2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
canım akıl vermk gbi olmasında bikaç gun hiç biberon vermeyip memeni tutturmayı,denesen almassa bile pes etme hiç bi canlı kndini aç bırakmaz . Israrla almadıgı zamanlardada çay kaşigıyla akıtsan bna tutar gbi geliyr ama içinde olmadgm için tam bilemyrm

benim bebegimde oyleydi ben yilmadim uykulu olmasini bekledim o zaman verdim yada uyaninca verdim sonra burda bi arkadas yazmisti sogan sarimsak ozellikle sarimsak sutun aromasini degistiriyormus bende onlari yedim simdi eskisine gore daha az direnc gosteriyor bide kac saat aralikla emziriyorsun ben onceden iki saatte bir emzirmeye calisiyordum simdi uc saatte bir emziriyorum belki saat araligini acarsan cok aciktigi icin emmek isteyebilir

kız pınar kocam gibi konuştun oda hep boyle diyo tabi sen incitmeden soyledinde o da diyoki aç bırak bunu görsün bakalım açlık neymiş saldırır memene diyor sanki 10 cocuk dogurup beslemiste Şaka bi yana denedim canim daha cok huysuzlasıp çıglık cıglıga aglayinca kıyamıyorum belki uzunca bi süre ac kalsa emer mi ki

verem asisi tutmus o yuzden oyle hic dokunma bence bana ebe oyle demisti

haha:) bizim saglik ocagndaki ebemizde bna aynini dedi.sanki bayiliyorum sagmaya.ne alaka o da cekiyo bu da.sutun uretilmesi icin gogsun bosalmasi gerekiyo ayni mantik.hatta gecen gun tv de artirmak icin bile sagmak gerekir arada dedi.programi hatirlamyorum.sutten kescegm zamanda saatlerini uzaticm .daha az sagcm ve azalck.ben hc el pompasi dnemdm bilemiorum.ama cok yorucu.kuvvet gostermen gerekyo iyi sagilmayblir ve farkedeblr.ya arkadaslar sut olunca oluyo .yoksa ne care.

Merhaba anneler.. Ben de sizi gizli takip edenlerden birisiyim 23 ocakta ben de oğlum Deniz'i kucağıma aldım. Çalışan anneyim ve bazı prosedürleri bilmiyorum. Sorum çalışan annelere: yıllık iznim bitti ve 30 gün heyet raporu aldım. Heyet raporundan sonra normal rapor alabilir miyim, alabilirsem en çok kaç gün alırım? şimdiden teşekkür ederim.

Canim bizimki zaten gece emiyodu sadece gündüz hayatta emmiyodu simdi gece emmeyide birakti agzina memem deger degmez uyaniyor cok fazla aglıyor hic emmiyoki aromasini degistireyim

Hosgeldin canim hangi kurum bilmiyorum ama ben milli egitimdeyim heyetten sonra normal rapor alabilirsin tek hekimden 10 gun aile hekiminden 5 er 5 er alabilirsin

bana dmedin ama cewap wermek istdm pinar ya cunku yarama tuz bastin.aynen benimde Dafiduck gbi ciglik cigliga kaldi.ac biraktm dahada cildirdi.yani bizmkilere sokmdi bu yontem.cok hevesim vardi emzrmeye bi hafta emdi.

Hosgeldin canim hangi kurum bilmiyorum ama ben milli egitimdeyim heyetten sonra normal rapor alabilirsin tek hekimden 10 gun aile hekiminden 5 er 5 er alabilirsin
HoşbuldumTeşekkür ederim canım. Ben de maliyede çalışıyorum. Yeni memur olduğum için çoğu şeyi bilmiyorum.

demi cnm çok guzel bi damla hihaminin doktoru içinde mentol ( dogal nane esansı ) var demiş ama Recetesine içine dışına iyice baktım yazmıyr ole bişey .
Canim ben zaten tıkanıyor diye Dr mentol var demeden önce bırakmıştım kullanmadiysan aklında bulunsun diye uyarmak istedim sadece

Sevdeangel daha iyi bilir tabii ki ama ben de deneyimimi soyleyeyim. Bende iki pompadan da var. Elektrikli biraz daha iyi sagiyor gibi geldi bana. Birkac sefer manuelle sagdiktan sonra elektrikliye gectim. Sut gelmeye devam etti.

Canim bizimki zaten gece emiyodu sadece gündüz hayatta emmiyodu simdi gece emmeyide birakti agzina memem deger degmez uyaniyor cok fazla aglıyor hic emmiyoki aromasini degistireyim
anladim bide ben sagdiktan sonra bebelac thickener koyuyordum sutumun icine o sutu katilastiriyor kasikla veriyordum doktorum onermisti sonucta kendi sutumu veriyordum

ben once rapor aldim parca parca 20 gun sonra 30 gun heyet aldim sonra parca parca bi 15 gun daha aldim malesef seminerlere bebegimle gitmek zorunda kalicam cunku rspor hakkim 5 gun kaldi

Kizimi emzirirken nasil becerdiysem bir sure farkina varmadan ayni gogsu emzirmisim. Simdi unuttugum gogsum yumus yumus:) az sut geldigi icin de kizim o gogsumu emerken pek mutsuz. Ben de tekrar sutum artsin diye aklima geldikce o gogsumu sagiyorum. Bakalim ne olacak.

Merhaba benim bebek de emme sorunlu.sağıyorum genelde. Çok zor ya.günde kaç cc sağıyorsunuz ? Ben'den 3 saatte 60 100 arası çıkıyor az mı? Gece de artık 3mmek istemiyor düzelir mi? Hep daha kötüye gittik ama.sütüm az nasıl beslemeli?

Sevdeangel daha iyi bilir tabii ki ama ben de deneyimimi soyleyeyim. Bende iki pompadan da var. Elektrikli biraz daha iyi sagiyor gibi geldi bana. Birkac sefer manuelle sagdiktan sonra elektrikliye gectim. Sut gelmeye devam etti.
yok cnim estagfrllah olurmu oyle sey.sagan herkes az cok biliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…