2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Mukus da bir belirti aslinda ama bizde kan vardi ve o artik son nokta, tahlil yaptirabilirsin hem aklinda soru isareti kalmaz. Bazen gizli kan oluyor ve fark edilmiyor.

Tereyağı mı yapıyosun ay ne güzel ya heveslendim bak sen ye bebeğe sağlıklı yağlı süt olsun eşin yemesedr olur canım teremyağ da margarin. biliyosun çok zararlı erimiş plastik diyorlar aman canım yeme boşver

Canım bize doktorumuz serum fizyolojik aldırdı.hani şu hastanelerde kolumuza takılan 100cc lik serumlardan.iğneyle çekiyorum burnuna sıkıp otribebeyle çekiyorum 2,3 günde bir.önce stemiar deniz suyu almıştım püskürtmeli olduğundan ağır geldi kullanmadım

Eskiden uyurken emiyodu simdi onuda yapmiyor heleki gece meme vereyim yıkıyor ortalıgı meme verdim diye biberon verince hemen susuyor uykuya devam ediyor yani biberonla beslenen bebek er ya da gec anne memesini birakiyomus ogrenmis oldum 4.ayda birakti iste..

Bizim dr niye boyle bitkisel seyler vermedide grip oldugumuzda kullandigimiz burun damlalrindan veriyo anlamiyorum küçücük bebege kendi burnuma damlattim nasik yakiyor ogluşda çıldırdı zaten burnuna damlatinca

Otri bebenin kendi deniz suyu varya ondan kullaniyorum bende cok ağlıyor ama damlatmak istemiyor bu serum yakmaz aslinda bende bundan aldirayim sagol canim

bizde de hc pisik olmadi masalah bende yikamiyorum pek cokda narin alistirmak istemiyorum.zaten kis bebegi bunlar.o sogkta lavbnin altina sokamazdm

Kizlar ben hala su ve pamukla temizliyorum kizimin altini. Siz neden biraktiniz su ve pamugu. Ben de mi islak mendil kullanmaliyim acaba? 2 koli mendil almistim ama pamuk daha saglikli diye kullanmadim
o kadar cok isim oluyoki usengecligmdn birak m cnm ben.cok narin bi tenide yok.ama zeytinyagi kullanyorum hep.yaptgnz corbanin icine de koyun zeytnyagi.aklima gelmisken diyim

Canim bize onu dr yenidogdugunda vermişti ne zaman sıksam cocugun bi kaç sn nefesi kesilir gibi oluyodu dr A söyledim mentol var onun içinde o yapmıştır dedi serum fizyolojik verdi ondan sonra çok kizmistim o zaman
Mukus da bir belirti aslinda ama bizde kan vardi ve o artik son nokta, tahlil yaptirabilirsin hem aklinda soru isareti kalmaz. Bazen gizli kan oluyor ve fark edilmiyor.
Teşekkür ederim canım ben ihmal etmeyip yaptırayım o zaman dum kaşık mamasini vermeyince rahat uyudu zaten
canım çok da üzülme benim sütüm geç gelmişti sonra da bir süre memeyi reddetti biberon vermek zorunda kaldım meme vermeye çalıştığımda kıyamet kopuyodu herkes biberona alıştı seni almayacak dedi şu an oğlum biberondan nefret ediyor sütüm yetmiyor aç olsa da almıyor öyle bi noktaya geldim ki keşke oğlum biberon alsaydı da emmeseydi diye düşünebiliyorum en azından belli aralıklarla sagardim sütümü uzun aralıkla emince süt de azalıyor

herkese teşekkür ederim. ben de şimdi çişini alırken ılık su ve pamukla siliyorum. onun dışında bir sorum daha olucak. oğlumun kolunda sivilce benzeri koyu renk bi şişlik gördüm. aşı yerinde sanırım. içi dolu... acaba aşıdan sonra beze mi oluştu? gerçi aşı olalı 1 ay oldu. sizim bebeklerinizde de oldu mu ve nasıl geçirebilirim?

Gunaydin annislerr...bizm oglan kucakci oldu cikti basima yerdeveya besikte durmaz oldu gozgoze gelm,eyelim yeterki gobusunu attiriyo agliyo kaldir diye...dojtora gitmem lazim adetim bi hafta gecti off pofff....duzensizliktir umarim..cunku masumumm
bizimki de öyle. poposunu attırıyor :) ben daha adet olmadım. adetin ancak düzene girer.

olabilir.belki asidan beri vardi yeni farkettin.gotur bi saglik ocagna aklin kalmasin cnim

yarın 4. ay aşılarımız olucak kısmet ise. bir kerede yine üç aşımı olucak kızlar?

Canim bebegin uzun araliklarla emse de sen yine de sag sutunu. Vermesen de sag ki vucut daha fazla uretsin.

Aşı yeri ise druna göstermeden hiçbir müdahale yapma burda bir arkadaş geçenlerfe yazmıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…