2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
4. Ay 5. Ay mamaları var ben bebelac 4 aydan itibaren pirinçli sürlü meyvrlidini veriyorom canım

Kızlar çok hsstayım düğündü alışverişti gezmekti derken terleyip terleyip üşütmüşüm başım çok ağrıyor ev karma karışık toplayamıyom birazdan annem arayıp abdullahı niye getirmiyorsun özlemişm der hangisini yapsam acaba

Çile ki ne çile canim.. @Girlboymom ben basladim bugün, yikanicaklar bitti, perdeler falan, ccamlarinda yarisi bitti, halilari yikamaya gönderdim, bir kac kilimim vardi onlarida ben yikayip balkona attimm vee kisa bir ara vermisken size bakayim dedim canim. Annemler kizima bakiyolar sagolsunlar yoksa imkansiz yapamazdim.
Ben simdi ise doneyim, görüşmek üzere

benimki de sık uyanıyor bu dönemde mi oluyor acaba, hipp iyi marka
ben vermiyorum canım demir ilacı aynen bu sebeplerden sağol paylaşım için
Aman allahım bunların hapsini yapınca sizin halinizi düşünemiyorum
düşün düşün:)
Şekerler birkaç resim ekledim:))
Eşimin telefonunda daha güzel resimler var ama sanki telefonunu yiyeceğim gitmiş parmak izi koymuş gıcık
baktım çok tatlısınız şıksın oğlun büyümüş maşaallah
geçmiş olsun canım canın hangisini istiyorsa onu yap:)
darısı başıma:)

Kizlar bebeklwriniz nasil oyuncaklari var?
Benim kizin oyun halisi, 4 tane cingirak, 1 dislik, 1 sallanan oyuncagi var.

Eline aldigi herseyi agzina goturuyor. Bu disini cikartana kadar devam mi edecek, yoksa gecici bir sure mi ?

Sizin oyuncaklariniz nasil ?

Kızlar oğlum bi kaç gündür kuru kuru oksuruyor hiçbirsebep yok hasta da değil inernette dış çıkarma salya artma belirtisi diyor sizlerde de oluyor mu ?

@Qeen_21 kolay gelsin ellerine sağlık gule gule pıslet bende baya topladım bi çok iş yaptım bakalım halılari falan verince genei temızlıge başlarım
Safransari bizim konuşan koyun var bayılıyor yiyecek onu birde davul var müzikli vurunca ses yapıyor onu çok sevdi

Kismet olursa basliycam cnm insallah...
Mama sandalyesi benim de almam lzm cnm..
@Mrssuperfine cnm Cok sagol, teklif etmen bile mutlu etti beni..Umberto'nun tavsiyesiyle cybex 2 go siparis ettim bugun yarin elime ulasir diye tahmin ediyorum cnm..Bu arada doktorun kim ne guzel tavsiyelerde bulunuyor sayende biz de bi seyler öğreniyoruz. .
praline cnm koku kizimda da var bikac gun takip et bakalim olmadi bi tahlil yaptırirsin icin rahatlar..

Bizde de sizinkilerden farkli olarak fisher price uyku arkadasi kopekcik ile cingirakli bileklik ve coraplar var, dun de ebebek indiriminden yumurtlayan tavuk emma aldim, emekleme zamani icin...

Bizde de sizinkilerden farkli olarak fisher price uyku arkadasi kopekcik ile cingirakli bileklik ve coraplar var, dun de ebebek indiriminden yumurtlayan tavuk emma aldim, emekleme zamani icin...
Benim fiaher price bu vardi
Simdi de bunu aldim internetten

Umarim sever kizim.

Oyun halısının oyuncakları var dişlik aldık bir tane bondigonun titreyen zürafası var abisinden kaldı ama abisi titreme kısmınız bozdu kahkaha atıp titriyordu, elleriyle dokunarak nesneleri öğrenmeye tanımaya başlayınca bırakacak canım, her şeyi ağzına götürmesi dişle alakalı değil o eşyaların dokusunu öyle tanıyor yumuşak mı sert mi vs. gibi, yani ağzıyla tanımaya çalışıyorlar

evet salya yapıyor kuru öksürük
ay canım ya bende bu aralar hep o moddayım ne yemek ne ütü ne sil süpür ne olacağım böyle bilmiyorum bünyeme ters bu hareketler
Günaydın kızlar misafir gelecek çok iş var çok

ayyyy yine mi canım ne olur şu enerjinden bana da ver formülü ne ben hiç iyi hissetmiyorum kendimi artık ciddi anlamda çöktüm ruhen ve bedenen sabah yataktan çıkmak istemiyorum bütün gün yatmak flim izlemek istiyorum boş boş duruyorum

bu arada maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…