2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Gnydn kizlar..
Yarin icin hazırlık yapicam bugun kizim kucagimda sekerliyo Bi mrb diyim dedim .
Ablam çarşamba gidiyo cok alismistim keşke daha cok kalsaydi..
gunaydın canım çok zor oluyor yaa biri gelip kalıyor alışııyorsun bi bakmışsın gitmiş sen öle kala kalmışsın

Nego canım bende nerdeyse 1 aydır çekmiyordum şimdide çekiyorum birşey yok çekmeye çekmeye acemileştim herhalde
Benimkinden çıkıyor canım inşallah hasta olmaz
Milupa israilin malimiymiş bak bilmiyodum ama eflalim hipp mamada heryerde bulunmuyorki .
Canım lactamilde milupanin maalesef, hipp civilde var

Kızlar adetim çok duzensiz olmya basladı kırk gunde otuz gunde bir oluyor sogan suyu adet olmayı saglıyomuş ve rahmide temizliyomuş içsem sutumden bebege geçermi geçerse zarar olurmu ?
Soğan sütü artırıyor zararı olmaz bence ama Saraçoğlu na sorabilirsin

Daha sağlıklı olur ahşap:)

Canım benimkide hep ağlıyordu pes etme her gun çıkar zamanla alışiyor o ağlayacak diye stres olmamaya çalış her gün düzenli çık ama

Link açılmadı canim

Bugün aldım canım 5 36 ay mamalardan, kızım severek yedi hatta, ahh ah gönül ister ki sütümüz yetsinde 6. aya kadar sadece sütümüzle besleyelim ama olmadı ne yazık ki.
canim nasip bu isler benim buyuk oglumda besinci ayda baslamisti

tabletten cok zor yaziyorum pc acinca yazicam nasil uyuttugumu
ahh hep oyle dusunuyorum ama yine beste kalkiyorlar

Kızlar kafama birşry takıldı geçen görümcem benim kızım 57 santim doğdu dedi bu boyda doğan bebek varmı bwnim oğlum53 cm idi ona kısa diyor ben kartını getir bakayım dedim oyalandı getirmedi
canim 2011 nisan annelerinde vardi 62 cm dogan bir kac yerde duydum

evet agliyor ozellikle uyku cok sIkIstinca sinirden agliyor

kendi utulesin cok biliyorsa

ohhh eline saglik canim

Ah canım kolay gelsin bende diyorum adaşımızdan haber yok meğer temizliğe girişmiş bende inşallah kısmetse yarın halılarımı gönderecem başlarım hedefim 1haftada bitirmek
hadi bakalim bir haftada yaparsan supersin :)

benimki hep der ne olurdu su aklin cok olmasaydi diye salak olsam isine gelecek

ohhhh gez canim sefan olsun

gezde harcada canim sonunna kadar hakkin cok ozverili olan yaranamiyor bunu bilir bunu soylerim, ev isini salsan lki cilve lki naz yapsan salaga yatsan bu erkeklerin daha cok hosuna gidiyor, sacini supurge eden her gun yemek yapan temizlik yapan kadindan hep daha fazlasi bekleniyor sanki butun bunlari yapmaya mecburmus gibi davraniliyor
canim bu ne ya bencefde gitde ozlet kendini tabi tatil amacli git birakip gitmede

cok gecmis olsun canim

canim esin oyle soyleyince alinip kusme kendinden emin bir sekilde ben annesiyim bebegim icin iyiyi kotuyu ben bilirim de kestirip at yoksa hep karisir, esim ilk oglumda oyleydi simdi karistirmiyorum birde bebek bakiminda yardim iste esinden madem cok biliyor baksin

şu saat oldu oğlum daha uyumadi yorgunluktan perisanim... saat 9 -10 da uyuyan bebelere hayranım maşallah

canim her gun ayni saatte yatirmiyormusun
Günaydın guzeller eşim nöbete gitti yok yine oğlum bu sefer arada balgamlı oksuruyor ins çabuk geçer çok artmadan geçecek ins

gecmis olsun canim

Son düzenleme:
Ayyy tablette yazmak işkence hepinize hayirli kandiller işim cok hava guzel insaallah bugun yağmur yagmazda gezerim büyüğü mü alsam yanıma küçüğü mü bilemiyorum küçük bugün huysuz büyükte dışarda huysuzluk yapıyor :)

canım doğdumuz ilk gunden beri 12 den aşağı gece uykusuna yatmadık.yeni yeni 11 e düştü yatma saatimiz.yok canim düzenli degil her gun aynı saatte huysuzlsniyo biliyorum uykusu var ama uyumuyor uğraşıyorum bi hal oluyorum.gündüz de öyle bi gun uyuyo ertesi gun uyumuyor duzeni yok.

o gun bu mesaja cevap verıyıyordm tam laptobun sajı bıttı uşendim muhammed agladı ona bakıyordummmm kı esım hadı memlekete gıyoruz dedı bır gunlugune gıttık geldık cumartesı gece geldık pazar sabahı kaynanamlar esımın halası falan geldıler ben ıkı gunde pert oldum ama sut durumu normal dondu gıbı cok sukur ıncır yıyorum.... ek gıdaya besıncı ayında falan baslarım ıns sutum yeter de

