- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
cnm sorma ütü seninkinden fazla su an saymıyorum bile yazik esim giyecegini utuleyip cikiyor, esim memur degil ama her gün gomlek giyer. .canım ben napıyım eşim memur her gün gömlek değişiyor iki günde pantolon şimdi 15 tanen gömlek 4 pantolan nevresimler var ütülenecekbenimde elim gitmiyor temizliğe ne olacak bu halimiz:)
canım 6. ay aşında aklında olsun aşıya gitmeden ver ağrı kesiciyi
ayyy canım nasıl sevindim senin adına şükür artık sende çıkabileceksin hayırlı olsun
inşallah güzel geçer yolculuğunuz
ayyy o teyze benim kv olmasınher gün çırpar her gün halıları
canım bebeğine maşallah kilosuna yani, mamayı özel alman gerekmiyor mu alerjisi varsa? Kakamız katı değil cıvık canım
canım yeşil kakayı çok beslenince yapıyorlar benim bildiğim
oyy yerim onun saç bantlarını çok güzeller
canım aspiratör çamaşır makinası elektrik süpürgesi hepsi sakinleştiriyor
canım sen bilirsin tabi ama işe başlamadan bir kaç gün dene kv ne bırak baksın birden hem bebeğine hem sana hem kv ne zor olur alışması için bir kaç gün deneyin, kademeli olarak deneyebilirsiniz, ilk gün iki saat ertesi gün üç saat gibi
Benim dr da verdi ama ben baslamadim cnm ishal de olunca bekle biraz dedi kendisi yalnız gecen hafta kan tahlilinde 13 olmasi gerekirken 12 ydi cnm dusuk olabiliyor yani..Selam kızlar hepinize.geçen 4.ay aşımızdan sonra ebe demir hapını verdi kilosu ne kadarsa okadar damla..benim aklıma yatmadı tabi benim hamileliğim boyunca kan değerlerim hep normaldi bebeğime bakılmadan boşyere ilaç kullanmayım derken linkini attığım yazıyı buldum mutlaka okuyun.
6 AYDAN ÖNCE KULLANMAYIN sebeplerini çok güzel izah etmiş ama linki açamayan olur diye kısaa bahsedeyim.hamileliğin son haftalarında bebeklere hızlı bir demir aktarımı oluyormuş 6 aya kadar bu onlara yetiyormuş dışarıdan takviye aldıklarında zehirlenmeye bile sebep olabilirmiş.annede kansızlık varsa test yaptırıp öyle başlanması gerekiyormuş.yoksa bunun yanısıra kabızlık huysuzluk ileride zayıflık vs yapabiliyormuş bilginiz olsn
http://bebekyapimbakimonarim.kadinl.../demir-takviyesi-gerekli-midir-degil.html?m=1
http://bebekyapimbakimonarim.kadinl.../aysudann-cocuk-gelisim-notlar-demir.html?m=1
Enerjine hayranim. MasallahGünaydın kızlar misafir gelecek çok iş var çok
canim oğlumda cok sık uyanmaya başladı geceleri.dun aşısı vardi kilo alımı da iyiydi cok şükür demekki doyuyor da bizi koklamak yanımızda olmak istiyor minisler:)Merhaba canlar, ancak benim pasayi sallarken internete girebiliyorum, temizlikten bahsedilmis dun esimle temizlik yaptik biz de, derinlemesine olmuyor ama mikroptan olmeyelim yeterGeceleri sik sik uyaniyor bizimki, acaba sutummu yetmiyor diye dusunuyorum ama uyannca da guzelce emmiyor, hipp markasinin 7 tahilli mamasini siparis verdim ama 6. Aydan itibaren yaziyor, kullanan var mi?
