ben de cok merak ediyorum bazen kızıyorum kendime neden bu kadar merak ediyorum allah ne nasip ederse o diye ama elimde değil
kızlar hadi buraya tahminlerimizi yazalımmm bebişlerin cinsiyetleri hakkında bakalım kimler doğru hissedebilecek
ben başlarda kız hissediyordum ama kime sorsam herkes oğlun olacak diye tahmin ettiği için ben de erkek olur diyorum tabi allah bilir ama benim hissim bu yönde peki ya sizinki
Ahahha seninki nasil canim karindan kacta gorundu? Benim dr vajinal bakmiyo grrekmedikce de o yuzden soruyorum.
♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)
ben de cok merak ediyorum bazen kızıyorum kendime neden bu kadar merak ediyorum allah ne nasip ederse o diye ama elimde değil
kızlar hadi buraya tahminlerimizi yazalımmm bebişlerin cinsiyetleri hakkında bakalım kimler doğru hissedebilecek
ben başlarda kız hissediyordum ama kime sorsam herkes oğlun olacak diye tahmin ettiği için ben de erkek olur diyorum tabi allah bilir ama benim hissim bu yönde peki ya sizinki
Ben de kız hissediyorum . dün annemlere gittim oda çok kötü kokuyor havalandırın dedim. annem senin kızın olacak kokulara çok duyarlısın diyor... ama benimde ilki oğlandı onndan bunu kız hissediyor olabilirim
Günaydın annisler trt de gebelik konusu var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de kız hissediyorum . dün annemlere gittim oda çok kötü kokuyor havalandırın dedim. annem senin kızın olacak kokulara çok duyarlısın diyor... ama benimde ilki oğlandı onndan bunu kız hissediyor olabilirim
pınar canım sendemi ocak annesi olacaksın?
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende hep karından baktırdım hamile kaldığımdan beri. gebelik öncesi kontrolde vajinal bakmıştı biraz canım acımıştı ondan şimdi mecbur kalmadıkça baktırmak istemiyorum. 6+0dı bebek göründüğünde kalbini de duyduk, ultrasonda 6+1 çıkmıştı
Benim de koku hassasiyetim artti. Odalar havasiz kokuyor. Cope yaklasamiyorum. Boyle esime kokmayan kokular bana cok frna kokuyor. Cop atamiyorum mesela. Parfumu nefesimi tutup sıkıyorum hemen baska odaya geciyorum. Ama erkek hissediyorum. Calismalarda hep sola yattim gerci ama hayirlisiBen de kız hissediyorum . dün annemlere gittim oda çok kötü kokuyor havalandırın dedim. annem senin kızın olacak kokulara çok duyarlısın diyor... ama benimde ilki oğlandı onndan bunu kız hissediyor olabilirim
Ben oğlan hissediyorum ama ilk kız olduğu için şimdi oğlan olsun istiyorum o etkiliyor kesin :)
canım benim üzülme sağlıksız gebelik aslında allahın belirlediği bir eleme yöntemiymiş yani cocuk doğsa da sağlıksız olacaktı inş en kısa zamanda tekrar nasıp eder allah, bu arada şikayetlerin neydi ki dr öle dedi sana
Ben oğlan hissediyorum ama ilk kız olduğu için şimdi oğlan olsun istiyorum o etkiliyor kesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?