2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar bugun uıne pınpırık gunumm ben hamileliği öğrendiğim günden beri hiç kanamam olmadı masallah ama akıntım feci bulantımda yok goğsüm azda olsa sızlıoo bu kadar baska hiç bişi hissetmıom sizce dr randevuma 8 gün var daha sizce anormal bı durum varmıdır bulantım vs yok ya acaba bbgım saglıklımı

Şekerler selammm.... nasılsınız ...ben bugün çok mutluyum ilk hamileliğimden kk dan iki candostumda ocak annesi olacakmışşşş

Aynen etkiliyor benimde kızım var Rabb'inden sağlıklı hayırlı bir erkek evladı istedim ama en başta eli ayağı düzgün olsun hangisini layık götürse Rabbim

Aynen bende sana katiliyorum cnm benimde iki kizim var buda erkek olsun istiyorum ama tabiki en onemli saglikli olsun saclarinin bir telini degismem cinsiyete tabi rabbim yaratmış her iki cinsi insanoglu bizde tatmak istiyoruz her ikisinide rabbim tum herkesin kalbinde yatani herkese sağlıklı hayırlı bir sekilde nasip etsin

ayy kanaman olmasın zaten Allah korusun.benim kasık ağrım fazla doktora sordum kanama olmadıkça korkma sadece kanam olursa gelirsin dedi. hamilelikte 2 gurup vardır. şanslı ve şanssız. sen boşuna endişeleniyorsun. çünkü şanslı guruptasın. şanslı olanlar hamileliğin yan etkilerini yaşamadan hiç hissetmeden geçirirsen. şanssız gurup ağrıdan kusmadan halsizlikten ve daha birçok şeyden berbat hale gelir. doktor sen şanssızsın demekki ağrılı sıkıntılı bir hamileleik dönemi yaşayacaksın kişiye göre değişir bazıları şanslıdır hiçbirşey hissetmez dedi.

hiç boşuna canını sıkma tadını çıkar. hamilelikte bebeğeen çok zarar verebilecekşey kuruntu moral bozukluğu gibi olumsuz ruh halidir unutma

bendede yok sadece kabızım onun dışında gögüslerim hafif sızlıyo başkada bişi yok

Günaydın kıslarrr
Bugün dr randevum var ama emin değilim bir hafta bekleyip öyle mi gitsem kalp atışlarını duyamam sanırım

Merhaba cnm ultrason cihazı cok onemli ben 5+4 gittim bol su icirdi idrara sıkıştım karindan bakti kalp atışını görürüm sesi duyulmadi ama attigi net gorunuyodu 6+4de devlet hastanesine gittim atış sesini duydum ordaki dr bile şaşırdı5+4 de gormemize nasil bir ultrason cihaziymis dedi

Ay canım cok saol moral verdin benim ıkı bebegım öldü çünkü bu sefer kan pıhtılasmasına iğnede kullanıorummbu sefer ınsallah kucagıma alırım bbgımı...

ben de baska dr ye gıt deyıcektım ama gıtmışsın, neyse en azından çocugunun olabılecegını biliyorsun her ışte bı hayır vardır dualarımız senınle, inş en kısa zamanda yıne anne adayı olursun

Rabbim saglıklı olsunda kızı erkegı çok önemli degl ben erkek olur gibime geliyor kız olursa kayınvalidemin adını koyacagımız için biraz uzak olusum bundandır belki

bız burdan ne desek boş, sen ne yapmak istıyosun ayrılmak mı yoksa devam mı eger nıyetın devam etmekse doğur derım belkı esın eve daha baglı olur ve cocuk sızı yakınlastırır, kayınvalıdene ne oluyosa onu da anlamadım her seye karısmak zorunda mı, ona neyse hayret bısey

Canım bende aynı şeyleri yaşadım üzülme yine gelecek bebeğin...

Dehşete düştüm nasıl bir insan bu allah sana kolaylık verdin arkadaşım eşini al karşına konuş hakkınızda hayırlısı olsun...

Ben izmirdeyim benimde ikinci gebeliğim kime gidiyorsun doktora?

Kızlar eşim dün grip oldu ve ben gece aynı odada bana da geçer, bebeğe bir şey olur diye salona gidip uyudum. Bebekten sonra hiç kimseyi düşünmez biraz da bencil biri oldum. Sizce anormal mi davranmışım?

En doğrusunu yapmışsın oğlum doğduğundan beri her hasta olduğunda eşim ayrı yerde yatar...

günaydın kızlar aklıma ne geldi biliyor musunuz
hani ilk sayfada doğum tarihleri falan yazıyor ya onların yanına
cinsiyet tahminlerini de eklesek mi ne dersiniz hazır cinsiyetlerden
bahsediyorken :)

Çok güZel fikir bakalım kimler doğru tahmin edecek...
Bende kız hissediyorum

Aynı benim ilk gebeliğim gibi normal bir insandan farkım yoktu oğlum şimdi 3,5 yaşında şanslısın şimdiki gebeliğim bulantılarla geçiyor...

Arkadaşlar mrb iki gündür bulantılarım baş dönmelerim halsizliğim tansiyon düşüklüğüm arttı yemek yiyemiyorum bi öneriniz var mı çok zordayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bende aynı şeyleri yaşadım üzülme yine gelecek bebeğin...
İnşaallah canım sağol..

Allah razı olsun dua gerçekten önemli. Cok teşekkür ederim

12-01-2015 ♥

Bende aynılarını yaşadım dünde bahsetmiştim sabahları kalkar kalkmaz peynir ekmek yedim zorladım kendimi çünkü yemezsem daha kötü oluyorum ve açlık daha kötü yapıyor az sık beslendim iki saatte bir...tuzlu ayran içtim az yağlı makarna çorba gevrek ayran hep pratik şeyler tuzlu leblebi ve yudum yudum sık su içiyorum ayrıca doktorumla konuştum vitamine başladım o topladı beni biraz çok şükür umarım yardımcı olabilmişimdir

Inşallh öledr cnmm bbgımı hıssedene kdr bı tuhaf devm etcm galıbaa

Üç senedir ekmeği kestim arada tam buğday yerim bir iki dilim tuzu azcık yemek yaparken atarım ni daha yerken tuzduzda olsa atmam 2.5lt su içiyorum nerdeyse bide spor salonuna gidiyorum gün aşırı ama şişkinlik sebebi regl olamama durumu sanırım bi kaç hafta sonra kalmaz inş

Kızlar slm bu aralar çok acıkıyorum bi anda sanki üç gündür yemek yememişim midemden boğazıma kadar gurulduyorum

Sğl CNm çok tşk ederim ama iki gündür ne yediğimi ne içtiğimi biliyom meyve yemeye çalışıyom aç kalmakta istemiyorum bebeğim için korkuyom daha 6 haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…