2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
cnm sorma ütü seninkinden fazla su an saymıyorum bile yazik esim giyecegini utuleyip cikiyor, esim memur degil ama her gün gomlek giyer. .
4.ay fotosunu ben de cekmedim hala 5 aylik olduk nerdeyse ya yArın cekmeyi deniyim ben de..

Benim dr da verdi ama ben baslamadim cnm ishal de olunca bekle biraz dedi kendisi yalnız gecen hafta kan tahlilinde 13 olmasi gerekirken 12 ydi cnm dusuk olabiliyor yani..

canim oğlumda cok sık uyanmaya başladı geceleri.dun aşısı vardi kilo alımı da iyiydi cok şükür demekki doyuyor da bizi koklamak yanımızda olmak istiyor minisler:)
ben hic Mama kullanmadim cok cahilim mama konusunda malesef;((
Sağol canim paylaşım icin.bize de dun verdiler kararsizim hoş benim demir kan yerlerde cokk düşük oğlumunki nasil acep
Şekerler birkaç resim ekledim:))
Eşimin telefonunda daha güzel resimler var ama sanki telefonunu yiyeceğim gitmiş parmak izi koymuş gıcık
maşallah tosuncuk büyümüş yesin teyzesi.cok sekersiniz canm:)
geçmiş olsun bünye alışık degil evde oturduk aylarca simdi yoruluyoruz haliyle
kolay gelsinn.ben de tarin başlıyorum nasipse .halılarimi yikayacaktim son anda vazgeçtim gozum yemedi oğlum da hasta ben de lohusa lik çok olmadi biteli ve hemoroid oldum doğum sonrasi ona vakit harcayamam.
bizim hic oyuncagimz yok kii....eşime diyorum da birkac gündür dişlik ve çıngirak alicak...oyuncagimiz var da ilerde kullancagi araba deve vs öyle.
oğlum hasta canim öksürüyor zaten ayirt edemedim.salya hep var ama.

Kızlar oğlum ce ee istiyor artık bir gülüyor Ki ne gülüyor
oğlum henüz istemiyor ama yapınca kikir kikir gülüyor.maşallah Abdullah a:)
Günaydın kızlar misafir gelecek çok iş var çok
kolaygelsin maşallahin var.misafir sezonunu kapatmamissin canim full devam.
sıkma canını eflalim...bi donemin de gelir ki enerjik ve iş yapmak istersin. boşver bu halinin tadını çıkar. yarin birgün canımız çıkar is yapmaktan.

2 çıngırak, 1 diş halkası, 2 tane sesli oyuncak , birkaç tane de yumuşak oyuncaklardan. Sadece çıngırak ve dış halkasını eline veriyorum. Diğerlerini uzaktan oynatıyorum.

Selam kızlar misafirler gelmeden son bi bakayım dedim benm oğlum emzık kullanıyor o yüzden akıllı sayılır ama iki gündür çok huysuz eşimde diyor ne oldu bu oglana ... Ablası oğlumsuma karşıdan konuşuyor oda gülüyor her temizlik yaptığım odada oğlumda var U umberto öyle temizlik yapıyorum ben konuşuyorum o izliyor gözgöze gelmemeye çalışıyorum yoksa al diye ağlar bi yüz üstü bi oturarak bi sirt üstü sürekli pozisyon degistirerek yapıyorum işleri @eflalim ınan bende ilk çocukta dediğin gibiydim ama ıkı cocuktan sonra yaslaniyrm psikolojisine girdim ve hayatı dolu dolu yaşamaya karar verdim benim boş boş oturduğum vakitte bile kitap okumam gerek bazen sadece odama girip eşime çocukları verip yatakta bi yarım saat boş boş yatarm düşünürüm napıyorum napmalıyım sonra kalk gamze hayat seni bekliyor der koşarım böyle elhamdullı Rabbim saglımızı bozmasın onun haricinde cozulemeyecek şey yoktur diye rahatlarım sizi çok seviyorum hayat kısa ve pisman olmamak için yasamalıyız

Canim oyuncaklara artik baslamalisiniz motor gelisimi icin onemli.

Kizlar ya ben mi cok beceriksizim acaba:) siz bu kadar temizligi hangi ara yapiyorsunuz? Asil sorum o ara bebisler napiyor. Bana yeme yapmaya bile firsat vermiyor hatun nerde kaldi temizlik...
Esim 10 gun gece 5 gun gunduz calisiyor. Gece calistigi zamanlar temizlik yapiyorum ve oda oda yapiyorum. 1 gun 2 oda , 1 gun diger 2 oda seklinda.
Esim gunduzDeyken de bebek uyudugunda yatagi topluyorum. Yemek yoyorum..mutfagi topluyorum yemek yapiyorum vs. Gunluk isler.

Duha22 haklısın çıkmaya çıkmaya çok hassaslaştık ben hiç bukadar sık hasta olduğumu hatırlamıyorum bünyem çok zayıflamış eskiden hast olacağımı hissettiğm anda kendimi bir şekilde kpruyordum ama şimfi ne mümkün

Kızlar benim kıZım 21 haftalık oldu ama hala göz rengi belli değil . Ne yesıl ne siyah ne kahve. Florasan ışığında yesil gibi gündü bakınca içinde yesıllıkler var ama taa arkada . Direkt bakınca siyah gibi duruyo dışı . Yanı normal bir insan gözü gibi su renk diyemiyorum sanki hala saydam gri gibi .Boyle olan var mı ?

Canim benimkininde rengi ilk dogdugu gun gibi hala gri
Degisir mi bilmiyorum ama anormal durmuyor. Babamin goz rengi

Bir de senin yontemini uygulayayim canim belki ise yarar.

Benim fiaher price bu vardiEki Görüntüle 1539237
Simdi de bunu aldim internetten
Eki Görüntüle 1539240
Umarim sever kizim.
Su oyuncaklarda beni rahatsiz eden bisi var sizide rahatsiz ediyor mu bilmem ama artik her oyuncakta domuz resmi oyuncagi vs yapiliyor misal bu dislikte pazar gunu ebebkten aktivite kitabi almistim orda farketmenisim eve gelince farkettim sayfanin birinde domuz var bu sadece beni mi rahatsiz ediyor sizleride ediyor mu annisler

Evet canim.haklisin.

Kızlar depresyona gireceğim ama ona bile vakit yok uyutmaya çalış emzir gaz çıkar kustu üstünü değiştir oyna yıka uyutmaya çalış derken depresyona giremiyorum:)) ağlasam mı gülsem mi..

Bebeğim ne uyuyor ne duruyor ve hiç yardımcım yok eşim çok yoğun Çalışıyor Kafayı yemek üzereyim(

Ev temizliği dalan konuşulmuş ben kendim duş alsam yetiyor bana Ayıptır söylemesi hiçbir şeye vakit bulamıyorum malesef

Bir de sol elimi kullanamaz oldum bebekle birlikte inş düzelecek

Eşim annesini kızından çok seviyormuş saçmalığa bakın daha bir Sürü Saçma şey aslında aklıma takmam bile ama ağlayıp boşalacağım vakit bile yok..

Evet ben de fark ettim kumbaralar tsshirtler oyuncaklar kitaplar Çizgiler heryerden var ve beni de rahatsız editor hatta tiksindiriyor..
Bizde de bi oyuncak vardı domuzlar dans ediyordu Yanyana bebeğim oynuyordu sonra fark edip çöpe attım..ben de sevmiyorum ama tercih meselesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…