- 13 Eylül 2014
- 1.268
- 3.443
- 133
- 29
oh oh o zaman bebişim uyuyunca hemen sılecegım@asliayet ise yarıyor
@pınar45 humanayı bende tekrar alıyım, bari ilk yalar içiyordum ama kesmiştmm masallah ogluna sutune
dunde kayınvalıdeler bendeydı zayıflamıs doymuyor kaka yapamıyor zeytınyagı verelım yok dedım kv hemn verelm dıyrm da anası vermyr dıye sıkayet edıyor kp oda bana kızdı aldırmadımKızlar bugun eltimin yanına geçtim orda beni deli ettiler yaa neymişte oglum sutumle doymuyomuş mama vercekmişim anne diyorum kilo alımı çok,iyi doktr kesinlikle ek gıda verme diyr diyrm yok her agladıgını açlıktan aglıyr sanıyr açta ondan aglar açta ondan aglar ayyyy sinir oldum gorumcemde onun yardakçısı illaki bi laf sokacaksn susçklar oyle
bırazdan vakıt bulursam sılecem tesekkurler bılgı ıcınCanim.inan hicbiri dort dortluk degil. Onlarin kafa ayri calisiyor bizim farkli. Dedigun gibi onlar 2 pantolin 4 gomlekle bir yazi gecirebilirler ama biz bayaniz siteklerimiz ihtiyaclarimiz daha fazla
Bizde esimle bugunlerde sac boyatma yuzunden atisiyoruz. Sacima isilti attiracam 100 tl o kadar para verilir mi diyor. Halbuki sabimi kestirmeyeli 1.5 yil boyatmayali 2 yil oldu. 2 yilda bu para hic fazla degil..tepkisini gorunde aylik boyatiyorum zanneder.
Ki bunu diyen kocamin annesinin ablasinin elinden sigara dusmuyor, bir kreme 250,tl verdiklerini bilirim, saclarinin dip boyasini hic gormem ayi gelmeden boyatirlar. Girdukleri her kiyafeti aliyorlar. (Kayinbabamin durumu iyi) Yani onlarin yaninda o kadar masrafsizim ki.
Esime bunlari anlatip karsilastirma yaptigimda onlar babamin sorunu, senle ben ilgiliyim diyor
Allahtan baska sehirde yasiyoruz gordukce catlarim.
haha benı guldurdun :) bende catlardım valla cok mu kurtluyum neneysekı benımkıler oyle degıl sacının rengı muhtesemdı bı resım paylasmıstında benım kocada kuafore gotureym dıye yalvarır ama bana gore ne gerek var öfff cok pasalıklımıyım neyım bende ama yoook ıyı alıstım saclar dagınık pıjamalı gezmeye ben ıyıyım boyle sızın gıbı bakımlı hatunlarada heveslenmıyor degılım ıcınden gelıyorken yap yakıstır anacım
Gecmis olsun canim simdi nasil oldun ?
Cok guzel canim gule gule.kullan. bende ikia alacaktim.ama hediye geldi bana chico nun.
Ayni aorunu bende yasadim 1,ay. Cocugu vok kabulenemedim sadece bakimink yaptim emzirdim. Masalllah cok akilliydi da hic uzmedi. Ne zaman bir gece nefesi kesilir gibi oldu onun sesine uyandim o zaman anladim sevgimi bastim.bagrima. kurban
kurban olurum yaradana.
Canim lekesi zor cikiyor ondan cok dikkatli iciriyorum bende. Ne yaptin sildin mi haliyi parlaticiyla bence yarin hemen yikamaya gonder onlar cikartiyor.
Masallah canim.
Canim sil yine parlaticiyla benim lekem cikmisti.
Canim.inan hicbiri dort dortluk degil. Onlarin kafa ayri calisiyor bizim farkli. Dedigun gibi onlar 2 pantolin 4 gomlekle bir yazi gecirebilirler ama biz bayaniz siteklerimiz ihtiyaclarimiz daha fazla
Bizde esimle bugunlerde sac boyatma yuzunden atisiyoruz. Sacima isilti attiracam 100 tl o kadar para verilir mi diyor. Halbuki sabimi kestirmeyeli 1.5 yil boyatmayali 2 yil oldu. 2 yilda bu para hic fazla degil..tepkisini gorunde aylik boyatiyorum zanneder.
