2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .

Aaa bunu hic duymadim ama cok dogru buyuk oglum gercekten cok akilli iki yasindayken 100 e kada sayiyordu cok erken konustu cumleleri erken kurdu acayip mantik yurutur agzimiz acik kaliyoruz her seferinde

birde latinden önce kuran alfabesini öğrenen çocuklarda zeki olurmuş beyin ona göre dizayn edilmiş bunu bilindik bi hoca söylemişti programın birinde ama adı asklıma gelmiyor şimdi
Dogrudur niyetimiz oyle insaallah:)

:))) cnm sutum yetmeseydi bu gttgmde de kilo alımı az olsaydı yada hiç almasaydı mecbur ek gıda verecektim . İsteyerek vermedin sende hemde vermk kotu bişey degil belki bnde vermk zorunda kalıcm hiç belli olmuyoki . Sadece altı ayı annesutuyle tamamlmk istiyorum sutum yettgi takdirde . Ama ikinci kez soyluyorum humana çayını kesnlkle tavsiye ediyorum inanilmz sut yaptı bnde . İlk gunlerdeki gbiçogaldı sutum masallah diyim. Bu arada humana reklamcısı gbi oldum satıcısı bile bu kadar yapmamiştr reklamını :)

selamlar
Oglus uyuyo esim de uyuyo ben de guzel bi kahvaltı yaptım hazır esim yapmıyorken sıcacık ekmege ekmek üstü teremyag sürdum yedin de yedim.esim kızıyor ne yag yiyip duruyorsun diye.hos kendi benden cok yer.ama hazır yediğime kızıyor tereyağ yapıyorum esim yiyo ben de hazır iyi mi.benim gibi delisi yok herhalde

evim hâla yerleşmedi.halilar yıkmaya gitmedi ki ne zaman gelecek. biraz daha işlerim var ama yapasim yok heryerim ağrıyor cok yorulmuşum bugun lohusa görmeye gidicem aksilik çıkmazsa

Kayinvalidem bi kumastan bez yapti sanirim mermersah deniyo yanlis hatirlamiyorsam onunla yikiyorum

ben kaçtım kızlar benimki uyudu bende azcık uyuyayım öpüldünüz

ne guzel emiyor bebisleriniz sizde sut arttirmaya ugrasiyosunuz benim oglus daha atleti actigimda bagira bagira agliyor memeyi agzina degdirtmiyor bile emmiyor artik beni sütü sagıp biberonla veriyorum 1 gun boyunca sagdigim süt en fazla 120 cc çıkıyor buna da şükür demekten baska carem yok

Bu arada oglumda kuru bi oksuruk ve burun tikanikligi vardi 3 gundur ..doktora goturduk bisey yok dedi reflü olabilir dedi sonra bize 2 tane burun damlasi verdi ikisindede 2 yas altina kullanilmaz yaziyor 1 tanesini deneyim dedim damladan sonra o kadar yogun bi sekilde kustu ki heryeri batirdi genzine kacinca midesi mi bulandi anlamadim kullansan bi dert kullanmasan baska bi dert offf gene cok gerginim ben bugun

benim oğlumda uyanıkken eskisi gibi emmiyor ben uyuttuktan sonra,, hafifce başını okşuyorum, ayaklarını gıdıklıyorum hafifce uyanıyor o zaman memeyi ağzına veriyorum,, uyanıkla uyumak arasında emiyor memeyi, sonra emerken uyuyakalıyor,,,

bizdede balgamlı oksuruk vardı doktora dun soyledim baktı ama bişey yok dedi . Burun damlası onerdi bi kuçuk kutu 22,5 tl ama tamamen dogalmiş ilaç degilmiş koruyucu olarakta greyfurt çekirdegi varmış ve norml burun damlaları burunda kuruluk yapıyrmuş buda surekli oksuruk hapşurmaya neden oluyomş bu damla onuda gderiyr ismine bakıyım hah xlear .

saglık ocagındAn gelıyorum oglum bu ay 500 gr alarak 7 kılo olmus boyuda 65 santım d vıtamını vermedim hic bu seferde demır verdı bunuda kullanmaycm ıns bısey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…