Arkadaşlar mrb iki gündür bulantılarım baş dönmelerim halsizliğim tansiyon düşüklüğüm arttı yemek yiyemiyorum bi öneriniz var mı çok zordayım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yani doktor ilaç verdi ise onu kullan bunaltı için,,,, ve su içmeyi kesinlikle bırakma,,,,,
az ve sık ye,,,, ben o dönemi gevrek ve peynirle geçirdim,,, tuzlu şeyler bulantıyı kesiyor,,,
sabahları yatakdan kalkmadan tuzlu kraker ye,,, yeşil elma da kesiyormuş,, ayrıca ayranda,,,
çok zor ama geçiyor merak etme,,,,,
eğer su içemicek durumdaisen ve içmiyorsan hastaneye git hemen,,,,
YEMEKTEN SONRA yatmak istersen oturur vaziyette yat,,
kızlar nasilsiniz. bende hafif kasik agrilati halsizlik ve keyifsizlik var. istahim iyi çok şükür. ama ilerleyen günlerde bulantilarim başlayacak biliyorum. genlerimizde var annem ablalarim cok zor geçiriyor gebeliklerini. keşke olmasa ama
. hayirlisi ben psikolojisi hazirladim tetikte bekliyorum:) sizler nasilsiniz bakalim
yani doktor ilaç verdi ise onu kullan bunaltı için,,,, ve su içmeyi kesinlikle bırakma,,,,,
az ve sık ye,,,, ben o dönemi gevrek ve peynirle geçirdim,,, tuzlu şeyler bulantıyı kesiyor,,,
sabahları yatakdan kalkmadan tuzlu kraker ye,,, yeşil elma da kesiyormuş,, ayrıca ayranda,,,
çok zor ama geçiyor merak etme,,,,,
eğer su içemicek durumdaisen ve içmiyorsan hastaneye git hemen,,,,
YEMEKTEN SONRA yatmak istersen oturur vaziyette yat,,
benim bulantım baya bir vardı,,, yemek yiyordum ama gelde bana sor nasıl yiyordun diye,,,,
geçen gün yemekten sonra miğdem bulandı ama canım muhallebi istiyor, oturdum mısır unu karıştırarak az şekerli yaptım çokda yedim ama bulantım makas gibi kesildi,,,,, anlamadım,,,,,
birdaha gelmemelerini umut ederim,,,
ya bulantılarım bitti yada muhallebide keramet vardı,,,,,
Kızlar bugun uıne pınpırık gunumm ben hamileliği öğrendiğim günden beri hiç kanamam olmadı masallah ama akıntım feci bulantımda yok goğsüm azda olsa sızlıoo bu kadar baska hiç bişi hissetmıom sizce dr randevuma 8 gün var daha sizce anormal bı durum varmıdır bulantım vs yok ya acaba bbgım saglıklımı
Mrb kızlar hatırlarsanız sağlık ocağına gidip gitmeme konusunu konuşmuştuk ben gitmedim kayıt için kalp atışından snr gidecektim şimdi sağlık ocağından geldiler :)) yarın sabah saat 9 da beni bekliyorlarmış :))
Su içmeye çalışıyorum zorda olsa ama belki günde 1 lt az ama bu kadar içebiliyorum bu ne zamana kadar daha dvm edicek doğuma kadar mı
ay ben yeni tasindim saglik ocagi nerde onu bile bilmiyorum:) senin hamile olduğunu nerden bilmisler onlar canim ya:)
1 lt su biraz az gibi geldi bana, çünkü ilk üç ay besinler öenmli ama o kadar değil ama su çok önemli,,, bence 1 lt yi biraz daha arttır veyahut hastaneye git serum bağlasınlar susuz kaldığın için, bebek için su gerekli bu dönemde ve senin için,,,
bulantılar genelde ilk 12 haftada görülüyor nedeni halen bilinmiyor ama hcg hormonlarının birdenbire fırlaması olduğunu düşünüyorlar, düşünsene 3 değerinde olan hcg hormonu 10 000- 20 0000 oluyor sonuçta,,,,
benim bulantım iki hafta sürdü ama bitti şükür gerçi başllıcak gibi görünüyor,,,,
Acaba susuz kaldığım için mi bu kadar kötüyüm arada kaldım şimdi ya bebeğime bişey olursa sanada geçmiş olsun bu arada sğl yazdıklarım için
bebeğine hemen bir şey olmaz sakin ol telaşlandırmayayım seni ama eğer günde 1 lt su içiyorsan dr una telefon aç veyahut hastaneye git,,, tabi sonuç olarak onlar karar verir serum bağlamayı ama bana 1lt az geldi, ama dr değilim sonuçta ama ben günde 1 lt su içseydim hastaneye giderdim,,,
hastane uzaksa sağlık ocağına git,,, geçmiş olsun,,,
Canlaaar malum önümüz Ramazan ayı doktorunuzla görüştünüz mü ne diyor ?? Benim doktorum 3. Ayın sonundan itibaren tutabilirsiniz demişti ilk 3 ay çok suya ihtiyacı varmış bebeğin gün içinde susuz kalmayın dedi.. Ama geçen yılda tutamadım hamileyfim Ramazan sonunda düşük yaptım bi sürü borç olacak ne yapmayı düşüyorsunuz ???
Sğl CNm çok tşk ederim tavsiyene uyucam zorda olsa daha fazla su içicim peki bişey sorucam günde ne kadar tüketmeliyim suyu
ben 3 lt içiyorum ama şimdi internette araştırdım 8-12 bardak arası sıvı tüketilmesi gerekiyor, bunun içinde sütde dahil,,, 2,3 -2,5 lt arası yani,,,
ben yatak odasında salonda mutfakda şişeler bulunduruyorum birde büyük su bardağı bulunduruyorum, öyle deneyebilirsin,,,,
belki meyve suyu, yada ayran,,,
meyve suyu pek yararlı değil diyorlar ama , onun için çok abartmamak gerekir,,,
Canlaaar malum önümüz Ramazan ayı doktorunuzla görüştünüz mü ne diyor ?? Benim doktorum 3. Ayın sonundan itibaren tutabilirsiniz demişti ilk 3 ay çok suya ihtiyacı varmış bebeğin gün içinde susuz kalmayın dedi.. Ama geçen yılda tutamadım hamileyfim Ramazan sonunda düşük yaptım bi sürü borç olacak ne yapmayı düşüyorsunuz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?