2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim kizin nasıl oldu
Cnm istahi daha iyi sukur yalnız ishal devam..
Az once kontrole goturdum tekrar,viral ishallerin geçmesi 1 ayi bulabiliyor dedi doktor..Kivami cok sulu degil zaten ama sık yapiyor..Zaten kan ve kaka tahlilleri de viral oldugunu gosteriyor dedi .
Bu arada cnm sen nasil giydiriyosun senin minigi. .Kisa kolluya gecmedim hala az once hastanede baktim butun çocuklar tisort ,kapri giymiş. .

Cnm ne guzel demissin depresyona girecek vaktim bile yok diye hakikaten benim de oyle normalde depresif biriyim çünkü. .
Sabah ablam geliyo insallah en azından bi hafta moralim yerine gelir..

Safransari cnm bizim cok oyuncağımız yok titreşimli bi seyler almak istiyorum aslında. .Oyuncakları hep ogretmen arkadaşım verdi müzikli, konusan var ama bikac ay sonra oynar diye tahmin ediyorum. .
ben resimdeKilerle oyaliyorum cnm..

Eklentiler

• 20150526_132940.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 231
Cnm bizim kizlar musade etmiyor aynen senin gibiyim. .
Yemek bile zor yapıyorum, buarada kangurum az once geldi bi an once denemek istiyorum. .
ay kanguruyu ins sever bıdık aslında bende istiyorum ama eşim belini ağrır diyo
o nasıl cümle canım annesinden çok sevmek nasıl kıyaslama yaptı öyle herkesin yeri ayridir kızın bi büyüsün bi baba desin de gor sen nasıl babalık damarlari kabarıyor anne babam canım herşeyim evladim da canım kanım herkesin yeri ayridir
canım ben kısa kollu giydiriyorm evde artık sıcak aslında yağmur oluncaya üstüne bi ıncal hırka ama gece tek kat uzun kollu ile uyuyor ...

aksine kanguru bel ağrısı için çok iyi, bazı kangurularda bebeğin ağırlığını bele değil kalçaya veriyor,,,

Aynen cok rahatsizim bende kitabin orasini kessem mi diye dusunuyorum
cok gecmis olsu canim biz de yaz moduna gectik canim kisa kol giyor altinada kapri hatta gidersen jokerde ince mefes alan badiler tulumlar var onlardan giydiriyorum ben

Uzuldum durumuna canim.
İnsallah en kisa zamanda duzene girersiniz

Hepsi cok guzelmis.

@Mrssuperfine cnm sikma canini esler sonradan öğreniyor babalik duygusunu, ayni durumdayim yalniz olmak zor cocuk bakarken.

Bugün heyecanla kayinvalidem aradı bi tanıdığı seminer donemi baslanmaz filan Demis cok korkmus ben de baslamayacagim diye..Tamam bi an once bakmak istiyo da fazla israr niye anlamis degilim..Izinlerim duruyo baslamasam hicbi sorun olmayacak söylüyorum ama başla bi an once diyip duruyo..

I imspecial mrymtlh kizlar ben gecemedim bi türlü yazlik kiyafete ya..tek kat uzun kolluya devam ediyorum, disarisi ruzgarli gibi geliyor o kadar dikkat ettim usuttum cimcimeyi biraz rahat olmak lzm snrm..
Bencede ne kadar dikkat edersen o kadar hasta olur gecen bize yengem geldi okuldaki velilerle konusuyorlarmis biz mi hasta ediyoruz bu cocuklari diye hemsire biri ben hic terledi diye havlu koymadim aman sicak aman soguk demedim kat kat giydormedim hicte hasta olmadi demis

cnm boyle bi saçmalıgı durup durukenmi soyledi bişeylerden konumu açıldı genelde bi yerden konu açılırboyle saçma yerlere gelir kndimle eşimden biliyorum ama cnm kızın şoyle bi biriki yasına gelsin yurusn konuşsun bakalım yinede annesinimi sevecek . Babalık duygusu ne yazıkki sonradan olusuyr .

cnm terleyince sogursa gerçkn hasta oluyolar bnbebegm terlynce degişmiyorm havluda koymuyrm sadece uykudn kalkınca kundakla alıyrm teri brz kuruyunca çekyrm boyle dikkt edince hastalamıyr ama terletmemek lazım çok kat gydrip ustune kalın ortu ortunce çok terliyr . Bn zaten yorganda yatrmıyrm artık ince battaniyede yatyr terliyr ama hep bi yere uzun sure uyku halindeykn temas ettgi için terliyr onuda bu şeklde koruyrm hastalamasn diye.

aksine kanguru bel ağrısı için çok iyi, bazı kangurularda bebeğin ağırlığını bele değil kalçaya veriyor,,,
mağazaya gidip bi deneyim belki eşimde ikna olur teşekkürler
Bugun eşimle kavga ettik o yuzden çok cnm sıkkın ve uyku tutmadı ondan bu saatte buralardayım off valla bigun boşayacam ben bunu ya bildigin odun .
canım ya bazen erkeklerin bi kısmı mahalle baskisindan evleniyor ve karısının cocugununda kanına giriyor malesef senin esin için demiyorum ama dün bi arkadaş geldi eşinin tavırlarını anlattı çok üzüldüm 7 aylık bebeği 7 yaşında buyukte 3 yıl önce evi terk ettim diyor çok iyiydik suana kadar ama artık yine eskisi gibi davranıyor dedi o kadar üzüldüm ki en kotusu de ben bu adama 2. Çocuk yaptım dedi yüreğim parcalandi ins düzelir diye dunden beri dua ediyorum sende dua et yavrular arada kıyamam onlara

Niye badliycan ki izinlerin durutirsa simdi tam gezme zamani al kizini cik gez canım tadını çıkar iznin bitince nasıl olsa basliycaksin

Canim tabi ona bende dikkat ediyorum ama Antalya çok sıcak ve benim kız hep terler ilk aldım zaman ya pikesini orterim ya yelek giydiriyorum

Kızlar oğlum ce ee istiyor artık bir gülüyor Ki ne gülüyor
aynen canım benimkide çok seviyor o güldükçe eşim daha çok güldürmek istiyor bende kızıyorum çocuk çatlar yapma die :)
kesinlikle doğru ben hiç hasta olmazdım ama bu ara çok fazla dışarıya çıktık boğazım çok fena dun akşamdan beri ama bide ben soğuk su içiyorum
benide çok rahatsız ediyor canım fisher price ım aktivite kitabı var bizde orda da var sevimsiz şey
şaka yapmıştır yazmak istiyorum sadece canım

canını sıkma arkadaşların da dediği gb biz bebeklerimiz anne karnına düştüğü andan itibaren anneyiz ama babalık sonradan öğrenilen bişey
Bugun eşimle kavga ettik o yuzden çok cnm sıkkın ve uyku tutmadı ondan bu saatte buralardayım off valla bigun boşayacam ben bunu ya bildigin odun .
uyu gitsin Pınarcım dinlen sıkma canını
Günaydın herkese bu arada ankara aydın değil yine ağlamak üzere hava
Konya da aynı gamzecim sanada günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…