsün gözüm kesmedi belkim o zaman benim de böyle görünürdü :)
şimdi sabah sabah tuaf olacak ama farklı bi konu için daniscam size eşimi seviyorum ama anlaşamıyoruz ailesi yüzünden 5 haftalık bebeğim var kayinvalidem bana aldır ddedi ama ben bebegime kiyamam esimde ayrilalim dedi şimdi ben napcam yapamam ki aldiramam kiyamam yavruma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dayan canım bende o civarda gidicem hem daha çok büyümüş olur daha net görürsün bebeğini
İnşaallah canım sende göreceksin o küçücük şey öyle hızlı büyüyor ki
önce abdominal baktı keseyi gördü sadece bebeği göremedim dedi vajinal baktı canım ama benim rahim sağa dönük ters muhtemelen ondan göremedi cihaz iyiyse abdominal görünür
hımmm sırrı şimdi ortaya çıktı :) bana da dedi istersen vajinal bakalım daha rahat görürsün gözüm kesmedi belkim o zaman benim de böyle görünürdü :)
canım gebelikte bebeğin kalbini dinleyen cihaz yaz çıkar zararı yok bunun tabi sürekli dinleme:)
tühh sırrım açığa çıktı3-5 saniyelik bir işlem canım
canım emin ol öyle çabuk geçecek ki bir bakmışsın büyümüş yavrun, siz siz olun acele etmeyin hamileliğin her anının tadını çıkarın hamilelik sultanlıkzaman geçmiyo çok sabırsızlanıyorum kalan 8 ay nasıl geçece böyle :18:
Bekleyelim bakalim pazartesiyi. Dun muayenem vardi ama dr ara verdi biraz. Cok sık bakmayalim dedi. Zaten utrason haftasi %90 dogruymus. Ozellikle duzensuz adeti olanlarda. Benimki sattan 3 gun kucuk olabilir yani. Goremeyedebilirim. Saglikla, yerinde olsun da ben gormesem de olur :))
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
Ya ben üşüyodum aslında 2 gündür yangın başladı terleme nebileyim bir haller var ama :) kızmı erkekmi bilemedim bir kızım var Rabbim ikincisi sağlıklı sıhhati versınde cinsiyet önemli degil hayırlı evlat versın
canım emin ol öyle çabuk geçecek ki bir bakmışsın büyümüş yavrun, siz siz olun acele etmeyin hamileliğin her anının tadını çıkarın hamilelik sultanlık
tabi canım yerinde olsunda biraz geç gör ama bence görürsün
ben de cok merak ediyorum bazen kızıyorum kendime neden bu kadar merak ediyorum allah ne nasip ederse o diye ama elimde değil
kızlar hadi buraya tahminlerimizi yazalımmm bebişlerin cinsiyetleri hakkında bakalım kimler doğru hissedebilecek
ben başlarda kız hissediyordum ama kime sorsam herkes oğlun olacak diye tahmin ettiği için ben de erkek olur diyorum tabi allah bilir ama benim hissim bu yönde peki ya sizinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?