Sağol canim paylaşım icin.bize de dun verdiler kararsizim hoş benim demir kan yerlerde cokk düşük oğlumunki nasil acepSelam kızlar hepinize.geçen 4.ay aşımızdan sonra ebe demir hapını verdi kilosu ne kadarsa okadar damla..benim aklıma yatmadı tabi benim hamileliğim boyunca kan değerlerim hep normaldi bebeğime bakılmadan boşyere ilaç kullanmayım derken linkini attığım yazıyı buldum mutlaka okuyun.
6 AYDAN ÖNCE KULLANMAYIN sebeplerini çok güzel izah etmiş ama linki açamayan olur diye kısaa bahsedeyim.hamileliğin son haftalarında bebeklere hızlı bir demir aktarımı oluyormuş 6 aya kadar bu onlara yetiyormuş dışarıdan takviye aldıklarında zehirlenmeye bile sebep olabilirmiş.annede kansızlık varsa test yaptırıp öyle başlanması gerekiyormuş.yoksa bunun yanısıra kabızlık huysuzluk ileride zayıflık vs yapabiliyormuş bilginiz olsn
http://bebekyapimbakimonarim.kadinl.../demir-takviyesi-gerekli-midir-degil.html?m=1
http://bebekyapimbakimonarim.kadinl.../aysudann-cocuk-gelisim-notlar-demir.html?m=1
maşallah tosuncuk büyümüş yesin teyzesi.cok sekersiniz canm:)Şekerler birkaç resim ekledim:))
Eşimin telefonunda daha güzel resimler var ama sanki telefonunu yiyeceğim gitmiş parmak izi koymuş gıcık
geçmiş olsun bünye alışık degil evde oturduk aylarca simdi yoruluyoruz haliyleKızlar çok hsstayım düğündü alışverişti gezmekti derken terleyip terleyip üşütmüşüm başım çok ağrıyor ev karma karışık toplayamıyom birazdan annem arayıp abdullahı niye getirmiyorsun özlemişm der hangisini yapsam acaba
kolay gelsinn.ben de tarin başlıyorum nasipse .halılarimi yikayacaktim son anda vazgeçtim gozum yemedi oğlum da hasta ben de lohusa lik çok olmadi biteli ve hemoroid oldum doğum sonrasi ona vakit harcayamam.Çile ki ne çile canim..@Girlboymom ben basladim bugün, yikanicaklar bitti, perdeler falan, ccamlarinda yarisi bitti, halilari yikamaya gönderdim, bir kac kilimim vardi onlarida ben yikayip balkona attimm vee kisa bir ara vermisken size bakayim dedim canim. Annemler kizima bakiyolar sagolsunlar yoksa imkansiz yapamazdim.
Ben simdi ise doneyim, görüşmek üzere
bizim hic oyuncagimz yok kii....eşime diyorum da birkac gündür dişlik ve çıngirak alicak...oyuncagimiz var da ilerde kullancagi araba deve vs öyle.Kizlar bebeklwriniz nasil oyuncaklari var?
Benim kizin oyun halisi, 4 tane cingirak, 1 dislik, 1 sallanan oyuncagi var.
Eline aldigi herseyi agzina goturuyor. Bu disini cikartana kadar devam mi edecek, yoksa gecici bir sure mi ?
Sizin oyuncaklariniz nasil ?
oğlum hasta canim öksürüyor zaten ayirt edemedim.salya hep var ama.Kızlar oğlum bi kaç gündür kuru kuru oksuruyor hiçbirsebep yok hasta da değil inernette dış çıkarma salya artma belirtisi diyor sizlerde de oluyor mu ?
