2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
verem aşısı sonrası kolda minik sivilce gibi kırmızı bir şey çıkıyor 4-5 hafta içinde ,, ama görüntüsünden emşn değilsen istersen bir sağlık ocağına göster??? veya doktorun varsa resmini çekip telefondan gönder ,,,

canım mentol zararlı bişey degil naneden uretiliyomuş . Zaten reçetesindede ilaç,degildir tamamen bitkilerden uretilmştr yazıyor . O damlayı ucunu burnunun içine sokup sıktıgın zaman çok fazla akıyor o yzden nefessz kalmiştr cnm . Burnunun ustune bir damla damlatacaksn . Zaten zararsz oldugu için belli bi vakti yok burnu tıkandgı zamanlar damlatabilirsn dedi doktr .

Teşekkürler canım. Doktor calpol ateş düşürücü şurup vermişti evde o var şuan.
birde ben aşısını cumartesi günü yaptırıyorum, yada cuma günü, çünkü bütün gece uyumuyorum, ertesi günde eşim evde oluyor, oğluşumla ilgileniyor, bende uyuyup dinleniyorum,,,

evim hâla yerleşmedi.halilar yıkmaya gitmedi ki ne zaman gelecek. biraz daha işlerim var ama yapasim yok heryerim ağrıyor cok yorulmuşum bugun lohusa görmeye gidicem aksilik çıkmazsa
ah canım yeme yeme bende bu sabah ekmek kızartıp halis tereyağıyla yedim

halılarım bugün geldi, eşim ilk kez halı yıkadı yatak odası halılarımı ve mutfak halılarımı tabi bel fıtığı mahvetti dedim yapma diye hem de temiz yıkamadı bende salon halılarımı oturma odasını çocuk odasını gönderdim, eşime antre yollukları kaldı:) onları kolay yıkar, fiyatı duyunca yokkk artık ben yıkarım diyor kaç senedir gönderiyorum halbuki:)
Gunaydin annislerr...bizm oglan kucakci oldu cikti basima yerdeveya besikte durmaz oldu gozgoze gelm,eyelim yeterki gobusunu attiriyo agliyo kaldir diye...dojtora gitmem lazim adetim bi hafta gecti off pofff....duzensizliktir umarim..cunku masumumm
ayy hamile değilsindir umarım, benimkide aynen attırıyor kolları bacakları çırpıyor al diye
canım nasip bu iller üzme kendini büyük oğlum 1 yaşında emmek istemedi çok zorladım yok almıyordu gündüz bende tek emsin diye gece o uyurken iki kere kalkıp emzirdim 7 ay daha öyle emzirdim en yapalım biz elimizden geleni yapıyoruz
canım kullanma onu normal serum fizyoljik kullan hatta hem göz hem burun damlası olanlardan kullanıyorum ben
xlear çok kullandım güzeldir
saglık ocagındAn gelıyorum oglum bu ay 500 gr alarak 7 kılo olmus boyuda 65 santım d vıtamını vermedim hic bu seferde demır verdı bunuda kullanmaycm ıns bısey olmaz
maşallah canım
öyle düşünme canım benimkide 25 gün sırf biberon kullandı, stres yapma lütfen sağlıklı olsun bebeğin gerisi boş
bizde de hc pisik olmadi masalah bende yikamiyorum pek cokda narin alistirmak istemiyorum.zaten kis bebegi bunlar.o sogkta lavbnin altina sokamazdm
aynen günde 7-8 kere kaka yapıyordu her seferinde popoyu nasıl yıkıycaktık:)
öyle deme ne olur emzirmek kadar artırmazdı sağmak, süt azalıyor sanıyoruz ama aslında bebekler emerken vücut üretiyor diğeri sütün fazlası biriken yani
canım verem aşısın yeri öyle olur benim kuzunun ki daha yeni kabuk bağladı düştü büyük oğlumunkide öyleydi aşısı tutmuş oluyor yinede sorarsın
yarın 4. ay aşılarımız olucak kısmet ise. bir kerede yine üç aşımı olucak kızlar?

iki aşı yapılacak iki bacaktan, gitmeden calpol ver istersen

Deniz suyunu şırıngaya sıkıp öyle burnuna sıkıyoruz biz. Aklınızda bulunsun. Yoksa püskürtmeye dayanamıyordu kızımız.

