2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canim alerjik bir durumunuz yok degil mi? Ben de aylarca aglamasinin nedenini cozemedim gerci hala tam care bulamadik ama alerjisi cikti ortaya.

Esinin ellerine saglik super olmus, guzel gunlerde kullansin kuzucuklar...

Ne iyi gelmistir sana, ben de yarin cagani doktora goturdukten sonra gezcem insallah.

Kızlarrrr çok mutluyum oglum sadece anne sutuyle 11 gunde 350 gram almişşş yasasınn Nne kadar sevindim anlatamam inşallah altı ayı tamamlarız . Boyuda iki santim uzamiş yine 11 gunde . Sanirim humana çayına bprçluyum bunu sutun kalitesinide arttıyr kesnlikle tavsiye ederim . Erkenden ek gıdaya baslamayın sutunuZu arttırın kızlar herseyi denemeye ragmn artmıyrsa tamam ama deneyin sonuç guzel :))

Şekerler hepinize teşekkürler iyi dilekler için bende eşimin bu kadar güzel yapacağını umuyordum hepinize Rabbim güzel kandil hürmetine akıllı sağlıklı bol nasıplı zamanlar evlatlarınızla güzel ömür nasip etsin ins ... Amin..

@asliayet tahtalar bauhouse diye bi market avm yani kocaman her halt olan bi yer ankaradan tayin çıkınca en çok orayı özlerm herhalde ne arasan var iğneden ipliğe bu tahtalar ince çıta şeklindeydi upuzun eşim ölçtü ben tasarimina yardım etti kızım model oldu ıstersen olculeri atabilirim yarın

iyi olmuş canım arada çık gez bnde çıkıyorum nerdeyse hergun birde ben ikisiyle çıkıyorum biraz zor oluyr ama idare ediyorum . Bnde bugun oglumun boy kilosunu olçturmeye gttim. Ordanda oyuncakçıya ugradım buyuk ogluma oyuncak filan aldım az dolastım sonra eltimn yanına misafr gelmiş oraya geçtim baya oturduk .

iyi akşamlar gebelikte ense kalınlığı 5.8 çıktı cilt altı ödemide var.bu gibi sorun yaşamışlar var mı yazar sa çok sevinirim.

Kızlar bugun eltimin yanına geçtim orda beni deli ettiler yaa neymişte oglum sutumle doymuyomuş mama vercekmişim anne diyorum kilo alımı çok,iyi doktr kesinlikle ek gıda verme diyr diyrm yok her agladıgını açlıktan aglıyr sanıyr açta ondan aglar açta ondan aglar ayyyy sinir oldum gorumcemde onun yardakçısı illaki bi laf sokacaksn susçklar oyle

Bide oglumun saçina taktılar neymişte çok uzunmuş kayınvalidem kescekmiş çocugun saçini bozacak berber diye bişey var hem daha kuçuk saç kesimi için bnde dedim anne bn uzatmadımya boyle saçlı dogdu napıyım dedim .

Canim.inan hicbiri dort dortluk degil. Onlarin kafa ayri calisiyor bizim farkli. Dedigun gibi onlar 2 pantolin 4 gomlekle bir yazi gecirebilirler ama biz bayaniz siteklerimiz ihtiyaclarimiz daha fazla
Bizde esimle bugunlerde sac boyatma yuzunden atisiyoruz. Sacima isilti attiracam 100 tl o kadar para verilir mi diyor. Halbuki sabimi kestirmeyeli 1.5 yil boyatmayali 2 yil oldu. 2 yilda bu para hic fazla degil..tepkisini gorunde aylik boyatiyorum zanneder.
Ki bunu diyen kocamin annesinin ablasinin elinden sigara dusmuyor, bir kreme 250,tl verdiklerini bilirim, saclarinin dip boyasini hic gormem ayi gelmeden boyatirlar. Girdukleri her kiyafeti aliyorlar. (Kayinbabamin durumu iyi) Yani onlarin yaninda o kadar masrafsizim ki.

Esime bunlari anlatip karsilastirma yaptigimda onlar babamin sorunu, senle ben ilgiliyim diyor

Allahtan baska sehirde yasiyoruz gordukce catlarim.

Gecmis olsun canim simdi nasil oldun ?

Cok guzel canim gule gule.kullan. bende ikia alacaktim.ama hediye geldi bana chico nun.

Ayni aorunu bende yasadim 1,ay. Cocugu vok kabulenemedim sadece bakimink yaptim emzirdim. Masalllah cok akilliydi da hic uzmedi. Ne zaman bir gece nefesi kesilir gibi oldu onun sesine uyandim o zaman anladim sevgimi bastim.bagrima. kurban
kurban olurum yaradana.
Canim lekesi zor cikiyor ondan cok dikkatli iciriyorum bende. Ne yaptin sildin mi haliyi parlaticiyla bence yarin hemen yikamaya gonder onlar cikartiyor.
Masallah canim.

bu parlatıcı oncekı lekelerede ıyı gelıyor mu gecen bı arkadasım yıkamadan gelen 3 5 gunluk halımın uzerıne cay boca ettıde aspirinle sıldım hemen ama fayda etmedı gordukce delı oluyorummmmmm
Canim sil yine parlaticiyla benim lekem cikmisti.

bende inanıyorum buna canım her çocuk karakterini az çok getiriyor her kural hepsine islemez sadece şu var güzel söz ve tavlama her insanda ise yarıyor
evet etkileniyolar gercekten onlarda:) ama ben suan cildirmak uzereym sallamaktan elim koptu birakiyorum uyaniyo.nolck bu bole ya.ana kucagi olmadan uyumuyo ama artk kucuk gelyo duscek diye korkuyorum ben napcm kizlarya.

ah ben neler cektim o disari alistirana kadar.mahalle bize bakiyodu.esimle de tartisiyoduk yok agliyomus kucagmiza alalim mis bide onla ugras.vala kendi kendme cikartinca daha kolay esim yardm eder diye seviniodum cikarken ama yok elim ayagm birbirne gryo

he de gec..duymazdan gel bildigni oku.ben oyle yapiyorum benle iddaalasana.sakin iddaalasma derim ve takma

senınde kandılın mubarek olsun cumlemızın duaları Kabul olsun ınsallah hmm ıyıymıs valla aılecek becerıklısınız masallah sana zahmet olmazsa ısterım olculerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…