Ki bunu diyen kocamin annesinin ablasinin elinden sigara dusmuyor, bir kreme 250,tl verdiklerini bilirim, saclarinin dip boyasini hic gormem ayi gelmeden boyatirlar. Girdukleri her kiyafeti aliyorlar. (Kayinbabamin durumu iyi) Yani onlarin yaninda o kadar masrafsizim ki.
Esime bunlari anlatip karsilastirma yaptigimda onlar babamin sorunu, senle ben ilgiliyim diyor
Allahtan baska sehirde yasiyoruz gordukce catlarim.
haha guldurdun benı bende catlardım heralde ıyı kı bızımkıler boyle degılbenım kocada bana der kuafore gıdelım falan dıye ama bana gore ne gerek var ben alısmısım anacım sac toplu pıjamalar ıcınde gezmeye cok mu pasaklıyım ne ama ıcınden gelıyorsa yaptır ışıltını ama dogal sacında muhtesemdı soylemeden gecemıcem bakımlı hatunlarada heveslenmıyor degılım ha amaaan benden gecmıs canım ıstemıyorrrr
Gecmis olsun canim simdi nasil oldun ?
Cok guzel canim gule gule.kullan. bende ikia alacaktim.ama hediye geldi bana chico nun.
Ayni aorunu bende yasadim 1,ay. Cocugu vok kabulenemedim sadece bakimink yaptim emzirdim. Masalllah cok akilliydi da hic uzmedi. Ne zaman bir gece nefesi kesilir gibi oldu onun sesine uyandim o zaman anladim sevgimi bastim.bagrima. kurban
kurban olurum yaradana.
Canim lekesi zor cikiyor ondan cok dikkatli iciriyorum bende. Ne yaptin sildin mi haliyi parlaticiyla bence yarin hemen yikamaya gonder onlar cikartiyor.
Masallah canim.
Canim sil yine parlaticiyla benim lekem cikmisti.
Canım derdi veren allah dermanınıda verir bende 2013 aralıkta ameliyat oldum bir dahaki aralık hamileydim:))kist var diyordu drlar en son Kayseri de bi Prof a gittim meger sivi varmış karnimda o yüzden Laparoskopi oldum 2013 haziranda ertesi haziranda da hamilydim cok şükür. epey macera yaşadım canim 5 yıllik evliligimde. oğlum oldu o gunleri hic yaşamamis gibi oldum hamdolsun
Cahiilmi sen ona bir sor ben üç çocuk büyürtüm ben çok iyi biliyorum deyip durur ben oğlumun gazı çok var biberon gaz giderici olmazsa kullanamam diyorum oda şimdiden sonra artık birşey olmaz diyor neyse bende birşey olmaz zaten deyip yaptım mercimek yanınada soğan yedim sabaha kadar oğlum gazdan ağladı eşimde bana kızdı sağdan soldan duyduğun şeylerle hareket etme diye sen hepsinden daha iyi biliyorsun Dediyani sanırsam görüncen biraz cahil,, bence bırak o kendi kendine karşılaştırsın bebekleri,, ( bu arada gerçekten yaptığı çok ayıp) ,,,,duymamazlıkdan gel,, baktın ki,,hala karşılaştırmaya devam ediyor,, ya anlayacağı bir dilden uyar yada az görüş,, çünkü oğlunu ileride etkiler sürekli karşılaştırılmak,,, olumlu yada olumsuz,,,
benim eşim o konuda çok, titiz şükür ki,,, bırak kardeşinin çocuklarını yolda gördüğümmüz bebeklerle bile karşılaştırmaz,, olumlu yada olumsuz,, bu gerçekten çok önemli, ileride bebişlermizn psikolojisi açısından,,,
evet her defasında siliyorum,,,KıZlar siz bebeğinizin çişini açtığınızda siliyormusunuz?