11 cok gec canim, sabah kacta kalkiyor peki? En gec 8de uyumalari gerekiyor gerci o zaman da 5te ayaktayiz. Uyku sinyallerini iyi takip etmeni oneririm cunku o zaman ilk sinyallerde uyutmazsan sonra yorgunluktan dalamiyor, 8 olmadan uyutmaya calis uyumazsa da karanlikta yanina uzan, uyku saati oldugunu anlasin, emzirme alt acma hepsi sessiz ve karanlik ortamda olsun.

dun ıkea ya gittim özellikle antilop mama sandalyesine bakmak için,,, ben bayıldım,, oğlum da bayıldı birde ayrıca extradan minder satıyorlar içi hava şişmeli yastık plastikden ama pamuklu kumaşdan kılıfını takabiliyorsun,,,,, ki rahatça yıkayabilirim,,, öteki mama sandalyelerinde sevmediğim özellikdi naylon kılıflı olması,,,
daha spnra ikea nın restoran kısmında yemek yedik oğlumu da mama sandalyesine oturttum sandım ki mutlulukdan uçuyor bizimle oturuyor diye,,,
ben stokke mi ikea mı diye baya bir sürümceme de kaldım,,, ama ikea nınki daha çok hoşuma gitti,,, sanırsam stokkeyi biraz daha büyüyünce alacağım,, stokkenin 6 ay için uygun hale gelmesi içinde bir sürü extradan şeyler alınması gerekiyor onlarda çok pahalı ve lüzumsuz geldi,,,
ıkea antilop hakkında yorumlarıda okudum hepsi olumlu tek olumsuz tarafı emniyet kemerlerinin üsten olmaması bu sebeble mama sandalyesindeyken kesinlikle bebekleri tek başına bırakmamak gerekiyor,,,
bu arada kılıfı almayayım derseniz biraz sorun yaşıyabiliyormuşsunuz kafalarını vurabiliyorlarmış,, , ama ben restoran kısmında otururken battaniyesini arkasına destek yaptım,,,
mama sandalyesi alıcak olanlar gidin bir deneyin görün derim,, tabii ikea varsa ,,,
bu arada mama sandalesi tepsisi ile 60,00 ve kılıfı da 15.00 tl,,,
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...29067293/antilop-tepsili-mama-sandalyesi.aspx
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...dalyeleri/90251824/pyttig-destek-minderi.aspx

Son düzenleme:
canim cok denedim dogdugu gundendir gece 12 den asagi derin uykuya dalmiyor.sabah 9 a hatta 10 a kadar yattigi oluyor tabi o saaate kadar kac kere yat kalk yapiyoruz sayamiyorum...annem de diyor kizim dogdugu gundrn böyle oğlun gececi diye. hele dun 1 de yattik güle oynaya esim ben annem izledik mınigi gayet keyifliydi.

Benimki de 8de yatirinca derin uyumuyor, gunduz uykusu gibi 1 saat sonra falan uyaniyor gayet keyifli sekilde, gece de sik sik uyaniyor ama bir sekilde alisacaklar.

Benimki de 8de yatirinca derin uyumuyor, gunduz uykusu gibi 1 saat sonra falan uyaniyor gayet keyifli sekilde, gece de sik sik uyaniyor ama bir sekilde alisacaklar.
oglum da yaklaşık iji saatte bir uykusu geliyo belli.aksam 7 gibi uyuyo 8 de filan uyanıyor.ben kesin yatisi 11 den aşağı yapamıy orum canim.ara ara uykusunu alıyor gec yatıyor malesef nasıl alışır bilmiyorum.

selam kizlar..uykudan bahsedilmis sanirim.benim kizimda 11den asagi uyumuyo.benimde isime geliyo gece bikere kalkip yiyip yatiyo sabah 9da kalkyo.uykusu cok hafif oldugu icin hergece kendi uyanmadan ben kaldirip yediryorum.eger kendi acikip kalkarsa vay halime:) ben her bebegn farkli oldgunu dusunuyorum kurallar konusunda.

ek gidayada gectik .ben suan oglen sebze corbasi(kabak havuc patates) .ikindide de meyve puresi (elma armut)veryorum.tabi cesit degsyo zaman gectikce.biz 6 ayi doldurdk bu arada.:)kavanoz vermdm hc.dusunmuyormda.belki disarda oldgumda veririm.her seyi kendm yapcm.sizin ek gida surecnz nasl

Güzel anneler ve tatlı bebişleri
Herkesin Berat Kandili Mübarek Olsun.
Allah herkesin hayırlı dualarını kabul etsin.
Amin.

Kizlar kandiliniz mubarek olsun,dualarimiz kabul olsun insallah..ucgundur oglusum geceleri deliksiz uyuyo masallah cok mutluyum sabah kalkinca emiyo,buyuduler artik galiba

hepimizin kandili mübarek olsun kızlar

Duha22 canım Bi anda değilde hergum 10-15dk geriye giderek demesen uyutmayı
benim oğlumda 12-1-2 Allah ne verdiyse artık uyumazdı her gün 15 dk bile olsa erken yatırarak çözdük sanırım şimdi 9gb yatıyor 1saat sonra falan mutlaka uyanır tam gece uykusuna geçemediği için hemen emziririm tekrar uyur

ama ben banyo yada wc de isem eşim hemen gider uyanmış mı benim aslan oğlum diye kucağına alır sanki sabah olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…