@Qeen_21 kolay gelsin ellerine sağlık gule gule pıslet bende baya topladım bi çok iş yaptım bakalım halılari falan verince genei temızlıge başlarım
Safransari bizim konuşan koyun var bayılıyor yiyecek onu birde davul var müzikli vurunca ses yapıyor onu çok sevdi
oğlum henüz istemiyor ama yapınca kikir kikir gülüyor.maşallah Abdullah a:)Kızlar oğlum ce ee istiyor artık bir gülüyor Ki ne gülüyor
kolaygelsin maşallahin var.misafir sezonunu kapatmamissin canim full devam.Günaydın kızlar misafir gelecek çok iş var çok
sıkma canını eflalim...bi donemin de gelir ki enerjik ve iş yapmak istersin. boşver bu halinin tadını çıkar. yarin birgün canımız çıkar is yapmaktan.Oyun halısının oyuncakları var dişlik aldık bir tane bondigonun titreyen zürafası var abisinden kaldı ama abisi titreme kısmınız bozdukahkaha atıp titriyordu, elleriyle dokunarak nesneleri öğrenmeye tanımaya başlayınca bırakacak canım, her şeyi ağzına götürmesi dişle alakalı değil o eşyaların dokusunu öyle tanıyor yumuşak mı sert mi vs. gibi, yani ağzıyla tanımaya çalışıyorlar
Eki Görüntüle 1539489
evet salya yapıyor kuru öksürük
ay canım ya bende bu aralar hep o moddayım ne yemek ne ütü ne sil süpür ne olacağım böyle bilmiyorum bünyeme ters bu hareketler
ayyyy yine micanım ne olur şu enerjinden bana da ver formülü ne ben hiç iyi hissetmiyorum kendimi artık ciddi anlamda çöktüm ruhen ve bedenen sabah yataktan çıkmak istemiyorum bütün gün yatmak flim izlemek istiyorum boş boş duruyorum
bu arada maşallah sana
2 çıngırak, 1 diş halkası, 2 tane sesli oyuncak , birkaç tane de yumuşak oyuncaklardan. Sadece çıngırak ve dış halkasını eline veriyorum. Diğerlerini uzaktan oynatıyorum.Kizlar bebeklwriniz nasil oyuncaklari var?
Benim kizin oyun halisi, 4 tane cingirak, 1 dislik, 1 sallanan oyuncagi var.
Eline aldigi herseyi agzina goturuyor. Bu disini cikartana kadar devam mi edecek, yoksa gecici bir sure mi ?
Sizin oyuncaklariniz nasil ?
Canim oyuncaklara artik baslamalisiniz motor gelisimi icin onemli.canim oğlumda cok sık uyanmaya başladı geceleri.dun aşısı vardi kilo alımı da iyiydi cok şükür demekki doyuyor da bizi koklamak yanımızda olmak istiyor minisler:)
ben hic Mama kullanmadim cok cahilim mama konusunda malesef;((
Sağol canim paylaşım icin.bize de dun verdiler kararsizim hoş benim demir kan yerlerde cokk düşük oğlumunki nasil acep
maşallah tosuncuk büyümüş yesin teyzesi.cok sekersiniz canm:)
geçmiş olsun bünye alışık degil evde oturduk aylarca simdi yoruluyoruz haliyle
kolay gelsinn.ben de tarin başlıyorum nasipse .halılarimi yikayacaktim son anda vazgeçtim gozum yemedi oğlum da hasta ben de lohusa lik çok olmadi biteli ve hemoroid oldum doğum sonrasi ona vakit harcayamam.
bizim hic oyuncagimz yok kii....eşime diyorum da birkac gündür dişlik ve çıngirak alicak...oyuncagimiz var da ilerde kullancagi araba deve vs öyle.
oğlum hasta canim öksürüyor zaten ayirt edemedim.salya hep var ama.
Esim 10 gun gece 5 gun gunduz calisiyor. Gece calistigi zamanlar temizlik yapiyorum ve oda oda yapiyorum. 1 gun 2 oda , 1 gun diger 2 oda seklinda.Kizlar ya ben mi cok beceriksizim acaba:) siz bu kadar temizligi hangi ara yapiyorsunuz? Asil sorum o ara bebisler napiyor. Bana yeme yapmaya bile firsat vermiyor hatun nerde kaldi temizlik...