Su ve pamukla mı? Yaa ben yeni öğrendim.evet her defasında siliyorum,,,
Öyle birşey dikkatimi çekmedi canım ama zaten farklı olarak elma suyu verdim bi o da tattım amaçlı kaç gündür onu da vermihorum emme problemimiz var diye geceleri kaşık maması veriyorum Dr tavsiyesiyle o mu böyle yapıyo acaba diye de düşünüyorum. Kakasi bazen mukuslu çıkıyor alerji göstergesi olabilirmiş diye okudum ama onun haricinde ciltte kızarıklık kakada kan filan yok. Siz nasıl anladınızCanim alerjik bir durumunuz yok degil mi? Ben de aylarca aglamasinin nedenini cozemedim gerci hala tam care bulamadik ama alerjisi cikti ortaya.
Kızlarrrr çok mutluyum oglum sadece anne sutuyle 11 gunde 350 gram almişşş yasasınn Nne kadar sevindim anlatamam inşallah altı ayı tamamlarız . Boyuda iki santim uzamiş yine 11 gunde . Sanirim humana çayına bprçluyum bunu sutun kalitesinide arttıyr kesnlikle tavsiye ederim . Erkenden ek gıdaya baslamayın sutunuZu arttırın kızlar herseyi denemeye ragmn artmıyrsa tamam ama deneyin sonuç guzel :))
ben ilk başlarda su ve pamuk kullanıyordum ama şimdi uni yenidoğan bebek kullanıyorum,, her gün yıkıyorum, eğer yıkamazsam da sadece poposunu ve pipisini yıkıyorum,,,Su ve pamukla mı? Yaa ben yeni öğrendim.( çiş olunca silmeden değiştiriyordum. Bebeğimin pipisi kızarık.
ben ilk başlarda bez kullanıyordumi sentetik gibi, her banyodan sonra da yıkıyordum,, ama şimdi elimde iyice köpürtüyorum zaten çok az kullanmaya çalışıyorum çünkü oğlumun cildi kurumaya başladı,, hatta her gün bebek şampuanı da kullanmıyorum sadece her gün poposuna çok az şampuan kullanıyorum,,, 2 -3 günde bir kafasını ve vücudunu sampuanlıyorum,,, ama hergün yıkıyorum,,,Kızlar bebisleri yıkarken vücuduna sabunu veya şampuanı neyle suruyorsunuz? Benim annem bi kumaştan bez yapmıştı ilk onu kullandım zor köprüyü diye bıraktım doğal sungerlerden almıştım o da içime sinmiyodu bakteri tutuyor diye ama güzel kopuruyodu çamaşır makinası attım parçalanmış
Teşekkür ederim canım. Öğreniyoruz burdan dediğin gibi.ben ilk başlarda su ve pamuk kullanıyordum ama şimdi uni yenidoğan bebek kullanıyorum,, her gün yıkıyorum, eğer yıkamazsam da sadece poposunu ve pipisini yıkıyorum,,,
ayrıca günde bir defa da pipisini iyice temizliyorum, aralarda pislikler olabiliyor,, benm oğlum sünnet oldu 4 haftalıkken o zaman urolog demişdi,, tabi sünnetsiz olunca da gerek var mıdır ? olabilir, sanırsam,,,
kendini de üzme,, olabilir,, öğreniyoruz anneliği, bebek bakımını,, burası bu bakımdan çok iyi,,
cnm tek annesutumu alıyor ve kilo alımı nasıldunde kayınvalıdeler bendeydı zayıflamıs doymuyor kaka yapamıyor zeytınyagı verelım yok dedım kv hemn verelm dıyrm da anası vermyr dıye sıkayet edıyor kp oda bana kızdı aldırmadım
çıkarıyor canm eski lekeyidebu parlatıcı oncekı lekelerede ıyı gelıyor mu gecen bı arkadasım yıkamadan gelen 3 5 gunluk halımın uzerıne cay boca ettıdeaspirinle sıldım hemen ama fayda etmedı gordukce delı oluyorummmmmm
etrafımdaki çoğu insan silmiyor ama ben siliyorum canmKıZlar siz bebeğinizin çişini açtığınızda siliyormusunuz?
Kızlar bebisleri yıkarken vücuduna sabunu veya şampuanı neyle suruyorsunuz? Benim annem bi kumaştan bez yapmıştı ilk onu kullandım zor köprüyü diye bıraktım doğal sungerlerden almıştım o da içime sinmiyodu bakteri tutuyor diye ama güzel kopuruyodu çamaşır makinası attım parçalanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?