Yani ne hissettimi anlamama fırsat kalmadan herkes oğlun olur dıyo sen hissedemıyosunki
Aynen etkiliyor benimde kızım var Rabb'inden sağlıklı hayırlı bir erkek evladı istedim ama en başta eli ayağı düzgün olsun hangisini layık götürse Rabbim
Kızlar bugun uıne pınpırık gunumm ben hamileliği öğrendiğim günden beri hiç kanamam olmadı masallah ama akıntım feci bulantımda yok goğsüm azda olsa sızlıoo bu kadar baska hiç bişi hissetmıom sizce dr randevuma 8 gün var daha sizce anormal bı durum varmıdır bulantım vs yok ya acaba bbgım saglıklımı
Kızlar bugun uıne pınpırık gunumm ben hamileliği öğrendiğim günden beri hiç kanamam olmadı masallah ama akıntım feci bulantımda yok goğsüm azda olsa sızlıoo bu kadar baska hiç bişi hissetmıom sizce dr randevuma 8 gün var daha sizce anormal bı durum varmıdır bulantım vs yok ya acaba bbgım saglıklımı
Günaydın kıslarrr
Bugün dr randevum var ama emin değilim bir hafta bekleyip öyle mi gitsem kalp atışlarını duyamam sanırım
Ben 6 haftalıkken 4
haftalık görünüyordu 3 gün sonra gittim 4+1di hcg az az yükseliyordu en son dün bi prof doktora gittim hala aynı durumda ve Pazar gününden beri az az kanama başladı. Öyle işte canım. Insan bir doktorda kabullenmek istemiyor herhalde. Ama şu an anladım Allahın takdirine razı geldim düşmesini bekliyorum
12-01-2015 ♥
ne kadar test yapıldıysa ve aile fertleride dahil olmak üzere kız diyor. Bende kız istiyorum ama erkek doğuyor içime
şimdi sabah sabah tuaf olacak ama farklı bi konu için daniscam size eşimi seviyorum ama anlaşamıyoruz ailesi yüzünden 5 haftalık bebeğim var kayinvalidem bana aldır ddedi ama ben bebegime kiyamam esimde ayrilalim dedi şimdi ben napcam yapamam ki aldiramam kiyamam yavruma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sılam beni de listeden sil. kızlar çok Üzgünüm artık bu doktor çok iyi izah etti ciddi anlamda Sağlıksız bir gebeliğimin olduğunu ve eninde sonunda düşeceğini anlamışım bulunuyorum.
12-01-2015 ♥
aslında böyle bi karar yoktu dün kayinvalidemle tartıştık sürekli yatiomusm ama düşük tehlikemm var ve progestan uyutuo oda buraya benim dusuk tehlikem için geldi biz çok iyiydik sonra bana eşimden için asla bizi birakmaz seni birakir dedi bende o bilir dedim eşim eve geldi kayinvalidem doldurdu tabiki zaten beni hiç istemedi severek evlendik başkasını düşünüyormuş kendi dedi bana eşim direk kizdi bana ayrilalim demeye getirdi olayı bende tamam dedim sonra düşünelim dedi tamam dedim yine ama kayinvalidem hala bizde ve oldukça bu evlilik yürümez ve dün bana inşallah o bebek düşer dedi şimdi ben o kadını sevemem de ailesiyle iyi olamam
Günaydın kızlar. Bugün ilk kontrole gideceğim. Sat 7+3 kalp atışını duyarım diye umut ediyorum.
Ikinci gebeliğim ama bundada ilkmis gibi heyecanlıyım :) saat 1 olsada gitsem:)
Bu arada aramiza yeni katılanlara toptan bir hoşgeldiniz. Allah sağlıklı sıhhatli evlatlarimizi kucaklamayi nasip etsin.
Bu arada izmirde olan var mı aramızda?
Kızlar eşim dün grip oldu ve ben gece aynı odada bana da geçer, bebeğe bir şey olur diye salona gidip uyudum. Bebekten sonra hiç kimseyi düşünmez biraz da bencil biri oldum. Sizce anormal mi davranmışım?
günaydın kızlar aklıma ne geldi biliyor musunuz
hani ilk sayfada doğum tarihleri falan yazıyor ya onların yanına
cinsiyet tahminlerini de eklesek mi ne dersiniz hazır cinsiyetlerden
bahsediyorken :)
İnşaallah canım sağol..Canım bende aynı şeyleri yaşadım üzülme yine gelecek bebeğin...
Allah razı olsun dua gerçekten önemli. Cok teşekkür ederimben de baska dr ye gıt deyıcektım ama gıtmışsın, neyse en azından çocugunun olabılecegını biliyorsun her ışte bı hayır vardır dualarımız senınle, inş en kısa zamanda yıne anne adayı olursun
Arkadaşlar mrb iki gündür bulantılarım baş dönmelerim halsizliğim tansiyon düşüklüğüm arttı yemek yiyemiyorum bi öneriniz var mı çok zordayım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım bende aynı şeyleri yaşadım üzülme yine gelecek bebeğin...
Dehşete düştüm nasıl bir insan bu allah sana kolaylık verdin arkadaşım eşini al karşına konuş hakkınızda hayırlısı olsun...
Ben izmirdeyim benimde ikinci gebeliğim kime gidiyorsun doktora?
En doğrusunu yapmışsın oğlum doğduğundan beri her hasta olduğunda eşim ayrı yerde yatar...
Çok güZel fikir bakalım kimler doğru tahmin edecek...
Bende kız hissediyorum
Aynı benim ilk gebeliğim gibi normal bir insandan farkım yoktu oğlum şimdi 3,5 yaşında şanslısın şimdiki gebeliğim bulantılarla geçiyor...
benim şişkinliğimin tek sebebi beyaz ekmek yada hamur işleri, bir kere canım çekti gözleme yedim, yüzüğümü zor çıkardım, ayak bileklerime kadar şiştim,,, aman bir daha hayatta yemem beyaz ekmek yada hamur işini,,,,
birde tuz, az yenilicek,,,
birde içebildiğimiz kadar su,, hem şişkinliği alıyor ve bebek için çok yararlı ayrıca doğumu bile kolaylaştırıyormuş,,,
düşük tehlikende yoksa yada dr yasaklamadıysa 20-30 dakika yürüyüş hafif tempolu,,,
Bende aynılarını yaşadım dünde bahsetmiştim sabahları kalkar kalkmaz peynir ekmek yedim zorladım kendimi çünkü yemezsem daha kötü oluyorum ve açlık daha kötü yapıyor az sık beslendim iki saatte bir...tuzlu ayran içtim az yağlı makarna çorba gevrek ayran hep pratik şeyler tuzlu leblebi ve yudum yudum sık su içiyorum ayrıca doktorumla konuştum vitamine başladım o topladı beni biraz çok şükür umarım yardımcı olabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?