Selam kızlar nasılsını geçmişi tam okuyamadım temizliğe giriştim dün bütün halılarımı topladım gönderdim bugünde mutfağın üst dolapların içindeki bezleri yıkayıp içini falan temizlemeyi düşünüyorum bana kolaylık dileyin..

Bu arada burun damlalarından bahsedilmiş bizim doktor serum fizyolojik diyor başka birşey demiyor biraz pahalı isteyen normal serum alıp şırınga ile çekipte kullanabilir.

Nego @sarfansari I imspecial canlarım şimdi iyiyim şülür atlattım hastalığımı ramazan gelmedende temizliğimi bitirip birazdaha gezebilseydim daha iyi olacam

I imspecial canım mama sandalyesi süper olmuş oğluşun bol bol vitaminli yemekler yer o aandlyede inşallah.

Nego canım o bebekler demekki basketbolcu olarak doğmuşlar maşallah diyelim eşime gelince bana hakaızlık ettiğini anladı dün yatağın altındaki halıyı çıkarmasını istedim çıkarttı kendini affettirmek için bir gaz gelmişki diğer halılarıda toparlayımmı aşkım' nasılsın aşkım, hasteneye götüreyimmi aşkım Deyip duroyordu

bende gerilmisim farkına varmadan gıttm arkadaşlarla kocamı cekırstırdım geldim ohh şimdi çok mutluyum ben bu adamın dedıkodusunu yapmaya bayılıyorum yahu
bizde o dalmayı kullaniyoruz çok memnunum

Teşekkür ederîm canım. İçim rahatladı :) sorarım tabi yine.

Canim bebegin uzun araliklarla emse de sen yine de sag sutunu. Vermesen de sag ki vucut daha fazla uretsin.
bebegim aylik ve ben 6 aydir sut sagiyorum.burdaki arkadslar biliyo zaten.saat sasmam acayip duzenle yaparm bu isi aksatmam ve sutm masalah yetiyo.buzluga bile atiyorum.kim demis emmeynce azalir diye .dmek istdgm sagan arkadaslara diorum istikrar istikrar istikrar.herkes halime acisada ben vakit sasmam dakika aksatmam .sonuna kadar sagarim tekrar uretm basliyo cunku o zaman.sut sagmak bendn sorulur:)

ne kadar aralıklarla ve ne kadar sağıyorsun,,, benim oğlum emiyor ama uğraşıyorum ve ek gıdaya geçince sanırsam zorlanıcam,,,
bu arada tebrik ederim,,, önünde saygı ile eğiliyorum

bende gerilmisim farkına varmadan gıttm arkadaşlarla kocamı cekırstırdım geldim ohh şimdi çok mutluyum ben bu adamın dedıkodusunu yapmaya bayılıyorum yahu
bizde o dalmayı kullaniyoruz çok memnunum
demi cnm çok guzel bi damla hihaminin doktoru içinde mentol ( dogal nane esansı ) var demiş ama Recetesine içine dışına iyice baktım yazmıyr ole bişey .

Canim saglik ocagindaki ebeye soyledim oglum emmiyor sagip biberonla veriyorum dedim oda emmezse azalir sutun sağmak artirmiyor dedi moralim bozulmustu iyi ki soyledin canli bi örnek oldun benim icin ben manuel pompa kullaniyorum elektirikli pompa daha fazla süt çıkarır mı?

ben onceden kaynanamın dedikodusunu yapınca rahatlardım şimdi kesmiyr eşiminkinide yapmaya basladım çunku kv deden daha sinir bozuccu olmaya basladı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…