Canim benimkininde rengi ilk dogdugu gun gibi hala griKızlar benim kıZım 21 haftalık oldu ama hala göz rengi belli değil . Ne yesıl ne siyah ne kahve. Florasan ışığında yesil gibi gündü bakınca içinde yesıllıkler var ama taa arkada . Direkt bakınca siyah gibi duruyo dışı . Yanı normal bir insan gözü gibi su renk diyemiyorum sanki hala saydam gri gibi .Boyle olan var mı ?
Bir de senin yontemini uygulayayim canim belki ise yarar.Selam kızlar misafirler gelmeden son bi bakayım dedim benm oğlum emzık kullanıyor o yüzden akıllı sayılır ama iki gündür çok huysuz eşimde diyor ne oldu bu oglana ... Ablası oğlumsuma karşıdan konuşuyor oda gülüyor her temizlik yaptığım odada oğlumda var U umberto öyle temizlik yapıyorum ben konuşuyorum o izliyor gözgöze gelmemeye çalışıyorum yoksa al diye ağlarbi yüz üstü bi oturarak bi sirt üstü sürekli pozisyon degistirerek yapıyorum işleri @eflalim ınan bende ilk çocukta dediğin gibiydim ama ıkı cocuktan sonra yaslaniyrm psikolojisine girdim ve hayatı dolu dolu yaşamaya karar verdim benim boş boş oturduğum vakitte bile kitap okumam gerek bazen sadece odama girip eşime çocukları verip yatakta bi yarım saat boş boş yatarm düşünürüm napıyorum napmalıyım sonra kalk gamze hayat seni bekliyor der koşarım böyle elhamdullı Rabbim saglımızı bozmasın onun haricinde cozulemeyecek şey yoktur diye rahatlarım sizi çok seviyorum hayat kısa ve pisman olmamak için yasamalıyız
Su oyuncaklarda beni rahatsiz eden bisi var sizide rahatsiz ediyor mu bilmem ama artik her oyuncakta domuz resmi oyuncagi vs yapiliyor misal bu dislikte pazar gunu ebebkten aktivite kitabi almistim orda farketmenisim eve gelince farkettim sayfanin birinde domuz var bu sadece beni mi rahatsiz ediyor sizleride ediyor mu annislerBenim fiaher price bu vardiEki Görüntüle 1539237
Simdi de bunu aldim internetten
Eki Görüntüle 1539240
Umarim sever kizim.
Cnm bizim kizlar musade etmiyor aynen senin gibiyim. .Bir de senin yontemini uygulayayim canim belki ise yarar.
Evet canim.haklisin.Su oyuncaklarda beni rahatsiz eden bisi var sizide rahatsiz ediyor mu bilmem ama artik her oyuncakta domuz resmi oyuncagi vs yapiliyor misal bu dislikte pazar gunu ebebkten aktivite kitabi almistim orda farketmenisim eve gelince farkettim sayfanin birinde domuz var bu sadece beni mi rahatsiz ediyor sizleride ediyor mu annisler
cok üzücü bi benceEvet canim.haklisin.
Canim kizin nasıl olduCnm bizim kizlar musade etmiyor aynen senin gibiyim. .
Yemek bile zor yapıyorum, buarada kangurum az once geldi bi an once denemek istiyorum. .
Su oyuncaklarda beni rahatsiz eden bisi var sizide rahatsiz ediyor mu bilmem ama artik her oyuncakta domuz resmi oyuncagi vs yapiliyor misal bu dislikte pazar gunu ebebkten aktivite kitabi almistim orda farketmenisim eve gelince farkettim sayfanin birinde domuz var bu sadece beni mi rahatsiz ediyor sizleride ediyor mu annisler
Ayy biran once dene bana da haber ver cok merak ettim. Insallah severCnm bizim kizlar musade etmiyor aynen senin gibiyim. .
Yemek bile zor yapıyorum, buarada kangurum az once geldi bi an once denemek istiyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?