2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

ne kadar test yapıldıysa ve aile fertleride dahil olmak üzere kız diyor. Bende kız istiyorum ama erkek doğuyor içime

Ben kaçar ev işi beni bekler hoşçakalın

Ben oğlan hissediyorum ama ilk kız olduğu için şimdi oğlan olsun istiyorum o etkiliyor kesin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ahahha seninki nasil canim karindan kacta gorundu? Benim dr vajinal bakmiyo grrekmedikce de o yuzden soruyorum.

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥
(aynı zamanda benim de doğum günüm)

bende hep karından baktırdım hamile kaldığımdan beri. gebelik öncesi kontrolde vajinal bakmıştı biraz canım acımıştı ondan şimdi mecbur kalmadıkça baktırmak istemiyorum. 6+0dı bebek göründüğünde kalbini de duyduk, ultrasonda 6+1 çıkmıştı

günaydın kızlar bugün saat 13.30 da doktor randevum var biraz tedirginim aslında her hamiş gibi.inşallah herşey yolundadır keseyi görebiliriz. dua edin:18:
hepinizin bebişine Allah sağlık versin
şuan trt de anne elimi tutsana programını izliyorum tavsiye ederim kızlar

Ben de kız hissediyorum . dün annemlere gittim oda çok kötü kokuyor havalandırın dedim. annem senin kızın olacak kokulara çok duyarlısın diyor... ama benimde ilki oğlandı onndan bunu kız hissediyor olabilirim

ben de erkek hissediyorum bakalım hayırlısı

eğer kokuyla bağlantılıysa ben hiç kötü koku almıyorum hala hamilelik öncesi gibi koku duyum :)

Aslında bende kokuya çok duyarlıyım ama belirtilerim de çok yok ben kız istiyorm ama erkek olacakmış gibi hissediyorum sağlıklı olsunlar da ben her türlü severim bebişlerii

bende kokulara çok hassasım fazlasıyla sürekli elimi sabunluyorum hep güzel kokmak istiyorum temizlik kokusu gittimi elimden tekrar yıkıyorum yemek pişerken balkona çıkıyorum. güzel koku aşeriyorum adeta sürekli çiçek koklamak istiyorum. eşimde kokulu kağıt havlu almış kullanırken hafiften koku çarpıyo çok güzelama ağır parfüm kokuları midemi bulandırıyo. derdim yiyeceklerden çok kokularla ben ,çevremdeki herkes, bulunduğum her yer temiz güzel koksun istiyorum hatta yemekleri de kokusu hoşuma giderse yiyorum gitmezse asla yiyemiyorum

ama herkes erkek hissediyoruz diyo. :44: kız olsa keşke ama hiiiiiiç farketmez sağlıklı olsun

6+5 olacagim ultrasona gore de 6+2 insallah bakalim bakalim gelsin pazartessiii :)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

günaydın kızlar aklıma ne geldi biliyor musunuz
hani ilk sayfada doğum tarihleri falan yazıyor ya onların yanına
cinsiyet tahminlerini de eklesek mi ne dersiniz hazır cinsiyetlerden
bahsediyorken :)

Benim de koku hassasiyetim artti. Odalar havasiz kokuyor. Cope yaklasamiyorum. Boyle esime kokmayan kokular bana cok frna kokuyor. Cop atamiyorum mesela. Parfumu nefesimi tutup sıkıyorum hemen baska odaya geciyorum. Ama erkek hissediyorum. Calismalarda hep sola yattim gerci ama hayirlisi saglikli olsun da

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Ben oğlan hissediyorum ama ilk kız olduğu için şimdi oğlan olsun istiyorum o etkiliyor kesin :)

Aynen öyle canım ilkim kız olduğu için bi yanımız farklı istiyor...ama sağlıklı olsun kız olursa da kızım için çok iyi oolur bende hep ablam olsun isterdim iki abim olduğu icin)

Koku hassasiyetin aşırı var deterjanlardan resmen tiksindim bulaşık mak.bile bosaltamiyorum...hele bide kızımın büyük cisini yapması bana işkence gibi dün kocam değişti artık: )))

Ben 6 haftalıkken 4 haftalık görünüyordu 3 gün sonra gittim 4+1di hcg az az yükseliyordu en son dün bi prof doktora gittim hala aynı durumda ve Pazar gününden beri az az kanama başladı. Öyle işte canım. Insan bir doktorda kabullenmek istemiyor herhalde. Ama şu an anladım Allahın takdirine razı geldim düşmesini bekliyorum

12-01-2015 ♥

Yani ne hissettimi anlamama fırsat kalmadan herkes oğlun olur dıyo sen hissedemıyosunki

Aynen etkiliyor benimde kızım var Rabb'inden sağlıklı hayırlı bir erkek evladı istedim ama en başta eli ayağı düzgün olsun hangisini layık götürse Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…